Teemu Ramstedt – riittääkö taso?

  • 374 632
  • 1 235
Suosikkijoukkue
HIFK
Nostetaan ylös vanha ketju ettei uutta tarvitse avata, jokohan taso riittää?
 

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ramu on tietenkin tervetullut kotiin, hyvä hankinta. Ja paljon mieluummin Ramu kuin joku epävarma AHL-kortti. Ja kuulun siihen vanhaan koulukuntaan, että on aina ehdoton plussa, kun saadaan oma kasvatti takaisin kotiin.

Samanlaisia otteita kuin legendaarisessa Mikke-Ramu-Jerry -ketjussa, niin eiköhän kaikki epäilijätkin vakuutu hyvin nopeasti, kuten kävi Tuukankin kohdalla.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Jopas sattui. Mietin juuri päivällä, että kyllähän se Justin Hodgmankin olisi "ihan kiva", mutta jos ajatellaan realistisesti, niin mä olisin johonkin teemuramstedtiinkin tyytyväinen, kun vastustajillakaan ei kuitenkaan ole Crosbyja tai Ovetskineja. Sitten sieltä tulikin Ramu itse.

No ainakin saatiin käsiä joukkueeseen ja ihan oikea sentteri. Tervetuloa vaan kotiin!
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Bluesissahan Ramstedt pelasi uransa parasta kiekkoa ja oli liigan paras sentteri syyskaudella kaksi vuotta sitten. Tästä suuri kiitos menee kuitenkin Marjamäelle, joka antoi Ramstedtille mahdollisuuden toteuttaa itseään.

Veikkaan, ja puhtaasti arvailen menneeseen peilaten, että Summasen kanssa hommat ei mene ihan niin helposti. Mutta tsemppiä vaan Teemulle jatkoon, toivottavasti saa taas putken kulkemaan. Mikä parasta, jäbä päätti skipata kaksi HIFKin Blues-kohtaamista näin ensi alkuun, hyvä veto!
 

The Loft

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, VfB Stuttgart, QPR
Nostetaan ylös vanha ketju ettei uutta tarvitse avata, jokohan taso riittää?

Riittää ehdottomasti. Paitsi, jos Ramstedtin niskaan laskettavat suuret odotukset murtavat selkärangan. Selkeästi kakkoskorin äijä, vaikea kuvitella Ramua ykköskentässä, kun tuo Hirvosen ketju vaikuttaa lukkoon lyödyltä.

Kyllä silloin tällöin vitutti se Ramun fleguilu puolustuspäässä aikaisemmin. Ovatko ne ajat ohi? Ilmeisesti. Taitojensa puolesta ehdotonta eliittiä.

Oli pakko hieman tänään tuulettaa lounaalla, kun tämä tieto pamahti erään iltapäivälehden verkkosivuille. Siinä oli paikallisen kebabpuljun pojat hämillään.

Positiivinen hankinta, tykkään. Ja tähän hymiö.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
EHT-tason taitosentteri ja vieläpä tuttu jätkä. Ei paljon enempää olisi voinut toivoa. Pelasi viime kaudella Bluesissa vakuuttavan syksyn ja varmasti kehitystä tapahtunut siitäkin tai ainakin edellisestä IFK-visiitistä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Jo se, että uskaltaa tulla Summasen kovaan kouluun, jossa ei löysäilijöitä katsella, vaikka sitten vain yhdeksi kevääksi, osoittaa nähdäkseni kypsää asennetta ja valmiutta työntekoon. Mahdollisesti olisi saanut Espooseenkin - vai onko siellä rahat loppu? - loppukauden pituisen sopimuksen, ja sitten kesällä Summasen poistuttua talosta/savuavista raunioista olisi voinut siirtyä IFK:hon ja Törmäsen valmennukseen. Sen sijaan Ramu päätti tulla jo nyt kotiin, vaikka tiesi, että saa korvat punaisina kuunnella Summasen huutoa hyvinkin läheiseltä etäisyydeltä, jos selkä suoristuu ennen aikojaan tai homma näyttää muuten vain menevän vihkoon.

Peltonen - Hirvonen - Puustinen
Hari - Ramu - Pakarinen
Thang - Ikonen - Luttinen
Partanen - Nykopp - Talaja

Kyllä noilla ketjuilla kelpais pelata, mutta yhtä hyvin luontoäiti saattaa sotkea kakkos- ja kolmosketjun tällaisiksi:

Ramu - Luttinen - Hari
Ikonen - Pakarinen - Thang
 

AnotherBrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canadiens
Jo se, että uskaltaa tulla Summasen kovaan kouluun, jossa ei löysäilijöitä katsella, vaikka sitten vain yhdeksi kevääksi, osoittaa nähdäkseni kypsää asennetta ja valmiutta työntekoon.

Näin minäkin asian tulkitsen, toivottavasti osoittautuu todeksi. Lähtökohtaisesti tilanteen huomioiden erinomainen hankinta, sillä juuri a) sentteriä ja b) taitoa joukkueeseen kaivattiin.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mulla alkoi iskemään jo epätoivo. Olin lähes pomminvarma, että IFK ei saa tänä vuonna sainattua tuohon jengiin sitä taitoniekkaa, mutta jumalauta tulihan se sieltä ja vielä oma tuttu jätkä. Nostan hattua Nybarille ja melkein tekisi mieli huudella, että tästä ei vedä enää kukaan paremmaksi ennen siirtorajaa. Helvetin kova temppu sainata Ramu monivuotisella pahvilla, kun markkinat ovat käytännössä kuolleet. Siellä on etsinyt Jokerit, Tappara, SaiPa ja vaikka ketä senttereitä ja ei ole löytynyt niin sanotusti sitä tarpeita vastaavaa.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Rami/Ramu-kombinaatio kieltämättä pikkuisen huolestuttaa, kun Ramu on ilmeisestikin vähän lepsu luonteeltaan, mutta parhaassa tapauksessa Rami saa "hakattua" turhan laiskuuden ulos ja Ramusta saadaan enemmän irti kuin aiemmin. Hyvä haku tähän paikkaan ja hyvä, että samalla tuli pitkä sopimus, vaikka tietysti KHL voi aina vetää välistä.

Muutenkin tämän kauden muukalaislegioonan jälkeen on kiva, että omia poikia kotiutetaan. Toivottavasti ensi kauden huhuista mahdollisimman moni pitää paikkansa.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Rami/Ramu-kombinaatio kieltämättä pikkuisen huolestuttaa, kun Ramu on ilmeisestikin vähän lepsu luonteeltaan, mutta parhaassa tapauksessa Rami saa "hakattua" turhan laiskuuden ulos ja Ramusta saadaan enemmän irti kuin aiemmin.

Olisiko jo aika Ramunkin kohdalla ajatella pelajan kypsymistä iän ja kokemuksen myötä? Tuskin Ramu haluaa jäädä ikuisesti ns. maineensa vangiksi kuten esim. Hank 'rahaa on' Pikkarainen. Mä luulen että russkien ja länsinaapurin reissut teki kaverille hyvää, puhumattakaan Marjiksen blegiajoista.

Reimoa on syytä jokaisen itseään lätkäpelaajaksi tituleeravan pojan/miehen kestää ainakin yhden kevään verran. Muussa tapauksessa kannattaa miettiä alan vaihtoa.

Pakarinen-Ramu-Luttinen <- mä uskon tähän aluksi. Yksi taitoilee, yksi vääntää voimalla ja yksi skodaa byyrit. On voimaa, vauhtia ja juonikkuutta.

Reimon versio tietysti on: Ramu-Thang-Ikonen. Hah.
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Olen itse aikaisemmin arvostellut Ramstedtia juurikin siitä, ettei hän laita tarpeeksi kroppaa likoon joukkueen puolesta. Tästä huolimatta olen tyytyväinen, että meille löydettiin taitava sentteri, jolla on varmasti vielä parhaat vuodet kiekkoilijana edessä.

Ehkä isoin plussa tässä on se, että nyt ifk:hon saadaan tehokkaan ykkösylivoiman lisäksi kakkosylivoimaan selkeästi luovuutta lisää. Tämän lisäksi saadaan Pakarisesta enemmän irti, jos nämä kaksi vain tajutaan laittaa samaan kenttään. Näen jo sieluni silmin, kuinka Ramu vetää vastustajan sinisellä kaksi vastustajaa itseensä ja pelaa kiekon tyhjään tilaan laitaan siellä täyttä höyryä luistelevalle Pakariselle ja napakka rannari sisään.

Ramstedt on helppo valinta Nybondakselle. Hän on työskennellyt junnukiekon parissa silloin, kun Ramu oli yksi tämän maan lupaavimmista hyökkäjistä omassa ikäluokassaan. Uskon, että Nybarin ja Ramun välit on vähintäänkin hyvät, vaikka Ramu joutuikin viime visiitillään Jalosen koirankoppiin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Todella mahtava uutinen tämä Ramun paluu IFK:hon! Ramu tuo kaikkea sitä mitä tästä jengistä puuttuu ja halu mennä ylöspäin on varmasti kova. Toivottavasti Ramu onnistuu näpäyttää kaikkia epäilijöitään, että pystyy pelaamaan myös keväällä tuloksellisesti kovissa peleissä.

Yksi lemppareista is back!
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kylläpäs pääsi iloinen YES meikäläiseltä kun kesken duunien twitteriä selasin. Tervetuloa kotiin! Ketjun otsikkoon vastaten: aivan varmasti riittää!
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Olen digannut Ramusta alusta asti, joten erittäin mielelläni toivotan hänet tervetulleeksi himaan! 0/
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo

abianos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, suomalaiset
Ramista ja Ramusta... Voihan olla että iän kartuttua Ramstedt on huomannut, ettei hän itse ole tyytyväinen omaan peliinsä ja tietää tarvitsevansa hieman potkimista ulkopuolelta, jotta saa ulosmitattua oman potentiaalinsa. Kenties kundi haluaa vanhana muistella itseään voittavana taitoniekkana pikkunäppärän taiteilijan sijasta. Aivan omaa spekulaatiotani siis, mutta ei liene mahdoton ajatus, että "harrastelija" on nyt tullut opiskelemaan itsensä ammattimieheksi tietäen tarvitsevansa tähän tiukkaa ja kovasanaista kuria tutussa ympäristössä.
 

PJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevat Mestarit
Hurreja ärsyttää kun Ramu vastasi Aftonbladetin kysymykseen miksi palaa Suomeen "en halua hävitä koko ajan". Ei ole lahden takana kovin huumorintajuista porukkaa...

Tuo oli kiistatta lähes yhtä huvittava kuin artikkelit Suomen voitettua junnujen MM-Kullan, siinä on sama jälkikitinä. Alkaa tuntua, että suomalaiset vie ruotsalaisia koko ajan tänä vuonna :)

Ramstedt on erittäin tervetullut mies takaisin. Jos oikein pitää kaivaa jotain, niin liike ei ole aina sulavaa. Mutta pudotuspeleissä pelin muuttuessa fyysisemmäksi sekään ei häntä haittaa. Todellinen pudotuspelipelaaja ja tärkeä palanen keväällä, kun pelataan tosipelejä.

Toivottavasti on koko sopimuksen meillä. Tervetuloa.
 

Mikehunt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Kyröskosken Pärske
Todellinen pudotuspelipelaaja ja tärkeä palanen keväällä, kun pelataan tosipelejä.

Parhaimmillaan todellinen tekijämies kotoiseen Liigaamme, mutta tuon lainaamani on pakko olla vitsi. Historia sitä ei ainakaan kerro, että Teemu Ramstedt olisi millään tavalla "kevään miehiä." Päin vastoin Ramu on tavannut sulaa lumien mukana vahvan runkosarjan jälkeen.

Toki tänä vuonna voi kaikki olla toisin, mutta joku roti nyt näiden juttujen kanssa, vaikka keskustelupalstalla ollaankin.
 
Viimeksi muokattu:

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Ramu ei ollut tänään enää AIK:n kokoonpanossa voittopelissä.Pelaisiko kuitenkin jo tammitasauksia...ei kai kuitenkaan...
 

Doforos

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors, LA Kings, MMÅ
Innolla otan Ramun vastaan. Tosiaan on/off -pelaaja. Taiteilijaluonne. Tärkeintä on, miten pääsee Ramin kanssa samalle aukeamalle ja saa pelit kulkemaan punaisissa. Jalosen aikanahan pelasi tehojen puolesta hyvin, mutta ei sopinut Jalosen mestaruusjoukkueen kolmossentteriksi (?), puolustuksellisten seikkojen vuoksi. Kojo ei halunnut Ramua kolmossentteriksi, tästä ei voi oikein valittaa, kun lopputuloksena nosteltiin maljaa sinä keväänä. Tosi asiahan on että jos tehoja mies tekee, on silloin vaikea poistaa kokoonpanosta. Kakkossentterin ruutu on suunniteltuna Ramulle ja miksei mies sitä täyttäisi. Ulkomaan kuviot eivät ilmeisesti oikein sopineet, mutta Suomessahan on kulkenut hyvin. Blegissä viime kaudella ja meilläkin aikoinaan. Eikö Granlund aikoinaan breikannut juuri Ramun ja Ahtolan kanssa?

Parin vuoden pahvin Ramu allekirjoitti joten ilmeisesti jäämässä pysyvämmin Suomeen. Ulkomaat nähty? Tosiaan tärkeintä on että saa hyvän statsin päälle ja kestää Raimon persoonan/valmennusmetodit. Tervetuloa vaan Ramu takaisin. Mites numeron laita? Nykoppi vetelee 46 -paidalla.

Ihan jees kuulostaa senat: Elkins - Ramstedt - Ikonen/Luttinen - Nykopp
Saadaan Iirokin viimein laidalle.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mites numeron laita? Nykoppi vetelee 46 -paidalla.

Muistaakseni Ramstedt pelasi ensimmäiset IFK-pelinsä edustuksessa numerolla 45, niin ehkä se. Tosin, Nykoppilla tuskin ollut juuri muuta perustelua numeron 46 valinnalle kuin "kunhan nyt joku mikä on vapaana", niin ehkä voi nuorempana vaihtaa, jos Ramu välttämättä haluaa omansa takaisin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Ramu ei ollut tänään enää AIK:n kokoonpanossa voittopelissä.Pelaisiko kuitenkin jo tammitasauksia...ei kai kuitenkaan...
No vittu ei pelaa, kun vasta ensi viikon alussa on kokoonpanossa. Täytyyhän miehen treenata hetki joukkueen mukana, ennen kuin hyppää laatikkoon mukaan. Reimo ja Hänninen tsekkaavat, että putki kulkee ja ajatus on mukana.
 

PJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevat Mestarit
Parhaimmillaan todellinen tekijämies kotoiseen Liigaamme, mutta tuon lainaamani on pakko olla vitsi. Historia sitä ei ainakaan kerro, että Teemu Ramstedt olisi millään tavalla "kevään miehiä." Päin vastoin Ramu on tavannut sulaa lumien mukana vahvan runkosarjan jälkeen.

Kannattaa yrittää katsoa niitä pelejä joskus. Junnusta asti Teemu on tullut esiin keväällä, kun aletaan vääntäminen. Sulaminen on tainnut kyllä tapahtua jossain ihan muualla.

Jos tietysti haluat keskustella tekstitv pohjalta, kannattaa etsiä joku toinen kumppani :)

Ja mitäpä tästä kinaamaan. Ramstedt näyttää itse keväällä, mitä osaa. Joten palataan asiaan silloin. Rikkonainen kausi ei anna parhaita valmiuksia hyvään kevääseen, joten ehkäpä saat sulamisen tänä vuonna. Se olisi kyllä ensimmäinen kerta ...
 

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
No vittu ei pelaa, kun vasta ensi viikon alussa on kokoonpanossa. Täytyyhän miehen treenata hetki joukkueen mukana, ennen kuin hyppää laatikkoon mukaan. Reimo ja Hänninen tsekkaavat, että putki kulkee ja ajatus on mukana.

No ei se nyt ennenkään ole siitä ollut kiinni, onko ehtinyt treenata joukkueen kanssa, etenkin kun mies tunnetaan. Eilisen ilmoituksen mukaan liittyy joukkueeseen maanantaina, olisi kelvannut jo tänään. Ei noita senttereitä nyt tässä hirveästi ole ollut , laiturit joutuneet pelaan keskellä, kuten puhetta on ollut, toisaalta tärkeämmät pelit vasta tulossa.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös