Tappelut kaudella 2001-2002

  • 62 573
  • 507

Dingman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dingman+Helenius+Luodes
Kauden Kuningas

Jep! Mielestäni tämän kauden ehdoton kuningas on DENNIS BONVIE. Mies pelasi aina kauden alusta helmikuun alkuun asti Bostonin farmissa Providencessa, ennen kuin sai tilaisuuden itse Boston Bruinsissa. Tämän kauden tappelumäärä Bonviella on jo yli 40 (Providence+Boston), eli siinä minun mielipiteeni tämän kauden fightikuninkaasta.
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Dingman,

Bonvie on halukas, innokas ja kova mutta ei se tappelumäärä kerro kuka on kuningas. Bonviella ei ole yhtään selkeätä voittoa toisesta raskas-sarjalaisesta. Tuolla logiikalla myös Matt Barnaby olisi "kuningas"...tai jo aiemmin parjattu Garrett Burnett, pellellä oli 53 tappelua joista noin 45 hän hävisi selkeästi ja meni kilpikonnaksi ja tämä on faktaa eikä mitään puhetta.
 

Cougar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Detroit Red Wings
Uskomatonta...

Kaikkea sitä näkeekin...

Olisihan Aki voinut edes laittaa kamppoihin, mutta kilpikonna voitti jälleen...
 

modano

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Käsittääkseni osa tappelijoista on niin kovan maineen omaavia, että heidän ei tarvitse kuin muutaman kerran kaudessa otella. Kyllä kai voittoprosentti kertoo jotain...
 

Dingman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dingman+Helenius+Luodes
OoKoo! Varmasti tiedät mistä puhut Cairns, ja heitin vaan oman mielipiteeni tuohon kysymykseen ja uskon että tulee olemaan monia erillaisia mielipiteitä. Jos se kuningas määritellään ainoastaan voittoprosentin mukaan, niin toki silloin Bonvie on "hevostallin hoitaja" kuninkaaseen verrattuna. Bonvie vain on aina ollut jotenkin meikäläisen yksi feiforiitti, ja ehkä tulin katsoneeksi liikaa näiden lasien takaa. Mutta laittakaa nyt toki teidänkin Kuningasehdotus pöydälle.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Tämän kauden kuningasta on aika vaikea lähtä veikkaan kun tappeluiden taso ei niin hirveän hyvä ole ollut ja varsinaiset kovanaamat kuten esim. Laraque eivät oikeen ole löytäneet kumppania..Ja tällä kaudella paljon sellaiset ei raskaansarjalaiset ovat tapelleet. Mutta se on ollut mukavaa nähdä et muutama farmimies on saanut NHL paikan. Tai nythän voi jo sanoa et ex-farmimies. Kuten esim. Jody Shelley, Nathan Perrott, Kevin Sawyer. Ja muutamia tulevaisuuden miehiäkin on nähty joista kuullaan vielä paljon kuten Stephen Peat ja Darcy Hordichuk ja Francis Lessard. Kausi on näiltä osin ollut tosi hyvä. Ens kaudella saa nähdä mitä tapahtuu kun varmaankin osa tappelijoista lopettaa (Probert, Grimson) ja moni ei varmaankaan saa uusittu sopimusta. Nouseeko farmista/junnuista uusia potentiaalisia matsaajia.
Tässä kuitenkin 5 miestä jotka ovat olleet minusta parhaimpia tänä vuonna...eivät sitten ole missään järjestyksessä:

- P.J.Stock (Pelannut loistavan kauden. Loukkaantuminen Ray tappelussa vähän hidasti miehen tappeluita tällä kaudella. Mutta ehdottomasti kauden viihdyttävin tappelija.)

- Peter Worrell (Iso musta mies. Pelannut hyvän kauden ja tapellut paljon. Ei paljon tappioita ja muutenkin tappelulista tällä kaudella aika hyvä. Pelottava vastustaja kokonsa ansiosta)

- Jody Shelley (Voitti Laraquen..muuten ei suuria voittoja mutta ei mies niiden takia mun listalle pääsekään. Osoittanut tällä kaudella sitä asennetta mitä tappelijalla pitääkin olla. Tappelee ketä tahansa vastaan ja milloin tahansa. Vaikka ei voita niin antaa silti mennä. Noussut fanien suureksi suosikiksi hyvillä ja peräänantamattomalla asenteella. Loistava äijä jonka ottaisin heti omaan joukkueeseeni)

- Stephen Peat ja Darcy Hordichuk (Tässä kaksi tulevaisuuden miestä. Loistavia tappeleen ja mikä parasta erittäin viihdyttäviä hanskaajia. Näistä kuullaan vielä. Peatin loppukausi meni piloille loukkaantumisen takia ja Darcyn on ollut vaikea sopeutua Phoenix paitaan. Mutta kun kausi ens syksynä lähtee liikkeelle niin katsokaa näitä miehiä. Silloin nämä jyräävät taas NHL liigassa.)
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Ei Berg vs. Lindrosia voi tappeluksi kutsua. Hack, Whack & Pop sanoi Lindrosin maila Bergiä ja sen jälkeen räpellys oli saman näköistä kuin naiset tappelis. Itku-Erkki löi käsilaukulla ja Toi-noi meni jäähän.
 

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Viestin lähetti Justus
Ei Berg vs. Lindrosia voi tappeluksi kutsua. Hack, Whack & Pop sanoi Lindrosin maila Bergiä ja sen jälkeen räpellys oli saman näköistä kuin naiset tappelis. Itku-Erkki löi käsilaukulla ja Toi-noi meni jäähän.

Kyllä se vain tänne näytti siltä, että tuomarit ja väliin tulleet joukkuetoverit pelastivat Bergin totaaliselta selkäsaunalta.
 

Dingman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dingman+Helenius+Luodes
Kertokaahan pieksikö Odgers viime yönnä Grand-Pierren????

Kyllä tappelurintamalla tosiaan aika hiljaista tähän vuodenaikaan näyttää olevan, mutta taitaa kuulua asiaan, koska farmisarjatkin ovat hiljentyneet pääsarjan myötä.

No onhan meillä kuitenkin Dan Tice!!!! Lyhyemmän puoleinen sälli, mutta tuntuu nauttivan roolistaan.

http://www.lesroyaux.com/Photos/2001/JolOct01/9.jpg

http://www.lesroyaux.com/Photos/2001/windsorsorel/Tice-Boileau-2ieme.JPG

http://www.lesroyaux.com/Photos/2001/windsorsorel/Tice-Routhier.JPG

http://www.lesroyaux.com/menu/pics/TiceAuto.jpg.jpg

KATSOKAAHAN TYYLIÄ!
http://www.lesroyaux.com/menu/pics/tice-gouin.jpg
 

rieska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Panthers, Oilers
Primeau vs. Ulanov

palaan vähän vanhaan, siis viime maanantain (8.4) Flyers - Panthers otteluun jossa Primeau ja Ulanov kahinoivat.
Enpä ole yksipuolisempaa tyrmäystä tällä kaudella nähnyt. Primeau mätti laskujeni mukaan 13 tai 14 (en oo varma kun en kerinnyt kaikkia laskemaan) laakia suoraan tauluun. Ulanov oli kyllä ihan kunnossa vaikka ei ihme jos siitä olisi lärvi auennut.
Näkikö kukaan kyseistä tappelua, ja mielipiteet? Tosin tossahan ei ollu kyse mistään kunnon tappelijoista, varsinkaan Ulanov ei ole mikään nyrkkimies.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Näkikö kukaan kyseistä tappelua, ja mielipiteet?

jep...Primeau murskasi Ulanovin...käykää hakemassa videopätkä kyseisestä matsista..ja se löytää täältä kuten muutkin Flyersin tämän kauden tappelut:

http://www.broadstreetbully.com/index.shtml


Tänä iltana taas Canal+ näyttää matsin mutta otteluksi on valittu Detroit vs St.Louis joten ei paljon nappaa. Prkl mitä otteluita...ei varmaankaan nähdä tappeluita jos ei mitään dramaattista tapahdu...tylsää...

:(
 

Churla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit, Chicago Blackhawks
Kauden kunkut

1. Worrell: En pidä jätkästä, mutta pitää olla rehellinen.
2. Low: Aloitti vaisusti mutta lämpeni kauden edetessä. Pärjäsi Laraqueta sekä Brashearia vastaan (ei tosin voittanut). Ei yhtään selvää tappiota kaudella.
3. Laraque: Ei ihan yhtä hyvä kausi kuin Worrelilla, mutta ehkä NHL:än kovin kuitenkin.
4. Mcallister: Potentiaalia olla vaikka kovin kaikista. Ei vaan tappele tarpeeksi. Kauden tappeluissa vakuuttavaa työtä.
5. Brashear: Huggy bearista voi olla montaa mieltä mutta kun jätkä melkein aina voittaa. Tai ei ainakaan häviä. Mun mielestä ärsyttävä äijä, joka tietää miten tappeluissa pärjää ja omaan nokkaan ei tule iskuja.:mad:

Kunniamaininnat: Hordichuk, stock, Perrott, Mckenzie, Shelley.
 

Dingman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dingman+Helenius+Luodes
Francis Lessard

Jep! Ja Lessardille penalttia!

The American Hockey League announced today that Chicago Wolves defenseman Francis Lessard has been suspended for ten (10) games as a result of receiving a game misconduct penalty for physical abuse of officials in an April 13, 2002 AHL playoff game in Grand Rapids.
Lessard has already served one game of his suspension and will miss Chicago's next two Calder Cup playoff games in their series with Grand Rapids: Wednesday, April 17 and Friday, April 19 in Chicago. The final seven games will be served subsequently during the 2002 AHL playoffs and/or the 2002-03 AHL regular season.

Viime yönä Grand Rapidsin ja Chicagon välisessä matsissa tappelivat Wade Brookbank ja Libor Ustrnul. Tämä tappelu oli Liborin ensimmäinen AHL:ssä. Libor kuitenkin hävisi väännön, mikä nyt ei niin hirveän suuri yllätys ollut. Sillä kyllä Brookbankin veljeksistä vanhempi on tekijämiehiä. Mutta siinä on taas yksi uusi eurooppalainen kovemman pelityylin omaava pelimies.

Kertokaahan joku mihin on hävinnyt mies nimeltä Larry Shapley?
Onko joutunut lopettamaan jonkin loukkaantumisen takia vai onko siirtynyt muille maille? Kauteen 99-00 tilastoja vielä löytyy, mutta sen jälkeen ei mitään. Larry on kuitenkin nuori -78 syntynyt raamikas (6.06 / 235) hyökkääjä,joten pelivuosia olisi varmasti vielä paljon edessä. Larry on myös erittäin fyysinen pelaaja, joka mielellään pudottelee hanskoja.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Larry Shapley

Mä kans tässä vähän aikaa sitten mietin et mihin on kyseinen mies kadonnut. Olen pari miehen matsia nähnyt ja aika vakuuttavaa jälkeä teki niissä. Miehellä ei tällä hetkellä ole sopimusta minkään NHL/farmi joukkueen kanssa joten ei tietoa missä mies nykyään pelailee. Joten jos joku tietää miehestä lisää niin ihmeessä infoa tänne....
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Jody Shelley

Kuulin tuossa just että mies olis tehnyt pitkän jatkosopimuksen Columbuksen kanssa :-) Loistava uutinen miehelle ja columbukselle. Hänestä kuullaan vielä paljon tulevaisuudessa..hienoa....
 

Dingman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dingman+Helenius+Luodes
Troy Crowder

Vieläkö Troy Crowder on hengissä? Äijähän yritti vielä toivottoman tuntuista paluuta kiekkokaukaloihin tämän kauden alussa. Mutta mitään merkittävää ei Troy saanut aikaiseksi. Tappeli hän sentään harjoitusottelussa Anaheimia vastaan 25.9. Denny Lambertia ja Kevin Sawyeria vastaan. Taisivat nämä kaksi tappelua jäädä äijän kiekkouran viimeisiksi. Vai onko joku kuullut tai lukenut viime aikoina jotain uutta Crowderista?
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Crowder

Muistaakseni lopetti kun ei enää pysynyt vauhdissa sittenkään mukana.
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Puhuin aikalailla Crowderista Jeff Chychrunin kanssa (jonka tarinan julkaisen sitten lehdessä).

Crowderillahan on tunnetusti ollut intoa kaataa kaljaa kurkkuunsa hieman liikaa, samoin selkävika on miestä vaivannut useamman vuoden...perkele....minäkin juon joskus paljon ja minulla on selkävika...mmm.... :D
 

SergeiBautin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Toronton ja Islandersin välillä kuohahti hieman, taitaa olla playoffien ensimmäiset tämän tasoiset myllyt. Kolme tappeluparia oli syntynyt.

Corson taisi joutua ratkaisupelistä ulos potkusta Cairnsia vastaan.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Cairns vs. Corson

"For him to try to kick me when I'm down is above and beyond." - Eric Cairns

Lisää välikohtauksesta täältä.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Olipas hauska kuva

Onko sinun käsityksesi hauskuudesta että kolme idioottia käy vastustajajoukkueen fanin kimppuun?

Mikä siinä kuvassa oli sinusta hauskinta? Se kaveri joka kuristaa Hurricanes-fania takaapäin? Vai mies joka lyö?

Koska muuten palasit takaisin Suomeen? Sinähän olet tuo kuvan vasemmassa yläkulmassa oleva teini? Etkö olekin?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös