Tappelut kaudella 2011-2012

  • 148 312
  • 416

Wrathchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Detroit Red Wings
Tämä on kyllä surullista luettavaa veli vlad. Et taida olla ainut Red Wings kannataja joka haikailee menneiden perään ja onhan se huomattu että kun Joe Louis Areenalla tappelu syttyy niin yleisö on niin täysillä mukana siinä!

Todellakin on muitakin! Ei se siitä ole kiinni, ensi sijaisesti tykkään taitokiekosta ja kun otteluita voitetaan, mutta kyllä se turpaanveto olis välillä ihan oikeasti paikallaan joissain tilanteissa. Ja mun mielestä, jos sellainen Detroitiin joskus tuotaisiin, ei tarviisi pelata joka pelissä. Tulis niitä joukkueita vastaan kehiin kun sellaselle on tarvetta. Kyllä sekin vähän pistäs miettiin, et mitä tapahtuu seuraavassa kohtaamisessa jos teen näin tai näin. Sitä en sit tiedä löytyykö tappelijoita, joille tuollainen marginaali rooli riittäisi?
 

Zous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ryan Reaves
Sitä en sit tiedä löytyykö tappelijoita, joille tuollainen marginaali rooli riittäisi?

Varmasti löytyy. MacIntyrekin on penguinsissa aika marginaali roolissa ollut. Vajaa kymmenen peliä ja muuten farmissa. Nimenomaan kahdensunnan sopimuksen hanskaaja niin voi liikuttaa alaspäinkin sitten. Mutta kyllä noita varmasti on. Esim. Leblond Calgaryssa.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Pätka-ajan toimitus valitsi syyskauden palkinnoissaan myös "kovimmat tappelijat". Kunniamaininnan saivat Zenon Konopka ja Brandon Prust. Ketäs tämän ketjun väki nostaisi syksyltä suosikeikseen? Makuasiahan tämä on eikä pelkkä KO-mittari. Zac Rinaldo anybody?
 

M10

Jäsen
Ketäs tämän ketjun väki nostaisi syksyltä suosikeikseen? Makuasiahan tämä on eikä pelkkä KO-mittari. Zac Rinaldo anybody?

Vaikka Shawn Thornton-fani olenkin, niin kyllä liigan kovin kundi tällä hetkellä on Brian McGrattan. Tuo raskassarjalaisten kärki on ohentunut tässä viime aikoina, kun jengiä lähtenyt ilmavoimiin.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Kuten M10 totesi niin kyllähän se nyt vaan on niin että McGrattan sitä ykkössijaa pitää halussaan omastakin mielestäni. Toisena tuleekin sitten Chicagon John Scott. Oikeastaan ainoat nimet jotka näiden ohi nyt voivat mennä ovat Ottawan Matt Carkner kun pääsee kunnolla vauhtiin loukkaantumisten jälkeen sekä Steve MacIntyre jos saisi enemmän peliaikaa.

Colton Orr normaalisti myös kuuluisi listalle mutta mies on täysi kysymysmerkki vähäisen peliajan ja viime kauden pahan loukkaantumisen jälkeen.

Mutta aika harvalukuiselta alkaa kunnon heavyweight miesten lista näyttämään. Kassian Wildista on tulossa kovaa vauhtia isoihin kaukaloihin. Monessakaan joukkueessa ei näitä mörssäreitä ole vaan tappelijat ovat keskisarjan miehiä tyyliin Janssen, Boulton, Dorsett, Carcillo, Konopka ja vaikkapa Rosehill.

Suurimmat hatut nostaisin tällä kaudella juuri Konopkan, Ruppin, Barchin, Bollin ja Prustin suuntaan vaikka toisaalta kaikkihan sen tiesivät ennen kauden alkua että mihin miehet pystyvät ja mitä he osaavat. Myös St.Louisin Ryan Reaves on ollut hyvä vaikkakin kovat nimet tappelukortista puuttuvatkin. Ja ai niin mikä ihme Mike Brownille on tullut. Ennen mies oli yksi liigan paskimpia tappelijoita mutta tällä kaudella mies on löytynyt itsensä. Mahtavia myllyjä mm.Konopkaa ja Newburya vastaan. Joukkueista Boston Bruins on jatkanut hyväksi katsomalla polulla ja kaataa vastustajia edestään minkä ehtii. Hieno joukkue joka ei varmasti tule luovuttamaan ennenkuin verta on luovutettu tarpeeksi ja voitto otettu.

Rinaldo myös ihmiskuulana plussan puolella mutta tappelutaidoiltaan hyvin rajoitteinen kaveri vaikka viihdyttävä sellainen. Tootoo vol.2 vähän vähemmällä lyöntivoimalla.

Pettymyksiä sitten onkin paljon enemmän. Jaksa etes kaikkea alkaa luetella mutta mm. Toronto Maple Leafs, raskassarjalaisten penkittämiset, Kevin Westgarth, Jody Shelley, Paul Bissonnette jne.

Sekavaa tekstiä tähän aikaan yöstä.
 

d2uce

Jäsen
Kyllä se kovin jätkä tällä hetkellä on tosiaan McGrattan.

Raskassarjalaisten aikakausi alkaa olla ohitse, mutta näille pienemmille kavereille on onneksi edelleen tilausta. Asham, Janssen, Konopka, Dorsett, Carcillo, Rinaldo, Prust, Tootoo jne.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Laraque olisi vieläkin liigan eliittiä, ellei olisi lähtenyt sille moraalisesti oikealle linjalle 'väkivalta on pahasta, älä hakkaa, ala vegeksi jne...'. Ei tiennyt George että pelillinen anti ei ollut se jonka takia änärissä pelasi.
 

Kaspar11

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Pittsburgh Penguins
Viime yönä hyvä Neil vs. Boulton kannattaa tsekata.

Enemmän saisi isot pojat ottaa matsia. Grats minunkin mielestä positiivisin yllättäjä ja tän hetken hallitsija. Kunpa ottais erää MacIntyren tai Kassianin kanssa. Prust osaa pelata ja tapella tälläisiä saisi olla joka jengissä, Asham samaa sarjaa, kantanut lähes yksin Pensin kovanaamojen lippua. Seuraavaan lauseeseen voi esittää pettymyksen siihen ettei myöskään meiltä mainioita otteita tällä rintamalla viime kaudella esittänyt Engelland ole saanut aikaiseksi muuta kuin yhden selkäsaunan Scottilta.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Raskassarjalaisten aikakausi alkaa olla ohitse, mutta näille pienemmille kavereille on onneksi edelleen tilausta. Asham, Janssen, Konopka, Dorsett, Carcillo, Rinaldo, Prust, Tootoo jne.

Vaikka tappelut eivät olekaan matematiikkaa, niin ehkä lajin parissa tulee vähemmän aivovammojakin kun takomisen hoitavat kevyemmät kaverit, jotka napsivat vähemmän steroideja ja kipulääkkeitä?
 

Zous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ryan Reaves
Neil-Boulton oli joo ihan viihyttävä mylly. Mielestäni se on ihan oikea suunta, että myllyttäjät osaavat myös pelata. Carcillo ja Boll ovat esimerkiksi todella hyviä esimerkkejä niistä. Downieta unohtamatta. Katsellaas sitten hieman muuten noita pukareita.

Gerorge Parros ei ole tällä kaudella vielä kovin paljoa myllyttänyt. On kuitenkin vielä edelleenkin kova vastus kenelle tahansa.

Shawn Thornton saa Bostonissa hieman tukea noissa hommissa, kun ainakin Lucic silloin tällöin ottaa pientä myllyä. McQuaidkaan ei näitä tuskin vierasta. Thornton on ihan kelpo myllyttäjä ja haastaa kaikki.

Gaustadt tai Kaleta ei ole kovin kovia myllyttäjiä, jonka takia Sabres ei näissä ole ihan kärjessä.

Kostopulos ja Jackman ovat keskivertomiehiä näissä hommissa, mutta ei mielestäni kovimpien kaverien lähellä. Leblond on mielestäni ihan kelpo myllyttäjä, mutta ei ole saanut paljoa vastuuta ja on pelannut farmissa.

Hurricanes on myös ilman omaa kunnon hanskaajaa. Harrison, Allen ja Gleason voi tapella, mutta ei kovimpia vastaan. Ei tappeluiden aatelia.

Carcillo on viihdyttävä tappelija ja hyvä pelimies jos pelaa. Tappelijana kuitenkin erinomaisen viihdyttävä. Mayers alkaa olemaan aika kehno noissa karkeloissa.

McLeod ei ole mielestäni mitään kärkeä noissa, mutta hoitaa hommansa.

Dorsett ja Boll. Erinomainen kaksikko on Columbuksella. Kumamtkin hyviä. Dorsett vähän kovempi.

Ott tappelee, mutta itse häntä ole koskaan rankannut ihan tuonne kärkeen. Ei huono, mutta ei ihan kovimmastakaan päästä.

Detroit kaipaisi hieman tuota osastoa joukkueeseen.

Eager on keskitason kaveri. Ottaa kyllä muutenkin paljon turhia jäähyjä.

Barch, Westgarth, Clifford ja Stabitz ovat kaikki mielestäni oikein hyviä tuossa hommassa. Westgarth pettymys tosiaan tällä kaudella.

Montrealilta puuttuu myös tappelija. Moenia en laske sellaiseksi.

Nashvillesta löytyy McGrattan kuka kyllä on yksi kovimmista jos ei kovin. Todella viihdyttäviä myllyjä.

Devilsillä Boulton, Jansen ja Clarckson kaikki tappelevat hyvin. Kuuluu siihen keskikastiin.

Haleyn ja Martinin tappelu taidoista ei pahemmin oo tietoa.

Prust on kyllä mielestäni top3 kamaa Konopkan ja MacGrattanin kanssa.

Shelley alkaa hieman menettää parhatta virettään ja Rinaldo on tuossa roolissa jo huomattavasti parempi. Ei välttämättä tappele ihan niin hyvin. Ei huonostikaan, mutta taklaa ja luistelee paljon paremmin ja tekee töitä hyvin ollen huomattavasti hyödyllisempi joukkueelle kuin Shelley.

Bisonnette ei ole ollut uomissa tällä kaudella.

MacIntyre on aivan änärin kärkeä jos pääsisi kunnolla hommiin.

Downie on hyvä näissäkin karkeloissa ja ennen kaikkea osaa myös pelata todella hyvin.

Rosehil on ajanut Orrin ohi hänen loukkaannuttua. Hyviä molemmat ja pärjäävät aika hyvin näissä.

Vancouveristakaan ei löydy kova tasoisia myllyttäjiä, niin kuin ei Capitalsista tai Jetsistäkään.

Ei ole näistä aivan älyttömästi tietoa joten aika suppea sisältö ja tuli aika epäselväkin. Noh tuli ajankuluksi Suomen peliä odotellessa rustattua.
 

d2uce

Jäsen
Vancouveristakaan ei löydy kova tasoisia myllyttäjiä, niin kuin ei Capitalsista tai Jetsistäkään.

Ei ole näistä aivan älyttömästi tietoa joten aika suppea sisältö ja tuli aika epäselväkin. Noh tuli ajankuluksi Suomen peliä odotellessa rustattua.

Washingtonista löytyy toki John Erskine! Taustatukea antaa kevyemmän kaliiberin Matt Hendricks.

Vancouver on itseasiassa ihan NHL:n kärkipäätä, jos mitataan pelkästään tappeluiden määrässä. Sisäisestä tappelupörssistä piikkipaikalta löytyy tuohon "middleweight" osastoon kuuluva Aaron Volpatti, jolla on korissaan jo kymmenkunta poimintaa myllymetsän antimista.

Winnipegissä ei todellista heavyweightiä ole, mutta siellä lippua pitävät korkealla Chris Thornburn ja Tanner Glass.

Tuossa kun vähän silmäili pelaajien tappelumääriä, niin sekin tukee tuota ajatustani siitä, että nämä keskiraskaan sarjan heput ovat niitä nykyajan "enforcereita". Yleisesti luistelu on parempaa, kuin näillä 90-luvun ja 2000-luvun alun möröillä, joten ehtivät taklaamaan ja ovat muutenkin enemmän hyödyksi joukkueilleen myös pelihommissa.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Pätka-ajan toimitus valitsi syyskauden palkinnoissaan myös "kovimmat tappelijat". Kunniamaininnan saivat Zenon Konopka ja Brandon Prust. Ketäs tämän ketjun väki nostaisi syksyltä suosikeikseen? Makuasiahan tämä on eikä pelkkä KO-mittari. Zac Rinaldo anybody?

Minä nostaisin mainuttujen "yläpuolelle" ehdottomasti Brian McGrattanin, näkemieni tappeluiden perusteella hän on tällä kaudella ehdottomasti vakuuttavin mutta tavallaan hänen osakkeita laskee se, että tappeluita on "vain" viisi kappaletta vrt. Konopka, jolla niitä on jo yksitoista, mutta silti McGrattan ajaa niin Konopkan kuin myös Prustin ohi ja nousee minun listallani kaukaloiden hallitsijaksi tappelijana.

Konopka tappelee paljon, tappeli jo edellisellä kaudella ja oliko sitä edellisellä myös, mutta mitä olen nähnyt hänen tappeluita, itsessään niissä hän on hyvin epätasainen. Välillä mukana on hyviä suorituksia mutta vastaavasti joukkoon sitten mahtuu nyhjäyksiä, joissa hän ei ole avujaan näyttänyt. Toki yhteentoista tappeluun mahtuu väkisin niitä huonompiakin matseja mutta silti, ei asiaa listallani kärkeen.

Muitakin nimiä voisi mainita, kuten Prust ja Shawn Thornton - jonka lukisin omalla listallani varsin lähelle kärkeä. Konopkan edelle ainakin. Mutta makuasioitahan nämä ovat.

vlad.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Pitää myös nostaa esiin Devilsin kaksikko Eric Boulton & Cam Janssen. Vaikka kinttaat eivät niiin usein tällä kaudella olekaan tippuneet niin kyllähän tuossa on aika jäätävä parivaljakko mitä kaukaloon voidaan tarvittaessa heittää. Molemmat kaverit ovat todella viihdyttäviä ja osaavia hanskaajia.

Hienoja myllyjä kun nämä herrasmiehet päättävät viihdyttää yleisöä.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Islandersista nostan esiin Micheal Haleyn. Ei todellakaan ole mikään isoin eikä myöskään kovin tappelija, mutta varsin viihdyttävä kuitenkin. Viime kaudelta mies nousi otsikoihin Penguins-ottelun suorituksellaan. Tässä lyhyt (ja huono) kollaasi mitä tuossa ottelussa tapahtui.

Tuossa Haley vs. Bickel tappeluvideon lopussa Islandersin selostajakaksikko kertoo mielipiteensä kaverista.

Viime kaudella esim. Averysta tai Mairista ei ollut kauheasti vastusta, vaikka Mair suckerpunchilla koittikin vielä tulla mukaan niin ei kauheasti auttanut vaan Haleykin sitten päätti jatkaa. Kannattaa myös tuosta Pens-ottelusta katsoa kokonaan tämä Haley-Adams mylly. Ei Adams toki mikään kovin tappelija ole, mutta Haley tekee kaverista kyllä selvää jälkeä. Hieno mies.
 

Zous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ryan Reaves
Täällä kun Detroittiin kaivattiin tappelemiseen kykenevää kaveria, niin Colton Orr olisi ollut tyrkyllä Waiverseissa. Ilmeisesti Hollandilla ei ole halua sellaista pelaajaa sinne hommata. Ainakaan kuka ei pelillisesti pysty tarjoamaan oikein mitään.

Miten sitten farmissa pelaava Mitchell Callahan. Onko nujakat tuttuja?
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Miten sitten farmissa pelaava Mitchell Callahan. Onko nujakat tuttuja?

Mitch Callahanin junnuaikojen tappeluita olen nähnyt useampiakin (kymmeniä?) ja sanoisin, että lähtee aika rohkeasti tappelemaan huomattavasti isompiakin pelaajia vastaan ottaen huomioon, että Callahan on itse vain 6.00 ja 190 paunaa hockeydb:n mukaan. Ei siis missään nimessä raskassarjalainen vaan ennemminkin vastustajan iholle pyrkivä pelaaja, joka tarvittaessa pudottaa hanskat ja puolustaa itseään sekä joukkuekavereita. Ja välillä nyrkit käyvät kuin singerillä konsanaan.

WHL:ssä jäähyminuuttien osalta hänen "tahti" oli laskeva, myös pelilliset ominaisuudet tulivat mukaan. Viimeisellä kaudella WHL:ssä 62 ottelua, joissa: 23+31=54 pistettä ja vain 87 jäähyminuuttia. Tällä kaudella AHL:ssä Grand Rapidsissa 23 ottelua, joissa 3+2=5 pistettä ja 60 jäähyminuuttia. Mutta tämän kauden pelillisiin suorituksiin en ole niin tarkkaan perehtynyt. Toki pisteiden vähyys johtuu roolituksesta ja iästä, vielä hän ei ole kypsä ylös mutta uskoisin, että jos kaikki käy hyvin ja kehitys jatkuu samana, hän tulee pelaamaan NHL:ssä muutaman kauden kuluttua. Näin ainakin toivon!

Se, että jäähyminuuttien määrä WHL:ssä laski vajaasta kahdesta sadasta alle sataan kertoo ennemminkin siitä, että Callahanin peliin tuli lisää "järkeä" ja todella tyhmät jäähyt jäivät pois. Toki samalla tappeluiden määrä laski 23 tappelusta kymmeneen, tällä kaudella Grand Rapidissa tappeluiden määrä on kuitenkin jo seitsemän eli tasaisen taulukon mukaan ylitetään Kelowna Rocetsien viimeisimmän kauden tappeluiden määrä. Mutta johtuneeko tappelumäärän nousu sitten siitä, että nyt on näytettävä osaaminen myös tällä sektorilla ja saatava jalka kunnolla AHL:ään. Mutta minulla ei ole mitään sitä vastaan, että niitä tappeluitakin tulee - kunhan todella typerät jäähyt pysyvät poissa. Tappeluista kun lähtee yleensä kaksi sinne boxiin ja tyhmistä jäähyistä vain yksi.

Odotan näkeväni Mitch Callahanin ylhäällä, ja jos hän pääsee kunnolla pelisysteemiin sisään, hän agitoi ja tappelee siinä sivussa tuo hän ainakin pienen lisämausteen peleihin ja Joella varmaan tykätään. Kyllä se yleisö haluaa nähdä nyrkkien heiluvan Joella samaan tahtiin kuin joskus ennen vanhaan, aikana jolloin Bruise Brothersit hallitsivat kaukaloita.

vlad.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Kyle Turris ja Daniel Briere ottivat yhteen viime yönä. Tappelu ei ollut kummoinenkaan, mutta on aina mielenkiintoista nähdä tähtipelaajien tiputtavan kintaat. Kyseessähän ei myöskään ollut mikään showtappelu vaan Turris halusi kuitata Brieren edellisessä vaihdossa tekemän miehekkään tempun. Carcilloille nämä. Vahvisti kyllä taas valloilla olevaa mielipidettä Brierestä: vitun ärsyttävä tökkijä ja itkijä. Samalla myös kova pelaaja toki, ei siinä.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Kyle Turris ja Daniel Briere ottivat yhteen viime yönä. Tappelu ei ollut kummoinenkaan, mutta on aina mielenkiintoista nähdä tähtipelaajien tiputtavan kintaat. Kyseessähän ei myöskään ollut mikään showtappelu vaan Turris halusi kuitata Brieren edellisessä vaihdossa tekemän miehekkään tempun. Carcilloille nämä. Vahvisti kyllä taas valloilla olevaa mielipidettä Brierestä: vitun ärsyttävä tökkijä ja itkijä. Samalla myös kova pelaaja toki, ei siinä.
Käsittääkseni Briere haastoi, sillä Turris veti tuon munasuojien tarkistelun jälkeen Briereä poikkarilla niskaan. Yhtäkaikki hienoa nähdä tuollaista tunteenpaloa jäällä, eikä mitään goonien väkinäistä lentopallomailasotaa.

Mikäli Brieren osalta myllyt korreloi hattutemppuihin niin puolestani saa tapella reilusti useamminkin.
 

d2uce

Jäsen
Kyseessähän ei myöskään ollut mikään showtappelu vaan Turris halusi kuitata Brieren edellisessä vaihdossa tekemän miehekkään tempun. Carcilloille nämä. Vahvisti kyllä taas valloilla olevaa mielipidettä Brierestä: vitun ärsyttävä tökkijä ja itkijä. Samalla myös kova pelaaja toki, ei siinä.

Kuten tuossa myöhemmin onkin kerrottu, Briere oli se joka haastoi, koska Turris oli samassa tilanteessa yhtä miehekkäästi vetänyt poikittaisella jäässä makaavaa Briereä niskaan.

Myllyhän oli tasoltaan hyvä, ei pelkkää sidontaa ja molemmista näki, että vinkkejä on tappelijoilta otettu, kun tekniikka oli ns. hallussa. Ei mitään Sjomineita.

Mikäli Brieren osalta myllyt korreloi hattutemppuihin niin puolestani saa tapella reilusti useamminkin.

Tosiaan ottelun aikana tuli tilastoja Brieren tappeluista. Siinä listattiin 3 tappelua ja niissä otteluissa yhteensä 5 maalia. Tuo Turrisia vastaan käyty taisto laskettiin kai kolmanneksi ja tuossa vaiheessa Briere oli tehnyt vasta yhden maalin, eli saldo tuon tilaston mukaan on 3 tappelua ja niissä otteluissa 7 maalia.

Saa pudottaa hanskat tänäänkin.
 

Wrathchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Detroit Red Wings
Hahaa, hienoa Briere & Turris! :D Tuo oli viihdyttävän ja hauskan näköinen tappelu! Mukavaa vaihtelua, ja hyvä nähdä joskus näitäkin. Kunhan ei vaan sit tule mitään murtumisia käsiin tms.. Detroitistakin vois Angry midget näyttää oppimiaan UFC taitoja! :D
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Kyllähän se aina oman lisämausteensa tuo peliin kun en enemmän taitopelaajiksi luonnehditut pelaajat pudottavat hanskansa ja antava mennä täysillä. Briere vs Turris väännöstä tuli mieleeni Datsyukin vääntö Perryn kanssa. Datsyuk on maaginen ja Perry on taitava mutta samalla hiukka "rotta" mielestäni: Olkaa hyvä - Datsyuk vs Perry!

vlad.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös