Suosikkijoukkue
Ässät, SaiPa, Ketterä
Voi vittu tää Telian boksi on paska! Kuvanlaatu kuin kuvaputkiaikoina. Ihan sama mitä muuta katsoo esim. Viaplay änäriä niin kuva on täydellinen, mutta ei näillä. Vituttaa kun koko liiga muutenkin yhtä puuhastelua ja vielä paskaa kuvaakin. Menkää konkurssiin jo.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Siis, ajelutettiinko Mertaranta Ouluun eilen vaan selostamaan Subille yksi peli? Tänään kun oli eri selostaja ja Kukkonen kommentaattorina.
Selostaja oli hyvä (nimi tullee mieleen) ja Kukkonenkin hyvä kommentaattori, ihan varmasti ns tavallinen kansa olisi tykännyt heistäkin.
Toki Maikkarin tyyliin olisi kuulunut että Saukkonen olisi selostanut Subilla ja Mertaranta CMorella, tätä ei sentään kuultu.
 
"Varmistaaksemme mahdollisimman korkeatasoiset keskustelupalstat,
emme valitettavasti myöntää kirjoitusoikeuksia automaattisesti kaikille hakijoille" -Modet

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Shannon Szabados, Jeremy Roenick, Tuukka Rask
Tämä on ihan totta. Ei täysin sama sisältö / pelit tuolta Telian kautta tule Viasatin Jääkiekolta vs Viaplayn palvelusta.
Melkein sama ne on ainakin esim nuo kausiennakot tuli änäristä näkyviin. Ehkä pahin ongelma, mitä ei kerrota on se, että välttämättä joka NHL-peliä ei löydy. Esim. viime yön Chicago- Tampa peliä ei löytyny apista. Joskus viime vuonna siitä otin Teliaa yhteyttä ja heidän vastaus oli että eivät voi taata että ihan jokainen peli sieltä näkyy. Itäisen konferenssin joukkueet yleensä näkyy aina, mutta läntisessä jää välillä peli näkymättä joka on sinänsä ihmeellistä että kanavapaikat kyllä riittää. Ärsyttää kun ei sitä tiedä ennakkoon vaan riippuu yöstä mikä homma.

Liiga lähetykset on toiminu muuten hyvin mitä nyt välillä jumittaa, mut ei siellä ole pelejä jääny näyttämättä. Jaksa kymmentä eri palvelua tilata niin tuo Liiga + NHL paketti ollu pääosin hyvä.
 
Kärpät ja Tappara ovat aivan yössä vaikka Kärppienkin leiristä yksi kirjoittaja maalailee jo mestaruutta ”Pohjoisen puhurille”. Mikälie hänen promilletasonsa näitä kirjoittaessaan.

Spine-nimimerkiltä vuoden viesti.

Boogy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kannattaa ottaa myös huomioon että Vsport Live 1-4 kanavat ovat käytännössä täysin katselukelvottomia. Ostin saman paketin joskus vuosi pari sitten ja toivoin että ehkä ne on nyt saanut kuvanlaadun kuntoon näilläkin kanavilla mutta eipä ollut tapahtunut. En tästä maksaisi viittä euroa enempää minkä verran nyt tällä hetkellä käytännössä maksan.

Onhan tämä hiukan perseestä kun joutuu kömpimään koneelle ja castaamaan piraattistriimin televisioon koska se on valovuosia edellä maksullista striimiä.
 

Pika1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jos ohjaajat lukevat viestejä, niin Tampereella zoomataan liikaa tänään.
 
"Mä imin jos sillon hunajaa, kun sulla oli vielä tutti suussa:D" -Vanha Len
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy