Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Televisiointi alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa 2016–2017

Viestiketju osiossa 'U20 MM-kisat 2017, Montreal ja Toronto' , aloittajana Huppu, 26.12.2016 klo 22.32.

 1. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
 2. McBean Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
  Lainaus:
  Yle ilmoitti hetki sitten että nähdään. Siitä ei kerrottu tarkemmin että millaisella toteutuksella, jos kerran TSN ei signaalia tarjoa.
   
 3. Salama44 Jäsen

  Ketä nämä pelit kiinnostaa. Tyhijille katsomoille pelataan. Latvia on hävinnyt kaikille huippumaille murskaavasti.
   
 4. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Juniorijääkiekosta kiinnostuneita?
   
 5. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Niki kuvaa sieltä 8. kerroksesta kännykällä ja Tuulola ja ananaspää sillä studiokameralla 5. kerroksesta varmaan. Mutta hyvä, että matsit tulevat edes jossain muodossa - taitavat vielä tulla suomalaisittain varsin hyvään aikaan.
   
 6. Taikajim Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Teemu Pulkkinen
  Joutuko juusela ym. Ylen porukat myös tuohon Montreal-Tampere koneeseen vai miksi ei ole selostusta?
   
 7. -Jonne- Jäsen

  Lainaus:
  Kale näytti voimansa vielä eläkkeeltä. Kenkää kaikille saatana ja aiheesta. Selostusta myöten kunnon mahalasku.
   
 8. Taikajim Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Teemu Pulkkinen
  Pahoittelut. Ilmeisesti muut kuulee selostuksen? Mulla sitten varmaan joku ruotsi kieliasetuksena telkkarissa ja siksi en kuule.

  Samapa tuo silti, parempi vaan ettei sitä klovnia kuule...
   
 9. Jacobus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Lainaus:
  Kyllä selostus on kuulunut normaalisti. Tarkista, ettei äänen kieliasetuksena ole englanti, sillä siinä kuuluvat vain kentän äänet.
   
 10. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Luultavasti samaa porukkaa, joka eilen katsoi Suomen pelin Sveitsiä tai vaikkapa aiemmin Tanskaa vastaan.
   
 11. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Mikähän tuossakin on taustalla, että Yle näyttää välieristä vain sen, missä Kanada pelaa ja siis ei ilmeisesti kumpaakaan, jos Kanada sattuisi putoamaan? Onkohan se sitten jotenkin halvempi kuin muut pelit vai olettavatko, että Suomessa on riittävästi vain Kanadan fanipoikia, jotta joku muu kuin Suomen matsi kannattaa näyttää?
   
 12. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Uskoakseni kyse on juuri siitä, että se on edullisempi. Luultavasti alkuperäiseen diiliin TSN:n kanssa on kuulunut Suomen ja Kanadan pelit sekä finaali. Nythän YLE joutui luopumaan myös Kanadan puolivälieräpelin näyttämisestä kun jouduttiin maksamaan Suomen karsintapeleistä. Karsintapelejähän ei pitänyt kuvata ollenkaan, mutta toki TSN tuon hoitaa kun hinnasta päästiin sopuun. Kuitenkin kalusto ja henkilöstö on valmiina tuolla.
   
 13. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
  Juuselan taso on laskenut. Luo asetelmia omassa päässään ja sitten manailee pitkin peliä. Lopun ajan täydentää nollapuhe. Kaipaa jonkun pätevän sparraamaan vierelleen. Salmisen Riku on ihan pätevä isäntä sillon tällön, mutta aika vähän saanut mitään irti Tuulolasta. Muutamaa oivallusta lukuunottamatta itsestäänselvyyksiä ja nollapuhetta. Voisko sinne ottaa kommentaattoriks tyyppejä, joilla kokemuksen ja tietotaidon lisäks olis kykyä ilmaista itseään, jäykistelemättä.

  Laitoin ruotsinkielisen selostuksen. Jos Juusela yrittää liikaakin täyttää hiljaisuuden tyhjänpäivyyksillä, ruotsiksi taas tuntuu kuin katsois futiksen veska-pakki-pakki syöttelyä, sen verta pitkiä hiljasia hetkiä vietetään.
   
 14. Snagari Jäsen

  Chapeau Kimmo Porttila ja ananastukkainen juontaja! Loistava pätkä loppuun. Tuulolan "jaa minä vai?" pudotti täysin.
   
 15. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  YLE heitti tuossa lopussa kyllä kisat nippuun hienosti. Lisäksi oli hienoa huumoria itseä kohtaan ja vähän piikkiä joukkuetta ja sen esityksiä kohtaan. Hulvaton pätkä.
   
 16. SaucerPass Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs
  Ajattelin tässä loppiaisaamun ratoksi katsoa USA:n ja Kanadan välisen finaalin Areenasta. Eipä sieltä klo 9:30 vain löydy muuta kuin maalikooste, vaikka peli suorana tulikin. Torstaiaamuna kyllä löytyi Kanadan ja Ruotsin välinen välierä jo tähän aikaan.

  Ilmeisesti yle ei aio lisätä finaalia Areena ennen kuin vasta klo 13:30 alkavan jälkilähetyksen jälkeen, kun haluavat ilmeisesti tuolle pelille maksimaalisen yleisön. Olisi pitänyt näköjään ottaa sitten "nauhalle" itse, kun Yleen ei voi luottaa tässäkään. On-demand-palveluiden idea on kyllä, että lähetys löytyy sieltä lähes välittömästi sen päättymisen jälkeen.

  Kokonaisuutena pakkoa sanoa, että lopulta ihan sama, mikä taho U20-kisat lähettää Suomessa. Homman voi tiivistää niin, että jos Suomi menestyy tarjonta on hyvää. Jos Suomi ei menesty voidaan, vaikka toinen välietä jättää kokonaan näyttämättä.

  Edit. Todella ikävä aikoja, jolloin pelit saattoi katsella TSN:n nettiplayeristä livenä tai jälkilähetyksinä ennen kuin ne geoblokattiin, ilmeisimmin silloin lähetysoikeudet omanneen pöllö-tv:n käskystä.

  Edit2. Näköjään nyt ovat saaneet sen finaalin Areenaan. Ei onneksi tarvinnut odottaa iltapäivän jälkilähetykseen asti.
   
  Viimeksi muokattu: 06.01.2017 klo 10.11
 17. Foxtrot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoimet sarjat
  Lainaus:
  Voi tuo näyttämispolitiikka johtua myös selostusresursseista eli tuolla paikalle lähetetyllä henkilöstöllä ei tuon enempään pystytä (koska yle ja ay?).

  Pidempään kisoja seuranneena iso kiitos Ylelle, hoitivat homman hyvin. Juusela suoriutui, Tuulola ärsytti kerta kerralta vähemmän (vaikka esiintyykin vähän hämäläisen vetelästi), toi oikeasti sisältöä lähetykseen ja Riku veti huippukisat, ehdottomasti kuuluu tähtikentälliseen. Taustatoimittaja Porttila toi myös sisältöä ruutuun hyvin. Pisteenä iin päällä tuo keskiviikon loppukevennys (löytyy areenasta). En jää kaipaamaan niitä pätkiviä striimejä enkä maikkarin räpellystä. Toivottavsti joukkueen menestymättömyys ei vaikuta negatiivisesti seuraavien kisojen panostukseen.

  ot: Joko jossain on käynnissä keskustelu, jossa kisat dissataan, koska "parhaat eivät ole mukana"?
   
 18. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Lainaus:
  Olisi selostuksen voinut tietysti hoitaa Pasilastakin käsin. Alkusarjan Kanada-USA:n selosti joku muu kuin Niki, en tiedä oliko se paikan päällä.

  Ymmärrettävää toki, ettei näitä yhtä kattavasti näytetä kuin miesten kisoja, mutta etenkin se oli pettymys, ettei suomalaisittain hyvään aikaan tullutta välierää näytetty, etenkin kun sille kuitenkin oli jo ohjelmakartassa paikka raivattuna siltä varalta, jos Suomi olisi pelannut.

  Plussaa pitää toki antaa siitä, että saivat karsintapelit ruutuun.