The Offspring

  • 9 865
  • 53

Zeic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JHT
[nostalgiaa] Pesaan muita ketjuun vastanneita. Itse olin juuri iältäni ala- ja yläasteiden välillä, kun Smash-levy ilmestyi. Se oli ensimmäinen orkesteri, mistä innostuin oikein kunnolla. Toisin sanoen Monoteismi pääsi valloilleen. Ei huono innostuksen kohde ollenkaan, kyllä biiseistä Come Out And Play, Self Esteem ja Genoside mm. kuulostavat hyvältä vieläkin. Smash-levy tuli kuunneltua silloin läpi n. 1000 kertaa, muita Offspringin levyjä en ole kuunnellut läpi kertaakaan, kun muut musiikilliset kiinnostuksen kohteet tulivat tilalle (=Metallica). Osa syy unohtumiseen oli kai pitkällä tauolla ennen Ixnay... :n ilmestymistä. [/nostalgiaa, eli mitä tapahtui musiikki mieltymyksissäni 10-vuotta sitten]
 

lunar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid
Ala-asteen kovin juttu ylivoimaisesti oli Offspringin Smash, tota kuunneltiin sekä koulussa että kotona.
 
lunar kirjoitti:
Ala-asteen kovin juttu ylivoimaisesti oli Offspringin Smash, tota kuunneltiin sekä koulussa että kotona.
Kyllä vain. 6. luokan luokkaretkellä ei muuta kasettia korvalappustereoihin tarvinnut.
Kävinpä taas hakemassa kyseisen levyn ja on se vieläkin peijakkaan hyvä. Killboy powerhead...dididid...
 

Raymo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Nimo, Lecter
Kaikkien aikojen suosikkibändini, varsinkin vanhassa tuotannossa on sitä jotain, aina ixnayhyn asti.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Smash oli helkkerin kova levy. Sitä tuli kuunneltua aikanaan ihan helvetisti. Itselläni ei tuota ollut, muuta kuin äänitettynä kasettina, mutta sekin riitti. Parilla kaverilla tuo oli ihan CD:näkin, ja totta kai aina kuuntelussa.

En oikeastaan tiedä, mikä tuossa levyssä iski. Iski kuitenkin. Itseasiassa viime perjantaina tuli kuunneltua tuota uudelleen vuosien jälkeen. Samaten tänään. Kyllä se vieläkin kuulostaa kivalta, mutta ei enää iske niin totaalisesti, kuin aikanaan.

'Ixnay on the Hombre', vai mikä se seuraava albumi nyt olikaan, ei oikein toiminut enää. Sen jälkeistä tuotantoa en olekaan juurikaan kuunnellut.

Oikeastaan hyvin outoa, että tuo Smash iski noin kovaa. Muutenkin Offspringin musiikki on aika kaukana siitä musiikista, jota normaalisti kuuntelen. Joka tapauksessa Smash oli aikanaan helvetin kova juttu. Ehkä koviten hetkellisesti meikäläiseen iskenyt levy.

Pitäisi kyllä melkeinpä ostaa se CD:nä jostain. Taitaa lähteä nykyään jo ihan Mid Price -hintaan...
 

Markku

Jäsen
Bändi julkaisee uuden albumin ensi viikon keskiviikkona 18.6, koko albumin voi jo kuunnella kokonaisuudessaan MySpace tyyppisellä sivustolla, www.imeem.com/theoffspring

On kyllä mahtavia biisejä nuo kärkipään biisit, sitten vähän taso laskee levyn toisella puoliskolla mutta on kova albumi, täytyy sanoa. Mutta Half-Truism, Trust In You, Hammerhead, Takes Me Nowhere... tätä on odotettukin! Ja sitten A Lot Like Me, vähän uudenlainen valtaus Offspringille mutta toimii törkeän hyvin.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Kyllä mä tykkään, niitä harvoja bändejä jotka on tulleet teini-iästä mukaan tänne "aikuisiälle". Kuuntelu alkoi Smash-levyästä ja jatkuu edelleen. Ihan hyvältä vaikuttaa tämä uusikin.
 

Sic

Jäsen
Toistaseks pari heikkoa biisiä uudella levyllä on kyllä, joten joku 7-8/10 arvosana vois olla kohillaan tosta omalta kohdalta. Samoja suosikkibiisejä mitä edelläkin on mainittu. Heikkoiksi biiseiksi voisin laskea Kristy, Are You Doing Okay?, Fix You ja Rise And Fall (siinä ja siinä). Eli olisin halunnu enemmän vaikkapa Hammerheadin tapaisia mättöjä eikä mitään hitaita pimputteluja noin montaa. A Lot Like Me olisi siis riittänyt, mutta tässä tuleekin ilmi, miksi Ixnay On The Hombre on paras levy minulle tältä bändiltä.
 

TML

Jäsen
Muuttuu muuttuu mutta onneksi ei niin radikaalista ja niin huonoon suuntaan kuin jotkut bändit. Offspringiä on tullut fanitettua Smashista lähtien (loistava tekele aikoinaan) ja vaikka bändi ei ole enää kolauttanut yhtä lailla tuon Americana albumin jälkeen, pitää silti todeta että kyllä tämä silti edelleen toimii.
Hieman erilaista meininkiä on, hyvä että viime levyn iloiset rallatukset on saatu pois ja lisää synkkyyttä on luettavissa biiseistä.

Soittolistan alkupäästähän nuo parhaimmat löytyvät.
 

mice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames, Juventus, Parma
Hemmetin hyvältä kuulostaa, ehdottomasti ostolistalle tämä levy.

Sama on kaava kuin muillakin, eli Smashin kautta tutustuin bändiin. Iski ja lujaa silloin yläasteikäisenä. Smash on toki edelleen yksi kaikkien aikojen parhaista albumeista omalla listallani, eivät ole vuodet himmentäneet tuota levyä, mutta tässä välissä ei ole niin hirveästi tullut seurattua Offspringin tekemisiä. Nyt joutuu taas.
 

Mustis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion Palloseura, Kalevan Pallo
Tulipa kuunneltua vanhaa suosikkibändiä ja todettua miksi tämä on totisesti VANHA lempparini. Todella väsynyttä menoa, kyllä on Offpsringin pojilla jo kaikki jipot käytetty, mitä noista kolmesta soinnusta irti saa.... Voi voi!

SMASH ja Ixnay on the hombre ovat suosikkilevyni ja niitä tulee kuunnteltua vielä tänäkin päivänä, tämä uusi tuotos menee samaan läjään muutaman aikaisemma levyn kanssa...skebeliä
 
Viimeksi muokattu:

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
TOIMII! Tykkään kyllä tästä uudestakin. Itselläni on kaikki pitkäsoitot Ignitoinilta eteenpäin. En ole pitkään aikaan kuunnellut Offspringin levyjä, mutta tämä uusin herättää kyllä taatusti kuuntelemaan sitä vanhempaakin settiä. Splinter on mielestäni ihan OK-levy. Conspiracy on myös loistava. Kaikki omallatavallaan erinomaisia levyjä!
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Smash tuli silloin aikoinaan ostettua, ja olihan se kova levy. Jumalauta siitäkin on jo 14 vuotta, tai jotain sinnepäin. Missä mahtaa tällä hetkellä pölyttyä. Hyvältä kuulostaa tuo uusi levy, menee pienissä nousuissa hyvin tässä taustalla.
 

Andrei

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kuuntelin kerran tuon uuden, kun jossain luki että "paluu juurille". En tiedä mitä tämän sanoja oli kuunnellut, mutta kyllähän tuo kuulosti aivan uskomattoman lällyltä. Välillä tuli jopa mieleen Green Day (jopa huonompana, liekö mahdollista). Aikoinaan SMASH ja Ignition oli kovinta ikinä, ja on se vieläkin ehkä top-5 levy. Ixnay on the hombre oli mielestäni tämän bändin viimeinen hyvä levy.
 

smasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Djurgårdens IF, Eintracht Frankfurt
smasan, 10v., tajunta räjähti täysin, kun Americana pamahti kaupan hyllylle. Kyseinen levy iski kuin miljoona volttia, ja lopullinen hyppy lastenlauluista populaarimusiikin puolelle oli tapahtunut. Myös Conspiracy of One oli kova juttu, joskin näiden jälkeen Splinter oli enää latteaa rämpyttelyä. Aiempaan tuotantoon on sittemmin tullut tutustuttua, mutta ei niistä löydy sellaista vääntöä, kuin mitä muut palstaveljet mehuttelevat. Minulle Pretty Fly, The Kids Aren't Alright, Come Out Swinging jne. ovat Se Juttu.
 

Markku

Jäsen
Tämän viikon keskiviikkona ilmestyy myös remasteroidut versiot vuoden 92' albumista Ignitionista, ja 94' Smashista. Epitaph julkaisee... kuulemma soundimaailman pitäisi olla paljon puhtaampi ja kovempi.

Saatetaanpa bändi nähdä myös Suomessa lokakuussa, Venäjälle jo ovat kovaa menossa...
 

K.J.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Everton FC, Hermes
Kävellessäni tänään Anttilassa iski korvaani tuttu soundi. Offspringiähän tämä on, ihmettelin. En kiinnittänyt siihen sen kummemmin huomiota, mutta sitten tajusin että onko niiltä tullut uusi levy, wow!

Piti kaivaa vanha teinivuosien smash soittimeen ja...

Vaikka musiikkimaku on aikalailla muuttunut täytyy sanoa, että Smash on meikäläiselle yksi niistä kaikkien aikojen levyistä, ihanaa!
 

Markku

Jäsen
Offspring on jälleen aktivoitunut! Uraa takana jo huimat 26 vuotta ja bändi sen kuin porskuttaa eteenpäin ja loppua ei todenteolla näy!

Parin viikon päästä alkaa Pohjois-Amerikan kiertue jossa debytoidaan uutta materiaalia albumilta jonka pitäisi ilmestyä tässä talvella 2010. Sitä odotellessa, ja etenkin Euroopan kiertuetta. Itse katsastin bändin Berliinissä, Lontoossa ja Ludinghausenissa viime kiertueella ja mahtavia keikkoja oli.
 

Markku

Jäsen

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Ei kyllä oikein lähtenyt tämä biisi. Oli aika lailla läpileikkaus 2000-luvun huonoimmista valtavirran pop-jutuista. Meni vähän tuollaiseksi 2000-luvun emo-kliseiden viljelyksi.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Plääh, mikä pettymys. Tarttuvat hoilotuskertsit oli poissa ja laulukin oli mennyt viime kerrasta lähes tunnistamattomaksi. Tuli ihan joku Blink182 vibat. Odotukset taisi olla nyt liian kovat.
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ukot vanhenee eikä punkkia enää jakseta soittaa. Oli se keikkakin Suomessa niin väsynyt ja paska, että jonkinlainen kyllästyminen paistaa koko touhusta läpi aika selkeästi. No, ehkä koronatauko tekee hyvää ja innostus palaa, mutta ei ainakaan tämän biisin myötä, todella väsynyt veto,
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös