Telia / C More – Liigan uusi koti

  • 2 692 105
  • 17 614

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
MUFC, FC ja HC TPS
Täytyy sanoa että tämä nykyinen lähetyskuvio ei ole se maailman selkein. Jos haluaisin nyt katsella playoffit loppuun vaikka nettistreamien välityksellä, mistä se onnistuu helpoimmalla ja halvimmalla? Mielellään myös sillä idealla, että kun playoffit ovat ohi, en halua katsella jotain MTV:n huippusarjoja tms koko kesää.

Ensi kautta silmälläpitäen saako nykyään ihan kaapelikortin kautta 4K:na enää liigaa mistään? Telia tuntuu puskevan vain omaa digiboksiaan ja sitä en kyllä haluaisi kun telkkarissa on kortinlukijalle paikka.
 

MSU

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos haluaisin nyt katsella playoffit loppuun vaikka nettistreamien välityksellä, mistä se onnistuu helpoimmalla ja halvimmalla? Mielellään myös sillä idealla, että kun playoffit ovat ohi, en halua katsella jotain MTV:n huippusarjoja tms koko kesää.
Halvin Discovery 24€/kk, mutta siellä on ollut jonkin verran sekoilua lähetysten kanssa ajoittain jos ohjelmiin on tullut muutoksia viime tipassa, esim johonkin peliin lisätty studio niin studio ei ole näkynyt koska sitä ei ole keretty päivittämään ohjelmatietoihin, muutama euro lisää niin C More 30€/kk.

Molemmat saa ihan toistaiseksi voimassa olevina eli kuukauden ajaksi.
 

McBean

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
MUFC, FC ja HC TPS
Voi vittu, Mertaranta selostajana. Saako rahat takaisin?
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
MUFC, FC ja HC TPS
Matsista tuli paljon siedettävämpi kun synkkasin Kiakkoradion selostuksen (joka normaalisti on n. minuutin televisiota edellä) streamin tapahtumiin ja vaimensin Mertarannan.
 

TPS Ikoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
C more studiossa on kysytty mikä on Tepsin hurjaa ykkösketjua parhaiten kuvaava nimi. Killeriä on tarjoiltu, mutta siinä on hieman hapan Lukkomainen sekä turhan nostalginen sivumaku.

Kukkopojat viittaa taas liikaa johonkin ihan höpö höpö keskusteluohjelmaan puutarhan hoidosta.

Tänään Pärssisen tehtyä voittomaali hallin ruudulla vilahti twiitti: Musta Kukko iski, joten syötetään Jantalle lapaan ja tarjotaan Isot Mustat Kukot ketjua. Sillä ei anakaan googlesta löytynyt mitään normaalista poikkeavaa.
 

XO-konu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jotenkin huolestuttavaa kuinka paskoissa käsissä lähetykset Suomessa on.
En tiedä kumpi on paskempi cmore ja discover+..
 

axe

Jäsen
Vähän sellasta tilanteessa elämistä ja hereillä olemista tuotantoryhmä kaipaisi. Tässä nyt Kouvola-Tampere -välierissä pari paikkaa:

Kakkospelissä Tappara vaihtoi KooKoon toisen maalin jälkeen maalivahtia. Kameroissa ei näkynyt vilahdustakaan asiasta eikä tv-katsojalla ollut mitään mahkua tietää asiasta, vaikka olisi ihan helppoa peruskauraa poimia sellainen kuviin. Myöskään Saukkonen-Kapanen -kaksikko ei päässyt asiaan heti mukaan, mutta he sentään hoksasivat suht nopeasti puolen minuutin pelin jälkeen.

Eilisen pelin loppuminuuteilla hallin videokuutiolle poimittiin KooKoon ex-tappara Bonsaksen, jonka on kerrottu jättävän Suomen kaukalot kauden jälkeen, ja kiiteltiin Suomen-vuosista. Lähtyksessä kuulee vain kuinka yleisö innostuu jostain, huutaa kuorossa jotain josta ei välttämättä saa selvää kun ei tiedä mitä se on, katsojia nousee seisomaan, tv-kuvissa näkyy kun Tapparan vaihtoaitiossakin katsotaan ylös kuutiolle ja aletaan paukuttaa laitaa kannustuksena, jopa kaukalossa aloitukseen menevät pelaajat kuikuilevat olkansa yli kuutiolle että mikä on homman nimi. Mutta ohjaus/kuvaus ei saa mitään otetta siihen, Mertaranta hoksaa extrametelin ja standing ovationit ja kehuu yleisesti tunnelmaa, mutta hänkään ei osaa kertoa oikeaa syytä siihen.

Toki tuollaisten juttujen missaaminen lähetyksistä pitää paikan päälle menemiselle edelleen yhden ison edgen lisää, mutta voisi silti kehityskohteena miettiä parempaa tapahtumahetkessä elämistä eikä vaan perusmenoa.
 

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Mistähän vitusta minä oikein maksan Cmorelle. Ennemmin haluaisin katsoa uusintoja pelitilanteista kuin mainoksia siitä mitä Cmorelta tulee.
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Oliskohan ne antaneet Mertsille ja Saukkoselle lomaa. Saavat miehet valmistautua tuleviin kotikisojen selostuksiin. Tuli vaan äkkiseltään mieleen.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
JOKERIT Helsinki vuoteen 2013, Ässät, KooKoo
Nyt vähän pyyhkeitä CMoren lähetykselle tänään...Tepsillä näytti olevan tosi upea alkushow niin tämänkin olisi voinut välittää meille jotka emme ole Turkuhallissa. Vaikkei se telkussa niin hieno koskaan ole kuin paikan päällä. Mutta tässä olisi nyt ollut tilaisuus olla hiljaa ja antaa kuvan sekä äänen "puhua". Nyt sen sijaan käytiin kokoonpanoja läpi joihin olisi aikaa ollut vaikka kuinka ennen tätä..
 
Viimeksi muokattu:

j72

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Flyers, Claude Giroux
Mä olen kyllä tyytyväinen. En mertsiin, mutta sopimukseen. Cmore on kyllä toiminut erinomaisen hyvin.
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Twitterissä myös tietoa, että Liiga ei aio palata siihen paskaan sometekemiseen sekä seurat saavat laittaa rajattoman määrän C more sisältöä oman somensa kautta. Eli järjetön viikkoraja seuroilta poistunut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös