Tila
Viestiketju on suljettu.
Tervetuloa Muu urheilu-foorumille!

Tälle foorumille voi kirjoittaa muista urheilulajeista kuin jääkiekosta. Äänestykset ja listaukset ovat myös tässä osiossa kiellettyjä, ja niiden paikka on Kierrätyskeskus.

Avatkaa rohkeasti uusia ketjuja, jos näette, että sellainen puuttuu. Megapitkien ketjujen nostaminen ei ole tarkoituksenmukaista, vaan uuteen ketjuun mielummin avaus.

Pian alkavat jalkapallon MM-kisat ovat herättäneet kiinnostusta, joten sen suhteen tässä hieman ohjeita.

Jokaisesta kisoihin osallistuvasta maasta voi avata ketjun, jossa voidaan keskustella ko. maan otteista MM-kisoissa. Jokaisesta ottelusta voidaan avata oma ketju, jossa käsitellään ko. ottelua. Mikäli jossain ottelussa tapahtuu ylilyönti/ylilyöntejä, joka aiheuttaa keskustelua, niin avatkaa sille oma ketju. Älkää pistäkö kaikkea keskustelua saman ketjun alle. Mikäli näin tapahtuu, moderaattorit muokkaavat ketjuja lempeästi. Myöhemmin ei-niin-lempeästi.

Otteluketjuseurantaa Muu Urheilu -osioon ei tule. Myös otteluchatit sekä otteluiden aikainen tulosseuranta on kiellettyä.

Teidänkin ystävänne,
Moderaattorit
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Kiitos kiitos. Ihan hyvä näin, kun muutkin lajit kiinnostaa.

Nuo Pesäpallokesä 2006, Jalkapallon kakkonen 2006 ja vastaavat ketjut varmaan siirretään tänne, vai mitä.

EDIT: Sakset leikkaili ja liimaili jo. Eli joo, kiitos!
 
Viimeksi muokattu:
Porin Ässät - SM-liigan viimeinen voittaja! | 7 vuotta vs 57 vuotta

M10

Jäsen
Tiedän, että golf on juppien elitistinen paskalaji, mutta voisiko sitä koskevan ketjun silti siirtää testialueelta tänne?

Hyvä idea noin muuten tämä "muu urheilu"!

EDIT: sinnehän se pläjähti!
 
Viimeksi muokattu:
OOO
OO

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
FBT Karhut ja Nicefutis
Luovuin jo toivosta tämän palstan suhteen, kun sitä ei kuulunut vaikka jo aikoja sitten asiasta puhuttiin... Kiitoksia!
 
"paskin kaikista on tietenkin kannattamani SaiPa. Sairaan Paska, siitä se nimikin tulee. " - FASlapsi 27.11.13
Laji otsikkoon

Pyydämme selkeästi otsikoissa tuomaan esille mistä lajista on kysymys, esimerkiksi kaikki maakohtaiset ketjut jalkapallon v. 2006 MM-kisoja koskien, haluamme muotoon:

"Saksa jalkapallon MM-kisoissa 2006"

Kiitos jo etukäteen yhteistyöstänne.

Moderaattorit
 
Otteluketjut

Rohkaisemme kirjoittajia edelleen avaamaan otteluketjuja yksittäisistä otteluistakin, jos siltä tuntuu. Älkää turhaan pelästykö avauskierroksen pelikielloista, jotka tulivat otteluketjujen onelinereista ja live-chatista.

Kunhan ketjut paneutuvat ennakointiin kokoonpanoista, taktiikoista ja jälkipeleihin ja turhanpäiväiset onelinerit ja live-chat jätetään pois, otteluketjut ovat enemmän kuin tervetulleita. Ei tarvitse otteluspekulaatioita jakaa maa- tai lohkokohtaisiin ketjuihin.

Jalkapallonkin ystävät,

Moderaattorit
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.