Tehopistedrafti 2021–2022 (NHL)

  • 17 861
  • 455

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Liigan osalta tehopistedrafti on suoritettu ja kisa käynnissä, mutta kohta olisi aika pyöräyttää sama show käyntiin NHL:n puolella! Drafti käynnistyy maanantaina 20.9. klo 8:00 ja yritetään saada maaliin saakka ennen kauden alkua. Täältä voi katsella miten homma eteni Liiga-draftissa, sama systeemi pienin poikkeuksin käytössä myös tässä. Säännöt alempana, lukekaa tarkkaan. Hasselbaink & muut aiemmin mukana olleet voivat ilmoitella, mikäli huomaavat jotain oleellista puuttuvan noista.

Minun lisäksi mukana lienevät @Hasselbaink , @Via Dolorosa , @Jääkaappi , @Vikidiviimenen , @Mr.Lemieux ja ilmeisesti @Nelone oli myös kiinnostunut. Kisaan otetaan mukaan max. 10 henkilöä, joten vielä olisi kolmelle tilaa. Tietysti kisa käynnistyy myös nykyisellä porukalla, jos uusia halukkaita ei löydy. Nopeat syövät hitaat, joten jos olet kiinnostunut, ilmoittaudu tässä ketjussa. Yläpuolella mainituilta henkilöiltä kaivataan myös kuittaus tähän osallistumisesta.

Vahvistetut osallistujat:
Mahtiankka
@Vikidiviimenen
@Nelone
@Romppanen
@Naamavelli

Säännöt:

- Jokaisesta NHL-joukkueesta otetaan yksi pelaaja per draftaaja.

- Näiden pelaajien tehopisteet lasketaan runkosarjan päätteeksi yhteen ja eniten pisteitä keränneen joukkueen kasaaja kuittaa muilta osallistujilta jokaiselta 25 euroa.

- Hyökkääjien ja pakkien tehopisteet ovat samanarvoisia kuin myös maalit ja syötöt. Mahdollisessa, joskin epätodennäköisessä tasatilanteessa ensimmäinen ratkaiseva tekijä on ottelumäärä, pienemmällä yhteenlasketulla ottelumäärällä pistepotin kerännyt voittaa. Toinen ratkaisija on maalit.

- Ottelurajoituksia ei ole eli toivotaan loukkaantumisten menevän mahdollisimman tasan. Kuitenkin loukkaantumisen tai pelaajasiirron johdosta sallitaan neljä vaihtoa per osallistuja. Vaihdot ilmoitetaan tähän ketjuun. Ulos vaihdetun pelaajan tekemät sen hetkiset pisteet lasketaan yhteen ja sisään vaihdettu pelaaja kerää pisteitä vaihtohetkestä lähtien.

- Esimerkki valintajärjestyksestä joka kääntyy jokaisella kierroksella seuraavasti:

1. Jääkaappi 2. Hasselbaink 3. Via Dolorosa 4. Mahtiankka 5. Mahtiankka 6. Via Dolorosa 7. Hasselbaink 8. Jääkaappi 9. Jääkaappi...
Järjestys arvotaan, kun osallistujat ovat selvillä.

- Varaukset selkeyden vuoksi muodossa:
1. Edmonton - Connor McDavid
9. Boston - Brad Marchand
12. Chicago - Patrick Kane

- Pidetään oma valintalista mukana viesteissä draftin edetessä, eli edellisestä omasta viestistä aina kopio ja siihen lisättynä viimeisin oma valinta.

- Valintavuoro on voimassa neljä tuntia, jonka jälkeen vuoro siirtyy automaattisesti seuraavalle ja vuoronsa menettänyt huutaa valintansa siihen väliin mihin ehtii. Klo 23:00 - 08:00 neljän tunnin sääntö ei ole voimassa.

- Draftiin varattavat pelaajat lyödään lukkoon draftin alettua, eli sen jälkeen joukkueisiin liittyneitä pelaajia ei voida varata, eikä myöskään vaihtaa kesken kauden. RFA-pelaajat ovat omalla riskillä valittavissa, ne lasketaan oikeudet omistavien joukkueiden pelaajiksi.

- Vahva suositus: Tee ennakkoon jonkinlaista draft-listaa, niin ei tarvitse oman vuoron kohdalla alkaa miettiä enää syvemmin asiaa. Näin takaamme sulavasti etenevän draftin.

- Pistelaskut suoritetaan itse. Voidaan vaikka sopia kauden edetessä aikataulut välipäivityksille omista pisteistä + lopullisen pistelaskun suorittaminen.

- Maksut hoidetaan draftin tulosten selvittyä.
 
Viimeksi muokattu:

Romppanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Jokerit, Inter Milan, RoPS
Milloinkas drafti polkaistaan käyntiin, heti osallistujamäärä täytyttyä vai jollain tietyllä kellonlyömällä?
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Siellähän se avausviestissä lukee melkein heti kärkeen :) Eli maanantaina 20.9. klo 8. Jos sunnuntaihin mennessä saisi draftin täyteen, niin pääsisi arpomaan valintajärjestyksen. Muuten voisi aloittaa aiemminkin, mutta ajattelin nyt että muutama päivä on hyvä laatia suunnitelmia ja vähän omia listauksia, niin sujuu draftaaminen jouhevasti.
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Kaksi paikkaa olisi siis vielä vapaana, jos innokkaita NHL-kiekon ystäviä löytyy!
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Tämä on nyt täynnä. Laitan sunnuntai-iltana arvotun valintajärjestyksen ja pyöräytetään homma käyntiin maanantaina heti aamusta.
 

Nelone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Minun puolesta järjestyksen voi arpoa vaikka samantien ja jengi saa alkaa varaamaan ilman aikarajaa jos siltä tuntuu, mutta maanantaina virallinen startti.
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Joo no periaatteessahan se on ihan sama vaikka tuon järjestyksen tähän nyt laittaisin jo. Itselläkin on kyllä vielä listan teko kesken, mutta kyllä kai noista avauskierroksista selviää ilman suurempia suunnitelmia. Parempi aloittaa aiemmin, niin saa ainakin todennäköisemmin ajoissa maaliin saakka. Eli Hasselbaink voi ehtiessään tulla sen McDavidin huutamaan :)

Eli drafti 4h aikarajoituksineen alkaa virallisesti vasta maanantaina 20.9. klo 8, mutta nyt jo saa valintoja tehdä, mikäli omalla vuorollaan siihen pystyy ja kykenee. Kiirettä ei kuitenkaan ole. Jos homma pysähtyy johonkin valitsijaan, kukaan ei tule sekuntikellon kanssa ahdistelemaan, koska avausviestissä on ollut puhetta että vasta maanantaina aloitetaan.

Rosterit jäädytetään tähän hetkeen.

Tässä järjestystä ja tsekatkaa kaikki osallistujat vielä tarkkaan säännöt, kiitos. Muistakaa tägätä seuraava valitsija ja sitähän ei sitten editin kautta kannata enää lisätä, vaan sitten vaikka erilliseen viestiin jos unohtuu.

1. @Hasselbaink
2. @Romppanen
3. @Mr.Lemieux
4. @Taison
5. @Via Dolorosa
6. @Mahtiankka
7. @Nelone
8. @Naamavelli
9. @Vikidiviimenen
10. @Eugene
11. @Eugene
12. @Vikidiviimenen
13. @Naamavelli
14. @Nelone
15. @Mahtiankka
16. @Via Dolorosa
17. @Taison
18. @Mr.Lemieux
19. @Romppanen
20. @Hasselbaink
21. @Hasselbaink
jne.
 

Liitteet

  • arvonta.png
    arvonta.png
    23 KB · kertaa luettu: 100

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Onko nämä tarkoitus kirjata muodossa
1. Joukkue - Pelaaja
2. Joukkue - Pelaaja
3. Joukkue - Pelaaja jne?

Eli numeroida oma tiimi numerojärjestyksessä ja uudella kierroksella jättää omat aiemmat valinnat näkyviin?
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Tähän malliin, esimerkki Liigan puolelta. Eli varausnumero, joukkue ja pelaaja. Omat aiemmat valinnat aina uuden viestin mukaan, niin pysyy selkeänä.

7. TPS - Filip Sandberg
14. Lukko - Arttu Ilomäki
27. Jukurit - Petrus Palmu
34. KooKoo - Kim Strömberg
37. Sport - Sebastian Stålberg
54. HIFK - Roni Hirvonen
67. Tappara - Kristian Tanus
74. Ilves - Albin Grewe
87. HPK - Tommi Tikka
94. Pelicans - Elias Vilén
107. Kärpät - Mika Pyörälä
114. KalPa - Kasper Simontaival
127. JYP - Samuel Helenius
134. Ässät - Nick Moutrey
147. SaiPa - Nuutti Viitasalo
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös