Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Telia – Liigan uusi koti

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Noppafemma, 04.05.2017 klo 10.37.

 1. peketsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, NHL
  Lainaus:
  Lainaus:
  Eli käytännössä tulen maksamaan kahden kuukauden, huhti- ja toukuun, passin hinnan että näin ajanjaksolla 6.4.-4.5. jääkiekkoa?
   
 2. holynordic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Kyllä, koska halusit nähdä "maksuttomat" preseason -pelit, etkä irtisanonut passia.
   
 3. A Siente Jäsen

  Hämmentävää miten monella on vaikea ymmärtää Telian laskutusta. Luulisi tämän olevan selvää jos omilla tunnuksilla käy katsomassa et mikä kuukausi maksaa miten paljon. Ai nii tää oli Telia, jossa kaikki vähä vaihtelee ja asiakas joutuu itse miettimään mitä maksaa.
   
 4. peketsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, NHL
  Lainaus:
  Telian chatissa mulle sanottiin äsken, että joukkue/Liiga -passeista ei laskuteta 7.5. jälkeen ja uusi laskutus alkaa 14.9. kun Liiga käynnistyy.
   
 5. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Juuri näin. Toukokuulta sinulta veloitetaan 13,90 € ja syyskuulta maksat koko kuukauden, vaikka kausi alkaakin vasta kuun puolivälissä. Lohdutuspalkintona saat sitten katsoa harjoitusotteluita, jotka kuuluvat hintaan. Kunhan siis vain muistat aktivoida harjoitusottelut erikseen. Muussa tapauksessa maksat niistä, vaikket katsoisikaan. Mullistavaa!
   
  Gardemaister, Goner, Linjatuomari ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 6. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ei kannata uskoa siihen mitä chatissa sanovat. Sieltä on saatu väärää tietoa jatkuvasti ja niitä ovat sitten Telian edustajat korjanneet tässä ketjussa.

  Sinua tullaan laskuttamaan toukokuun loppuun asti ja syksyllä laskutus alkaa syyskuun alusta, vaikka liiga alkaakin vasta puolessa välissä kuuta.
   
 7. PoNppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ja tällä hetkellä ehkä näkyy Pitsiturnaus, muita tuskin kuuluu tähän etuun. Jos muista harjoitusotteluista on lähetys, niin niitä varten pitää ostaa varmaan joku oma passi.

  Lainaus:
  Voi tuo tosiaan olla totta, että 7.5 jälkeen ei laskuteta mutta hinta ajalta 1.5-7.5 on sen 13,90€. Eilen minulle sanottiin chatissa että syyskuun laskutus ei ole vielä selvillä. Viime vuonna ainakin heti passinsa aktivoineet saivat etuna maksaa koko kuukauden, vaikka pelit alkoikin puolivälissä.
   
 8. charger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Puree!
  Itse ainakin panen poikki elokuun lopussa, enkä ala maksamaan puolen kuun hintaa muutamasta syyskuun harkkapelistä. Elokuun pelit haluan kuitenkin katsoa ja maksan niistä 13,90e.

  On tää kyllä touhua.
   
 9. peketsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, NHL
  Kysyin asiaa uudestaan ja nyt chatissa kumottiin aiemmin saamani tieto. Kovasti pahoiteltiin ja syyskuun laskutus alkaa syyskuun alusta.
  Lisäksi myönnettiin että en voinut tietää laskutuksesta kun olen tehnyt tilauksen netissä. Preseason-mainos ei kerro että multa laskutetaan toukokuulta, mainitaan vain automaattinen kesätauko.
  Mietin tässä että tekisin asiasta reklamaation ensin Telialle ja mahdollisesti veisin asian kuluttajaneuvontaan. Onkohan siinä mitään järkeä?
   
 10. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Jos tilausvahvistuksessa ei jätetä mahdollisuutta toukokuun laskuttamiselle ja et ole erillistä tietoa asiasta saanut, niin kannattaa reklamoida. Todennäköisesti hyvittävät jotain suoraan, jos eivät löydä jotain porsaanreikää, jonka mukaan olisit voinut olla asiasta tietoinen.
   
 11. holynordic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  On, suosittelen ehdottomasti. Telian perseilyn ON loputtava!
   
 12. peketsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, NHL
  Lainaus:
  Tilausvahvistuksessa mainitaan laskutuksen alkaminen sen kuun alusta jolloin Liiga alkaa ja päättyvän sen kuun loppuun kun joukkueeni pelaa viimeisen pelin. Itse laskullahan sitä ei ilmaista esim. "Kärpät-passi, huhtikuu 19,90e", vaan:
  Kärpät-passi 6.4.-30.4. 25pv 16,58e
  Kärpät-passi 1.5.-3.5. 3pv 1,39e

  Eli kyllä mä laskusta saan sen kuvan että mua veloitetaan kuukauden mittaiselta ajanjaksolta eikä yhdeltä kuukaudelta. Ja tosiaan se preseason-mainos hämäsi sopivasti vielä että oletin että yhden kuukauden mittaisen laskun jälkeen passi on 0e Liigan alkuun asti.
  Toukokuun hinta on 13,90e sen 19,90e sijaan, mutta en sitä tietoa mistään ole saanut tai löytänyt.

  E. Valokuidun lasku kulkee samalla lapulla, joten siksi oma laskutusjaksoni on varmaankin 4.4.-3.5.
   
 13. petete Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa
  Onkohan Telialla maailman ainoa suoratoistopalvelu, jossa laskutus on niin epäselvää, että erilaisista tapauksista ja laskukaavoista saa sivutolkulla keskustelua?
   
  Smitty#41, Lert, Surmanajaja ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 14. suklaasydän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Minnesota Wild, Tottenham Hotspur
  Lainaus:
  Vaikka viime syksyllä hommasin, niin uskaltaisin sanoa, että uusi, sillä Nasa UHD -kanava näkyy ja boksin asetuksista saa valittua 4K:n resoluutioksi. Arris VIP5305, tommonen musta kiekko.

  Mutta tosiaan tuon Liigapassin vaatiminen UHD-lähetyksiin on mielestäni erikoista, koska Telian haluama tekniikka kyllä löytyy, mutta kaikkien muiden joukkueiden pelien näkemisen en näe vaikuttavan tuohon yhtälöön.
   
 15. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tämä tarkoittaa, että sinua on laskutettu ja tullaan laskuttamaan täsmälleen siten kun tilausvahvistuksessa on mainittu. Aika turha tuosta on siis yrittää reklamoida.
   
 16. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Ei siinä perässä ole W:tä?

  Telian sivuilta:
  Lainaus:
  En tarkemmin osaa sanoa noista, mutta eipä se suuri ihme olisi että laite kykenisi UHD:hen mutta Telia ei sitä sille jaa.
   
 17. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
 18. Lert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punaiset paholaiset
 19. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Dallas Stars
  Haluaako joku vähän valaista tyhmää? Sain Telialta äsken ilmoituksen laskusta jonka arvo on 13,01€. Laskussa ilmoitetaan laskutusjakson olevan 3.5-2.6.2019. Tietääkseni tuona aikana Telia näytti yhden pelin (finaalien game seven) joten mihin tuo 13 euron lasku oikein perustuu? En taas vaihteeksi oikein tajua Telian laskutuslogiikkaa. Käsitin silloin kauden päättyessä, että toukokuussa maksamani laskun jälkeen se oli tältä kaudelta that's it ja joutuisin pulittamaan seuraavan kerran vasta ensi syksynä.. Eli osaako joku nyt selittää mulle mihin logiikkaan tämä tänään saamani lasku oikein perustuu? Epätietoisuus ja sen aiheuttama hämmennys tässä vituttaa enemmän kuin lasku itsessään.
   
  Pate44 tykkää tästä.
 20. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Telia laskuttaa toukokuusta 13,90€, ja se jaetaan kalenteripäiville eikä pelipäiville. Olet aiemmassa laskussasi maksanut jo toukokuun kaksi ensimmäistä päivää (2/31 * 13,90€ = 0,89€), joten tälle laskulle jäi toukokuuta tuo 13,01€.

  EDIT: ja siis 13,90€ vain on Telian päättämä toukokuun hinta, siihen ei mitään sen kummempaa perustetta ole.
  EDIT2: vielä tarkennuksena, että koska Telia jakaa tuon kuukausihinnan kalenteripäiville, sillä ei ole mitään väliä vaikka laskutusjaksollasi ei olisi ollut yhtään peliä. Toukokuun hinta on 0,45€/päivä, oli peliä tai ei.
   
  Smitty#41 tykkää tästä.
 21. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Dallas Stars
  Lainaus:
  Kiitos perinpohjaisesta selityksestä. En sinänsä vieläkään tajua mitä järkeä tuossa Telian systeemissä on, mutta ainakin avartui nyt mistä tuo summa tulee.
   
 22. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Telian laskutusjärjestelmä on luotu alunperin puhelinliittymien laskutusta varten, mikä selittää tämän monimutkaisuuden. Eihän tuossa Liigatuotteen kannalta järkeä olekaan, mutta Telia nyt vain ei ole saanut aikaiseksi kehittää uutta järjestelmää Liigan laskuttamista varten.
   
 23. petete Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa
  Vieläkö @Telia kirjoittaa täällä? Kysyn täällä, kun en tuonne Telian palstalle ala tehdä tunnuksia "teliamaiseen malliin".

  Telia vastasi käyttäjän kysymykseen miksei Chromecastin kautta saada UHD-lähetyksiä seuraavasti: "Olemme lähteneet Ultra HD:n osalta liikkeelle niistä tekniikoista, joissa siitä on eniten hyötyä, eli ison ruudun ratkaisuista kaapeli-TV ja digiboksi meidän laajakaistalla".

  Haluaisin tietää miten Telia määrittelee sen ettei CC ole "ison ruudun ratkaisu"? Veikkaan, että isoistakin ruuduista löytyy HDMI-portti.
   
 24. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Laajakaistan ja boksin myynnistä on Telialle eniten hyötyä.
   
  karotenoidi tykkää tästä.
 25. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Tämä on asia mistä ihan todella pitäisi enemmän puhua. Olisiko vaikka Markkinointi & Mainonta -lehti hyvä.

  Ei tietenkään, koska siellä joutuisi paljastamaan strategiansa mikä ei ole näyttää jääkiekkoa asiakkaille. Tai vähän on, mutta ei ilman reilua korvausta osakkeenomistajille.

  Strategia pitää pitää visusti salassa, koska markkinoilla on niin kova kilpailu kuka saa pelit näyttää kenellekin.