Tfc-ifc

  • 1 670
  • 12

Ex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ihan vaan informatiivisena asiana mainitsisin että Tappara Fan Club kohtaa Ilves Fan Clubin harrastekiekon merkeissä Hakametsän jäällä välittömästi Tappara-Ässät -Liigapelin tauottua (tarkalleen ottaen klo 18:45 alkaen).

Onko muilla fan clubeilla ollut moisia tempauksia? Vaikuttaa nimittäin aika hauskalta idealta näin ennakkoon mietittynä. Ja pääsenpäs vihdoinkin pyhätön jäälle kurvailemaan...

Eiköhän me nyt yhdestä Ipan fanipoppoosta voitto kahvata!
 

Ex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Näyttää olevan finhockeyn mukaan klo 12:00 Haka ykkösessä. Todellinen jääkiekkofriikki näkee siis halutessaan lauantaina kolme (3) huippupeliä muutaman tunnin sisään (12-20).

Oletan että ainakin TM katsoo kaikki kolme...?

Itse katson keskimmäisen ja pelaan viimeisen. Toki ensimmäinenkin kiinnostaisi, mutta se vaimo...
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Jantse
BTW: Monelta alkaa Tappara-A vs. Kärpät-A ?

Peli alkaa klo 12.00 liiton sivujen mukaan. On muuten paljonkin panosta kyseisessä pelissä. Tappara varmistaisi voittamalla Kärpät pääsyn kolmen parhaan joukkoon ja paikan playareihin ilman ristiin karsintaa toisen lohkon viidennen kanssa. Kärpille tasurikin taitaisi jo varmistaa lohkon voiton. Kärppien edustusjoukkueella ei ole huomenna peliä joten periaatteessa Kärpät voisi jopa ottaa mukaan Pitkäsenkin ja muita edustusjoukkueessa pelanneita jätkiä.
 

Jenkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Peli päättyi Tapparan Fan Clubin 7-6 voittoon, Hyvä peli ja kiitos pelikavereille, oli kiva olla mukana pelaamassa.
 

Lynx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Pahus

Se voitto meni naapuriin onneksi ei tosin viimeisin liigatason kohtaaminen :cool:
Laittaisikohan joku raporttia pelistä?
Numeroiden valossa tasainen peli.....mikä ratkaisi voiton ja olivatko tuomarit pihalla? :D

-Lynx-
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Re: Pahus

Viestin lähetti Lynx

.....mikä ratkaisi voiton ja olivatko tuomarit pihalla? :D

Ilmeisesti tuo Tapparan Jenkki vahvistus :) ?
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Juu mukavaa oli pelata, kiitos vain meidän ipan puolulaisille oli mukavia joukkue kavereita mukana ja erityis kiitos meidän maalivahdille "Racinelle" loistavasta pelistä.
 

FourForty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hauskannäköistähän tuo höntsäily oli, kun sitä sattumalta eksyin katsomaan. Ehkä pelin kohokohtana oli tuo Tapparan maalivahti nro 55:n drapermainen seikkailu kulmassa Ilveksen pelaajan päästessä läpi. Harvemmin näkee noin helppoa läpiajomaalia :)

Tappara taisi leveämmän materiaalinsa turvin jyrätä voiton, vaikka yllättäen pienemmän kokoonpanon Ilves kiri vielä lopussa melkein rinnalle. Aivan pelin lopussa taisivat tunteetkin vähän jo kuumentua?

Joka tapauksessa oikein sopivaa lauantai-illan viihdettä.
 

Ex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Eiköhän pelin ratkaissut juuri Jenkki komealla ohjauksella maalin kattoon meitsin broidin syötöstä (ja mainitaan taas: mulle kakkossyöttö)... Siis voittomaaliksi jäänyt osumahan tämä taisi olla?

Kenttätapahtumat olivat kyllä täysin TFC:n hallussa, mutta se IFC:n veskari pelasi kyllä unelmapelin! Damnation mutta vieläkin harmittaa ne hukatut paikat!

Jotain raporttia on ainakin TFC:n sivuilla (http://www.tapparafancenter.com/2001/index.html) ja Aamulehden sunnuntain numerossa. Jälkimmäisestä on Tapparan sivuilla kuva (http://sivut.koti.soon.fi/vkosonen/aamulehti.jpg).

Toivottavasti tästä saadaan perinne, ja toivottavasti sama onnistuu muitakin joukkueita vastaan! Jonkin liigapelin yhteyteen kun tuommoisen ymppää niin eiköhän fan clubit kauempaakin pysty osallistumaan.

Itseäni ainakin kiinnostaisi kurittaa Tepsin fanipoppoota, mitenköhän olisi...? (Turkukin käy, kun Paimiossa asustelen.)
 

TwilightZone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Miten oli, kai TFC esitti sitä maankuulua kiekottoman pelaajan estämistä (aka kahvaamista) :D

No ei vaan ...
Mutta kattava peliraportti olisi kiva lukea.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös