Tappelut kaudella 2002-2003

  • 94 471
  • 694

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
No ehkä Cairnsille pienoinen voitto. Hän sai annettua pari osumaa ennenkuin tuomarit tulivat väliin. Osumat eivät mitään parhaita mahdollisia olleet kuitenkaan. Mutta osumia silti. Brashear ei saanut tosiaan yhtään sisään. Tuomarit tuli aika äkkiä väliin tuossa matsissa. Mutta mä sanoisin että tasuri tai pienoinen etu Cairnsille. Vaikea sanoa kun ei tappelu päässyt etes kunnolla vauhtiin...
 

Malone#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Wolverhampton Wolves
Helenius

Onkos kenelläkään tietoa miten kävi Heleniukselle tappelussa Tetarenkoa vastaan, viime yönä Suomen aikaa, San Antonio Rampage-Utah Grizzlies pelissä?
 

ipanmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canadiens
Ray vs. Stock

Onko kellään tietoa miten tässä matsissa kävi? Ilmeisesti lähtenyt liikkeelle jostain rumasta taklauksesta toi tilanne.
 
Suosikkijoukkue
Blues ja NY Rangers
Foote vs. Boucher

En tiedä onko siellä mitään kunnon tappelua edes ollut, mutta molemmat saivan fighting majorit ajassa 00:00 ensimmäisessä erässä.
Miten tämä on mahdollista?
Osaako joku selittää tuon oudon ajan (00:00), onko siellä tapeltu jo ennen kun kiekko on tippunut jäähän vai mitä??
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Ray vs Stock oli pelkkä halimismatsi. Pari heikkoa iskua kumpikin sai ennenkuin tappelu oli ohi. 5minuuttisia ei olis etes pitänyt tilanteesta antaa vain 2+2 olis jo riittänyt. Muistutti enemmän sm-liiga tappelua :-)
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
McCarty ja Brashear kai ottivat jonkinlaisen mittelön tänään. Zappimiehillä näköhavaintoja tapauksesta?
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
D.McCarty vs D.Brashear


Tilanne alkaa kun Brashear taklaa detroit pelaaja (Bykov) ja McCarty tulee "hätiin" ja haastaa Donaldin tappeluun. Vähän slow fightingia ensin jonka jälkeen päästään itse asiaan. Ensin tyypillistä Donald sitomista jonka jälkeen mies pääsee iskemään 6-7 iskua vasemmalla tämän jälkeen Darren saa yhden iskun sisään ja siinä oli tämän tappelut iskut jaettu. Miehet kaatuvat jäähän. Brashear hallitsi tappelua selvästi. Tässä tappelussa McCartyllä ei hirveästi ollut jakoja. Brasherille selvä voitto vaikka tappelu ei mikään kovin kummoinen ollutkaan.
Propsit kuitenkin McCartylle siitä että puolusti omia joukkukavereita mutta eipä miehestä paljon vastusta ollut..
 
Viimeksi muokattu:

Vale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Florida-Washington 2-12.
Enpä ole peliä nähnyt mutta näyttää aika uskomattomalta.

No asiaan, viisi tappelua tilastojen mukaan ja tokassa
erässä jopa neljä näistä.
Pelin nähneet kommentteja kehiin, kiitos!
Erityisesti kiinnostaa Jokisen tappelu tietenkin.
Zubrus vastassa, ei pahin mahdollinen.

Tälläiseen Floridalla on ainakin äijiä laittaa ja mukava,
että pelaavat edes joskus sen mukaan.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
P.Boucher vs A.Foote


alkulämmittelyssä miehet kohtaavat ja alkavat vähän töniä toisiaan. Tässä on selvästi kyse jostain vanhoista kaunoista koska miehet selvästi olivat valmiita tähän tappeluun. Ensin vähän tönitään ja sitten lentävät hanskat. Foote saa annettua 4-5 iskua joista yks on hyvä koukku. Boucher saa ehkä yhden iskun perille. Foote vetään Boucherin paidan pois ja sitten miehet kaatuvat jäähän. Ei mikään kummoinen tappelu jossa voitto meni Adam Footelle.
 

Dingman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dingman+Helenius+Luodes
Sami Helenius loukkaantui Utah-Chicago ottelussa. Onko kenelläkään tietoa miten pahasta vammasta on kyse????
 

Dingman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dingman+Helenius+Luodes
Tässä Heleniuksen loukkaantumisesta :

Sami Helenius, assigned to the Grizzlies by the Dallas Stars on a two-game conditioning assignment Friday, will be out for at least two weeks after suffering a knee injury. Utah coach Don Hay said Helenius dislocated his knee during a first-period shoving match.
 

Dingman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dingman+Helenius+Luodes
Trevor Doyle

Trevor Doyle kiekkoilee jälleen. Mies pelasi viime yönä ensimmäisen pelin Laval Chiefs-joukkueen paidassa (QSPHL). Trevor sai heti tililleen yhden tappelun ST-Hyacinthen Patrice Paquin nimistä kaveria vastaan. Lisäksi Doyle istui myös pari kaksiminuuttista.
 

Habby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Les Canadiens de Montréal, John Ferguson Sr
Itse, kun en tappelusivuja käy lävitse, niin kertokaapa miten Zednikin ja Druryn tappelussa kävi. Kyseessä siis viime yön Canadiens-Flames -ottelu.
 
K

kangaroo

Viimeöinen Shelley - Laraque näyttää kiintoisalta. Mahtoiko Jody saada kovaa kyytiä vai tyytyikö Georges-setä läpsäyttelemään isällisesti poskille ?
 

Soulreaper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves ja Boston Bruins
Viimeöinen Shelley - Laraque näyttää kiintoisalta. Mahtoiko Jody saada kovaa kyytiä vai tyytyikö Georges-setä läpsäyttelemään isällisesti poskille ?

No viimekaudellahan Shelly tipautti Laraquen oikeallansa, joten mistään amatööristä ei todellakaan ole kyse!
Toivottavasti ko. matsi näkyy Canal+ lähetyksissä.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
R.Zednik vs C.Drury

Zednik antoi sitten kyytiä Drurylle viime yönä. Druryllä naama auki ja joutui paikattavaksi. Tappelu oli yllättävän hyvä jossa iskuja jaettiin. Kumpikaan ei osannut suojata itseään joten iskut osuivat aika nasevasti. Zednik sai annettua 9 iskua tuossa matsissa ja Drury 5 iskua perille. Zednikin viimeinen isku osui todella hyvin ja pudotti Druryn polvilleen.
Zednikille selvä voitto tuossa matsissa.


G.Laraque vs J.Shelley

Dodii. Illan pääottelu jota monet odottivat jo ennenkuin kiekko etes ehti pudota jäähän. Laraque haastoi Shelleyn tappeluun. Shelley ensin vähän epäröi mutta pudotti sitten lopulta hanskat. Sitten miehet alkavat heti mätkiä toisiaan kunnolla. Laraque vasemmalla ja Shelley oikealla. Kumpikin saa pari hyvää osumaan. Laraque ehkä yhden enemmän. Miehet kuitenkin kaatuvat jäähän melkein heti. Miesten yritys oli näköjään liian kova ja siitä syystä heidän tasapainonsa petti ja tappelu oli ohi ennenkuin se etes kunnolla ehti alkaa. Mutta matsi oli hyvä niin kauan kuin sitä kesti :-) Paha mennä sanomaan kumpi tän voitti..tasuri ehkäpä on se oikea tuomio/ratkaisu.
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
uusi fight-stoori .... ei tosin paljoakaan verta tarjolla...
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Viime yönä canal+ matsissa Jason Wiemer pudotti aika pahasti jeff Cowanin. Cowan ja Wiemer antoivat mennä toe-to-toe kunnes Wiemerin isku pudotti cowanin. Cowanilla kesti vähän aikaa tajuta missä ollaan. Tuloksena aivotärähdys. Oli kylläkin ihme ettei Odgers ja Wiemer kohdanneet loppupelissä. Odotin Odgersin haluavan vähän hyvitystä cowanin puolesta mutta tappelua ei syntynyt vaikka kerran oltiin jo lähellä.
 

nemo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tappelut

Noniin, nyt ajattelin oikein kunnolla ottaa poron sarvistosta kiinni ja kysyä oikein olantakaa. En ole tähän päivään mennessä kunnon vastauksia saanut minua jo monta vuotta vaivanneeseen tiedon puutteeseen, auttakaa viisaammat.

Haluaisin saada jostain nhl/ahl/whl/jne tappeluvideoita. Niitä varmasti jossain nurkissa pyörii ja ne on miljoona kertaa katsottuja, jakakaa ihmiset iloa ja kopioikaa niitä minulle, vhs:llähän se vielä on laillistakin :)

Ja jos niitä ei todellakaan siellä nurkissa ole myytävänä/kopioitavana niin kertokaa minulle mistä niitä voi ostaa. En haluaisi antaa luottokorttinumeroani noihin puoliksi harmaisiin palveluihin, varsinkin kun mastercardissani komeilee iso punainen kisumirri.

Oisko kellään apuja, elämäni ei ole ehkä minkään arvoista jos en näitä videoita saa, liikuttaako ketään? nyyh.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Minulta on monet kysyneet juuri näistä tappelukaseteista. Ja voin sanoa et onhan niitä aika paljon kertynyt tuonne laatikkoon (n.50 kpl). Mutta mun ongelmana on se että en pysty oikein niitä kopioimaan tällä hetkellä. Toiset videot on olleet hankintalistalla jo pitkään mutta valmista ei ole tullut. Mulla olis tarkoituksena kesään mennessä hommata jostain ihmeestä toiset videot ja alkaa kopioimaan/myymään noita kasetteja. Minulta voi sitten ainakin kysellä niitä. Mun kasetit ovat lähinnä NHL/AHL peleistä. Sitten on tietenkin pelaajien omilla kaseteilla heidän tappeluitaan junnuajalta jne.

Netistä kyllä löytää paljon paikkoja joista voi kasetteja tilata. Ja varmasti myös nimimerkki Cairnsilla on kasetteja. Kyselkää myös siltä.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Eric Cairns loukkaantui viime yön Rangers pelissä ja on poissa näillä näkymin n.4-6 viikkoa. Martin Samuelsson taklasi miestä aika rajusti ja Cairns joutui sairaslomalle. Paha menetys kyllä Islandersille koska Cairns on pelannut ihan hyvää kautta. Ja tämä tuntuu myös selvästi joukkueen poliisiosastolla. Nyt tarvittais taas Eric Godardia ylös ja äkkiä. Ensin Ray Schultz paikkaamaan Cairnsin paikkaa puolustuksessa Ja Godard pitämään joukkueen kovuutta yllä hyökkäyksessä.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Kiviä taskuun Erica

Mikael Samuelsson jyräsi Erican kolmannessa erässä. Taklauksen jälkeen Rangers teki melkein heti maalin.

Ottelussa oli muuten vanhaa kunnon rivalry meininkiä kun jo warm upissa saatiin aikaan toimintaa.

McCarthy ja Cairns luistelivat kauan vierekkäin ja vaihtoivat voimasanoja. Pari olisi varmasti tapellutkin, jos Eric Lindros ei olisi huomannut mitä oli tapahtumassa ja veti McCarthya pois tilanteesta. Sitten Bam Bam nosti kiekon kohti Osgoodia ja siitäkös Isles riemastui. Warm upissa mukana ollut Dale Purinton naureskeli keskiympyrässä Barnabyn tempulle ja paikalle ryntäsivät Aaron Asham sekä Mike Peca.

Koko homma meinasi kuivua kokoon, mutta sitten Barnaby päätti tökkäistä Cairnsia mailalla ja paini oli valmis. McCarthy ja Erica painivat Lindrosin ollessa välissä. Lisäksi yhteen ottivat Purinton ja Asham sekä Barnaby ja Peca. Jason Blake luisteli vielä Rangersin alueelle ja Barnaby päätti muistuttaa miehelle että pysyy omalla puolellaan...Old time hockey!!!

Sen jälkeen tapeltiin sitten katsomossakin kun Isles fanit alkoivat uhoamaan ja heittelemään olutta...

"The game was embarrassing enough, let alone what happened in the crowd," Mark Parrish said.
 
Viimeksi muokattu:

JMK81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Aston Villa
Re: Kiviä taskuun Erica

Viestin lähetti JLand
Ottelussa oli muuten vanhaa kunnon rivalry meininkiä kun jo warm upissa saatiin aikaan toimintaa.

McCarthy ja Cairns luistelivat kauan vierekkäin ja vaihtoivat voimasanoja. Pari olisi varmasti tapellutkin, jos Eric Lindros ei olisi huomannut mitä oli tapahtumassa ja veti McCarthya pois tilanteesta. Sitten Bam Bam nosti kiekon kohti Osgoodia ja siitäkös Isles riemastui. Warm upissa mukana ollut Dale Purinton naureskeli keskiympyrässä Barnabyn tempulle ja paikalle ryntäsivät Aaron Asham sekä Mike Peca.

Koko homma meinasi kuivua kokoon, mutta sitten Barnaby päätti tökkäistä Cairnsia mailalla ja paini oli valmis. McCarthy ja Erica painivat Lindrosin ollessa välissä. Lisäksi yhteen ottivat Purinton ja Asham sekä Barnaby ja Peca. Jason Blake luisteli vielä Rangersin alueelle ja Barnaby päätti muistuttaa miehelle että pysyy omalla puolellaan...Old time hockey!!!

Sen jälkeen tapeltiin sitten katsomossakin kun Isles fanit alkoivat uhoamaan ja heittelemään olutta...

"The game was embarrassing enough, let alone what happened in the crowd," Mark Parrish said.

Tästä tapauksesta löytyy video pätkä täältä http://www.broadstreetbully.com/index.shtml
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Itse en valitettavasti ole vielä nähnyt tuota kyseistä Ray vs Domi tappelua. Olen vain lukenut raportin siitä tuolta FC:n sivustoilta ja sitä en viitsi ruveta tänne kääntämään koska kaikki varmaan ovat sen sieltä jo lukeneet jne. Ilmeisesti melko hyvä tappelu oli ollut jossa kumpikin oli antanut paljon hyviä osumia. Domi oli kuulemma alussa ollut niskanpäällä ja Ray oli lopussa tullut kovaa. Muuta tietoa minulla ei kyseisestä tappelusta ole. Moneskohan tuo tappelu oli miesten välillä. Varmaan 10 :-)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös