Teuvo Teräväinen – matkalla tähtiin

  • 525 930
  • 1 121

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Onko täällä jotain tarkempia hajuja että koska Teuvo mahdollisesti tulee takaisin Suomeen?

Jokerit infosi, että Teuvo tulee missaamaan noin 5-6 runkosarjapeliä kauden alusta. Tuosta voisi siis olettaa, että Teuvo olisi jo torstaina 26.9 kotipelissä Lukkoa vastaan kehissä. Tuo olisi Jokereiden 7. peli.
 

B4rre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
Jos joku sattuu olemaan hereillä, voi tuolta vilkuilla höntsästreamin kolmannen erän: http://blackhawks.nhl.com/club/page.htm?id=91997&navid=DL|CHI|home

Tokassa Teuvolta hyvää kiekonhallintaa ja tarjoili näpsäkästi. Puolustuspelaaminen ei edelleenkään hirveästi vakuuta. Näkee tosin, että kauden ekoja pelejä vasta useimmille.

Onkohan kenelläkään tietoa, löytyiskö mistään maksullista(kaan) feediä tuohon tämän yön Chicago-Detroit -harjoituspeliin?

Ilmeisesti ainakaan kovin heikkoja laitureita Teräväinen ei näyttäisi laidoilleen yön peliin saavan:

Coach Q says the Bickell-Teravainen-Kane line will likely be together tomorrow vs. DET. #Blackhawks
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
" Head Coach Joel Quenneville intimated that the line of Bickell, Teuvo Teravainen and Patrick Kane will remain intact to start tonight's game, meaning Bicks will be charged with driving home rebounds from chances created by the two dynamic playmakers."

Rising Star (must-watch prospect): Finnish phenom Teuvo Teravainen has been as good as advertised so far in training camp, and has impressed many of the NHL regulars he's skated with through the scrimmages. That he's being teamed with Bickell and Kane speaks to Quenneville's confidence in the young forward and what the organization thinks of his playmaking abilities. Teravainen will most likely head back to Finland before the Blackhawks break camp, but the future is bright for the 2012 first-round draft pick.

Siinä pari pätkää tämän yön pelistä Detroitia vastaan Blackhawksin ennakosta. Tuosta pelistähän tekee normaalia mielenkiintoisemman se, että vastustajan neloskentässä painaa yksi Teukalle tuttu pelaaja kun Detroitin nelonen pelaa seuraavassa muodossa:

Callahan - Athanasiou - Pulkkinen
 

arpa80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Twitterin mukaan Teuvo olisi lähdössä kohti Suomea huomenna eli liekkö sitten ensi viikolla torstaina pelissä mukana.
 

Rakettipulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Twitterin mukaan Teuvo olisi lähdössä kohti Suomea huomenna eli liekkö sitten ensi viikolla torstaina pelissä mukana.

Voi olla hyvinkin jo tiistain Kerho-matsissa, ja todennäköisesti onkin. Ennen Teukan reissua sanottiin, että missaa 5-6 peliä ja, jos kerran huomenna lähtee takaisin niin eiköhän se tuohon viiteen jää. Kyllä pari päivää riittää lepoa ennen matsia.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Parissa päivässä ei toinnu aikaerosta. Jos valta olisi minulla, niin huilais Ti pelin. Raskas kausi tulossa nuorelle kaverille, ei pidä tehdä granlundeja Teuvon kanssa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Pelillisesti perinteisesti Kerhoa vastaan ei tarvittaisi välttämättä Teuvoa mukaan mutta jos Teukka jaksaa ja haluaa pelata niin silloin tietenkin hyvä ottaa mukaan koska luovuutta ja pehmeitä käsiä tuo hyökkäys kaipaa ja olisihan se hyvä saada joukkueeseen edes yksi kunnollinen ylivoiman pyörittäjä hyökkäykseen.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Lämä sanoo tuossa haastattelussa että ensi viikolla, ei puhu päivästä. Jostain 21min kohdalta löytyy.

TV-lähetyksessä puhui ihan HPK-pelistä ellen sitten ihan omiani kuullut.

Kunhan ei heti pelaa mitään 20 minuutin peliä, niin silloin se on ihan ok.
 

faro

Jäsen
Loistavaa, että saadaan Teuvo vihdoin takaisin himaan! Toivottavasti tällä kaudella olisi sen lopullisen läpimurron aika ja Teukasta kuoriutuisi meidän tarvitsemamme ykkössentteri. Teuvon tulon myötä myös Moses luultavasti heräilee, sillä harjoituspeleissä kaksikko pelasi hyvin yhteen. Welcome back!
 

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Eiköhän asiasta ole juteltu valmennusjohdon ja Teuvon kesken. Jos Teuvo tuntee että virtaa riittää niin ei kai sitä väkisin tartte poppareita syödä. Eihän se tarkoita että siellä pitää pelata 20+ minuuttia, vaan tuntemuksien mukaan.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Aika tyhmää ottaa kaveri kehiin noin lyhyellä palautumisajalla.
Mistä Teräväisen pitäisi palautua? Jos on perjantaina lentänyt Suomeen, niin viimeistään lauantaina ollut perillä ja kolme päivää ollut aikaeroon totuttautua. Sitäpaitsi aiemmilta vuosilta on kokemusta kun joku Brad Norton lentänyt Suomeen iltapäivällä ja dominoinut paikallisottelussa samana iltana.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aikaerorasituksen laskukaava | sefe.fi

Gags ei ole tainnut lentää Luvatusta Maasta (=Amerikka) takaisin. Omakohtainen kokemus on, että 1 päivä Suomessa on kuin omituisessa känissä ja 3 päivänä rupee olemaan lähellä normaalia. Ja nyt en puhu mistään huippu-urheilusta vaan taviksen elämästä. Huomiona vielä, että päivä 0 eli saapuminen on OK, se on vain vähän pidempi päivä yksillä silmillä.
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aikaerorasitukseenkin tottuu ja ihmiset reagoivat eri tavalla. Jossain on puhuttu urheilijoiden kohdalla tottumisen olevan jopa tunti/päivä. Ylivoimassa erityisesti Teukan käsille on käyttöä, joten siinä mielessä tervetullut vahvistus joukkueeseen. Mutta toivottavasti tiedetään, mitä tehdään ja ei lähdetä väkisin peluuttamaan. Teuvostakin voi tuntua, että jaksaa, mutta väsymys voi tulla esiin viiveellä. Helppo ainakin jälkiviisastella, jos peli ei vähän ajan päästä kulje.
 
Lässyn lässyn lää. Jos Teuvo on itse valmis pelaamaan ja valmennusjohto on samaa mieltä niin kyllä mies pelaa. Jätkähän lensi tänne perjantaina ja vasta tiistaina peli - kyllä noin nuorena palautuu nopeasti. Teemu Selänteen ikäisellä menee varmasti pannu jumiin pidemmäksikin aikaa. Pelaamalla sitä kehittyy, kyllä noi osaa hommansa.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Kuten jo todettua riippuu varmasti paljon yksilöstä miten aikaerosta toipuu. Kuitenkin tuo Teukan haastattelussa mainitsema seikka päivän pakkovalvomisesta on yksi palautumista edistävä seikka.

Tämä perustuen omakohtaisiin kokemuksiin. Idän suuntaan on tosiaan huomattavasti helpompi mennä.

edit: tosiaan tarkoitus oli korostaa miten yksilöllistä tuo on. Itse koin hankalaksi länteen päin mennessä sen, että väkisin heräsi aamulla liian aikaisin monta päivää putkeen, joka sitten kertautui aikaisena väsähtämisenä päivän aikana. Vaikka miten valvoi iltaisin ja yritti mukautua rytmiin, aamulla oli pirteänä 04.00 maissa viimeistään.

Itään päin kun tulin valvoin n. 36h putkeen jonka jälkeen yhdet n. 14h unet ja seuraavat reilut 10h unet korjasivat rytmin. Hyvät unenlahjat osaltani auttoi selkeästi, ettei tarvinnut illalla pyöriä vaan sai unenpäästä kiinni. Jostain syystä sama ei toiminut toiseen suuntaan, kerran kun herää on vaikeampi päästä takaisin uneen. Tyttöystävälläni kokemukset olivat täysin päinvastaiset.
 
Viimeksi muokattu:

Konkkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa
Kuten jo todettua riippuu varmasti paljon yksilöstä miten aikaerosta toipuu. Kuitenkin tuo Teukan haastattelussa mainitsema seikka päivän pakkovalvomisesta on yksi palautumista edistävä seikka.

Tämä perustuen omakohtaisiin kokemuksiin. Idän suuntaan on tosiaan huomattavasti helpompi mennä.

Sama täältä, itään mentäessä ei tunnu niin pahalta kun mennään kellon suuntaan kun taas länteen tultaessa mennään taaksepäin. Mutta kuten edellinen viesti osoittaa, jokaisella on oma näkemys/kokemus.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös