Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Tapparan fanituotteden kehitysketju

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana pimeydenprinssi, 19.10.2015 klo 19.56.

 1. pimeydenprinssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara & Toronto Maple Leafs
  Mitä mieltä jengi on tämän hetken fanituotteista? Minkälaisia tuotteita toivoisit?

  Omasta mielestäni tuotteet ovat jämähtäneet menneisyyteen. Viikonloppuna kävin asematunnelin uudessa fanikaupassa jossa oli rinnan Tapparan ja Ilveksen tuotteita ja itkuhan siinä meinasi tulla. Ilveksen tuotteet ovat poikkeuksetta tyylikkäämpiä ja laadukkaamman tuntuisia. Tavara tuntuu olevan halvinta mahdollista bulkkitavaraa johon vaan lyödään seuran logo. Kirkkaan oranssi on myös toki seuran väri mutta aina ei haluaisi kulkea se kirkkain mahdollinen paita päällä, kaipaisi jotain hillitympää.

  Mitä sitten kaipaisin? Less is more, laadukkaita tuotteita simppeleillä kuvilla. Muutama tuote mainitakseni:
  Jokereilla tuntuu olevan homma enemmän kun hyvin hoidettu, heidän tuotteita pitäisi mielellään päällä muuallakin kun hallilla. Jos siis Jokereita kannattaisi...