Tavoitteena nousu Liigaan

  • 181 358
  • 1 714

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Huhhei. Kyllähän tämä päivä tuntui aikanaan todella kaukaiselta. Mutta kun ihan ensimmäisessä uuden Kiekko-Espoon matsissa oli ja näki kymmenittäin tuttuja, niin tiesi sen tulevan.

Mahtavaa!
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Onnittelut! Hienoa näin Espoossa asuvalle turkulaiselle, että pääsee katsomaan Tepsin pelejä taas parin kilsan päähän
Nyt tarvitsee enää vain käännyttää teidät kaikki loputkin
T Entinen Kärppä- fani
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Läkkitori, Tapiontori, ulappatori...
Ai niin unohdin legendaarisen läkkitorin ja onhan Espoossa muitakin toreja.
Jos Kiekko-Espoon järjestää nousujuhlat läkkitorilla, niin lupaan tulla paikalle KooKoon pelipaita päällä.
Pinokkiossa voisi aloitella ja jatkot sitten Sankarittaressa.
Onnittelut vielä kerran Kivikovalle! Huikea juttu!
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Onnittelut Espooseen. Parin vuoden päästä sitten karsintojen kautta Jokerit Liigaan ja Kiekko-Espoo takaisin Mestikseen ;)

No, siitä ei ole takeita kuka sieltä karsintojen kautta tulee ensimmäisenä nousemaan, mutta putoaja on todennäköisesti joku ihan muu kuin Kiekko-Espoo.
 

spede1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Onnea Espoo , ehkä teidän juristeilta joku saa tarvittaessa konsultointiapua. Hiltunen sanoi kesäkuussa ettei Espoo ole valmis liigaan : "Espoon yhteisö ei ole niin vahva. Sen pitäisi olla niin vahva että se vetäisi ihmiset hallille saman tien. Se tulee urheilun kautta".
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit

boerje

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Tampereen Ilves

Tässä se mielenkiinto tulee; suostuuko Liiga hinnan järkevöittämiseen, vai vaatiiko sen lähes 4 miljoonaa. K-Espoo tuskin suostuu jälkimmäiseen.
Ehdotetaan että vedetään kuluttajahintaindeksin mukaisella korotuksella tuo 1,8 miljoonaa (vuoden 2016 maksu). Eli heitetään tarjouksena 2,1 miljoonaa.
 

Uncle Becker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Україна
Hieno homma ja onnittelut Espooseen. Vaikka pienenä miinuksena joukkuemäärän kasvu kuuteentoista. Tuo vähän lisäjännitettä pääkaupunkiseudulle. Elikkäs tervetuloa, ensi kaudella nähdään.
 

Heketys

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo

Tässä se mielenkiinto tulee; suostuuko Liiga hinnan järkevöittämiseen, vai vaatiiko sen lähes 4 miljoonaa. K-Espoo tuskin suostuu jälkimmäiseen.
Jos kaiken tämän jälkeen - eli ensin Liiga julistaisi Espoon täyttävän lisenssiehdot, ilmoittaisi yhtiökokuksessa seuran yksimielisesti tervetulleeksi, kariutuisi homma 4 miljoonan euron käsittämättömään hintapyyntöön.

Olisi ällistyttävää jos Liigalla olisi mediarummutuksen jälkeen vielä otsaa olla järkevöimättä tuota hintaa.

Uutisen mukaan ”Kiekko-Espoo on koko lisenssiprosessin ajan edellyttänyt, että sen hakemusta arvioidaan aiempien kriteerien mukaan” joten ei voine tulla Liigalle yllätyksenä, vaan olisivat voineet kumota hakemuksen tähän perustuen. Eivät sitä tehneet, joten johonkin diiliin on varmasti päädytty.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös