Tappelut kaudella 2001-2002

  • 62 711
  • 507

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
vattuhilloa

CD-projektin guruna toimii Tkachuk7, minä vain puhallan ns. tulta hänen palleille, eli autan tarvittaessa materiaalin toimittamisessa, hän kun on tuollainen "hakkerikräkkerikoodaajaihmelapsi". :D

Jim Cummins Islandersiin....noh, mies vetää hyvään tahtiin tappeluita, mutta ei ole suojauksesta tietoakaan ja saa lähes aina turpiinsa... ei kovin vakuuttavaa...saapa ainakin nyt Kevin Sawyer varmasti jatkaa Anaheimissa ja ehkäpä rikkoa Paul Lausin yhden kauden fighting-major ennätyksen (39kpl).
 

Tkachuk7

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ, WPG, BUF, EDM, STL
CD

Nih.

Teen sen CD:n tässä aivan lähiaikoina. (n.3kk sisään, Cairns raaka-ainetoimittajana ja journalistina tietenkin sanelee aikataulut käytännössä.) Teknisessä suorituksessa ei mene kuin muutama viikko, kunhan kaikki kuvat ja tekstit on valmiina. No, ehkä vähän enemmän mutta ei mitään kuukausia siis.

Nyt kaipaisimmekin tietoa siitä, ketkä kiinnostavat eniten:

- aktiivit raskassarjalaiset; Domi, Grimson, Laraque, Parker jne.
- nuoret, nousevat kyvyt; Peat, Sawyer, Bonvie, Shelley jne.
- "klassikot ja legendat" Probert, Grimson, Nilan, Semenko, D Brown, J Kordic, Twist jne.

Kaikki jotka olisitte kyseisen pläjäyksen valmiita hankkimaan, laittakaa toiveita tähän ketjuun, pyrimme ottamaan ne huomioon.
Omasta mielestäni olisi hyvä keskittyä johonkin tällaiseen kategoriaan kerrallaan. Mikäli kiinnostusta löytyy, niitä CD:itä voi nimittäin tehdä lisää:eek: , samalla rungolla ja rakenteella jatko-osat on "helppo" toteuttaa. Samalla tiedustelisin onko muilla palstalaisilla jotain kuvia, haastatteluja tms. joistain alan miehistä? Kaikki haastattelut, kuvat, URL:t jne. otetaan vastaan kiitollisena, myöhemmin ilmoitettavaan osoitteeseen. Lisäksi etenkin tekstin tuotannossa oletan kaivattavan apua, ei tarvitse olla suoraan julkaisukelpoista juttua, kunhan faktat ovat oikein, muokkaus on helpompaa kuin varsinainen kirjoittaminen. Enempi parempi...
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
"mr.hotty shoots and heee SCCCCOOOORRREEESSSS!!!"

Tässä alustava lista pelaajista joista saan materiaalia runsain mitoin aikaan varsin vaivatta:

Matt Barnaby,
Doug Smith,
Brad Brown,
John Kordic,
Dan Kordic,
Reed Low,
Scott Parker,
Kevin Kaminski,
Dean Ewen,
Tony Twist,
Aaron Downey,
Reid Simpson,
Rob Skrlac

Ja voisin todeta tähän että jos joku lähettää materiaalia tms., niin UNOHTAKAA Pro-Hockeyn jutut, ne ovat yhtä huonoja kuin minä jääkiekkoilijana.
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
"kun sitten rillipää käy todellakin kuumana..."

Kannattanee katsella Jatkoajan etusivua, sieltä saattaa löytyä lisää Doug Smithistä... :)
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Re: CD

Viestin lähetti Tkachuk7



Nyt kaipaisimmekin tietoa siitä, ketkä kiinnostavat eniten:

- aktiivit raskassarjalaiset; Domi, Grimson, Laraque, Parker jne.
- nuoret, nousevat kyvyt; Peat, Sawyer, Bonvie, Shelley jne.
- "klassikot ja legendat" Probert, Grimson, Nilan, Semenko, D Brown, J Kordic, Twist jne.


Aktiivipelaajat kiinnostavat enemmän kuin vanhat parrat.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Darcy Farmiin

Tätä mä pelkäsin kun Jeff Cowan hankittiin joukkueeseen ja Jeff Odgerskin alkaa tervehtyä.

Eli Hordichuk on passitettu farmiin :mad:

Toivottavasti ei kovin kauaksi aikaa. Nimittäin tämän miehen otteita on ilo katsella..
 

Ferris

Jäsen
Peat

Tuosta Darcysta sainkin oivan sillan Peattiin. Törmäsin tälläisiin sivuihin tuolla netissä: www.stephenpeat.com

Ovat vielä ilmeisimmin melko alkutaipaleellaan,mutta löytyi sieltä pari ihan mielenkiintoista pointtia:

Darcy Hordichuk, when asked about the toughest player he's ever faced:

The toughest guy I've ever faced in the minors was Stephen Peat who at the time played for the Calgary Hitman. It was at the end of the season when I decide to fight him because my coach at the time wasn't to fond of me fighting him. Just from his reputation of doing well against guys like Scott Parker, Rocky Thompson. In the future we will probably run into each other, and you will see what I mean when I say he is one tough customer.
From darcyhordichuk.com

Ja sitten tämä juttu, joka minun on pitänyt mainita Peatistä jo aikoja sitten mutta onpahan aina unohtunut. Eli jo aikanaan kun Peat hankittiin Washingtoniin Anaheimista, tämä artikkeli nosti miehen arvoa silmissäni todella paljon ja toivoin, että kaverista kehittyisi NHL-tason peluri:

CUT AND NEARLY KNIFED - Published reports in the Calgary Sun said police witnesses described Beech as an innocent bystander who was approached by three men while at Calgary's Outlaws nightclub with a number of teammates.
"They were just three guys who wanted to start something," said Beech. "And we just happened to be in the wrong place at the wrong time. I don't know whether they recognized me as a Calgary Hitmen player, but I was just sitting there and they tried to goad me into a fight. It was just a random thing. I'm not the type of person to get into anything off the ice; I've never been in a fight in my life. I didn't want any conflicts, but they obviously wanted to do harm to somebody."

This wasn't your garden-variety conflict. Defenseman and team enforcer Stephen Peat, a second-round 1998 Anaheim draft pick later traded to Washington, injected himself into the situation, Beech said, and tried to calm the three men. One of them pulled a knife and stabbed Peat, who was treated at a local hospital but was not seriously hurt.

"I really feel that my life was saved by him," says Beech. "If he wasn't there. . . I don't know if I'd be around today. He took a knife for me. The knife was fairly long. Sometimes I think about what it would have done to me if it had been me. It's scary to think about that kind of stuff."
From the Pittsburgh Sports Report (Date Unknown)

Sananmukaista uhrautumista joukkuetoverin edestä vai mitä!

Ferris
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
no näyttää Peat olevan aika äijä

Tommosia äijiä arvostaa paljon enemmän kuin esim. tota Eddie Belfouria, joka ainakin etusivulta luettaessa on aikamoinen kusipää joukkuettansa kohtaan:rolleyes:

Äijä on ollut aina pienoinen tähti eikä millään halua toisten pääsevän pelaamaan samassa joukkueessa. Sitten on taas näitä kavereita, jotka ottavat tuttujensa puolesta veitsiä kroppaansa...Tarvitseeko asiasta enempää mainita??

Ei ole mikään McSorley joka huitoo kepillä toisia takaapäin päähän, perkele! (tai ei ole ainakaan tullut ilmi)
 

rieska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Panthers, Oilers
Florida-Chicago matsissa nahtiin yksi kunnon fight Lausin ja Probertin valilla. IsoPoika Bob otti sen verran nokkiinsa etta oli paikattavana kopissa puoli eraa ja sai 7 tikkia kasvoihinsa. Laus oli myos ottanut hieman iskua mutta palasi sisuuntuneena ja tappeli Aaron Downeyn kanssa viela kolmannessa erassa. Tamakin tappelu meni mielestani Lausille, joka sai kuitenkin pelirangaistuksen napattuaan kateensa Downeyn kyparan. En paassyt selville jaiko se jotenkin kiinni kateen vai yrittiko han tosiaan silla lyoda kaveria :confused: Probert oli laiskalla paalla ja tyytyi vaan kaartelemaan kentalla ensimmaisen KUNNON tappelun jalkeen. Worrell haastoi miehen heti ottelun alussa mutta se meni lattanaksi koko homma heti alkuunsa kun miehet olivat nurin jaalla vaihtoaitioiden edessa.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Florida.Chicago

Oli aika hyvä peli tuo viime yön ottelu....ja pari hyvää matsiakin nähtiin...
Olisin mielellään nähnyt Joey Tetarenkon Floridan paidassa mutta hänen paikallaan pelasi farmiäijä P.Dagenais :mad:

Kunnioitus Bob Probertia kohtaan nousi taas ihan kympillä tämän pelin jälkeen.

Vaikka Probert on tahkonnut NHL jo monta monituista vuotta niin silti hän jaksaa vielä hanskata kovien äijien kans. Ja hän ei ala sitomaan vaan antaa ja ottaa iskuja vastaan.
Hän on aina se number one mun silmissä.
Ja se ei todellakaan tule muuttumaan kun hän pelailee vielä "vanhoina" päivinäänkin tällä tavalla. Vaikka hän häviääkin niin hän häviää reilusti..ei sido. Vaan jos turpaan tulee niin tulkoon sitten. Tämän miehen asenne on aivan loistava.

Hänellä on sitä sydäntä jota NHL poliisilla pitää ollakin.


P.Laus vs A.Downey

Downey haastoi Lausin "kostaakseen" miehelle Probertin murjomisen. Alku oli Lausin hän sai muutamia ihan ok löyntejä sisään ja sit sidottiin vähän aikaa ja annettiin muutamia löysiä lyöntejä puolin ja toisin. Lopussa Downey pääsi antamaan vähän takaisin ja iski vasurilla muutaman hyvän lyönnin. Aika tasaista vääntöä oli miesten välillä. Ei mikään erikoisen hyvä tappelu mutta oli kiva nähdä et Downey on joukkuepelaaja ja puolusti Probertia ja tappeli Lausin kans. Ja Lausille plussaa että hän otti haasteen vastaan. Mutta miinusta paljon siitä että hän yritti lyödä pari kertaa Downea kypärällä :( Ja siitä syystä mies sai pelirangaistuksen.

Lausin alkukausi oli aika pettymys tappeluiden suhteen muutta hän on piristynyt selvästi kauden vanhetessa.

Kyseiset joukkueet kohtaavat uudestaan toisensa Chicagossa Ke 13.2. ja se ottelu tulee myös Canal+ kanavalta. Ja toivottavasti näemme silloinkin yhtä viihdyttävän matsin.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Peter Worrel

Kuinkas kova mies tämä on hanskaamaan? Kauheasti on miehellä ainakin kokoa, näytti ihan älyttömän isolta äijältä. Pituuttaa ei sitten lopulta ole "kuin" 198cm, mutta tajuttomalta korstolta näyttää. Luulisi voimaa ainakin olevan. Paremmin asioiosta perillä olevat saisiko infoa Worrelin "taidoista" tappelun saralla?
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
From this morning´s Sunsentinel

M.Keenan antoi palautetta niin P.Lausille......

"That was an incredible display of leadership," Keenan said. "That's the difference between a professional and a guy that's not prepared to do his job every night. Laus stepped up bigtime. It's not his job, but he did it anyway."


kuin isolle mustalle miehelle....


The "guy not prepared to do his job every night?" Keenan's referring to Peter Worrell, who played 10 shifts and took two undisciplined penalties. Keenan was angry Worrell didn't realize it was his job to go after Probert.

Keenan was asked if he expected Peter Worrell to drop the gloves with Probert and Downey.

"You´re dead on," Keenan said. "Everybody else in the building figured it out except the guy who should´ve."

Worrell wondered, "What am I supposed to take them on for?"


Joten se siitä Worrelista et kova mies on :D
 

vandy

Jäsen
Re: Florida.Chicago

Viestin lähetti Parker27


P.Laus vs A.Downey

Downey haastoi Lausin "kostaakseen" miehelle Probertin murjomisen. Alku oli Lausin hän sai muutamia ihan ok löyntejä sisään ja sit sidottiin vähän aikaa ja annettiin muutamia löysiä lyöntejä puolin ja toisin. Lopussa Downey pääsi antamaan vähän takaisin ja iski vasurilla muutaman hyvän lyönnin. Aika tasaista vääntöä oli miesten välillä. Ei mikään erikoisen hyvä tappelu mutta oli kiva nähdä et Downey on joukkuepelaaja ja puolusti Probertia ja tappeli Lausin kans. Ja Lausille plussaa että hän otti haasteen vastaan. Mutta miinusta paljon siitä että hän yritti lyödä pari kertaa Downea kypärällä :( Ja siitä syystä mies sai pelirangaistuksen.

Lausin alkukausi oli aika pettymys tappeluiden suhteen muutta hän on piristynyt selvästi kauden vanhetessa.

Kyseiset joukkueet kohtaavat uudestaan toisensa Chicagossa Ke 13.2. ja se ottelu tulee myös Canal+ kanavalta. Ja toivottavasti näemme silloinkin yhtä viihdyttävän matsin.


Joo oon samaa mieltä tosta et äijällä on mu... ottaa haasteet vastaan eikä pakitella karkuun! Mut ei se mun mielestä mikään murjominen sentään ollu.(mun mielipide) Tosin aukeshan Probiella otsa, mut oliko aiheuttaja nyrkki vai kypärä?

Ku katto äijien matsin pariin kertaan, niin aika tasan meni iskut, jotka osu, vaikkakin Probien otsaan tuli vekki.(draw)

Ai niin ja Aaron Downey näytti et on peliajan arvoinen!
:)
 
Viimeksi muokattu:

nro.44

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, VG-62
Lalime

Nyt sitten oli Lalimekin tapellut Dafoen kanssa, eli otti Jampan kanssa puntit tasaan..

olisko jollain clippeijä tohon matsiin ja krrottavaa et mitä tapahtu?
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Jim Cummins kaikista tappelijoista nöyryytti Shawn Heinsia nykäsemällä paidan niskan yli ja mätkimällä sokeeta Heinsia sitten turpiin niin, että jantterin leukaluu murtui. Olisikohan tässä nyt se viimeinen viesti Lombardille: hanki enforcer ja pakki!
 

Tkachuk7

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ, WPG, BUF, EDM, STL
Kyllä Cummins osaa lyödä siinä muutkin alan miehet. Tällä kertaa kävi näin. Tämä on muuten ehkä juuri yksi niistä syistä miksi heavyweight-sarjan miehet nykyään tyytyvät lähinnä sitomaan toisiaan. Voi vain kuvitella millaista jälkeä kasvoissa saa aikaan Laraquen, Parkerin tai Worrelin ns. napakymppi... Luita murtuu, se on selvä. Kokemuksesta voin kertoa että esim. poskiluun murtuma on aivan s******n kipeä, kasvoissa ja hampaissa kolotuksia, tuntohäiriöitä ja tunnottomutta vielä vuosienkin päästä. Jos mitenkään voi tällaisen välttää, se kannattaa;)

Onneksi luistimilla nyrkkeily on niin hankalaa, että pahemmilta vammoilta vältytään lähes aina. Aina on kuitenkin riski että jotain tapahtuu. Jokaisella, joka tiputtaa hanskat NHL:ssä miestä vastaan joka osaa hommansa, täytyy olla appelsiinin kokoiset munat, olematon itsesuojeluvaisto tai vaihtoehdot tilanteessa vähissä...:p
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
käykää täällä osotteessa sieltä löytyy clipsi Boston vs Ottawa matsista ja loistavaa läppää Boston Heraldin Michael Felgeriltä. Aivan loistavaa kommenttia tuli mieheltä..käykää ihmeessä katsomassa..ja sivut on tässä

http://www.necn.com/sports.asp
 

nro.44

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, VG-62
hmm, olisko jollain joku clippi tohon Boston-Ottawa tappeluun mikä näkyis Windows Media playerilla, tai muulla vastaavalla, kun mulla ei oo real playeria... =(
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Mulla toi oli ainakin kunnon slideshow vaikka onkin kaapelimodeemi alla...Löytyyks tota erillisenä klippinä jonka voi imuttaa eka kovalevylle ja sitten katsoa kaikessa rauhassa?
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Jos joku sattui katsomaan viime yön matsin Toronto-Philadelphia niin erätauolla näytettiin pätkiä tuosta Bostonin ja Ottawan välisestä ottelusta. Aika kuuma peli oli. Kyllä voin sanoa että P.J.Stock on asia mies!!!! Tuollainen sytyttäjä pitäis olla joka joukkueessa. Aivan loistava tunnelman luoja :D

ja olihan hyvä matsi tuo Toronto-Philadelphia.
5 tappelua joista 4 ekaerässä.

Don Brashear vs T.Domi

peliä pelattu reilu minuutti ja ottelun toinen aloitus..ensin putoavat mailat ja sen jälkeen hanskat. Ja penakin yllättäen innostuu selostuskopissa kun huomaa että Donald ja Tie ottavat yhteen. Paljon oli sitomista tässä tappelussa, domi ei saanut kuin pari lyöntiä sisään ja Brashear ehkä kymmenen. Tyypillinen Brashear tappelu jossa hän sitoo ja vetää vastustajan lähemmäs ja sit iskee muutaman kerran...muutaman hyvän koukun antoi Brashear domille..
voitto: D.Brashear

Todd Fedoruk vs W.Belak

heti seuraavassa vaihdossa miehet pudottavat hanskat jäähän. Ei myöskään mikään kovin hyvä tappelu. Muutamia iskua kumpikin sai annettua mutta mitään vahinkoa eivät saaneet aikaan. Belak menetti sitten tasapainon ja miehet kaatuivat jäähän. Aika laiska matsi vaikka aineksia olis ollut hyväänkin tappeluun..
tasapeli kait nopealla arviolla

Todd Fedoruk vs B.McCabe

McCabe taklasi Fedorukia jonka jälkeen Fedoruk antoi vähän nyrkkiä peliin..miehet katsoivat toisiaan vähän aikaa ja sitten McCabe selvästi pudotti hanskat eka ja oli se halukkaampi osapuoli. Mutta jostain syystä sitten otti sen passiivisemman osan tässä matsissa ja Fedoruk pääs iskeen pari kertaa jonka jälkeen McCabe kaatui jäähän. Surkea tappelu
voitto pitää antaa Fedorukille

Don Brashear vs T.Domi II

Ehdottomasti pelin paras hanskaus...ei epäilystäkään. Cechmanek ottaa kiekon haltuun ja domi ajaa maalille. Brashear antaa vähän mailaa Domille ja niin putoavat hanskat. Brashear pääsee antamaan ensin 7-8 ihan ok lyöntiä mutta suurinosa iskuista osuu domin kypärään. sitten vähän taas sitomista ja sitten Brashear antaa 6 iskua lisää joiden joukossa yks hyvä koukku samalla kun Domi pääsee antaa yhden iskun takaisin. Sen jälkeen taas sitomista...sen jälkeen miehet iskevät vuorotellen iskuja...kumpikin saa muutaman hyvän iskun sisään ja Brashear vielä muutaman tosi hyvän koukun. ja sitten tuomarit tulevat väliin. Brashear oli aika väsynyt matsin jälkeen sen huomasi selvästi hänen kasvoiltaan. Tiukkaa vääntöä oli ja voitto ehdottomasti Brasherille..mies sai muutamia hyviä lyöntejä sisään.
voitto: Don Brashear


Luke Richardon vs D.Tucker

lyhyt tappelu mutta ihan hyvä matsi jossa Tucker pääsi antamaan 5-6 hyvää lyöntiä, Richardosin 3-4 lyöntiä vastaan..lyhyt "toe to toe" matsi joka päättyi siihen kun Richardson menetti tasapainon ja putosi polvilleen.
Voitto: Darcy Tucker
 

Punasiipi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Oletteko panneet merkille viimeisen kahden viikon aikana tapahtuneet todella lukuisat tappelut?Viimeyönä FLA-ATL ottelussa on ollut myös lukuisia taisteluita mm. Jokinen-Reirden,mutta Ottawa,Boston sekä Philly ovat todella panneet ranttaliksi huolella viimeaikoina!

Kiva nähdä jos yleisön mielenkiinto lajia kohtaan nousee moisten joukkonujakoiden sekä lukuisien yksittäistappeluiden myötä,muuttuko Bettmanin linja jatkossa?Poistuuko instigator-sääntö jotta konstaapelit uskaltavat pamputtaa rauhassa ilman pelkoa ylimääräisestä 2 minuutista?Tämä on todellakin liian aikaista alkaa toivomaan moista,mutta ehkä joskus jatkossa?

Parker,panitko merkille miten turvonnut Fedoruk oli naamastaan?Katselin alkukauden tappelua häneltä ja olin todella hämmästynyt miten poika oli paisunut kuin pullataikina.Vahvaa on Ameriikan kaurapuuro..:D
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Alku kausi oli suht laiska tappeluiden suhteen mut viimeaikoina on alkanut tapahtua tappelurintamalla. Onneksi! Ei alkukausikaan huono ollut tappeluiden suhteen mutta tällä hetkellä on yks parhaista kausista pitkään aikaan tappeluiden suhteen. Paljon hyviä matseja on nähty ja muutamia otteluita joissa on annettu yli 200min jäähyjä.

Mutta en usko että ainakaan Buttmanin aikana instigator-sääntö lähtee pois. On hän sen verran kuspää äijä!!!

Tappelut kuuluvat NHL:n ja vaikka Buttman kuinka haluis niin hän ei tule koskaan saamaan kitkettyä niitä pois.

On hienoa nähdä että sellaiset joukkueet joissa on paljon poliiseja myös pärjäävät ja tämä on hyvä asia! Ja ehkä valmentajat/toimitusjohtajat tajuavat että vaikka joukkueessa on muutama poliisi niin silti joukkue voi pärjätä.....hyviä esimerkkejä ovat juuri Philadelphia, Boston, Toronto, Chicago ja Ottawa. Pitää toivoa että joku noista voittaisi myös Stanley Cupin :D

Mutta juuri esim P.J.Stockin kaltaiset pelaajat sytyttävät ja varmasti tuovat lisää populaa katsomoon..IHAN VARMASTI..
 

T-jakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Jokinen

Saisko tosta Jokisen matsista jonkinlaisen kuvauksen tai vielä parempaa, clipin. Muutenkin olisi mukavaa, jos tähän ketjuun saisi enemmän clippilinkkejä. Moni suomalaishanskaus on mennyt ainakin minulta viime aikoina ohi...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös