No nyt Reaves pääsi tappelemaan.
Nyt oli kyllä aika ammattimiesten touhua, heikommalle olisi käynyt huonosti.
Tasapeli, ja näköjään keskinäistä kunnioitusta löytyy.
No nyt Reaves pääsi tappelemaan.
Yhtä turhaa pelleilyä kuin ylipäänsä se, että viisi aikuista miestä yrittävät saada pientä kuminpalaa hakatuksi jollai kepillä kahden metallitolpan väliin.Milloinka nuo eivät ole olleet täyttä pelleilyä? Hakkaavat toisiaan päähän ja kaatuvat vaarallisesti jäähän ilman kypärää jonkin koodiston tai muun turhan syyn vuoksi. Vaikka en ole mikään kamppailulajien ystävä, niin oikeassa nyrkkeilyssä on sentään jotain ideaa.
Ai rinnastatko toisen lyömisen ja pelin pelaamisen toisiinsa? Melkoisen rohkea väite ja uskoisin sinun olevan vähemmistössä mielipiteesi kanssa. Mekin ollaan ihan aikuisiällä käyty ulkojäillä pelailemassa, mutta ei kenellekään ole tullut mieleen vetää toisiamme turpaan.Yhtä turhaa pelleilyä kuin ylipäänsä se, että viisi aikuista miestä yrittävät saada pientä kuminpalaa hakatuksi jollai kepillä kahden metallitolpan väliin.
Samuelille uran ensimmäinen NHL-maali!Juttu Samuel Heleniuksesta ja tappelemisesta, vastustettuna isäukon sekä Raadon kommenteilla.
Samuel Helenius ei käännä poskea NHL:ssä – Raimo Summanen muistuttaa, mitä pian voi olla edessä
Samuel Helenius osaa pelata, mutta hän raivasi tiensä NHL:ään myös nyrkkiensä avulla. Siinä on omat vaaransa.www.is.fi
Onko tosiaan näin? Oma muistikuvat Boylesta on, että oli aika iso ja kovaluinen kaveri. Olisiko parempi termi, että voi kehittyä kovemmaksi?Tosin Boyleen verrattuna Samuel on vielä asteen fyysisempi ja kovempi pelaaja.
Kyllähän Boyle osasi käyttää kehoaan hyväksi, mutta ei hän mikään gooni koskaan ollut, eikä olisi pärjännyt sen ajan heavyweighteja vastaan. Koostaan huolimatta Boyle ei hakenut tappeluita aktiivisesti, eikä oikein taklannutkaan kovin paljoa. Lempeä jättiläinen enemmänkin.Onko tosiaan näin? Oma muistikuvat Boylesta on, että oli aika iso ja kovaluinen kaveri. Olisiko parempi termi, että voi kehittyä kovemmaksi?
Olivier on muuten hanskahommien lisäksi löytänyt myös 27-vuotiaana kiekollista roolia. Tällä kaudella Mathieu on tykittänyt 10 maalia 48 ottelussa, siinä missä ensimmäiset 168 ottelua tuottivat vain 13 maalia.
Jep. Tilipäivä on Olivierin pojalle tulossa. Aika harvassa ovat nykymaailmassa +10 maalin ja +10 tappelun pelaajat, joten halukkaita renkaidenpotkijoita löytyy varmasti. Nähtävästi hakusessa olisi n. 2,75-3 millin capillä sellainen 4-5 vuoden pahvi. Eiköhän tuolta joku seura löydy, joka lyö rahat tiskiin. Melkoinen yksisarvinen kuitenkin kyseessä, ja pelaajatyyppinä äärimmäisen harvinainen.Joo, saldot 10+8 tuon roolin miehelle tässä vaiheessa kautta 48 pelin jälkeen on erittäin hyvä. Olivier on myös tapellut 10 vai 11 kertaa tähän sesonkiin häviämättä kertaakaan, niin voidaan jo nyt sanoa, että ensi kesänä herralla on tilipäivä ja tulee olemaan yksi markkinoiden tavoitelluimpia pelaajia sopimuksen päättyessä tähän kauteen.
Koska NHL-jääkiekko ja ulkojääpelit ovat sama asia...Ai rinnastatko toisen lyömisen ja pelin pelaamisen toisiinsa? Melkoisen rohkea väite ja uskoisin sinun olevan vähemmistössä mielipiteesi kanssa. Mekin ollaan ihan aikuisiällä käyty ulkojäillä pelailemassa, mutta ei kenellekään ole tullut mieleen vetää toisiamme turpaan.
Koska NHL-jääkiekko ja ulkojääpelit ovat sama asia...
Meni pää solmuun. Eikö pohjoisamerikkalaista väkivaltakulttuuria nimenomaan puolusteta vedoten tähän legendaariseen koodistoon? Yritin siis alunperin haastaa sitä ideaa, että tappelut olisivat mukamas muuttuneet jossakin vaiheessa pelleilyksi. Minusta ne ovat olleet sitä aina. Ja itse jääkiekon pelaamista ei voi mielestäni mitenkään verrata luistinnyrkkeilyyn, mutta toki mielipiteitä on monia.Huomioiden vielä sen, että ulkojää- ja pipokiekossa on varmaan yksi vahvimmista herrasmieskoodistoista ja kirjoittamattomista säännöistä harraste- ja höntsäpelaamisen suhteen mitä tämä planeetta päällään kantaa.
Meni pää solmuun. Eikö pohjoisamerikkalaista väkivaltakulttuuria nimenomaan puolusteta vedoten tähän legendaariseen koodistoon?
Jos olisin NHL:n komissaari, niin kiinnittäisin enemmän huomiota pelaajien terveyteen ja erityisesti päävammoihin. Tappelut olisivat heti ensimmäisenä tulilinjalla ja ne kitkisin pois mitä pikimmiten. Olen varmaankin joidenkin mielestä nynny, mutta nautin jääkiekosta enemmän ilman turpaanvetämisiä.
NHL:n komissaari tekee mitä seurojen omistajat sanovat. Eli kasvattaa liigan liikevaihtoa ja tulovirtoja.Jos olisin NHL:n komissaari, niin kiinnittäisin enemmän huomiota pelaajien terveyteen ja erityisesti päävammoihin. Tappelut olisivat heti ensimmäisenä tulilinjalla ja ne kitkisin pois mitä pikimmiten.
On ne sillä tavalla muuttuneet "pelleilyksi", että joskus taannoin 70-luvulla hakattiin vielä jäässä makaavaa pelaajaa ja vielä 90-luvulla voittaja selvisi joko tyrmäykseen, toisen naaman aukeamiseen pahasti tai jäähän kaatumiseen jolloin tuomarit tulivat väliin. Aiemmin tappeluissa oli enemmän vihaa mukana.Yritin siis alunperin haastaa sitä ideaa, että tappelut olisivat mukamas muuttuneet jossakin vaiheessa pelleilyksi. Minusta ne ovat olleet sitä aina. Ja itse jääkiekon pelaamista ei voi mielestäni mitenkään verrata luistinnyrkkeilyyn, mutta toki mielipiteitä on monia.
Taisi mennä vitsi ohi, mutta lukijan kritisoinnin sijaan otan kirjoittajana vastuun. Sori siitä. Edelleenkin siis kritisoin pohjoisamerikkalaista väkivaltakulttuuria ja nautin jääkiekosta ilman pelleilytappeluita. Aika rautakangesta on saanut vääntää.Tämä kommentti paljastaa vain yleisen ymmärtämättömyyden urheilusta. En toki ihmettele jos vertailee pipopelejä korkeimman tason ammattilaiskiekkoon.
En ole tällaista kyllä väittänytkään. Tappelut aiheuttavat tietysti turhaa loukkaantumisriskiä ja ovat muutenkin ihan typerää touhua. Olisi helpommin kitkettävissä pois, kuin vaikka sääntöjen rajamaille vedetyt taklaukset.Ja sanotaan nyt vielä, että jos jääkiekossa pitää tappeluita suurimpana uhkana pelaajien terveydelle ja päävammojen aiheuttajana, niin aika ohkaisella pohjalla liikutaan myös tässä.
@Alejandro , entäpä tällainen psykologinen pelillinen merkitys mitä nämä kovanaamat tuo, eli kasvattavat oman joukkueen pelaajia kaikkia virtuaalisesti 10 cm? Näin ainakin ennen joskus puhuttiin, ja esimerkkinä otan tuon @ipaz viestin lainauksen. Se auttaa joukkuetta voittamaan.Rangers on voittanut 5/7 sen jälkeen kun Rempe palasi kokoonpanoon pelaamaan sen 6-8 minuuttia per ottelu.
Mulle selkeästi NHL:n kovin nyrkkisankari tällä hetkellä. Ei ole tosiaan hävinnyt kertaakaan, pari tasuria siellä on. Kovalla työllä on tulevat dollarinsa ansainnut.Joo, saldot 10+8 tuon roolin miehelle tässä vaiheessa kautta 48 pelin jälkeen on erittäin hyvä. Olivier on myös tapellut 10 vai 11 kertaa tähän sesonkiin häviämättä kertaakaan, niin voidaan jo nyt sanoa, että ensi kesänä herralla on tilipäivä ja tulee olemaan yksi markkinoiden tavoitelluimpia pelaajia sopimuksen päättyessä tähän kauteen.
En täysin tyrmää tätä näkökulmaa, mutta miksi sitten näitä kovanaamoja ei ole joka joukkueessa? Ja onko jotain konkreettisia esimerkkejä lähivuosilta, jossa hävityn tappelun jälkeen peli on kääntynyt vastustajan suuntaan? Minäkin olen kuullut tuosta 10 cm kasvamisesta ja vanhoissa NHL-peleissä tätä simuloitiin lataamalla väsyneiden pelaajien voimat, mutta reaalimaailmassa tuntuu, että tässä palvellaan enemmänkin väkivaltaa rakastavaa yleisöä. Myöskään Euroopan liigoissa ja kansainvälisissä turnauksissa ei tapella jostain syystä.@Alejandro , entäpä tällainen psykologinen pelillinen merkitys mitä nämä kovanaamat tuo, eli kasvattavat oman joukkueen pelaajia kaikkia virtuaalisesti 10 cm? Näin ainakin ennen joskus puhuttiin, ja esimerkkinä otan tuon @ipaz viestin lainauksen. Se auttaa joukkuetta voittamaan.
Viestini sanoma on että mielestäni tappeluiden merkitys on paljon monitahoisempi kuvio NHL otteluissa kuin pelkkä tyhmä päähänlyönti. Rosteriin saatetaan nostaa vastustajien mukaan kovuutta lisää yms.
Etkö huomioi tällaisia peli pelissä asioita lainkaan?
Ei tarvitse kenenkään edes tapella kun on joukkueessa kovuutta uskaltaa muutkin pelata rohkeammin. Olet kyllä varmaan oikeassa, että nykyään merkitys on enempi maksavan yleisön takia.En täysin tyrmää tätä näkökulmaa, mutta miksi sitten näitä kovanaamoja ei ole joka joukkueessa? Ja onko jotain konkreettisia esimerkkejä lähivuosilta, jossa hävityn tappelun jälkeen peli on kääntynyt vastustajan suuntaan? Minäkin olen kuullut tuosta 10 cm kasvamisesta ja vanhoissa NHL-peleissä tätä simuloitiin lataamalla väsyneiden pelaajien voimat, mutta reaalimaailmassa tuntuu, että tässä palvellaan enemmänkin väkivaltaa rakastavaa yleisöä. Myöskään Euroopan liigoissa ja kansainvälisissä turnauksissa ei tapella jostain syystä.