öRRi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Calgary Flames
Hartikaiselta viimeyönä komea kolmen pisteen ilta, ja +/- tilasto ensimmäistä (?) kertaa kauden aikana plussan puolelle. Kovaan tahtiin on taas Härski viimeaikoina pisteitä latonut ja toivottavasti jatkaa samaan tahtiin!
 

kesäesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, KalPa
Hartikaiselta viimeyönä komea kolmen pisteen ilta, ja +/- tilasto ensimmäistä (?) kertaa kauden aikana plussan puolelle. Kovaan tahtiin on taas Härski viimeaikoina pisteitä latonut ja toivottavasti jatkaa samaan tahtiin!
Ja taitaa olla nosto vielä lähempänä, kun Sam Gagner loukkaantui ja hänen kausi on paketissa.
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Sieltä se sitten tuli! Hienoa HÄRSKI!

Teemu Hartikainen NHL:ään | Savo | yle.fi

Ensimmäinen peli Härskillä on tod.näköisesti tiistaina.

EDIT: Tarkempaa inffoa siis tuli, eli to-pe yönä Phoenixin vieraana.
Tuohan on aivan loistava uutinen! Härskin ensimmäinen NHL-ottelu tulee sitten odotettua nopeammin. Minä uskoin, että Härski tahkoo pari kautta farmia ennen kuin alkaa olemaan kypsä NHL-peleihin. Ei muuta kuin onnea matkaan! Nyt on tilaisuus ja se pitää käyttää mahdollisimman hyvin.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Härskin ensimmäinen NHL-ottelu vaihto vaihdolta

Teemu Hartikaisen ensimmäinen NHL-ottelu:

McIntyre (33) - Van Velde (54) - Hartikainen (56)

1. Erä

2:13 - 2:37 (0:24) / Lyhyt jakso rikkonaista peliä, jossa mm. kaksi aloitusta, Härskillä yksi kosketus kiekkoon, hyvä syöttö omalla siniviivalla McIntyrelle, jolta laukaus siniviivalta ja Härski vahvasti perään, mutta kiekko katsomoon.

4:35 - 5:30 (0:55) yv / Kokonaisuutena huonoa YV-pyöritystä, jossa kiekkoa ei saatu alueelle kertaakaan kunnolla. Härski sai yhden yrityksen, mutta harhautus siniviivalla epäonnistui ja aika nopeasti huudettiin vaihtoon sen jälkeen.

6:35 - 7:15 (0:40) / Nelosketjulle nopeasti vaihto perään, jossa Härsille pelattiin kiekkoa maalin takaa maalin eteen, mutta hätäinen kosketus, josta kiekko lipui keskialueelle asti. Uudestaan kiekko syvään, jossa Härski paini nurkassa hyvällä kontaktilla, mutta kiekko jäi vastustajalle, josta vaaraton vastahyökkäys ja vaihto.

ESPN välispiikki Hartikaisesta, että hän oli katsomassa I am number 4 elokuvaa, kun sai tiedon siirrosta. Samalla kuvaa Hartikaisesta ja mainos elokuvasta ... interesting :)

8:25 - 9:25 (1:00) yv / Heti alkuun jo toinen YV-mahdollisuus, jossa Härski menee hyvin maalin eteen maskiksi ja saa samalla vahingossa ohjauksen, josta kiekko katsomoon. Ottaa keskialueella aloitusvoiton, mutta myöhemmässä hyökkäyksessä saa syötön hiukan eteen ja sen jälkeen YV-kuviota ei saada enää toimimaan ja vaihtoon.

ESPN välispiikki Jukka Niemisestä, joka on Phoenixin hieroja, joka menehtyi viime vuoden lopussa häidensä aattona. Kaikilla pelaajille Jukan nimikirjaimet kypärässä ja paidassa.

15:33 - 15:57 (0:24) yv / Kolmas yv-mahdollisuus eli Hartikainen pelaa varsinaisesti kakkosylivoimassa yhdessä Omarkin ja Giroux:n kanssa. Hyökkäys pyörii nurkissa, mutta eivät saa kuvioita toimimaan ja juuri kun Härski tulee hakemaan kiekkoa, niin Giroux lyö mailan vastustajalta ja joutuu jäähylle.

18:15 - 19:00 (0:45) / Paras vaihto tähän mennessä. Ottelun ensimmäinen iso taklaus punaviivalla laitaan ja kukapa muu kuin Härski ja vain hetkeä myöhemmin toinen iso taklaus samassa vaihdossa hyökkäyspäädyssä karvatessa. Ei päässyt silti kiekkoon vaihdon aikana, mutta sai selostajat hehkuttamaan iso skandinaavista pelitapaa ... näytäpä ei sitten Korpikosken ja Härskin lisäksi taida muita suomalaisia ollakkaan :).

19:13 0-1 Stempniak (Korpikoski, Belanger) harmittavasti maali heti Härskin hyvien töksyjen jälkeen, kun olisi toivonut Edmontonin muidenkin pelaajien ottavan nuoresta suomalaisesta mallia.

1. Erätauolla paljon puhetta härskistä ja kehuivat kovasti Härskin kovaa peliä ja uskovat, että tulee olemaan iso tekijä Edmontonissa tulevaisuudessa. "Finns play hard" :)

Ensimmäisessä erässä peliaikaa yhteensä 4:27 virallisen tilaston mukaan, yksi aloitusvoitto, yksi hyvä ohjaus ja pari erittäin hyvää ja isoa taklausta. Mukana oli myös pari kiekon menetystä, mutta kokonaisuutena erittäin onnistunut ensimmäinen erä. Luistelu näyttää hyvälle ja kokonsa puolesta Härski pärjää kelle vaan, kuten tiedetään.

2. Erä

2:38 - 3:30 (0:52) / Toisen erän ensimmäinen vaihto Härskiltä alkaa hyökkäyssiniviivalta ja pari hyökkäystä molempiin päihin, mutta ei vaarallisia tilanteita. Härski ei saanut kunnolla kosketuksia kiekkoon. Oman 2-2 hyökkäyksen jälkeen tuli hitusen laiskasti omaan päähän ja meinasi tulla
vaarallinen tilanne.

5:41 - 06:35 (0:54) yv / Kakkosylivoimassa pääsi aloittamaan heti kaksi kertaa, jossa ensimmäinen meni tasan ja toisessa fiksu aloitus suoraan alueella, josta hetken näennäinen pyöritys nurkissa, mutta ei tilanteita. Härski sai reunaan kiekon ja toi alueelle hitaalla vaihdilla, jolloin taklattiin laitaan, mutta saivat silti pidettyä kiekon alueella. Teemu sai reunassa kiekon ja rauhoitti hetken hyvin, mutta syöttö maalin taakse Omarkille menee leveäksi ja Phoenix pääsi purkamaan, jonka jälkeen vaihto ja ykkös yv-porukan vuoro.

10:00 - 11:10 (1:10) yv / Kiekollisesti paras vaihto Härskiltä tähän mennessä. Kaikki syötöt (4 tai 5) olivat pelillisesti hyviä ja menivät omille pelaajille. Ensimmäinen mm. perus "KalPajättö" jalkojen välistä kakkosaaltoon, jonka jälkeen peli tosin hitusen puuroutui siniviivalle. Uudestaan punaviivalta vauhti ja Härskin kautta hyvin sisään ja oivalta puolenvaihto, jonka jälkeen ensimmäisen kerran hetken 5 ylivoiman aikana Yv-kuvio kunnossa, kunnes Omark hölmöili pariinkin kertaan ja maalipaikat jäivät taas uupumaan.

11:32 0-2 Whitney (Vrbata, Ebbett) Tarkastettiin videolta ja kaipa tuo maali oli vaikka tv-kuvasta oli vaikea sanoa.

14:49 - 16:09 (1:20) Ensimmäinen vaihto, joka pyöri koko ajan omalla puolustusalueella. Härski tuli vahvasti sisään pienen tauon jälkeen ja luisteli vahvasti puolustusalueelle avaten hyvällä syötällä Pääjärvelle, joka sössi kiekon kojooteille ja sen jälkeen oltiinkin yli minuutti mm. pitkän kiekon toimesta puolustushommissa, joihin Härski ei varsinaisesti osallistunut kuin kyttäämällä irtokiekkoa. Ei tilanteita vastustajalle eli sinällään ok.

17:33 - 18:25 (0:52) yv / Härski pääsee jälleen pyörittämään kakkosyv:n kanssa ja hyviä syöttöjä omille muutama kappale ilman kiekonmenetyksiä. Joten ihan hyvä vaihto. Omaan päähän Hartikainen tuli taas vähän vaisuhkosti

19:40 - 20:00 (0:20) / Erän viimeinen kiekon ylöstuonti reunasta ja tällä kertaa pääsi jo puolittain vastustajan ohi, mutta otettiin hitusen kyseenalaisesti ja kiekko pääsi karkaamaan summerin soidessa.

Toisen erän peliaika yhteensä 5:28 oman laskelman mukaan ja tässäkin erässä Teemu pääsi pelaamaan kolme kertaa ylivoimassa, mutta kaiken kaikkiaan Edmontonin yv-peli on heikkoa. Härski pisti syötöt hyvin omille ja omissa ei ole soinut, joten erittäin hyvä avaus siinä mielessä. Toisessa erässä ei nähty sen enempää Härskiltä kuin keltään muultakaan yhtään kunnon taklausta.

3. Erä

05:17 - 06:05 (0:48) yv / 1-2 Pääjärvi (Omark, Hartikainen) Sieltähän se tulee. Ennustelin Jatkoajalle maalia Härskille, mutta käyhän tuo näinkin. Eka kerran lähtee yv pyörimään Härskin ja Omarkin kautta. Omark jakaa toiselle puolelle ja Härski luistelee loistavasti maalille häiritsemään maalivahtia. Uran ensimmäinen tehopiste heti ensimmäisessä ottelussa.

08:40 - 09:16 (0:36) / Härski tulee ensimmäisen pisteen jälkeen vahvasti kentälle ja neloskenttä pistää pelin pyörimään hyökkäyspäädyssä näyttävästi. Härski saa KalPasta tutulla tyyliin pidettyä kiekkoa laidassa ja ottaa hyvin
taklauksen vastaan, niin että vastustaja putoaa jäähän. Sen jälkeen tuleekin heti toinen kova töksy selkää ja laitataklauksesta jäähy vastustajalle. Go Härski Go!

09:16 - 10:18 (1:02) yv / Härski pyörittää samaan tapaan Omarkin kanssa kuin ensimmäisessä maalissa itse hankkimaansa ylivoimaa. Pitää kiekon alueella yhdessä vaiheessa myös uhrautuvasti syöksymällä. Lopulta pääsee yrittämään röyhkeällä nousulla etunurkalta kahteen kertaan ja ensimmäinen NHL-maali on jo lähellä. Upeaa peliä.

12:50 - 14:00 (1:10)/ Vahva vaihto jälleen hyökkäyspäässä, jossa ensimmäisenä karvaajana kiekon perään ja hätistelyn ansiosta saivat näennäisen paineen.

16:15 - 17:20 (1:05) yv / Yksi syöttö Omarkille ja nurkasta väänsi pari kertaa kiekon omille. Hyvin maksissa siniviivavedossa, jonka Bryzgalov myös vaarallisesti pudotti, mutta ei miehiä lyömässä irtokiekkoa sisään.

18:50 - 19:17 (0:27) / Härski pääsee 6-5 vastaan tilanteeseen eli vastuuta tulee. Paha kiekon menetys omalla siniviivalla, josta Doan meinaa pistää tyhjiin, mutta hyvin taistelee Teemu loppuun ja taitaa vielä blokata vedon, josta Oilers pääsi vielä kääntämään hyökkäykseen.

Kolmannen erän peliaika oman laskennan mukaan 5:08. Erän alkuun ei päässyt kentälle, kun Oilers oli alivoimalla, mutta sitten ensimmäiseen vaihtoon yv:lle uran avauspiste ja paras erä lukuunottamatta viimeisen vaihdon kiekonmenetystä.

Yhteenveto

Kokonaisuutena ottelussa tuli Hartikaiselle peliaikaa yli 15 minuuttia, mukana Edmontonin ainoassa maalissa, hommasi jäähyn, antoi pari kovaa ja puhdasta taklausta, otti hyvin taklaukset vastaan, pari laukausta röyhkeän nousun päätteeksi, syötöt alun jännityksen jälkeen hyvin omille, vähän kiekon menetyksiä ja neloskentän mieheksi ei kertaakaan jäällä, kun omissa soi. Eipä tuo paljon paremmin olisi voinut alkaa pelillisesti. Jos jatkaa samaan malliin, niin eipä tarvitse enää AHL-pelejä pelailla.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Härskin ensimmäinen NHL-ottelu on päättynyt ja se päättyi 1-3 -tappioon. Härski pääsi pelaamaan jopa ennakko-odotuksiin nähden paljon ja onnistui roolissaan hyvin. Pelasi paljon ylivoimaa ja tutun röyhkeästi siellä. Sai syöttöpisteen ylivoimalla kavennusmaaliin. Ei olisi uskonut, että mies vääntää ensimmäistä NHL-peliään.

Koodi:
Peliaika:  15.19 min
Vaihdot:  17
Vaiht. ka: 0.54 min
Yv-aika:  7.35 min
Av-aika:  0.00 min
Tasakent.: 7.44 min
Lauk:    2
Blokit:   2
Aloitukset: 2/5 eli 40%
Lisäksi tarkempaa tilastoa Härskin vaihdoista, kuva NHL:n sivuilta.

NHL:n sivuilla on myös linkki tähän maaliin, mihin Härski sai syötön. Linkki ja Härskin syöttämän maalin kohdalta sinistä kameran kuvaa klikkaamalla.

Mikä kuvanlaatu? Jossain vaiheessa voisi siellä Soneralla ja Urpollakin herätä.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Vaikuttavan oloinen listaus vaihdoista ja valtaosa varmasti pitääkin paikkansa. Tuosta videosta voi kuitenkin jokainen nähdä, että Härski tulee maalin takaa ja on maalin kulmalla, eikä sinänsä häiritse maalivahtia millään tavalla. Aivan mieletöntä, että sai kuitenkin syöttöpisteen ensimmäisessä ottelussaan.
 

pleijjeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suosikkijoukkue
Onnittelut Härskille ensimmäisestä NHL pelistä ja -pisteestä!

Kyllähän Härskille siunaantui pelissä maalipaikkakin, Härskimäisesti kulmasta nousu maalille, mutta kiekko hukkui lopulta Bryzgalovin suojusten alle. Saman linkin takaa löytyy myös Härskin taklaus Taylor Pyattiin.

Linkki vie siis nhl.comin game high lighteihin
 
Joko sitä jo ensi vuonna? tai sitä seuraavana?

JuhaZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, huuhkajat ja mitä näitä nyt on...
Hartikaisen debyyttiottelun vuoksi ESPN Player sai minusta uuden asiakkaan. Enpä ollut aikaisemmin tuota palvelua kokeillutkaan, mutta nyt ostin kuukauden katseluoikeuden ja ensimmäisten kokemusten perusteella voi suositella. Erinomainen kuvanlaatu, helppo käytettävyys, suhteellisen edullinen ja kaikki pelit saatavilla. Ilmaisia streameja on jonkin verran tullut katseltua, mutta eipähän tarvitse enää niitä kyttäillä.

No asiaan. Itse pelihän oli aikamoista mestishöntsää. Ei oikein ollut tunnetta, taklauksia, eikä vaarallisia tilanteita. Varsinkin kaksi ensimmäistä erää jäällä oli kaksi ei-niin-hyvää joukkuetta, mikä ei nyt ole kovin suuri yllätys ainakaan Edmontonin osalta, kun kyseinen rosteri on mitä on. Päätöserässä oli hieman enemmän yritystä, mutta aika vaisuksi ottelu kokonaisuudessaan jäi.

Hartikainen pelasi kyllä ihan mallikkaasti. Phoenix hölmöili sen verran jäähyjä itselleen, että kakkosylivoimassa pelannut Härski sai paljon ylivoima-aikaa. Edmontonin ylivoima oli kyllä luokatonta, eikä kuvioita juuri saatu rauhoitettua. Olisi ollut mielenkiintoista nähdä Hartikaista enemmän vastustajan maalin edustalla juuri ylivoimien aikana, mutta kunnon pakkopelikuviot oli tosiaan harvassa. Mukava huomata, että myös NHL-ympyröissä Hartikainen pystyy suojaamaan kiekkoa ja antamaan kulmissa vastataklauksia.

Juuri näitä vahvuuksia Hartikaisen pitää käyttää jatkossakin ja lunastaa vakituinen pelipaikka sitä kautta. "Finns play hard" jäi itsellenikin mieleen. Röyhkeyttä, härskiyttä ja ennakkoluulottomia ratkaisuja. Kehitettävää on edelleen luistelussa, vaikka eihän se ole niinkään huonoa, mitä monet etenkin Atlantin tuolla puolen ennakoivat. Kiekolliset taidot kaipaa myös parannusta, mutta mitään samettikätistä playmakeria Hartikaisesta ei koskaan tule, joten omien vahvuuksien kanssa on edettävä.

Joka tapauksessa hieno suoritus päästä parikymppisenä heti ensimmäisellä NHL-kaudellaan kutoskierroksen varauksena pelaamaan ylhäällä. Ja ensimmäisenä suomalaisena 90-luvulla syntyneenä. Hienoa! Toivottavasti Hartikaiselle käy kutsu keväällä myös maajoukkueeseen, mikäli pelit Atlantin tuolla puolen eivät jatku.
 
Kiitos osallistumistanne. Arvostamme mielipidänne.​

Susilogo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Philadelphia Flyers, sympatiat Kärpille.
Hartikaisen taival jatkuu ensi yönä jälleen NHL:ässä. Tällä kertaan vastaan luistelee Colorado ja kyseessä on Hockey Night in Canada ottelu, joka on suuressa arvossa tuolla päin. Joten Härskin ensimmäinen "TV-peli" on tosiasia, josta mies itse myös iloitsee.

Hartsi on saanut noston kolmosketjuun ja saa kavereikseen Girouxin ja O'Marran.
Jatkaa myös 2.ylivoimakoostumuksessa Omarkin ja Girouxin kanssa.
ONNEA PELIIN HÄRSKI!
 

Silkkiuikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lentävä Kalakukko
Joku asialle enemmän vihkiytynyt voisi raportoida, miten Hartikaisen pelit ovat avauspelin jälkeen taalakaukalossa sujuneet. Tiettävästi ainakin yksi peli on tullut lisää.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Joku asialle enemmän vihkiytynyt voisi raportoida, miten Hartikaisen pelit ovat avauspelin jälkeen taalakaukalossa sujuneet. Tiettävästi ainakin yksi peli on tullut lisää.
Kolme ottelua on Härski pelannut (kaikki Oilersin pelit). Peliaika oli jo ensimmäisessä ottelussa loistava ja on vain kasvanut peli peliltä. Ensimmäisessä 15.19, toisessa 17.20 ja kolmannessa 18.02. Pari miinus-merkintää on tullut, mutta se nyt ei kovin ihmeellistä ole tuossa joukkueessa. NHL:n sivuilta löytyy Härskin ottelukohtaiset tilastot.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Joku asialle enemmän vihkiytynyt voisi raportoida, miten Hartikaisen pelit ovat avauspelin jälkeen taalakaukalossa sujuneet. Tiettävästi ainakin yksi peli on tullut lisää.
Kolme peliä on Härski nyt pelannut ylhäällä, viime yönä Nashvilleä vastaan viimeisin. Ihan hyvin Härski on kolmosketjun paikkansa Edmontonin rammassa jumbojoukkueessa täyttänyt. Hyökkäyspäässä kiekon saatuaan on pystynyt ihan hyviin ratkaisuihin pelaamalla sitä omaa peliään. Tiedättehän, taklaa, painii, kiekko haltuun päädyssä, suojaa, antaa pari vastataklausta, yrittää punnertaa maalille väkisin. Pari kertaa ihan kivasti päässyt nousemaan maalille, mutta vielä ei ole ollut tuuria maalien muodossa. Ylivoimaa on saanut pelata kakkosyv:ssä aika runsaastikin ja viime yönä kuudella miehellä kavennusta haettaessa oli Hartikainen jäällä. Peliaikaa on tullut hyvin ja se on kasvanut tasaisesti joka pelissä (15.19, 17.20, 18.02).

Hyökkäyspäässä peli on siis kulkenut, mutta muualla Härski ei ole vielä omaa paikkaansa oikein löytänyt. Omassa päässä näyttää siltä, että käsky on tullut pitää se oma kulma sinisellä eikä sieltä juurikaan minnekään uskalla liikkua vaikka välillä olisi ehkä syytä. Muutenkin vähän hukassa oman pään suhteen, eikä siten av-vastuuta tule yhtään. Viime yönä oli potkun David Legwandia jäljessä ja omissa soi. Keskialueella hyökkäyksiin lähdöissä monesti syötöt menee ohi lavoilta tai muuten vaan ajoitukset menee niin että joutuu vain roiskaisemaan kiekon päätyyn. Tämä ei toki johdu pelkästään Hartikaisesta vaan siitä, että Edmontonin kokoonpano on AHL-tasoa. Hartikainen pelaa kolmosketjussa kahden muun äskettäin nostetun vasta nostetun kanssa, Chris Vande Velden ja Alexandre Girouxin. Kokoonpanossa on vain kaksi pelaajaa, jotka tehneet yli 30 pistettä (Eberle 38p, Cogliano 31p), joten mitään suuria tähtiä ei siinä kakkosylivoimassakaan Härskin kanssa pelaa (Linus Omark 20p, Alexandre Giroux 2p, Kurtis Foster 18p, Tom Gilbert 24p). Eikä loppukaudestakaan ole sairastuvalta mitään tähtiä palaamassa kehiin ketjukaveriksi taikka syömään peliaikaa, joten tällä hetkellä Härskin paikka kokoonpanossa on lähes pakon sanelema. Hyökkääjistä loukkaantuneena ovat kolme parasta pistemiestä (Hemsky, Gagner, Hall) loppukauden poissa ja Horcoff ja Brule ainakin viikon, ehkä pitempäänkin ja ainoastaan Jacques saattaisi olla palaamassa kehiin lähiaikoina.

Samaa tahtia kun jatkaa (tai parantaa) niin saa kyllä pelata loppukauden ylhäällä. Edmontonhan on liigan viimeisenä seitsemän pisteen erolla Ottawaan ja jäljellä on yhdeksän ottelua. Ilman loukkaantumisia Härski varmasti pelaa loppukauden ylhäällä opettelemassa NHL:n metkuja. Sitten Oklaholmaan pelaamaan AHL:n playoffeja, sikäli mikäli joukkue sinne selviää kun kärkipelaajat lähti Oilersiin. Jos ei ole AHL:n playoffeja, niin toivottavasti Jalonen kutsuu Hartikaisen MM-leirille. Nyt kun pelaa loppukauden hyvin niin on paljon helpompi lähteä ensi syksynä trainig campin kautta tappelemaan itselleen suoraan paikkaa The Show'ssa, kulkematta enää AHL:n kautta.
 
"Se päivä milloin Kuopiossa nostetaan kannu ilmaan lähestyy koko ajan." Pekka Virta 28.3.2011

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Viime yönä St.Louisia vastaan peliaikaa 14.52. Heti ensimmäisessä vaihdossa Härski haisteli hyvin paikan ja pääsi pakkien välistä spurttaamaan läpiajoon, mutta vielä ei ollut ensimmäisen NHL-maalin aika.


Edellisen viestin lopussa vähän ennakoin Hartikaisen loppukautta ja aikalailla samanlaiset ajatukset on miehellä itsellään. Toivoo nimittäin kutsua MM-leirille. http://www.urheilulehti.fi/jaakiekk...uomalainen-haluaa-mukaan-leijonien-mm-ryhmaanTämä yllättävä NHL-suomalainen haluaa mukaan Leijonien MM-ryhmään | Urheilulehti
 
"Se päivä milloin Kuopiossa nostetaan kannu ilmaan lähestyy koko ajan." Pekka Virta 28.3.2011

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Äsken iski Hartikainen sitten uransa ensimmäisen NHL -osuman Edmontonin paidassa. Calgaryn maalin jälkeisessä vaihdossa Edmonton sai hyvän paineen hyökkäyspäätyyn, Hartikainen sai kiekon kulmassa, karisti pakin selästään, nousi b-pisteen kautta tekopaikkaan ja laukoi parin Calgaryn pelaajan paineesta huolimatta etunurkasta ohi Miikka Kiprusoffin.

Komea maali!
 
Don't cross the streams.

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Pääsipä vielä rankkariakin yrittämään viimeisenä, mutta Kipper ei ollut yllätettävissä. Hyvä peli Härskiltä kuitenkin.
 
"Canada is not Finland" TSN:n studiosta toisella erätauolla finaalin ollessa 3-0. Peli päättyi 3-5.

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Pääsipä vielä rankkariakin yrittämään viimeisenä, mutta Kipper ei ollut yllätettävissä. Hyvä peli Härskiltä kuitenkin.
Ja se palkittiin kahdella tahdella tanaan, eli paasi Jokisen ja Iginlan seuraksi ottelun tahdistoon. Rankkari oli aika lahella mutta Kipper sai joitain eteen.
 
"We're an empire now, and when we act, we create our own reality." - Karl Rove

"It is my job to make meaning of 9/11." - Philip Zelikow

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Loistavaa härski! Siitä se NHL-ura lähtee käyntiin! Oli varmastikin ikimuistoinen maali ja vielä Kipperin sai ohitettua.
 

öRRi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Calgary Flames
Samaisessa ottelussa myös komea töötti Flamesin päädyssä Cory Sarichiin, ja taisi Härski olla jopa melkein puolittaisessa läpiajossakin. Erittäin paljon onnea Härskille kuitenkin uran ensimmäisestä NHL maalista, jos tähän malliin jatkuu pelit niin ihme on jos ei ensi kaudeksi paikka ylhäällä aukea heti kauden alusta lähtien!
 
Oli kyllä komea maali. Kai tämän Sarichin pitäisi jonkinlainen tekijämies olla, mutta niin vain lensi jäihin kuin märkä rätti. Tuli heti mieleen viime kevään pleijarit, joissa katselin ilolla, miten Hartikainen alisti Tapparaa mielensä mukaan samanlaisella suojauksella. Niemisen Villehän totesi silloin välieriä telkkariin kommentoidessaan, että tuo Hartikainen oli Tapparaa vastaan ylivoimaisesti sarjan paras pelaaja, sitä vastaan ei pakeilla ollut oikein mitään tehtävissä.
 

Reznik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Oli kyllä komea ja härski maali, tommoisia juuri varmasti odotetaan muuten taitavassa Edmontonissa. Toivon mukaan City Baronsit nyt selviytyy playoffeihin, niin siellä pääsisi hyvät näytöt antamaan ensi kautta ajatellen. Loppukausihan kyllä tätä menoa muuten Edmontissa jatkuu.
 
We all make choices, but in the end our choices make us.

öRRi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Calgary Flames
Härski teki viimeyönä Oilersin ainokaisen, kun joukkue hävisi Wildsille. Maalin edestä sai kohtuu vapaasti survoa, mutta ihan hyvän pelin taisi kuitenkin pelata kun palkittiin ottelun toisena tähtenä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy