Teemu Ramstedt – riittääkö taso?

  • 374 215
  • 1 235

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Paljon puhutaan Granlundista ja Peltosesta. Heitä pidetään IFK:n syömähampaina, mutta Ramstedt unohtuu herkästi niiltä, jotka ei IFK:ta tarkemmin seuraa.

Ramstedt on mielestäni parempi sentteri kuin Granlund. Ramstedtin ketjun peli on tasapainoisempaa, vielä viime vuonna oli ajoittain pahoja vaikeuksia omassa päässä, vaikka peli hyökkäyssuuntaan kulkikin mallikkaasti. Nyt puolustussuuntaan pelaamista on saatu korjattua hyvin ja silti tulosta tulee hyökkäyspäähän.

Ramstedtista ihan ensimmäisenä tulee mieleen nämä välillä uhkarohkean oloiset kiekon kuljettelut. Mutta se kiekko pysyy kaverilla mukana ja vaikka kiekon pitämisestä tykkää, niin varmasti huomaa pelikaverin vapaassa paikassa ja laittaa sinne syötön. Välillä Ramstedt syöttelee liikaakin. Hyvästä paikasta siirretään vielä, mutta se sallittakoon pelinrakentajalle.

Liikettä Ramu on saanut ehkä lisää viime kaudesta. Jotenkin tuntuu vielä liukkaammalta kaverilta kuin viime kaudella. Ylivoimilla Ramstedt muuten tuo yksinään kiekon aika kovalla prosentilla alueelle ja katselee maltilla minne kiekon syöttää.

Ahtola-Ramstedt pari toimii hienosti. Mielenkiintoinen olisi tietää, mitä pari saisi Peltosen kanssa aikaan. Mutta ei kaikkia munia kannata toki samaan koriin laittaa.
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Hienoa katseltavaa. Heitän tähän ihan puolitsoukilla, että mikäli MG ilmoittaa kauden aikana lähtevänsä rapakon taakse, HIFK heittää ykkössenan porkkanaa Ramun nurkkaan ja katsoo tärppääkö.

Mikäli otteet jäällä jatkuvat samanlaisina, Ramu lienee Miken tavoin jossain muussa liigassa... Siis tämä on minun pahin pelkoni, että menetetään molemmat sentterit kertaheitolla. Itseasiassa se on jopa todennäköistä, ainakin ihan pelkän taidon perusteella. Ramun omista suunnitelmista minulla ei toki ole mitään hajua...

Mikkeä on ollut seuraamassa jos jonkinlaista scouttia (tosin tuskin enää niin aktiivisesti, kun on Minnesota Wildin mies) ja ei olisi mikään ihme tai yllätys, että Ramunkin nimi olisi kirjoitettu joidenkin papereihin tummennettuna. En sano että Ramun otteet riittäisivät ihan vielä NHL:n, mutta euroopan sarjoihin kyllä. PALJON on matkaa vielä tämänkin kauden loppuun ja lopulliseen arvioon, mutta näillä otteilla Ramu on kovaa vauhtia tuomassa itseään framille, muidenkin kuin IFK-fanien tietoisuuteen. Itseasiassa, yhä tuntuu siltä, että herra saa tehdä sitä duuniansa kaikkein eniten omien fanien kanssa... No, ihan sama mulle, paistatelkoot muut parrasvalojen loisteessa, ihmetyttää kovasti vain. Toisaalta, ehkä tämä asetelma on se paras, kuka tietää.

Jätkässä on niin paljon taitoa ja pelisilmää, että totean yksiselitteisesti: RAKASTAN RAMU! ;DD
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK
Mikäli otteet jäällä jatkuvat samanlaisina, Ramu lienee Miken tavoin jossain muussa liigassa... Siis tämä on minun pahin pelkoni, että menetetään molemmat sentterit kertaheitolla. Itseasiassa se on jopa todennäköistä, ainakin ihan pelkän taidon perusteella. Ramun omista suunnitelmista minulla ei toki ole mitään hajua...

Kun aletaan uhkakuvista ja peloista puhua, niin pahimmassa tapauksessa IFK menettää kaikki neljä kärkisentteriään tämän kauden jälkeen. Mikke häipyy Minnesotaan, Ramu niin ikään ulkomaille, PW lähtee uudelleen yrittämään Amerikan-valloitusta ja Töykkäläkin jatkaa matkaansa uuteen seuraan. Keitäs jää jäljelle: Piiparinen ja Liivik. Piparilla on sopimus ja voisin kuvitella, että Simostakin pidetään kiinni, kun jätkä on näyttänyt pystyvänsä hoitamaan jarru-/energiaketjun sentterin roolin kunnialla. Laitureistakin taitaa lähteä ainakin Haataja ja Ahtola. Eipä käy kateeksi Nybaria, joka yrittää etsiä ensi kaudeksi täytettä laatikoihinsa.

Ideaalitapauksessa sekä Ramu että Töykkälä jatkavat, jolloin sentteritilanne näyttää jo paljon paremmalta. PW ja MG vaihtanevat joka tapauksessa maisemia. Jos Ramu pelaisi vielä kauden 2011-12 IFK:ssa esim. Peltosen sentterinä ja kehitys jatkuisi nykyisenlaisena, olisi Teemu jo aivan pitelemätön ainakin tässä liigassa.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Ramstedt oli näköjään nyt vastaamassa Jääkiekkolehden perinteiseen 99 kysymykseen. Tuli siinä yhteydessä lyöneeksi vetoa toimittajan kanssa HIFK:n mestaruudesta. Jos HIFK voittaa, toimittaja pyöräilee Hakametsän jäähallilta Helsingin jäähallille HIFK:n paita päällä ja jos HIFK ei voita, niin Ramstedt pyöräilee saman matkan päinvastoin paremmin menestyneen tamperelaisjoukkueen paita päällä.

Jäämme odottamaan tämän toteutusta.
 

Droppen12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, persoonat
Kyseisessä artikkelissa myös tuli ilmi, että Ramstedt ei käytä lainkaan alkoholia. Sanoisin että todella harvinaista kiekkopiireissä!

Tuota 99-kysymystä sarjaa on kyllä mielenkiintoista lukea!
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Tarkastin oman mutuni vahvistukseksi sm-liigan sivuilta otteluiden aloituskokoonpanot Ramstedtin osalta, joita on herralle tähän mennessä kertynyt yhtä vaille täydet eli 49 kpl.

Montaa runkosarjan ottelua ei enää ole jäljellä, joten tämä tilasto on hyvin kuvaava ihan koko runkosarjan osalta.

Ramstedt on pelannut 48 kpl kolmoskentässä ja yhden ykkösessä Villen ja Lennun kanssa.

Numeroina kausi on mennyt näin:
1-ketju (1 krt) Ville, Lennu
2-ketju -
3-ketju (48 krt)

Ketjukaverit kauden aikana:
Ahtola (45 krt)
Granlund (3 krt)
Haataja (26 krt)
Hyvönen (7 krt)
Järvinen (4 krt)
Kuhta (4 krt)
Peltonen (2 krt)
Petrell (1 krt)
Piiparinen (1 krt)
Pöysti (1krt)
Wärn (4 krt)

Herra on siis pelannut koko kauden kolmosketjussa! KOKO kauden. Miksi näin? Miksi Ramu ei ole saanut edes mahdollisuutta koittaa ylemmissä ketjuissa? Tai ehkä lähinnä niin, että miksi ketjukavereita ei ole juurikaan vaihdeltu (ei sillä ketjunumerolla niin väliä)? Ovathan Ahtola ja Haataja oletusarvoisesti hyviä maalintekijöitä, mutta kolmikon homma ei ole toiminut kuin muutaman matsin, niin miksi kauden aikana ei ole edes koitettu muita variaatioita? Ramun vieressä ei Kuhtaa tai Peltosta ole nähty kuin satunnaisesti ja Hamiltonia ei kertaakaan. Ei toki ole takeita, että homma olisi toiminut paremmin (lue tehokkaammin) muidenkaan kanssa, mutta miksi Ramu ei edes saanut mahdollisuutta? Nyt vierellä on toki Hyvönen ja toivottavasti tämä ketju saa kuvionsa kuntoon myös hyökkäyspäässä, kun matseja on alla jo muutamia.
Onko tämä mahdollisesti Ramun ”koulutusvuosi”..? Eli onko Ramun ja esim. Kojon/Nybarin kanssa sovittu jostain pidemmän kaavan projektista? Tarkoitan siis sitä, että ajetaanko miestä sisään hitaasti, mutta varmasti ns. taustalla kohti tulevaisuuden ykkössentterin roolia? Onko tämä sitä kuuluisaa omista junnuista jalostamista? Kysyn siis ihan vilpittömästi, että voisiko tässä taustalla/takana olla oikeasti joku pitkän tähtäimen ajatus? Vai halusiko/haluaako Kojo vain harjaannuttaa Ramun puolustuspelaamista? Ahtola näyttää tilastonkin perusteella olevan Ramun ”siamilainen kaksonen” ja ihan jees, jos homma toimisi, mutta kun ei toimi- siis tällä kaudella. Uskooko Kojo vielä niin vahvasti tähän kaksikkoon viime kauden otteiden johdosta, ettei erota heitä kirveelläkään? Paljon kysymyksiä, vähän vastauksia…

Tämä Ramun tilanne ei henkilökohtaisesti juurikaan ihmetyttäisi muuten (vaikka yksi suosikeistani onkin), JOS joukkueessa olisi useampi kädellinen sentteri. Nythän niin ei ole vaan Ramu on Miken kanssa ainoa kädellinen ja hyökkäävä sentterimme. Kaikki kunnia Wirtaselle. Vaikka noilla ketjun numeroilla ei sinänsä ole merkitystä, mutta ihmetyttää kuitenkin se, että miksi mies ei ole kuin kerran saanut mahdollisuuden pelata siinä ns. ykkösketjussa, kun Töykkälä (herrajestas ja anteeksi) on pelannut siinä sentään 5 matsia? Wirtanenkin on ollut ykkössentterimme ainakin 16 ottelussa. Ihmetyttää siis, että miksei näissä loukkaantumistapauksissa edes koitettu, kuinka TR istuu esim. Vilin, Kiben tai Hammerin vierelle?!

Noh, kuten jo tuolla peliesitykset ketjussa tulikin sivuttua, niin todella hienosti Ramu on puolustusvelvoitteet hoitanut ja pääasia on että joukkue pärjää. Tehoja odotan toki tältä kynäilijältä vieläkin enemmän ja etenkin kun laidalla ”viilettää” HH. Ja laukoa saa edelleen enemmän! Mua ainakin ketuttaa suunnattomasti, jos mies lähtee tämän kauden jälkeen maailmalle, juuri nyt, kun puolustushommatkin on saatu toimimaan mallikkaasti. Ensi kaudella voi olla aika timantti jo...

JOUKKUE siis ehdottomasti aina ennen yksilöä, mutta kunhan tässä yömyöhään pähkäilin.

Valaiskaa minua oi palstalaiset! =)
 
Viimeksi muokattu:

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
koko teksti

Erittäin hyvää pohdintaa palstasiskolta. Koska KJ on pitänyt Ramun ja Ahtolan näin tiiviisti yhdessä läpi kauden, niin joku punainen lanka siellä on. Mielestäni tämä lanka saattaa liittyä nimenomaan puolustuspeliin sillä koko kauden aikana on Ahtola ollut kentällä vastustajan tehdessä tasakentällisin maalin vain 7(!) kertaa ja Ramukin vain 10 kertaa. Nämä kaverit ovat siis yhdessä pelatessaan olleet erittäin tiivistäviä komponentteja meidän alakerran pitävyydessä.

Kyseiset tilasto ovat itseasiassa suht huikeita. JYPin kavereita pääsee lähelle vastaava, mutta JYP onkin päästänyt 35 maalia vähemmän kuin HIFK. Toivottavasti näiden kaverien arvo avautuu muillekkin palstalaisille ja he saavat ansaitsemansa arvostusta.
 
Viimeksi muokattu:

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jatketaan täällä tuota Ramu-keissiä.

Edessäni on tämän päivän IL. Vaikka olen jo asiaa kommentoinut, pyrin olemaan tuolloin täysin dumaamatta Ramua, koska en ollut juttua lukenut. Luettuani jutun, en saa Ramusta mitään suurta draamakuningatarta ja itkijää, vaikka olenkin ehdottomasti sitä mieltä, että suu olisi pitänyt pitää supussa.

Seuraavassa muutamia lainauksia (lähde IL, 7.4.11)

- "Valmennusjohto valitsee pelipäivinä terveistä pelaajista ne, jotka pelaavat. Ramstedtia ei ole valittu", Jalonen vastaa.
- "Minulla ei ole ollut tällä kaudella yhdenkään meidän pelaajan kanssa skismoja", Jalonen kuittaa.

Myös Ramstedt kiistää suuremmat riidat. -"Tein viime kaudella jatkosopimuksen kuukausi sen jälkeen, kun Jalonen oli sopinut jatkosta", Ramstedt toteaa.

Villeimmän legendan mukaan Ramstedt on menossa ensi kaudeksi Jokereihin. Huhujen mukaan pelaajiaan tiukasti kontrolloiva Jalonen olisi raivostunut tästä tiedosta.

- "Jaksan uskoa ihmisten hyvyyteen, joten toivottavasti tällaisilla huhuilla ei ole vaikutusta", Ramstedt linjaa.

- "Pelaajien tulevaisuuden seurasiirrot eivät vaikuta HIFK:n kokoonpanoon", Jalonen väittää.

- "Hienoa, että jätkät pärjäävät. Minun on tosi vaikea suhtautua tilanteeseen luonnollisesti, kun olen istunut kotipeleissä katsomossa ja vieraspelit tv:n ääressä kotona. Minun roolini on nyt tämä, mutta finaaleissa olen valmis pelaamaan, jos päävalmentajan käsky käy", Ramstedt huokaa.

Juttuhan oli ihan sitä itseään ja täysin turha. Olisi voinut jäädä tekemättä. Jos jutun tarkoitus oli saada Ramstedt näyttämään sympaattiselta ja Jalonen hirviöltä, kuten "toimittajan" näkökulma-osiosta voisi tyhmempikin kuvitella, juttu epäonnistui täydellisesti.

Muutenhan tuossa ei nyt mitään ihmeellistä ollut, mutta Ramun viimeisen lainauksen kohdalla teki mieli alkaa itkeä. Kuinka helvetin tyhmä ihminen voi olla, että sanoo lehdessä, että hänen on vaikea suhtautua tilanteeseen luonnollisesti?!? Ja mitä tarkoittaa se, ettei osaa suhtautua asiaan luonnollisesti? Olisiko luonnollista toivoa omalle joukkueelle menestystä? Mielestäni olisi. Onko luonnollisen vastakohta luonnoton? Jos on, tarkoittaako se sitä, että Ramu salaa toivoisi jonkun epäonnistuvan tai loukkaantuvan, jotta pääsisi pelaamaan?

En lue tuota juttua kuin piru raamattua. Jutussa on paljon tulkinnanvaraisuuksia ja itsekin haluan uskoa ihmisten hyvyyteen, kuten Teemu Ramstedtkin sanoo uskovansa. En usko, että Ramu haluaa tahallaan hämmentää soppaa. Mutta jotenkin mulle jäi tuosta jutusta kuva, että Teemu Ramstedt pitää itseään jonkinlaisena uhrina ja jollain tasolla kokee kokevansa vääryyttä. Itsekäs kuva jää ainakin.

Emmäätiärä... Pitäiskö Ramun mennä vaikka baariin katsomaan niitä vieraspelejä? Tai vaikka terapiaan. Jotenkin jäi paska maku.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei kai tässä asiassa mitään sen kummallisempaa ole. Jalosen mielestä Töykkälä tarjoaa tällä hetkellä joukkueelle 3.sentterin roolissa ja erikoistilanteissa/alivoimassa enemmän kuin Ramstedt. Granlund-Wirtanen-Töykkälä-Liivik -sentterinelikko on toiminut näissä pudotuspeleissä loistavasti ja joukkueen hyökkäys on hyvässä balanssissa.

Ramulle ei yksinkertaisesti löydy paikkaa kokoonpanosta ilman loukkaantumisia.
 

Ioota Rhoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Broad Street Bullies
Hienosti on Ramstedt toiminut osana joukkuetta näiden kausien aikana. Runkosarjassa todella hienoa peliä. Aika synkkää olisi runkosarjan katsominen ollut jos siellä olisi tuo jarrukenttä Järvinen - Töykkälä - Ahtola vetänyt kokokauden.

Nyt pelataan kuitenkin pudotuspelejä ja valmentaja on valinnut siihen mielestänsä parhaan mahdollisen kokoonpanon. Näissä peleissä täytyy olla tyytyväinen, että löytyy Järvisen ja Töykkälän tapaisia puurtajia, jotka istuvat ison osan runkosarjasta katsomossa, mutta eivät valita, vaan ovat valmiina tekemään kaikkensa joukkueen eteen.

Teemulla on vielä vähän kasvamista ja oppimista tässäkin asiassa.
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Luin tuon saman jutun, ja mä en saa Ramua nyt millään itsekkääksi paskaksi. Minusta on luonnollista (heh) että pelaaja haluaa kentälle ja haluaa itse olla ratkaisemassa, tottakai sitä vituttaa istua katsomossa kun ei tiedä miten pitäisi olla. Missään kohdassa artikkelia en saanut sellaista vibaa, että Ramu tahtoen tai edes tahtomattaan kusisi oman jengin muroihin. Ei pelaajat ole meitä tyhmempiä, kyllä ne ymmärtää ihan yhtä lailla tai paremminkin, miksi Jalonen juuri näissä sarjoissa on luottanut puolustavampaan kolmoseen, hence Töykkälä Ramun tilalla. Mutta tämä kaikki voi muuttua finaaleissa, ja jos vastaan tulee Blues, oletan näin jopa tapahtuvan. Blues on samalla lailla puolustava kuin Jokerit, mutta heillä ei ole sellaista Kerälän tai Lindgrenin ketjun tyylistä ykkösnyrkkiä joka pitäisi pimentää...

Go Ramu!
 
Viimeksi muokattu:

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Lemieauxin kanssa vähän samoilla linjoilla, sillä en minäkään näe Ramstedtin kommentointia minkäänlaisena itkuna. Mielestäni on aivan tervettä, että pelaaja sanoo haluavansa peliaikaa, vai olisiko Ramun pitänyt sanoa, että kivahan näitä pelejä on katsomosta käsin katsella? Kukaan pelaaja ei halua katsella ratkaisupelaajia katsomosta. Lisäksi täytyy muistaa, että median lainaukset eivät ikinä ole aivan sanatarkkoja. Eri asia on jos hän olisi suoraan ihmetellyt, että miksi joku Töykkälän kaltainen puukäsi on ajanut hänen kaltaisensa kiekkovirtuoosin edelle kokoonpanossa, mutta näinhän se ei siis mennyt.

Suomessa ollaan muutenkin aina muna pystyssä tuomitsemassa jos urheilija kommentoi medialle jotain vähänkään sapluunasta poikkeavaa. Ihan kuin jääkiekkoilijoilla olisi käytössään joku pakollinen lista niistä lauseista, joita saa toistella haastatteluissa. Olen ennenkin sanonut, että suomalaiset jääkiekkoilijat ajetaan jo pienestä pitäen aivan liian nöyriksi joukkuepelaajiksi, joka on osasyy siihen, että huippuyksilöt ovat erittäin harvassa.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Suomessa ollaan muutenkin aina muna pystyssä tuomitsemassa jos urheilija kommentoi medialle jotain vähänkään sapluunasta poikkeavaa. Ihan kuin jääkiekkoilijoilla olisi käytössään joku pakollinen lista niistä lauseista, joita täytyy toistella haastatteluissa.

En usko, että kukaan vähänkään enemmän jotain lajia seuraava haluaa kuulla kiekko- tai muutakaan jargonia. Mitä enemmän pelaajilla on oikeasti jotain sanottavaa, sitä parempi. Toki yleensä pitäisi kai olla mielenkiintoisia kysymyksiäkin tai muuten vaan mukava jutustella toimittajan kanssa. Niin, ja sitten pitäisi myös olla luottamusta. Nykytoimittajilla ei varmasti ole pelaajien luottamusta, muutamaan poikkeusta lukuunottamatta. Mikael Granlund ja Teemu Pulkkinen ovat muuten oikein erinomaisia esimerkkejä siitä, etteivät he ikinä sano mitään. Puhuvat, mutta sisältö on hyvin laimeaa. Samoja mantroja ja juttuja haastattelusta toiseen. Ollaan sanomisten kanssa ylivarovaisia, ettei vain kukaan pääse sanomaan, että se on edari ja kusi on noussut huppuun.

Pointti tässä koko Ramu-jutussa on uskoakseni se, että olisi ollut parempi olla vain hiljaa. Oikein kunnollisen avautumisen olisi sitten voinut tehdä vaikka kauden jälkeen, jos vielä huvittaa. Ja tuolloin olisi voinut puhua oikeasti asioista, miten ne omasta mielestä meni. Siinä olisi voinut oikein kunnolla korostaakin itseään. Mutta luulen, ettei tämän kauden jälkeen Suomen Mestarina olisi huvittanutkaan harmitella, ettei päässyt pelaamaan ;).

Sanoisin, että Ramun tilannetaju petti. Mutta enköhän mä tästäkin pääse yli, kun melkein olen jo Penastakin päässyt ;). Melkein.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Et hirveästi ole nähnyt kanadalaisten jääkiekkoilijoiden haastatteluja?

Itse asiassa olen ja samaa paskaahan sieltäkin tulee muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Siitä en sitten tiedä, että miten siellä fanit suhtautuvat näihin poikkeuksiin, mutta siksi sanoinkin, että Suomessa, koska Suomesta on havaintoja asian suhteen.

Ramstedtin kommenteissa ei ollut mitään vikaa, mutta näille lehtijutuille on parempiakin ajankohtia. IFK valmistautuu juuri liigafinaaleihin, eikä joukkue tarvitse ympärilleen yhtään turhaa kohua ja ylimäärästä soopaa. Ei sillä, että nuo Ramun kommentit sellaisia aiheuttaisivat.

No en nyt tiedä tästä ajankohdastakaan, koska kuten itsekin sanoit, niin tuskin nuo kommentit mitään kohua tai ylimääräistä soopaa tulevat aiheuttamaan. Ramstedthan totesi, että haluaisi pelata eikä tiedä syytä siihen, miksei saa pelata ja that's it. Asiahan varmasti on juuri näin.

Vähän sama kun porukka tuomitsi Mikko Lehtosen taannoisten maajoukkuekommenttien pohjalta vaikka mielestäni on hienoa, että pelaaja uskaltaa sanoa ansainneensa omasta mielestään paikan joukkueeseen. Olkoon se sitten itseluottamusta, kunnianhimoa tai mitä ikinä.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ramstedthan totesi, että haluaisi pelata eikä tiedä syytä siihen, miksei saa pelata ja that's it.

Mutta eikö juuri tuossa Ramstedt aseta valmentajan arvostelukyvyn aika kyseenalaiseen valoon. Hänhän antaa siinä ymmärtää, että hänet on hyllytetty jostain muusta kuin pelillisistä syistä. Ei siis tajua, ettei mahdu joukkueeseen. Tyhmä mikä tyhmä ja pitäisi turpansa kiinni.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
En lue tuota juttua kuin piru raamattua. Jutussa on paljon tulkinnanvaraisuuksia ja itsekin haluan uskoa ihmisten hyvyyteen, kuten Teemu Ramstedtkin sanoo uskovansa. En usko, että Ramu haluaa tahallaan hämmentää soppaa. Mutta jotenkin mulle jäi tuosta jutusta kuva, että Teemu Ramstedt pitää itseään jonkinlaisena uhrina ja jollain tasolla kokee kokevansa vääryyttä. Itsekäs kuva jää ainakin.

Emmäätiärä... Pitäiskö Ramun mennä vaikka baariin katsomaan niitä vieraspelejä? Tai vaikka terapiaan. Jotenkin jäi paska maku.
Olisi avautunut vasta kauden jälkeen, jos joku silloin enää olisi ollut kiinnostunut hänen aatoksistaan. Todellinen joukkuepelaaja olisi pitänyt suunsa supussa eikä olisi kommentoinut mitenkään. Mutta jos on annettu lusikalla niin ei kait sitten voi kauhalla vaatia. Tollo mikä tollo, ei tuollaisella vuodatuksella ainakaan positiivista saada aikaan. Vai kiiruhtaako Kolvi nyt pyytämään anteeksi ja tarjoamaan paikkaa ykkösessä?
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mutta eikö juuri tuossa Ramstedt aseta valmentajan arvostelukyvyn aika kyseenalaiseen valoon. Hänhän antaa siinä ymmärtää, että hänet on hyllytetty jostain muusta kuin pelillisistä syistä. Ei siis tajua, ettei mahdu joukkueeseen. Tyhmä mikä tyhmä ja pitäisi turpansa kiinni.

Näinpä. Kyllä tosta osaa kaikki lukea rivien välistä. KJ olisi yhtähyvin voinut sanoa:"Joo, en tiedä onko Ramstedtilla narrisopparia vai ei, mutta tällä hetkellä HIFK:ssa mies on niin paska, ettei ole mitään asiaa pelaaviin viisikoihin. Eli aivan sama. Piis änd laav ja rahkamolle terveisiä."
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
En mä kyllä tästä mitään elämää suurempaa juttua saa, tyypillistä lehdistön provoa. Olen kuitenkin täysin samaa mieltä siitä, että olisi kannattanut jättää kokonaan kommentoimatta. Huonosti hoidettu case Ramulta, piste.

Turha haloo ennen finaaleja, vaikka itsehän me täälläkin sitä turhaa "haloota" tavallaan luodaan. ; )
 

Stigu

Jäsen
En mä kyllä tästä mitään elämää suurempaa juttua saa, tyypillistä lehdistön provoa. Olen kuitenkin täysin samaa mieltä siitä, että olisi kannattanut jättää kokonaan kommentoimatta. Huonosti hoidettu case Ramulta, piste.
Samaa mieltä alkuosasta. Viimeisen lauseen suhteen, mieti seuraavia skanaarioita:

- Puhelin: "Prrrrrr"
- Palle: "Ramstedtilla, Teemu puhelimessa"
- Toimittaja: "No tässä toimittaja moi, mitä mieltä olet hyllytyksestäsi?"
- Pallen vaihtoehdot vastata:
a) "En kommentoi"...... Iltapulussa juttu: Ramstedt vaitonainen hyllytyksestään
b) "Tosi hyvä juttu, kiva että parhaat pelaa".... Iltapulussa juttu: Ramstedt myöntää itsekin: Olen paska
c) " Eihään se kivaa ole".... Iltapulussa sanatarkka lainaus.

Jokaisessa noista tapauksista väitän että joku olisi vetänyt herneen nenään, jos ei kukaan muu niin ainakin Gags. Teit niin tai näin, aina häviät. Saatanan Graham Bell kun meni keksimään puhelimen.

Meikäläistä tässä koko jutussa hämää ainoastaan se, että Nokka+Nybari eivät nähneet kahden vuoden aikana ennalta tätä skenaariota: Kakkoshyökkääjä ei mahdu enää pleijareissa jengiin. Mielestäni vahvat ennusmerkit olivat ilmassa jo viime pleijareissa.
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Samaa mieltä alkuosasta. Viimeisen lauseen suhteen, mieti seuraavia skanaarioita:

- Puhelin: "Prrrrrr"
- Palle: "Ramstedtilla, Teemu puhelimessa"
- Toimittaja: "No tässä toimittaja moi, mitä mieltä olet hyllytyksestäsi?"
- Pallen vaihtoehdot vastata:
a) "En kommentoi"...... Iltapulussa juttu: Ramstedt vaitonainen hyllytyksestään
b) "Tosi hyvä juttu, kiva että parhaat pelaa".... Iltapulussa juttu: Ramstedt myöntää itsekin: Olen paska
c) " Eihään se kivaa ole".... Iltapulussa sanatarkka lainaus.

Jokaisessa noista tapauksista väitän että joku olisi vetänyt herneen nenään, jos ei kukaan muu niin ainakin Gags. Teit niin tai näin, aina häviät. Saatanan Graham Bell kun meni keksimään puhelimen.

Oikeassa olet.

Toi A olisi ollut mielestäni kuitenkin se paras vaihtoehto, vaikkakin sekin toki olisi aiheuttanut polemiikkia. Tämä case ei kuitenkaan tavallaan olisi muuttunut suuntaan eikä toiseen. Me oltais täällä(kin) edelleen yhtä kysymysmerkkiä... ; )


Meikäläistä tässä koko jutussa hämää ainoastaan se, että Nokka+Nybari eivät nähneet kahden vuoden aikana ennalta tätä skenaariota: Kakkoshyökkääjä ei mahdu enää pleijareissa jengiin. Mielestäni vahvat ennusmerkit olivat ilmassa jo viime pleijareissa.

Mä olisin kyllä uskonut Ramunkin pelanneen hyvät poffit tähän mennessä, vaikka saikin sen -2 ainoassa matsissaan. Jengillä on hyvä draivi päällä ja uskon, että se draivi olisi Ramuakin eteenpäin vienyt. Onhan sillä Villelläkin niitä miinuksia. ; )) Ja sitä Stigulla silmään joka vanhoja muistelee (oli pakko, vaikka en täysin edes allekirjoita). =DD Mutta turha sitä on ehjää rikkoa ja mulle käy tämäkin kokoonpano vallan hyvin, etenkin noilla tuloksilla. En siis tosiaankaan yöuniani ole menettänyt enkä menetä, vaikka Ramu ei jatkossa pelaakaan.

Jos joku mua hämää tossa jutussa, niin eikö KJ todellakaan ole kertonut Ramulle syytä, miksi ei pelaa?! Ei tämä mikään päiväkoti ole, en tarkoita sitä, mutta kyllä mun mielestä valmentaja voi ihan face to face kertoa pelaajilleen peluutuksen syyt. Se ei ole keneltäkään pois ja on suoraselkäistä toimintaa. Mutta onko tämäkään se oikea totuus, en tiedä.

Mun puolesta tää case on closed. Toivon myös kaikkea hyvää Ramulle, pelaa missä pelaa.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Samaa mieltä alkuosasta. Viimeisen lauseen suhteen, mieti seuraavia skanaarioita:

... vaihtoehto d) "Nyt on menty näillä kokoonpanoilla, mutta olen kyllä valmis vetämään kypärän päähän heti kun on tarvis. Kiitti ja kivaa loppuviikkoa sulle, muista tulla tsiigaamaan, kuinka Kannu hoidetaan himaan!"
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Meikäläistä tässä koko jutussa hämää ainoastaan se, että Nokka+Nybari eivät nähneet kahden vuoden aikana ennalta tätä skenaariota: Kakkoshyökkääjä ei mahdu enää pleijareissa jengiin. Mielestäni vahvat ennusmerkit olivat ilmassa jo viime pleijareissa.

Kyllä kai sitä odotettiin Ramstedtin kehittyvän lisää ja nostavan tasoaan. Viimekauden ARG oli maaginen, tälle kaudelle lähdettäessä koko kolmikolta odotettiin varmasti samaa+ripauksen parempaa. No MG:stä ei tarvi sanoa kahta sanaa, eiköhän se ole jo työntänyt kriitikoilleen yms paskat suuhun. Ahtolan kausi on ollut pisteiden valossa pettymys, mutta pleijareissa kaveri on ollut helvetin hyvä likaisessa duunissa. Kyllä vähän kirpasee ak:ta jos Jerry lähtee kauden jälkeen muualle. Menisi Petun sapluunaan kuin nyrkki silmään.

Ramu pelasi hyvän syksyn mutta vuodenvaihteen jälkeen homma kusahti. En tiedä vituttiko kaveria kun laiturit ei saanu paikoista sisään mutta enivei. Homma ei skulannut. Pikakelauksella nykypäivään: MG jatkaa missä on, Ahtola on parantanut ja Ramu on viltitetty.

Kiitos ja näkemiin. Ei ole käyttöä.
 

stroh80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos joku mua hämää tossa jutussa, niin eikö KJ todellakaan ole kertonut Ramulle syytä, miksi ei pelaa?! Ei tämä mikään päiväkoti ole, en tarkoita sitä, mutta kyllä mun mielestä valmentaja voi ihan face to face kertoa pelaajilleen peluutuksen syyt. Se ei ole keneltäkään pois ja on suoraselkäistä toimintaa. Mutta onko tämäkään se oikea totuus, en tiedä.

Samma här. Lisäksi noi KJ:n lausunnot ovat kyllä aika jyrkkiä. Ei se mitä sanoo, mutta mitä jättää sanomatta. Yleensä näihin pyöritellään kohteliaisuuksia tyyliin: meillä on viisi kovaa sentteriä ja Teemu on yksi niistä tjsp. Tosin kukaan meistä ei tiedä millainen haastattelutilanne on ollut ja mitä on annettu ymmärtää että toinen osapuoli on sanonut.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Seuraavassa muutamia lainauksia (lähde IL, 7.4.11)

"Minulla ei ole ollut tällä kaudella yhdenkään meidän pelaajan kanssa skismoja", Jalonen kuittaa.

Väkisinkin pisti silmään*auts* kohta TÄLLÄ KAUDELLA. Arvoisa BOL valoittaisitko hieman epätietoista siitä, että minne nuo jäljet johtavat, eli ketkä olivatkaan siellä sylttytehtaalla yrmyilemässä, joiden kanssa Kojolla oli oikeasti isoja skismoja?Noinhan tuon järkevästi voi ymmärtää.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Arvoisa BOL valoittaisitko hieman epätietoista siitä, että minne nuo jäljet johtavat, eli ketkä olivatkaan siellä sylttytehtaalla yrmyilemässä, joiden kanssa Kojolla oli oikeasti isoja skismoja?

En ole BOL mutta vastaan kuitenkin: muonavahvuudesta poistuneet nk. Edarin jätkät.

Nimiä kuulet varmasti, kun menet vaikka Onnelaan, London Pubiin tai Kaivohuoneelle kysymään, ketkä siellä yleensä örvelsi ja elvisteli prikka kainalossa.

Anteeksi OT.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös