Tee itsellesi bändi

  • 23 206
  • 215

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Teenpä uuden bändin kun enti en hajosi.
Prawno-In fact, they do.

Huikeaa rapmetallia luvassa Rage against the machinen viitoittamalla tiellä. Kansikuvana mustavalkea kuva kellosta. Viimeiset minuutit käsillä....
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Onhan nämä ketjut pikku hiljaa vähän sen näköisiä, kuin se Facebookin etusivu olisi oikeasti vaan siirretty loppumattomaksi Jatkoajan tsätti- ja visailufloodiksi. Tämän nyt kuitenkin kaikesta huolimatta tein, koska Facebookin levynkansipelleily oli oikeastaan hauskaa.

All Quiet on the Western Front on puolalainen kolmimiehinen orkesteri, joka soittaa nykymittapuun mukaan huomattavan minimalistista ja arkipäiväisten, vanhojen tarve-esineiden luomaan äänimaailmaan nojautuvaa post-ambientia. Levyn kannessa oleva mööpeli on neljän metrin korkuisena olennainen osa lavarekvisiittaa. Debyyttialbumi ...is one without laughter julkaistaan 9.11.2009.

Soittajat:
Jawier Kerzombek - laulu, pyykkilauta ja kazoo
Otto Pawelek - himmeli ja triangeli
Marek Szcer - bassokitara
 

Liitteet

  • all_quiet.jpg
    all_quiet.jpg
    75,8 KB · kertaa luettu: 334
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
JYP, NY Rangers
Ayavalla Plantation - He has to suffer for it

Kansi.

Floridasta kotoisin oleva Ayavalla Plantation koostuu neljästä samaa bongorumpua hakkaavasta apinasta, jotka saapuivat Amerikkaan 90-luvun puolivälissä. Huhujen mukaan alkuaikoina bändissä ovat laulaneet muunmuassa Barack Osama ja Hellwish Perversley, mutta näitä tietoja ei ole pystytty varmaksi todistamaan.
 

Hirmumyrsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei Mitään Käyttöä Jätkät ja Märkä Uni Rosterit
Streamline - We wake in despair

Kuvaus: Bändi tekee tilaustöinä muzakkia hissivalmistajien top end luksus hisseihin joka sulkee matkustajansa irti rumien, tyhmien ja köyhien maailmankaikkedesta. Suomeksi smooth jazzzzz zz z z zziä. Piano, basso, saksofoni, ja perkussiot. Jos joku haluaa villiä ja eläimellistä menoa niin kyllä me voidaan vähän kitarallakin soittaa.

Levyllä on 18 biisiä joiden vaihtumista toiseen ei erota kukaan. Albumin nimen tarinaa kukaan ei halua varmasti kuulla mutta toiston loputtua joku saattaa havahtua siihen että hississä soi äsken musiikki. Lisäksi kun toisto loppuu saattaa taas herätä siihen faktaan että on edelleen rumien tyhmien ja köyhien kanssa samassa kaikkeudessa.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aikaisempi bändini, Trendelenburg, hajosi vaikeasta esiintymisasennosta johtuen fyysisiin vaivoihinsa.

Sasni-yhtye puolestaan soittaa intialaista kansanmusiikkia ryyditettynä taustaan sämplätyillä räjähdysäänillä Ahmedabadista. Albumi on kunnianosoitus terroristeille ja kannen dekadentti kuva symboloi länsimaista hapatusta.

Bändi: Sasni
Albumin nimi: They had courage enough
Kansi:http://www.flickr.com/photos/serenah/4060769328/
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Bändin nimi: Diode

Albumin nimi: Do, do it now!

Levyn kansikuva: http://www.flickr.com/photos/vonnie_x/4069289293/

Äärimmäisen synkkää ja rankkaa speed-metallia. "Biisit" ovat lähinnä pelkkää vokalistin örinää ja rääkymistä ilman kunnon sanoitusta. Raastava kitarasärö ja sarjatulimainen tuplabasari rummuissa vie keskivertokuulijan hulluuden partaalle. Ihme, että tämä bändi on ylipäätään edes päässyt levyttämään.
 

Blasph

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Yhtyeen nimi: Inspector - The General Police

Debyyttialbumi: Doing the exact opposite, jonka kansikuva ihailtavissa tässä

Kuvaus: Hyvin sodanvastainen poliittinen yhtye, joka kannattaa kaikkien päihteiden laillistamista. Soitanta on hyvin lähellä punkkia, kirkkailla naisäänillä varustetuna
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Operation Tractablen esikoislevy oli sen luokan menestys että levy-yhtiöllä oli varaa palkata leiviinsä toinenkin huippulupaava bändi, jonka tajunnan räjäyttävä esikoislevy on nyt valmis. Varokaa, Boston, ennätyksenne tullaan rikkomaan! Saanko esitellä:

Perverse Sheaf - Make our souls blossom


Orkesteri vetää nimensä mukaisesti todellista mathcorea, hakien suurimmat vaikutteensa the Dillinger Escape Planilta. Sanoitukset ovat kuitenkin melkoisen herkkiä, kuten albumin nimestäkin voi päätellä. Suosittelen varauksetta. (Kannen kuva ei liity mitenkään albumiin, se oli vain sponsorina toimineiden öljysheikkien vaatimus)
 

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Härregyyd, itse Banksy tehnyt kannet! Sullahan on ihan yybercool bändi.

Itsekin naureskelin jälkeenpäin nimeä ja kuvaa tarkemmin tutkittuani, että tämähän on musiikkia vaille aika täydellinen paketti. Ainesta suoraan Rumban etusivulle. Kolmella randomklikkauksella luotuna. :)

Biisit, mitä niillä on väliä...
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Bändi: The Golden Fool
Albumin nimi: Leaning toward the sunlight
Kansikuva: Aigue-marine | Flickr - Photo Sharing!

Kuvaus: Tunnelmallista, eteeristä metallia, jossa sekä naislaulua, puhtaita lauluja että muutama örinäkohta. Teoriassa death/doom metalin elementtejä, mutta musiikki ei mahtuisi mihinkään lajimäärityksiin ainakaan kokonaan. Sanoitukset luonnosta, tunnetiloista, meren sinisten syvyyksien hiljaisuudesta ja haikean romanttisista kohtaamisista. Mukana ehdottomasti viulisti. Avant-garde -metallia Opethin, vanhan The Gatheringin, vanhan Anatheman, Agallochin sekä varhaisemman Ephel Duathin omituisena yhdistelmänä.

Tämän parissa fiilistelisivät metalliälyköt, jotka liikuttuisivat musiikin tunnetilojen myötä ja kertoisivat toisilleen, kuinka aliarvostettu The Golden Fool on, mutta eivät toivoisi bändin nousevan suureen suosioon, koska massat eivät voisi koskaan ymmärtää sen hienoutta.

Bändi ei tietystikään keikkailisi lainkaan eikä antaisi lainkaan haastatteluita, vaan vain julkaisisi musiikkiaan hämärän pikkulafkan kautta.

Albumin kansitekstien mukaan levy olisi omistettu suuren, nimeltä mainitsemattoman henkilökohtaisen tragedian muistolle. Ainoa nimi, joka mainittaisiin tässä yhteydessä olisi "Emma". Sisimmässään romanttiset metallifanit miettisivät päänsä puhki, mistä tässä on kyse, kehittäisivät teorioita ja vuodattaisivat kyyneleitä Emman muistolle.
 

xAnZax

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Artisti:Shilshole Bay
Albumi:Nature, especially your own.
Kansikuva
Kuvaus: Anarkiaa tihkuvaa punkjazzia luonnonsuojelun puolesta. Ympäristöä suojellakseen keikkamatkat taitetaan liftaten ja peseytymättä.
 

SteelGate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Ilves, Bruins, HC Davos, Tunturi-Kiekko
Minulla on juuri ensikuuntelussa Exoduksen ensimmäinen levy nimeltään Your Kind of Trouble. Linkistä avautuu levyn synkähkö kansikuva. Musiikki on raskasta nu-metallia, josta kumpuaa punaniskainen uho ja lynkkausmeininki.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös