Teemu Normio

  • 4 037
  • 8

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Avataanpas yhdelle Lukko-ikonille oma ketjunsa. Tapparassa ensimmäiset liigapyörimisensä tehnyt Normio on 24-vuotias manselaisseuran oma kasvatti, joka lähti divarikauden jälkeen Lukkoon hakemaan pelipaikkaa. Sellainen irtosikin, ja pisteitä kertyi ensimmäisellä kaudella mukavasti.

Sen jälkeen Normion ura ei olekaan ollut yhtä juhlaa. Lineaarisesti joka kausi pisteiden kokonaismäärä on pudonnut. Tällä hetkellä tämän kauden saldo on vaivainen syöttöpiste, jonka Normio sai SaiPaa vastaan. Herää kysymys, oliko kyseessä huudettu syöttö, jotta saadaan hyvä olo vielä ennen vuodenvaihdetta.

Jäähyjä on joka kausi tullut reilut 50 minuuttia, joten tasaisesti mennään sillä saralla, aivan kuten kauden 27 ensimmäistä peliä mentiin. Onhan Normio saanut omat highlight-hetkensä Lukon kahdessa ensimmäisessä kentässä, mutta nyt kaikenmaailman snebujen takia tämä raaka työntekijä joutuu painamaan lähinnä neloskentässä. Ihan kohtalainen pelimies mielestäni omassa roolissaan, tosin ei samanlainen kulttihahmo kuin toinen Teemu, Kesä.


2001-02 Lukko Rauma 54 7 + 16 = 23 52 min
2002-03 Lukko Rauma 53 4 + 7 = 11 59 min
2003-04 Lukko Rauma 53 1 + 5 = 6 60 min playoffs 4 0 + 1 = 1 4 min
2004-05 Lukko 28 0 + 1 = 1 30 min
(tilanne 28.12.2004)
 

TiDo28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko,Toronto Maple Leafs
Ensiksikin en ehkä ihan vielä olisi valmis nostamaan Normiota lukko-ikonien joukkoon vaikka hän yksi lempi pelaajistani onkin.En myöskään pystyisi samaan tarinaan millään mahduttamaan T.Kesää sen verran eri tasoisista pelaajista on kyse vaikkakin tämä toinen nyt pelaa siellä jossain kuvitellen itseään jo änäri-tyyppinä.Miten/miksi hänet edes sinne kutsuttiin,en tiedä.

Nykyisessä roolissaan Normio on yksi parhaista mutta itse olen jo pidemmän aikaa ihmetellyt miksei häntä nosteta edes hieman ylemmäs ketjuissa?Olisiko syynä myös eräs elovehnä tukka?Kyllähän jo Ika hänet tiputti alemmas kun rupesi pelimiehiä tulemaan Raumalle lisää,mutta kuitenkin.Oliko se itse Jukka joka kehaisi Normiosta ettei hänestä koskaan tule liiga-pelaajaa?

Sinänsä harmittaa Normion nykyinen pelipaikka,koska osittain voi viedä myös uuden "oman" junnun pelipaikan.Toisaalta on parempi kuin kumpikaan nykyisistä aarre Markun laitureista.Paha kyllä Normiota on mahduttaa nykyisellä roosterilla kahteen ensimmäiseen ketjuun.Jos ensi kausi kaiken muuttaa voisi Normion kohdalla paremmaksi,vaikka Jukkakin jatkaisi?

Kyllähän se Normion ensimmäisellä lukon kaudella nähtiin,että tehojakin voisi tulla kun tilaisuus annetaan.Siiloin vaan peliaika ja paikka oli vähän toista.Taisi silloinkin sentteri Viinanen olla se tuloksen teko yksikkö siinä ketjussa mutta hyvä statisti Normio silloin oli mutta aika hyvin omissakin kolisi silloin.Toisaalta koko joukkue on muuttunut niistä ajoista kovasti.

Vaikka kovasti Normiosta pidänkin niin taitaa vaan olla niin,että liike/nopeus on hieman liian hidasta eikä mailapelikään mitään kynäilyä ole.Harvoin myös pääsee käyttämään laukaustakaan joten siitäkään ei tarkkaa kuvaa ole.Laitakahinat ja maalin kulmat ovat parasta osaamista Normion pelissä ja kun on noinkin kauan joutunut pelaamaan tuossa roolissa niin mahtaako olla pelitaidotkaan ihan yhtä hyvät kuin Tokella?Aikaa tarvittaisiin avaamaan Normion pelikyvyt uudelleen ratkaisevissa ketjuissa.Ei vaan taida aika riittää.

Tiedä sitten kuinka hyvin toimisi Tore-Markku-Normio ketju kun molemmissa laidoissa olisi lähinnä raatajat ja Markku on parhaimmillaan pelinpyörittäjä/syöttelijä eikä niinkään maalintekijä mutta voisi Markku siinä keskittyä maalin tekoonkin.Toisaalta ei huonomminkaan voisi siinä pelata kuin Snellman joka ei ole raataja/työntekijä eikä maalintekijä.Varmaan saisi Normio enemmän tehoja aikaiseksi kuin Snebu.Tuota ketjukoostumus asiaa onkin jo käyty maailman tappiin asti tuolla toisessa osiossa mutta ei Jukka ole reakoinut mielipiteisiimme mitenkään.Syytetään kaikki siis Jukkaa siitä.

Nythän sitten varmaankin näemme miten Normio selviää paikallis kahinassa Essin ja Saarelan kanssa yhteistyöstä.Jos tuo Token ottama 10 min. oli äijän kolmas?Nyt olisi siis koko ottelu aikaa näyttää ellei Jukka kaikessa viisaudessaan pistä siihen jotain muuta pelaajaa tai vaihda yhden pelatun erän jälkeen jotain muuta pelaajaa siihen jos ei peli heti kuljekaan hyvin.

Myös tuolla ketjukoostumuksia käsittelevässä osiossa puhutaan sitäkin,että olisiko Essi parempi sentteri Snebulle ja tämä onkin kauhuskenaarioni,että Jukka nostaakin Snebun 1.-ketjuun.Vaikka vähän epäilyttää jostain syystä ettei Normio onnistuisi ihan 100% heti 1.-ketjussa niin ainakin se tulisi sitten nähtyä.Toivotaan,että olen väärässä molemmissa asioissa.Normio olisi ainakin ansainnut näyttöpaikkansa 1.-ketjussa ja voisi samalla tehdä tilaa lisää Essille ja vastaisi enemmän puolustus vastuusta niin Essin pelikin voisi puolustus vastuun vähentymisen takia vähän enemmänkin aueta.

Normio on vaan oikea mies oikeassa paikassa vaikka pystyisi pelaamaan "ylenpänäkin",mutta paikkoja ei ole auki kun on tuollaisia Snellmaneja.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jaahas, ei kautta ilman maalia eikä päivää ilman baaria. Onnittelut Normiolle ja Lukon nelosketjulle kauden avausmaalista, jo oli aikakin!
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Pudotuspeleissä nousee raatajat esille. Teemu Normio on tehnyt juurikin näin edellä mainitulla tavalla ja tuplannut pudotuspeleissä runkosarjan maalimääränsä.

Vilpittömät onnittelut Normiolle, tuskaisen runkosarjan jälkeen pistetili auki ja oma peli kunnossa!
 

Krypton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Arnold näytti kaivaneen Normion ketjun esiin ja siihen on syytäkin. Normio on noussut yhdeksi Lukon kovimmista pistemiehistä pudotuspeleissä. Nelosketju on pelannut kokonaisuudessaankin loistavasti. Arvostusta nostaa se, että Normio-Yli-Junnila-Hagelberg ketju joutui/sai pelata HIFK:a vastaan Jokisen kenttää vastaan (ainakin osittain) ja onnistui pitämään suuret tähdet kurissa rokottaen samalla itse muutamalla maalilla takaisin.

Täytyy ihailla Normion asennetta, vaikka ura ja tehopisteet ovat olleet Lukon aikana laskussa niin mies on löytänyt kovan vireen kevään tärkeimpiin peleihin. HIFK:a vastaan syntyi siis viidessä pelissä tehot 2+2=4 +5. Vastustajan maalien aikana Normio ei ollut jäällä kertaakaan ainakaan tasakentällisin ja siitä osoituksena komea plusmiinuslukema. Normio on tällä hetkellä erittäin tärkeä pelaaja Lukolle ja pelaa hyvää fyysistä jääkiekkoa. Nyt työnteko on myös palkittu pisteiden muodossa.
 
Norppa on kyllä ollut mies paikallaan näissä karkeloissa.

HIFK:n NHL-miehet vastasa, ja Norppa tekee 2+2, uskomatonta.

Arvoa lisää vielä se, että nuo pisteet ovat todellakin tulleet siletä Yllin ja Haagen(jotka ovat myöskin olleet loistavia), eli nelosketjun viereltä.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllä, Normio on pessyt naamansa näissä play off-peleissä oikein kunnolla. Eipä siitä niin hirmu kauan ole kun vielä kirjoittelin pelien jälkeen että Norppa on "muuten hyvä omassa roolissaan muttei hän kiekon kanssa mitään osaa tehdä". Näköjään osaa sittenikin (oikeastaan hän sen näytti jo ensimmäisellä Lukon kaudellaankin, kun sai pelata Ikan alaisuudessa paljon mm. ylivoimaa, mutta inehmon muisti on niin rajhallinen).

Kymysys ohi ketjun aiheen: Normiota ja Yli-Junnilaa on kehuttu paljon, mutta eikös tuon nelosketjun peli ruvennut paremmin kulkemaan ja nimenomaan maaleja tulemaan sen jälkeen kun Hagelberg siihen tuli?

Joka tapauksessa Normio on ollut pudotuspelien positiivisia yllättäjiä. Kuunteliko kukaan eilen (torstaina) Ramonaa noin kello 17.30 ja 18.00 välisenä aikana? Sieltä piti tulla Normion ajatuksia tästä viidennestä pelistä ja HIFK-sarjasta yleensäkin, itse unohdoin kuunnella ja sekös nyt vituttaa jollei mikään muu.
 
Viestin lähetti Roku
Kymysys ohi ketjun aiheen: Normiota ja Yli-Junnilaa on kehuttu paljon, mutta eikös tuon nelosketjun peli ruvennut paremmin kulkemaan ja nimenomaan maaleja tulemaan sen jälkeen kun Hagelberg siihen tuli?

Tottahan sinä Roku taas toitotat täällä, niinkuin aina.
Haage on ollut äärimmäisen tärkeä lenkki tähän ketjuun (olikos se muuten Haage vai Norppa kenestä Rautakorpi oli joskus sanonut, ettei tästä tule ikinä liigapelaajaa?)

Itsekin toivoin Haagen omassa ketjussa miehelle jatkoksopparia tuossa jokin aika sitten.
Huikea tasonnosto mestiksen "Average" pelaajasta yhdeksi HIFK:n kaatajista, hineoa!
 

Maffesoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Krypton
Nelosketju on pelannut kokonaisuudessaankin loistavasti. Arvostusta nostaa se, että Normio-Yli-Junnila-Hagelberg ketju joutui/sai pelata HIFK:a vastaan Jokisen kenttää vastaan (ainakin osittain) ja onnistui pitämään suuret tähdet kurissa rokottaen samalla itse muutamalla maalilla takaisin.

Toistan toistettua; Normion esitys on ollut mainio - mutta oikeastaan kokonaisuus miellyttää eniten. Teholukemat (Normio +5 , Yli-Junnila +4 ja Hagelberg +4) ovat mainiot - jopa hämmentävät - ja erityisesti pitää korostaa sitä, että kyseinen kolmikko ei päästänyt tasakentällisin ainuttakaan maalia omiin. Toivotaan jatkoa tälle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös