Tappelut kaudella 2002-2003

  • 94 471
  • 694
Eiköhän tuosta Canalilta koostetta tule, vastakkainhan on kaksi ruotsalaisten kipparoimaa joukkuetta ja Ruotsissa nämä ottelu- ja tauko-ohjelmavalinnat kai päätetään. Aika erikoinen ottelu, Bettman varmasti näkee tästä painajaisia vielä marraskuussa. Old Time Hockeyta, ei sen ihmeellisempää. Kypreosin kommentteja lukiessa aikuinen mies lähes liikuttuu kyyneliin.;)

Yahoossa oli hieno kuva Domista pieksemässä Arvedsonia.
http://sports.yahoo.com/nhl/photo?slug=1046835195senators_maple_leafs_ottx108&prov=ap
 

Donald_22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Jokerit
Vlad.
Hmmm... mitähän tämä Fried Chickenistä lainattu pätkä sitten todistaa? Ainakin sen ettei kirjoittaja itsekään loppujen lopuksi ole varma siitä kuka sitä Domia tökki, oliko kyseessä Arvedsson vaiko kenties Havlat? Tai aivan hyvin kyseinen tökkijä voi olla joku muu Senators pelaaja mutta Arvedsson epäonnekseen sattui olemaan lähinnä sillä hetkellä kun Domi hermostui.
Samasta viestiketjusta (Fried Chickenistä) selviää kyllä, että tökkijä oli sama henkilö (Arveddson) joka sai sitten maistaa hanskaa (hanskoja Domi ei ilmeisesti edes pudottanut). Eipä löydy minultakaan mitään erityistä rakkaussuhdetta Domiin, mutta päätinpähän vastata tuohon hieman yliampuvaan Justuksen viestiin. JOS todellakin on tapahtunut niin, että Arvedsson on mennyt tökkimään Domia (en ole itsekään tätä nähnyt), niin hän voi syyttää tapahtuneesta vain itseään ja ei voi
kuin ihmetellä miksi hän on kokenut tarpeelliseksi tehdä noin typerästi ottelunlopussa.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Juuh, olihan tuo viestini yliampuva. Näin videonpätkän, leikatun sellaisen, Tsn.ca:ssa, jossa näkyi vain Domi käymässä Arvedsonin kimppuun. Ei edeltänyttä tilannetta. Olisihan minun pitänyt tajuta, ettei Domi käy kenenkään kimppuun ilman syytä.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Niinhän siinä sitten kävi, että Tucker sai liigalta viiden (5) ja Domi kolmen (3) ottelun pelikiellon eilisistä tanssiesityksistä..
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Viestin lähetti JLand
Niinhän siinä sitten kävi, että Tucker sai liigalta viiden (5) ja Domi kolmen (3) ottelun pelikiellon eilisistä tanssiesityksistä..
Aika kovat tuomiot lätkäistiin. No, onhan tuo tappelu todella ikävä asia, ja pitäisi saada karsittua kokonaan pois. Olet hyvällä asialla Bettman, jatka samaa rataa!
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Vielä kommentoin hieman. Tappelut kuuluvat ehdottomasti NHL:ään. Jos domit, worrelit, downeyt ja brashearit järjestävät keskenään sirkushuveja, se on ok. Ja jos tkatchukit, guerinit, iginlat ja shannahanit päättävät pudottaa hanskat keskenään, niin mikäs sen hienompaa. Höyryjä tuleekin päästää. Ja vielä, jos vaikka koivut, selänteet, nylanderit ja näslundit ottavat matsia keskenään, niin woohoo! Avainsana on keskenään. Kuten nyrkkeilyssäkin, lätkässä äijät voidaan jakaa raskaaseen sarjaan, keskiraskaaseen ja vaikkapa höyhensarjaan. Ja äijät pysykööt sarjassaan. Jos kevytkeijo käy raskassarjalaisen kimppuun ja saa nenäänsä, nin blame Canada, voi voi, mitäs läksit.

Ainoa tapaus, jossa hyväksyn, että gooni käy "taitopelaajan" kimppuun, olisi se, että jälkimmäinen olisi vahingoittanut goonin joukkuetoveria. Silloin on ok nousta puolustamaan toista ja muistuttaa elämän tosiasioista. Tökkikö Arvedson Domia vai ei? En tiedä, ja mielestäni se on epäolennaista. Domi "puolusti" jotain muuta kuin joukkuetoveriaan. Se on mielestäni se kunnia/kunnioitus, joka joillakin tappelijoilla on, ja joillakin ei. Esimerkki vastaavanlaisesta tilanteesta: pari viikkoa sitten Calgary-Dallas -ottelussa Flames-puolustaja Robyn Regehr veti tylysti Aaron Downeya poikittaisella leukaan. Mitä Downey teki? Luisteli Regehrin eteen, katsoi silmiin ja antoi muutaman kommentin arvatenkin siitä, mitä seuraavasta poikittaisesta tapahtuisi. Luopui henkilökohtaisesta kostosta. Vastaavanlaisia tapauksia näkee useasti. Gooni ei lähde yleensä lätkyttämään vastapuolen "heiniä", vaan tekee asian selväksi toisella tavalla.

Myönnän, että minulla on sellainen vika, että reagoin voimakkaasti, jos lihaskimppu käy ruipelon päälle. Domillakin on ns. pohjia tässä asiassa. Niedermayer-tapauksesta ei nyt ole kuitenkaan kuin pari vuotta. Haluan katsoa NHL:ää, jossa hanskat lentävät ja äijät ottavat mittaa toisistaan. En halua kuitenkaan katsoa NHL:ää, jossa oliwat käyvät mogilnyjen kimppuun tai odgersit kariyoiden.
 

Soulreaper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves ja Boston Bruins
Wohoo..! 4 Fighting majoria Buffalo-Toronto ottelussa ja vasta yksi erä takana:) Toivottavasti peli päättyy kunnon kaaokseen ja Buttman repii päänsä irti. Tosiasiallista!
 

Taskinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Dallas stars,pelleily kielletty.
mitäköhän tässä pelissä on tapahtunut?
syystä tai toisesta v.nieminen on vissiin ottanut aika hyvät
itku-raivarit...
jos joku saa clippejä niin tänne vaan. tahtoo nähdä.



car 5 3 7:57 71 T. MALEC 5:00 Fighting (maj)
pit 6 3 7:57 10 V. NIEMINEN 10:00 Game misconduct
7 3 7:57 10 V. NIEMINEN 10:00 Misconduct (10 min)
8 3 7:57 10 V. NIEMINEN 5:00 Fighting (maj)
9 3 7:57 10 V. NIEMINEN 2:00 Instigator
10 3 7:57 10 V. NIEMINEN 2:00 Instigator
pit 11 3 7:57 23 S. MCKENNA 10:00 Game misconduct
12 3 7:57 23 S. MCKENNA 10:00 Misconduct (10 min)
13 3 7:57 23 S. MCKENNA 5:00 Fighting (maj)
14 3 7:57 23 S. MCKENNA 2:00 Instigator
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Onko joku nähnyt Nemoa toimissaan? Miksi Canal plussa lähettää Pittsbughin pelejä niin paljon ja sitten kun jotain tapahtuu, niin eivät ole paikalla? Onko kuu juustoa?

Pistäkää kuvauksia jos olette nähneet tapahtuman/Linkkejä clippeihin.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Buffalo vs Toronto matsissa otettiin miehestä mittaa ekaerässä oikein kunnolla. Buffalo peluutti sekä Rob Rayta että Eric Boultonia tässä matsissa ensi kertaa yhdessä sitten alkukauden. Kaikki 4 tappelua olivat hyviä.


R.Ray vs A.Ponikarovsky

Kaikki alkaa siitä kun McCabe ajaa rajusti Buffalon pelaajan laitaan vihellyksen jälkeen. Ja hässäkkä on valmis. Rob Ray tekee Domit kun alkaa tapella ns.taitopelaajan kanssa. Ponikarovsky sai ehkä annettua pari iskua mutta Ray hallitsi tilannetta 10-0 ja pudotti venäläisen lopuksi polvilleen hyvällä oikealla koukulla. Tyrmäys voitto Raylle..ei epäilystäkään.

A.Mair vs B.McCabe

Erittäin hyvä tappelu. Kumpikin saa paljon osumia sisään. Mair iskee vasurilla ja McCabe oikealla. Erittäin agressiivinen vääntö jossa kumpikin halusi pieksää toisen. Ei mitään sylitanssia vaan kunnon iskujen vaihtoa. McCabe saa ehkä 11-12 iskua sisään ja Mair 10-11. McCabe oli alussa niskanpäällä ja sai parempia osumia. Mutta Mair tuli vahvasti lopussa ja sai löytyä McCaben jäähän. Kumpikin lähtä pukukoppiin paikattavaksi. Ilmeisesti McCaben käsi meni huonoon kuntoon ja Mairin kasvoissa oli aika paha haava. Tasuri tai pieni etu McCabelle tässä matsissa.

C.Gratton vs S.Corson

Ensin vähän sitomista ja sitten pojat päättävät alkaa vääntää toe-to-toe tyyliin. Corson saa 5-6 iskua sisään ja Gratton vähän enemmän. Tämän jälkeen sidotaan ja välillä isketään tyyliin Darren Langdon. Linjatuomari yrittävää tulla väliin mutta Corson työntää hänet pois edestä. Sen jälkeen taas miehet päättävät lähtä toe-to-toe vääntöön. Corson vasurilla ja Gratton oikealla. Sen jälkeen miehet taas sitovat ja välillä iskevät. Lopuksi tuomarit tulevat väliin. Hyvä ja pitkä tappelu jossa kumpikin sai aika hyviä iskuja sisään. Tasuri.

E.Boulton vs W.Belak

Aloituksen jälkeen Boulton ja Belak pudottavat hanskat. Ensin sidotaan ja sen jälkeen Belak saa muutaman mojovan oikean sisään. Sen jälkeen Boulton iskee oikealla hyvin. Belak saa taas pari hyvää oikeaa sisään ja näyttää jo että Boulton kaatuisi. Mutta hän pysyy pystyssä ja saa annettua pari oikeaa iskua. Myös Belak antaa pari iskua takaisin. Belak iskee muutaman todella hyvän oikean jonka jälkeen Boulton pääsee mojauttamaan oikealla hyvin takaisin. Sitten Belak antaa päivän parhaimman iskun. Hyvä koukku joka varmasti tuntuu Boultonin naamassa. Sen jälkeen miehet sitovat ja Boultonin paita lähtee pois päältä ja linjurit tulevat väliin. voitto Belakille tasaisessa ja hyvässä väännössä.
 

Jouni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Big River Prospects
Lue Jatkoaikaa!

Viestin lähetti mixu
Onko kukaan nähnyt taannoista (parin viikon takaista) Odgers-Laraque matsia jonka kuulemma Odgers voitti.
Viime yönä oli hyvä matsi kun Flyers ja Canukit pelas vanhan ajan kiekkoa ja oli ottelussa pari tanssiakin.

Kannattaa lukea Jatkoajan päivittäisiä NHL-uutisia - tuosta Edmontonissa pelatusta ottelusta löytyy Jatkoajan uutinen 24. helmikuuta, jossa on pieni selostus Odgien ja Shorshin ottelusta ja vielä Jatkoajan toimittajan (ööh, that would be me) ottamat kommentit kummaltakin sankarilta heti ottelun jälkeen.

Odgers toki sai lopulta itseään paljon isommalta Laraquelta köniinsä kovia kokeneeseen naamaansa - kuten alan asiantuntija ylempänä totesikin - , mutta pärjäsi yllättävän hyvin; saaden siitä kiitosta Shorshilta pelin jälkeen: Odgie ei halaillut vaan meni "toe-to-toe".

Kyseessä oli ensimmäinen kerta kun nämä kaksi ottelivat NHL:ssä mielenkiintoisesti. Jeff Odgers lienee tapellut NHL:ssä yli 300 kertaa.

Edmontonia vastaan Odgie päätti puuttua tapahtumien kulkuun Laraquen tiltattua sentteri Dan Snyder kovalla vauhdilla laitaan Trashersin pelaajapenkin edessä.


Todella törkeä mailalla lyönti Magnus Arvedssonilta Tie Domia suoraan pärstään tiistaina aivan pelin lopussa. Kun muistetaan viime kevään playoffsien ylivoimaisesti rumin sikailu - josta ei myöskään annettu edes jäähyä - Daniel Alfredssonin selästä taklaus, jonka ansiosta Darcy Tucker sairaalaan - on pakko miettiä näitten sikaa pelaavien ruotsalaisten vaikutusta muuten puhtaassa NHL-kiekossa - pitäisikö svedut sulkea NHL:stä näitten kamalien otteitten takia? Puhdas taitokiekko kunniaan!
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Kiitos Jouni.Oli mennyt jotenkin ohi silmien.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Kirjoitin jo tuonne Rangers-ketjuun, mutta pistetään sama tänne. Dale Purinton antoi eilen vastauksensa niile, jotka arvostelevat miehen taitoja tappelijana. Donald Brashear olisi halunnut Lacouturen 3-0 maalin jälkeen tapella koko Rangers-joukkueen kanssa, mutta vasta kolmannessa erässä tapahtui. Sandy McCarthy jälleen kerran perääntyi Brashearin haasteesta, mutta Dale antoi mennä.

Brashear sai alussa muutaman hyvän lyönnin perille, mutta kun Purinton sai miehen kypärän pois päästä, pääsi Dale iskemään vasemmallaan ja piti tappelun hyvin hallinnassa. Brashear tyypilliseen tapaansa sitoi ja lopulta Dale selätti miehen ja sai Madison Square Gardenin yleisöltä ansaitut suosionosoitukset.

Way to go Dale!
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Mitä clipistä näkyi niin sain kyllä sen käsityksen että kun Brashear pääsi alussa niskan päälle niin Purinton oli se pahempi painija tällä kertaa.Ja voiko tuota päälle pääsemistä lopussa sanoa selättämiseksi on makukysymys.Selättäminen on kuítenkin paini termi joten se sopisi hyvin Purintonille tuon tappelun päättämiseksi sillä painia se häneltä oli.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
True that, but...Brashear yritti saada Dalen kypärän irti ja menetti tasapainoaan, mikä varmastikin auttoi Dalea kaatamaan Brashearin. En kuitenkaan sanoisi, että Purinton sitoi sen enempää kuin Brashearkaan. Dale putosi yhdessä vaiheessa polvilleen, mutta tuli hyvin takaisin muutamalla oikealla ja vasemmalla.

Brashear kehui itsekin ottelun jälkeen Dalea ja sanoi rehellisesti DP'n olleen vaikea vastus.
 

punisher

Jäsen
Samaa mieltä Jlandin kanssa, slight edge Purintonille. Hänhän tappeli huggybearin tyylillä eli Donald sai omaa lääkettään. Hyvä suoritus Purintonilta, lopun takedown oli vääntö jonka Purinton voitti, ei mikään paniikkikaataminen.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Brashear vs Purinton oli aika selvä tasuri. Muutaman kerran kun nyt on katsonut sen tappelun niin tasuri se on. Ei siinä voi voittajaa sanoa oli se niin tasainen vääntö. Purintonille kuitenkin propsit siitä että lähti mukaan vääntöön ja pärjäsikin vielä ihan hyvin.

Eilen tuli sitten hyvä canal+ ottelu kun Boston ja Washington pelasivat vastakkain. Ottelussa nähtiin kaikkia niitä juttuja mikä tekee lätkästä mielenkiintoisen. Paljon maaleja, taklauksia ja 3 tappelua ekaerässä.
Boston meni alussa 3-0 johtoon ja silloin alkoi tapahtua. Oliwa ja Peat olivat aloituksessa ja kun kiekko putosi niin putosivat myös hanskat. Tasainen vääntö jossa annettiin muutamia hyviä osumia. Oliwa sai ehkä 4-5 iskua sisään ja Peat sai ehkä pari enemmän mut tasainen ja suht jees vääntö.
Seuraava aloitus ja jälleen lentävät hanskat. Tällä kertaa vastakkain ovat Alex Henry ja P.J.Stock. Hyvä "slow fight" ennen itse tappelua. Sen jälkeen miehet antavat mennä. Todella hyvä tappelu. Henry on alussa niskanpäällä ja saa muutaman hyvän pommin sisään. Yks näistä iskuista osuu niin hyvin et Stockin naama menee aika pahaan kuntoon. Sen jälkeen Stock tulee hyvin takaisin ja hallitsee lopun tapahtumia. Mutta tämä tappelu on tasuri tai pieni etu Henrylle koska mies sai Stockin naamataulun verille. Siihen ei moni ole pystynyt. Ei ainakaan ole noin selvää jälkeä tehnyt.
Minuutti myöhemmin Joe Thornton ja Brendan Witt pudottivat hanskat. Ei mikään hyvä tappelu jossa kumpikin antoi pari iskua. Thornton ehkä pari vielä enemmän ja saa näin voiton tuossa matsissa. Siinä sen pelin matsit. Hyvä peli ja mielenkiintoinen. Lisää tuollaisia canal+:lta.


Niinkuin tuolla Treidit ketjussa totesin niin Floridan ja Phoenix tekivät kaupan jossa Brad Ference siirtyy Kojoottilaumaan ja Hordi Floridan lämpöön. Darcy Hordichuk on saanut valmentajien ja pelaajien kehut otteistaan Phoenixissä mutta mies ei vaan kuulunut joukkueen suunnitelmiin. Ja tämä kauppa on hyvä miehelle. Hän on pelannut Phoenixin farmissa todella hyvin ja on parantanut pelillisiä otteitaan huomattavasti. Keenan tykkään Hordin tyylisistä pelaajista. Kovaa työtä ja tappeluita silloin tällöin. Keenan ei hankkinut Darcyä tekemään maaleja vaan hoitamaan työnsä eli pudottamaan hanskat. Floridan puolustus alkaa olemaan suht laaja joten Ference voitiin päästää menemään. Mielenkiintoinen kauppa ja itse ainakin suurena Hordichuk fanina pidän tätä kauppaa hyvänä miehelle.
 
Viimeksi muokattu:

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Viestin lähetti Parker27
Darcy Hordichuk on saanut valmentajien ja pelaajien kehut otteistaan Phoenixissä mutta mies ei vaan kuulunut joukkueen suunnitelmiin. Ja tämä kauppa on hyvä miehelle. Hän on pelannut Phoenixin farmissa todella hyvin ja on parantanut pelillisiä otteitaan huomattavasti. Keenan tykkään Hordin tyylisistä pelaajista. Kovaa työtä ja tappeluita silloin tällöin. Keenan ei hankkinut Darcyä tekemään maaleja vaan hoitamaan työnsä eli pudottamaan hanskat. Floridan puolustus alkaa olemaan suht laaja joten Ference voitiin päästää menemään. Mielenkiintoinen kauppa ja itse ainakin suurena Hordichuk fanina pidän tätä kauppaa hyvänä miehelle.

Hordyn mahdollisuudet päästä Panthers' pelaavaan kokoonpanoon riippuvat paljon siitä kuinka kauan Keenan jatkaa Floridassa...

P.J Stock on yksi suurimmista suosikeistani. Olen aina arvostanut kaverin sisua tapella ketä vastaan tahansa ja kun P.J pääsee vauhtiin niin tappelut ovat lähes aina todella viihdyttävää katseltavaa.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Kyl mä uskon Hordyn mahdollisuuksiin vaikka Keenan lähtisikin pois. Mut aika näyttää mitä tapahtuu. Luottavaisena kuitenkin olen sen suhteen että Darcy pääsis pelaamaan vakiokokoonpanossa NHL:ssä vielä jonain päivänä.

JLand ei varmasti ole ainoa joka pitää P.J.Stockin otteista. Mies on taistelija joka ei jätä ketään kylmäksi. Kuten eilisessä pelissä Capsejä vastaan mies hanskasi Alex Henryn kanssa. Ja Henry antoi alussa pahasti köniin Stockille jonka naama aukesi pahannäköisesti. Moni olis jo luovuttanut mutta ei Stock joka tuli lopussa ja teki tappelusta varsin tasaisen. Stock joutuu aina antamaan tasoitusta pienen kokonsa tähden ja se lisää vain miehen kunnioitusta minun silmissä.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Eilisessä canal+ ottelussa K.Oliwa ja J.Strudwick hanskasivat kahdesti. Ensimmäinen tappelu oli aika hyvä jossa molemmat pelaajat saivat osumia annettua. Oliwa oli alussa niskanpäällä mutta Strudwick tuli lopussa vahvemmin ja otti voiton. Toisessa tappelussa ei tapahtunut yhtään mitään kun miehet kaatuivat melkein heti jäähän kun hanskat olivat lentäneet.
Ihan hyvä peli oli. Paljon maaleja ja pari tappelua.
Tänä viikonloppuna nähtiin 2 Bostonin peliä ja niissä oli 5 tappelua ja maalejakin nähtiin yli 20kpl. Joten aika hyvin.

HUOM! Pittsbughin pelaajat eivät varmaan ole tapelleet koko kauden aikana 5 kertaa jos Florida matsia ei oteta mukaan. tämä oli vihje canal+ päättäjille et katsokaa mitä näytätte :-)
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
GO DARCY GO

Hordichuk ja Purinton matsasivat viime yönä oikein kunnolla kuulemma. Videota en vielä tähän hätään ole saanut käsiini mutta kuulemma oli ollut jälleen kerran tyypillinen Hordichuk matsi. Ei sitomista vaan iskuja iskujen perään. Purinton oli käynyt jo maassa Hordyn iskujen seurauksena mutta oli päässyt takaisin ylös ja matsi oli jatkunut. Hordylle voitto tuossa matsissa. Mies oli saanut loistavaa palautetta pelin jälkeen Keenanilta ja joukkuetovereilta. Mies tietää tehtävänsä ja tekee sen aina kunnolla mustelmilta säästymättä. Kerrassaan loistava äijä.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Ei mennyt kuin pari päivää ja Darcy Hordichuk oli taas tappelufiiliksissä. Nyt vastassa oli Montrealin Gordie Dwyer.


Hordy vs Dwyer

Montreal menee 2-0 johtoon ja Dwyer laitetaan jäälle. Myös Keenan heittää Hordyn jäälle ja kaikki tietävät mitä pian tapahtuu. Miehet kohtaavat montrealin kenttäpuoliskolla ja niin lentävät hanskat. Kumpikin pelaaja aloittaa oikealla kädellä ja he saavat 2-3 iskua perille. Sen jälkeen Hordichuk vaihtaa vasempaan ja saa hyvän iskun perille. Sen jälkeen hän vaihtaa takaisin oikeaan ja iskee 6-7 lyöntiä. Dwyerin kypärä myös lentää tilanteessa pois. Sen jälkeen Hordy vaihtaa takaisin vasemman käden lyönteihin ja saa pari sisään, myös Dwyer saa pari iskua annettua. Sen jälkeen Hordichuk vaihtaa jälleen oikean käden iskuihin ja antaa 5-6 iskua ja Dwyer menettää tasapainon ja miehet kaatuvat jäähän.
Todella vakuuttava voitto Hordichukille jälleen. Edellisessä pelissä mies voitti Dale Purintonin. Vastustajat eivät tietenkään ole olleet mitään raskaansarjan miehiä mutta silti. Dwyer tappelussa näki että Hordichuk on erittäin viisas tappelija vaikka monesti hän vain antaa mennä eikä niissä ole järjen hiventä mukana :-) Nyt nähtiin et hän osaa hyvin vaihtaa lyöntikättä tappelun aikana. Hän on myös suht voimakas äijä ja pystyy näin kontrolloimaan tappeluita hyvin. Mies myös oli Floridan paras pelaaja tuossa Montreal pelissä. Hän pelasi yli 12 min joka on hänelle paljon. Taklasi kaikkea mikä liikkuu. Ja hän sai hyvät kehut Keenanilta pelin jälkeen. Hänellä oli asenne kohdallaan kuten aina. Muulla joukkueella se ei ollut kunnossa. Erittäin hyvää työtä Hordy.
 

teemu_s

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC, Montreal Canadiens
Jos kerran Hordichuk oli Floridan paras pelaaja niin se kertonee kaiken viime yön pelistä. 4-0 voitto siis enemmän kuin ansaittu. Ei se mitään vaikka yksi tappelu hävittiinkin! ;-)
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Jos kerran Hordichuk oli Floridan paras pelaaja niin se kertonee kaiken viime yön pelistä. 4-0 voitto siis enemmän kuin ansaittu. Ei se mitään vaikka yksi tappelu hävittiinkin! ;-)


kyllähän se niin on että Montreal ansaitsi voiton viime yönä. Ei siinä paljon sen enempää. Floridan pelaajat eivät olleet tarpeeksi nälkäisiä taistellakseen pisteistä. Vaikka laukausten valossa peli oli tasainen niin floridan pelaajat olivat jotenkin nukuksissa koko pelin ajan. Ja tosiaan montrealille ansaittu voitto..
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Niin kävin Montrealin pojalle Gordie Dwyerille että voittaja löytyi :-) Ja tämä mies tulee suoraan farmista eli Garnet Exelby! Exelby nostettiin pari peliä sitten ylös Atlantan paitaan ja heti alkoi tapahtua.

Exelby vs Dwyer

Tilanne alkaa siitä kun Exelby kohtelee kaltoin Montrealin pelaajaa ja Dwyer tulee ja haastaa hänet tappeluun. Niin lentävät hanskat. Erittäin hyvä slow fight alussa. Kumpikin saa alussa 2 hyvää vasuria sisään. Exelbyn kypärä lähtee lentoon samalla. Sitten Dwyer yrittää iskeä mutta lyo ohi ja sen jälkeen miehet vähän sitovat ja sitten se tulee..PUM Exelbyn 2 kovaa vasuria osuu suoraan Dwyern pärstään ja mies putoaa suoraan taaksepäin. Ei mitään polvilleen tippumista vaan pyllylleen jäähän. Dwyerin vintti pimenee melkein täysin. Hän ei tajua mistään mitään. Ensin hän yrittää itse nousta ylös mutta eihän siitä mitään tule ja sitten Montrealin pelaajat ja huoltajat joutuvat auttamaan hänet ylös. Ja aika heikon näköistä on miehet meno pukukoppiin ja hän ei oikein tiedä että missä hän on tällä hetkellä. Pahan näköinen TKO voitto Exelbylle. Dwyer sai aivotärähdyksen tilanteessa mutta vielä en tiedä loppuiko miehen tämä kausi tähän. Pahalta näyttää Montrealin miehet. Harmin paikka koska Dwyer on hoitanut ihan hyvin tappelijan tehtäviä montrealissa ja on puolustanut joukkuekavereitaan. vaikkakin Hordichuk ja nyt exelby hänet voittivatkin. Exelbyn tarkka vasuri teki tehtävänsä ja Dwyer lähti mikä mikä maahan!
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös