Telia / MTV – Liigan uusi koti

  • 3 520 454
  • 21 783

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Minkäänlaista korvausta ei ole tiedossa. Eka vastaus tähän ketjuun tulee olemaan Soneran puolelta pahoittelut, testaamme tekniikkaa, näitä sattuu, pierettää.

Kyllä. Täytyy vielä kerran täräyttää tuleva vastaus "Uutta laitteistoa ei ole vielä, mutta kun liiga alkaa olemme valmiita"
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
"Tilaa Liiga ennakkoon näe harjoituspelit ilmaiseksi" Näet yhden oman joukkueen pelin. Toista et näe ja kolmannesta pitää maksaa puolen kuun maksu. Kiitos ja näkemiin. Palvelu peruttu.

tuleehan sieltä ens torstaina vielä se Sportti-peli. Ja syyskuussa se SaiPa-peli. Jos tulee
 

Altec

Jäsen
Ei tule peliä näkymään. Kisapuistossa lyödään jo kameroita nippuun...
 

Wire

Jäsen
Kyllä tällaiseen silti investoi aikaa ja saattaa esim kutsua kavereita katsomaan, yms yms. Rahallinen maksu saattaa silti olla nolla euroa, ei siinä mitään.
Viet varmaan ilmaiset ämpäritkin takaisin kauppaan ja vaadit korvausta jos ne hajoaa ekan vuoden aikana?

Älä viitsi, iso mies.
 

Aapee79

Jäsen
Maksat palvelusta 0€ ja vielä korvausta pitäisi saada. Aika ahnetta.

Ite ennakkotilaajana arvelin maksaa 10e näistä harkkapeleistä, vaikka kusetuksella sekin olisi mennyt. Nyt en maksa, koska en näe edes näitä harkkapelejä.

Eli en olisi jaksanut perua ja säätää 14.9 tilausta alkamaan. Nyt en tiedä jaksanko säätää alkamaan enää ollenkaan. Sitten vasta kun kaikki varmasti toimii.

Ei kaikki aina ole rahasta, vaan kuten ylläkin todettiin, niin ajasta jne.
 

Killeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
2 ottelua olen yrittänyt testimielessä katsoa. TPS-Tappara, jonka piti tulla ohjelmatietojen mukaan ja nyt tämän päiväisen matsin. Onnistumis % tasan 0, joten heippa Telia ja kiitos. Kaikkien vanhojen teidän mokien jälkeen ajattelin antaa mahdollisuuden ja kokeilla, mutta nyt en enää sitä virhettä tee. Älkää soittako meille, mekään emme soita teille. VMP.
 

trubaduuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Edmonton Oilers, Imatran Ketterä
Tuosta kameroiden lyömisestä nippuun olisi voinut tulla telialtakin ihan twiitti...
Mukava kärkkyä ruudun äärellä ja odotella.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vaikka olenkin sitä mieltä, että Telia menee isosti metsään tuon syyskuun laskutusjupakan kanssa, niin onhan tämä nyt varsin naurettavaa, että täällä heitetään lapioita kaivoon välittömästi, kun yksi harkkamatsi ei näy. Juuri tämän takiahan näitä harkkamatseja kuvataan, että saataisiin tämän kaltaisia ongelmia kitkettyä pois.
 

Asplöven

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kun tuo SaiPan peli ei nyt näkynyt, kokeilin eilistä HPK-Jyp peliä kirjastosta. Kuvanlaatu oli todella huono. Ei sellainen, että viitsisi katsoa. Telian 4G+ Chromecast, telian nopeustesti antaa nopeudeksi 40-50MB.
 

kunnonjykit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Kaivuutyöt olivat varmaan käynnissä vielä pelin alkaessa ja vahingossa osui justiinsa pari minsaa ennen lähetyksen alkua kaivuri kuituun. EIKÖ OLISI VOINUT HARKITA ETTÄ KERROTAAN TÄÄ ETUKÄTEEN kun toi kämmi on kuitenki tapahtunu jo aikaisemmin?!!
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pitääkö tää nyt oikeesti irtisanoa tää tilaus ja ottaa uudelleen 14.9 ettei joudu 1.9-13.9 välisestä ajasta maksamaan turhaan. ?

Onko Telia vieläkään ilmoittanut mitään selkeää?
 

Blur

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Seeprat, Kiekko-Espoo
Tämähän oli ainoa oman joukkueeni peli Telialta, joten pistetääs soppari nippuun ja ostetaan syyskuun puolessa välissä uudelleen. Sillähän saa väkisinkin G7 yms "ilmaiseksi", ettei tule lisäkuukautta.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Jaahas, joku Jatkoajan käyttäjä turhautunut tosissaan ja käynyt riehumassa kaivinkoneen kanssa. Nimimerkkejä voimme vain arvailla.
 

HokiHero

Jäsen
Eihän tässä tarvinnut kuin tunti istua tv:n edessä odottamassa vaikka Telia varmasti tiesi ettei tuollaista vikaa korjata hetkessä. Toivottavasti jatkossa tiedotus pelaa niin että osaa sitten käyttää aikansa johonki muuhun.
 

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
Eikö kuvattua materiaalia tallenneta mihinkään paikallisesti, jos kamerat kerätään pois kesken pelin. Olisi ollut mukava katsoa jälkikäteen tallenne...
 

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Missä päin Suomea olet Telialla töissä?
Onhan se nyt naurettavaa vaatia korvauksia kun ilmainen lähetys ei näy. Lokaa kuuluu toki heittää, mutta korvausten perään huutelu on kyllä ihan verrattavissa tuohon ämpäriesimerkkiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös