Telakalla 2014–2015

  • 165 142
  • 524

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Mobergilla oli kyllä eilen se ihan sama puku päällä kun muillakin ei pelaavilla pelaajilla. Ja siitä mustasta mopista päässä ei kyl voi erehtyä, lisäksi sil on joku punertava (?) nenäliina rintataskussa.

Näin päivitti IFK Helsinki eilen naamakirjassa: "Tänäänkin ottelun erätauoilla pelaajanurkkauksessa jaossa nimikirjoituksia, fanikuvia ja haastatteluja. Lauteilla tänään Juuso Puustinen, Lauri Taipalus sekä yllätysvieras. Nähdään Nordiksella!"

Joo moppia ei näkynyt kun oli pipo ja huppu päässä, mutta ei ollut siis Moberg se jolla oli käsi paketissa.

Oisko se yllätysvieras ollut sitten Leinonen?
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lotta Backlund oli yllätysvieras. Miettikää, miten jännittävää!
 

Sleep

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Uusimma IFK-videossa teema "Koko jengi kasassa" ja puustista ja taipalusta kuvattiin, että taitaa nämä herrat olla kokoonpanossa huomenna!
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämä vaatii kyllä lisäselvitystä - siis missä hän oli ja mitä tekemistä hänellä on HIFK:n kanssa?
Se oli jonkun pelisivuston joku kampanja jossa arpoivat muutamalle ilmeisesti liput aitioon. Lotta on jotenkin ilmeisesti "kasvoina" tuolla pelisivustolla. Tietoni perustuu lähinnä twitteriin, joku paremmin tietävä voi valaista enemmän jos tarvetta.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämä vaatii kyllä lisäselvitystä - siis missä hän oli ja mitä tekemistä hänellä on HIFK:n kanssa?

Älkää vain sanoko, että sarkastiseksi tarkoitettu kommenttini meni teiltä ohi :)?

Lotta Backlundhan oli siellä nimmarinurkassa tokalla erätauolla heittelemässä läppää, eli haastateltavana. Kai sen voi HIFK:n kanssa tekemiseksi laskea, että hän kertoo olevansa HIFK-fani. Jos nyt en ihan huttua heittele, niin HIFK aina silloin tällöin on hänet hallillekin roudannut, kun on ollut jotain sidosryhmäjuttuja.

Omasta mielestäni "yllätysvieraita" kannattaisi mainostaa vasta silloin, kun kysymyksessä on joku oikeasti merkittävä henkilö (=harvoin tarjolla) tai hän liittyy seuraan jotenkin merkittävästi. Esim. Heikki Paasosta en tällaiseksi enää laske, niin monta kertaa hän on erilaisissa tapahtumissa ollut ja kaikkihan tietävät, että PaasosHeikki on innokas HIFK:n kannattaja. Siksi kai se Lordi Lallykin sitä siinä Putouksessa narriksi haukkuu (yllättävän monelta tämä yksityiskohta on muuten mennyt täysin ohi).

Kerrassaan mainiota, että HIFK saa huomenna kasaan (toivottavasti) parhaan mahdollisen kokoonpanon, Puustinen on kyllä niin lasia, että laittaisin hänet melkein alkuu 13. hyökkääjäksi ja siitä sitten oikealla asenteella kohti suuremia peliminuutteja.
 

Time-out

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lamberg ollu leikkauksessa tänään ja sanoi olevansa pelikykyinen vasta keväällä. Todella sääli!
Lähde: miehen instagramtili
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Todella harmi tämä Lambergin case. Olin fantasiarosterissani jo laittanut kaverin täsmärooliin 13. hyökkäjäksi pleijareissa.

Tietysti Lambergin pelityylillä loukkaantumiset ovat hieman kuin itsestäänselvyys, mutta silti. Toivotaan pikaista paranemista ja voimia.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Mikäköhän on Mobergin tilanne? HIFK ilmoitti tänään nettisivuillaan ennakossaan hänen jatkavan sairaslistalla, mutta kyllä ainakin tilastojen mukaan S/M pelasi eilen Kiekko-Vantaan kokoonpanossa Peliittoja vastaan. Eihän se nyt kai sitä tarkoita että on sairas jos edustaa KiVaa??? <- ja tuohon viimeiseen lauseeseen kuuluisi *hymiö*
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toivottavasti Ramu on kondiksessa ja hänen tilanteestaan saataisiin jotain tietoa. Tuskin pelaa ennen joulua, mutta tietysti pikaista paranemista toivotaan; onhan hän kuitenkin ollut alkukauden paras pelaajamme.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Söde ja Goldobin ovat sitten seuraavat miehet saikkulistalla. Goldobinin kohtalosta ei mitään hajua, pelasi yhden vaihdon ja tämän jälkeen ei näkynyt enää kentällä. Södellä todennäköisesti niskan retkahdus tms.?
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Söde ja Goldobin poissa ja odotetusti Ramstedt pelaa.
Lisäys siis Goldie taitaa olla jo MM-leirillä?
 
Viimeksi muokattu:
Ramstedt tänään odotetusti pois kokoonpanosta, joulun jälkeen sitten seuraavan kerran (toivottavasti edes silloin).

Ja niin on Ramu kokoonpanossa. Toivottavasti ymmärrät edes hävetä kun syöllät tänne tuollaista paskaa faktana.
 
Kas, itse mielensäpahoittaja. Minulla ei ole mitään hävettää tekstini kanssa.

Voin olla mielenipahoittaja. Ihmettelen vain kovasti mikä tarve sinulla on jatkuvalla syötöllä kirjoittaa tänne näitä "faktojasi". Tässä kohtaa olemme kuitenkin ketjussa, jossa jokaisen toivoisi voivan luottaa lukemaansa. Jos et kerran tiedä asioista mitään, niin tuo se esille viesteissäsi. Ja kyllä sinun olisi syytä hävetä.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Voin olla mielenipahoittaja. Ihmettelen vain kovasti mikä tarve sinulla on jatkuvalla syötöllä kirjoittaa tänne näitä "faktojasi". Tässä kohtaa olemme kuitenkin ketjussa, jossa jokaisen toivoisi voivan luottaa lukemaansa.

Nyyh. Vai että tämä ketju on sellainen, haloo, olet edelleenkin keskustelupalstalla.

Mutta jos sinunlaisesi lukevat tätä palstaa kuin piru raamattua, niin minä en ole siitä vastuussa.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Hemmetti, Söderholm ei kyllä olis tarvinnut enää yhden yhtä vastoinkäymistä. Vieläkin on homma välillä vähän hakusessa edellisen vamman jäljiltä. Noh, toivotaan nyt että tauon jälkeen pääsee normisti mukaan taas. Tulee tosi hyvään paikkaan tauko kaikinpuolin, mutta sitä ennen pitäisi kyllä kairata täydet pinnat tästä ja huomisesta.
 
Nyyh. Vai että tämä ketju on sellainen, haloo, olet edelleenkin keskustelupalstalla.

Mutta jos sinunlaisesi lukevat tätä palstaa kuin piru raamattua, niin minä en ole siitä vastuussa.

Ei, sinä olet vastuussa vain omista kirjoituksistasi. Taisi käydä tunteisiin tuo huomautus, kun pitää värittää tekstiä noilla naurettavilla nyyh ja mielensäpahoittaja letkautuksilla.

Keskustelupalstalla ollaan, tiedän sen varsin hyvin. Mutta tiedätkö sinä, että ihmisillä on tapana, niin irl keskusteluissa kuin keskustelupalstoilla ilmaista onko kyseessä fakta, mielipide, huhu, arvailu vai mutu-tason heitto. Sinulla tätä taitoa ei selkeästi ole, vaan kirjoittelet tänne mitä sattuu pyrkimyksenäsi nostattaa pumpata omaa egoasi. Ja kun asiasta sinulle huomautetaan olet kuin uhmaikäinen kakara. Ei siinä mitään, jatka vain valitsemallasi tavalla. Minä ainakin aion jatkaa omallani.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös