Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Tehopakki Kimmo Nevalainen

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Luu2, 13.10.2006 klo 13.24.

 1. Luu2 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Kertokaas vähän tästä teidän ykköspakista eli Kimmo Nevalaisesta. Tilastoista näkyy, että hyökkäävästä pakista on ilmeisesti kysymys. Ikä ei ole paljon ja kokoakin ihan kohtuullisesti. Millainen pelityyli kaikenkaikkiaan herralla on? Löytyykö tehojen lisäksi kovuutta? Ilmeisesti johtajuutta ainakin, koska teidän kapteeni kerta on.
   
 2. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Lainaus:
  Mitähän tuosta sanois, kasvaa ja kehittyy! Kiekollinen on ja oman pään pelaamiseenkin on löytynyt rauhallisuutta. On saanut taas vastuuta ja tulostakin tulee, tosin siihen tarvitaan myös muun kentän tukea. Omaa hyvän laukauksen, mutta käyttää sitä liian harvoin, kun tuntuu nuo syötötkin toimivan varsin hyvin. Hyvä peliäly, kykenee myös fyysiseen peliin, vaikkei illasta toiseen mitään pommeja jakelekaan..

  Kimmo on pelaaja, joka tarvitsee vastuuta. Pääsi Saipaankin aikanaan kun sai vastuuta ja tuli onnistumisia.. Saipasta tie vei Kouvolaan, armeija sotki kautta ja ei varmasti vastannut siellä täysin odotuksiin.. sittenhän Nevalainen palasi "kotiin" ja ei saanut Rauhasen alaisuudessa juurikaan luottoa, kausi meni varsin vaisusti.. tälle kaudelle sai kapteenin arvon ja paljon peliaikaa hyvän kentän takana = itseluottamus takaisin kuntoon ja tulosta tulee.

  Muut valaiskoon lisää ja täsmentäköön virheitäni.. mutta.. ei Nevalaista nyt kuitenkaan sinne Kalpan neloskenttään anneta ihan helpolla..ei.
   
 3. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Voisiko joku Jokipoikien pelejä tarkemmin seurannut kertoa tarkemmin Kimmo Nevalaisen huikeasta pistekeräilystä ?

  Ovatko pisteet kakkossyöttöjä, ohjurikiekkoja, pystyavauksia vai mistä ne koostuvat ? Ja jos joku on laskenut, niin paljonko pisteistä on ylivoimista ?

  Onko Nevalainen muuten puhdas ylivoimapelaaja vai onko miehestä iloa myös tasaviisikoin ?
   
 4. jukkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Aikas paljon on syttöpisteitä tullut siniviivalaukauksen riparista. Kimmo on aika hanakka laukomaan, ja pojat pistää sitten irtokiekot pömpeliin. Tosin sekaan mahtuu kaikenlaisia, mutta arvioisinpa että iso osa on tullut juuri noin. Aika paljon ylivoimalla, mutta en ole laskenut suhdetta, enkä laske.

  Se vielä, että kyllä pelaa mallikkaasti myös tasaviisikoin.
   
 5. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Lainaus:
  Laitan vielä oman näkemykseni tähän; eli suurin osa pisteistä on tullut mielestäni ylivoiman kautta, joukkoon mahtuu laukauksia, mutta oivallisia ykkössyöttöjäkin, ykkössyötöt on ollut monesti kovia esim. takatolpalle, josta mm. Karlsson on laittanut joskus kiekkoa pömpeliin. Osa syötöistä taas on tullut hyökkäyksien avauksista, nopeasta käännöstä omasta päästä.

  Sen verran vielä vilkasin tilastoja, että Nevalainen on laukonut koko mestiksessä kolmanneksi eniten, 94 laukausta, mutta vain yksi maali. Tosin monihan niistä laukauksista näkyy syötön muodossa.
   
  Viimeksi muokattu: 24.10.2006 klo 12.41
 6. Toimitus Jäsen