Ilmoitukset

Nimimerkki Pordinard on passitettu kuukaudeksi pelikieltoon Liigan kurinpitopäätökset -ketjun viestistä, joka oli hyvän täysin hyvän maun vastainen henkilökohtainen hyökkäys. Myös nimimerkin aiempi rikehistoria vastaavista teoista vaikutti pelikiellon pituuteen.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Teemu Aalto – one more year!

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana Kaukosäädin, 05.03.2017 klo 03.38.

 1. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Real Madrid
  Joko se jatkosopimus on kirjoitettu!?

  Kaikkien aikojen top-3 vihatuimmasta pelaajasta, liaanikiekon kuninkaasta, pahimmasta kahvaajasta ja kärkikarvaajan estäjästä suoraa yhdessä kaudessa jatkosopimusvaatimukseen. Ei huono. Futisfoorumia lainaten: pää kestää ja tekniikka on kunnossa.

  #OneMoreYearTeemuA
   
 2. Zamboni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Ookko sää nyt ihan selvinpäin täällä ollu? Jos nyt sattuu tekemään pari maalia, niin ei se poista sitä tosiasiaa, että kaveri voi olla aikamoinen mustapekka ensi kaudella. Näiden vanhojen jarrujen tasonlasku tulee usein yhdessä kesässä kun sen aika väistämättä tulee ja Ilveksellä ei ole varaa katsoa, onko se hetki kesä 2017. Meillä on siellä jo toinen potentiaalinen pommi kytemässä, niin ei toista kiitos.
   
 3. Myyntimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Mun mielestä Aalto on ollut hyvä. Riittävän ronskit, rajamailla olevat otteet sekä joukkueen paras viivapelote. Olisi tyhmää olla jatkamatta sopimusta. Tietty hinta ei saa olla liian kova.
   
 4. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Aalto on ollut ok, muttei se viivapelote jota odotettiin. Vittasmäen lähtiessä pakistoon jää ammottava aukko kärkeen. Ladalla on sopimus, Vainio ja Parikka voidaan laskea runkopakkien joukkoon. Järvinen nousee pelaavaan kuusikkoon, jos saa terveen harjoituskauden.

  Kaksi muuta paikkaa tulisi täyttää varmemmilla korteilla kuin Aalto. Lada vie jo konkaripakin paikan. Todennäköisesti molemmat pelaavat Ilveksen mittareilla isoilla pahveilla, ja nuo rahat voisi käyttää paremminkin. Aalto olisi ns. kiva lisä, mutta tuskin suostuu ihan napeilla pelaamaan.
   
 5. Mane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  En kyllä näe mitenkään, että Järvinen olisi lähtötilanteessa kuuden pakin joukossa, vaan aloittaa nähdäkseni seiskapakkina. (jos siis saa sopimuksen)

  Kolme puolustajaa tuonne siis tarvitaan. Näistä tiettävästi ainakin yksi syvyyspakki on jo kiinnitetty, jolloin jäljelle jäisi kaksi paikkaa joista toisen pitäisi mahdollisuuksien mukaan paikata Vittasmäki. On sitten Kiven päätettävissä onko tuo tämän jälkeen jäljelle jäävä yksi paikka sitten Aallolle.

  Oma veikkaukseni on, että Aalto jatkaa Ilveksessä vielä ensi kauden hieman pienemmällä palkkiolla tähän kauteen verrattuna ja päättää ensi kauteen mittavan uransa.
   
 6. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Kyllä Järvisellä kaikki saumat on nousta kuusikkoon. Mutta tosiasia on, ettei tuo pakisto riitä. Määrällisestikin tarvitaan se 8-9 ukkoa, koska loukkaantumisia tulee.

  Viljanen lienee tuo syvyyspakki. Sen jälkeen on Vainio, Parikka, Laatikainen, Viljanen. Järviselle soppari ja sen jälkeen kaksi kärkipakkia ulkopuolelta. Niemestä Ja Fageruddistakin vapautuu euroja.
   
 7. Saarinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Olisi kyllä täydellistä idiotismia jättää sopimus tekemättä Järvisen kanssa. Ei varmasti ole kallis mies. Toki tällä kaudella virheitä on tullut vielä liikaa, mutta miehen potentiaali on hyvin helppo todeta. Olli Vainio oli viime kaudella vielä huomattavasti isommissa vaikeuksissa Liigassa ja vetää nyt loistavalla tasolla. En minä ainakaan isosti yllättyisi vaikka Järvinen olisi jo ensi kaudella kuuden pakin joukossa. Ymmärtääkseni on kärsinyt aika paljon loukkaantumisistakin, joten jos vaan saa terveen kesän alle niin kaiken järjen mukaan parantaa tulevalle kaudelle. Ties vaikka tosiaan tekisi "vainiot". Järvisen tyyppisiä isoja, ilkeitä ja silti jonkinlaiset kiekolliset ominaisuudet omaavia puolustajia ei paljoa Ilveksen junnuputkesta ole ulos tullut. Pidetään nyt ihmeessä tästä kaverista kiinni ja kasvatetaan hänestä vuosiksi isäntä meidän puolustukseen!
   
 8. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Samaa mieltä kuin @Saarinen, se pitää sanoa että kuinkakohan paljon Vittasmäen läsnäolo vaikutti Vainion huikeaan kauteen. toki en alkukaudesta nähnyt hirvittävän paljoa pelejä, mutta miehillä on näkemissäni ollut melko samanlainen pelityyli. Tämä nyt ei varsinaisesti liity mitenkään Järvisen mahdolliseen jatkosoppariin, mutta lähinnä mietin että näistä kokeneemmista pakeista voi olla paljonkin junnuille hyötyä. Tämän pohjilta itse saattaisin olla valmis tekemään Aallolle myös sopimuksen. Urheilullinen kaveri, joka tekee hyvällä tasolla hommia ja varmasti toimii isähahmona nuoremmille. Toki Aallon hinnan pitää olla kohdillaan, jos jatkaa. Uskoisin, ettei kovin halpa tänä vuonna ole.
   
 9. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Aallon pelinopeus on jo nyt aika riskaabelilla tasolla. En ilahtuisi jatkosopimuksesta.
   
 10. JaFe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Anaheim Ducks
  Mä pitäisin myös Aallon mieluummin kuin Laatikaisen. Valitettavasti sopparit on kundeilla väärin päin, joten jos Ladan sopparista päästään irti, niin se jäljelle jäävä vuosi voitaisiin lahjoittaa Aallolle. Molempia en välttämättä haluaisi ensi kauden joukkueessa nähdä.