Tapparalaistyyppinen hyytyminen kalkkiviivoille

  • 1 812
  • 7

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Niin, tätä kirjoitettaessa suomelle on taas kerran käynyt kylmät.
Venäjä tuli, puolusti ja voitti rankkareilla.

No, harmittaahan se mutta olen mielestäni löytänyt uuden katsantokannan suomen tämän vuotiseen hyytymiseen. Tämä katsantokanta nojaa vahvasti joukkueeseen nimeltä tappara.

Kyllä, kaikkihan me olemme yhtämieltä siitä että Ojanen ja Markkanen, Lydman ja Pirjetä ovat joko entisiä tai nykyisiä tapparan kantavia voimia.

Kaikkihan me myös tiedämme miten tapparalle on tässä muutamana viime kautena käynyt, bensa on loppunut aivan kalkkiviivoilla.
Etenkin juuri maalivahti Markkanen ja tähtihyökkääjä Ojanen muistanevat kipeimmin viimeisimmät tapparan ns. mustat hetket.

Omasta mielestäni homma johtuu siitä että tapparalaisiin ei ole iskostunut sellaista lopullisen ratkaisijan leimaa, ratkaisu on aina ollut omissa käsissä mutta päättäväisyys viimeiseen kuoliniskuun on aina jäänyt haaveeksi. Sitä en osaa sanoa mistä tämä johtuu.

Valitettavaa tässä asiassa on kuitenkin se että tämä ko. epidemia on nyt tarttunut myös maajoukkueeseemme, peli pyörii hienosti, mutta viimeinen ja lopullinen kuolinisku jää aina antamatta, jolloin käy juuri niin kuin elokuvamaailmassa eli paha poika jää henkiin ja palaa sitten jatko-osassa tai tässä tapauksessa jatkoajalla tms. aiheuttamaan ratinaa rattaisiin.

Tästä kaikesta huolimatta, tänään on vielä mahdollisuus ko. henkilöillä tehdä tämäkin vuodatus turhaksi, joten go ko. henkilöt go!

Täältä tähän
 

Eisenhower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat myös Ilvekselle
Tapparahan pääsi finaalipeleihin. Eikös se ollut HPK, joka hyytyi välierissä Suomen tapaan?

Kysyy Ike
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oho

ervatsalo:

Koska en ole sen kummemmin Tappara kuin HPK-kannattaja, sallinet mielipiteeni:

Aika ontuva ketjunavaus. Tollaisella provolla saat korkeintaan aikaan paljon kirsanoja ja epäasiallisuuksia ja möykkää. Äläkä nyt sitten vastaa, että mitäs sitten tuut tänne kommentoimaan.;)
 

CIA

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hämeenlinnan Pallokerho, HKP, Chievo, Newcast
No ehkä tässä tapauksessa HPK-mainen hyytyminen on paljon osuvampi ilmaus. Kerhohan ei viime kaudella pystynyt voittamaan kärkijoukkueita ja samaa voidaan sanoa nyt Suomen maajoukkueesta.

Suomen peikkona ovat ns. kovat pelit. HPK:lla esiintyi viime kaudella sama peikko, mutta ei tästä asiasta nyt enempää. Suomen valmius voittaa kovia otteluita on erittäin alhaista tasoa, ehkä syynä on se että pelaajat alkavat pelkäämään ja pupu tulee pöksyyn tai sitten syynä on Aravirran taktiset virheet.

Suomen maajoukkueen taipale viime vuosien MM-kisoissa on ollut säälittävää taaperrusta. Kyllä jotkut Kiinat ja Ukrainat kaatuvat jopa kahdeksan maalin erolla, mutta kovia joukkueita vastaan tulee aina ongelmia. Vaikka Aravirralla onkin mitaleita, eihän ole kuitenkaan pystynyt luotsaamaan maajoukkuetta loppuun asti.

Jos Suomella olisi päävalmentaja, joka luotsaisi Suomen kerran kultamitalille viidessä vuodessa ja muina vuosina ei saisi Suomea ollenkaan mitallipeleihin, pitäisin suoritusta paljon arvokkaampana kuin Aravirran nykyistä arvotonta jämä-mitalli-sarjaa. Koska kultahan on se tärkein.
 

sannifan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Miten bensan loppuminen ja Tappara liittyvät toisiinsa? Olen ymmärtänyt että Tapparaa kutsutaan Dieseliksi. Noh, eipä ole ensimmäinen kerta kun olen väärässä.

Tapparaan liittyvien pelaajien mollaamisen sijaan voisi ihmetellä HPK:n liittyvien pelaajien tyhmiä jäähyjä, Tuulolan käsien jäätymistä ETC...

Kuten ansioitunut päävalmentajamme totesi, jossittelun suo on loputon. Jos yhdessä voitetaan niin miksi emme pysty myös yhdessä häviämään? Syyttäviä sormia nousee esiin jokapuolelta, myös täältä. Miksi näin?

EDIT: Ervatsalon ansiokkaasta listasta puuttuu Viitakoski. Tähän on varmasti hyvä syy.
 
Viimeksi muokattu:

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Lukijan vastuu

Viestin lähetti Senior
ervatsalo:Koska en ole sen kummemmin Tappara kuin HPK-kannattaja, sallinet mielipiteeni:
Aika ontuva ketjunavaus. Tollaisella provolla saat korkeintaan aikaan paljon kirsanoja ja epäasiallisuuksia ja möykkää. Äläkä nyt sitten vastaa, että mitäs sitten tuut tänne kommentoimaan.;)


Niin, mainittakoon mitä kohteliaimmin että lienee jokaisen omalla vastuulla mitä on kirjoittanut, sillä hetkellä kun painaa "lähetä vastaus" nappulaa.
Näin ollen en voi itse tehdä muuta kuin olla edellä mainittua mieltä maajoukkueen ns. tapparasyndroomasta.

Mikään ei muuta sitä tosiasiaa että liigan pistepörssin kärjessä keikkunut J.Ojanen toimi lähinnä miehisen elimen jatkona pelatuissa MM-otteluissa. Myös Tapparan viime kauden kassari nimeltään Markkanen ei toiminut näissä käytävissä kisoissa sateentekijänä vaikka on sentään pelannut suuressa ja mahtavassa änärissä.

Toisaalta kisat ovat vielä pahasti kesken joten eipä nuolaista vielä..



Viestin lähetti sannifan
EDIT: Ervatsalon ansiokkaasta listasta puuttuu Viitakoski. Tähän on varmasti hyvä syy.

Niin, Viitakoskea en nyt maininnut ihan vain siitä syystä että peliaika jäi suht niukaksi. Kerholaisten "tyhmistä" jäähyistä sen verran että Miettinen teki kuitenkin sen älykkään kiekonsiirron Hagmanille nähdyin seurauksin ja pelasi muutenkin loistavat kisat.

Täältä tähän
 
Viimeksi muokattu:

Allu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kyllä Janne pelasi huomattavasti paremmin kuin esim. "Suomen lahja maailmalle" Olli "ykkössentteri" Jokinen.
 

Pete#35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,Detroit
No jokos on haukuttu Ara ja tuomarit?Nyt on vuorossa sitten seurajoukkueet.Vertaus Tapparaan tai Ojaseen pitää varmaan paikkansa,voisi lisätä vielä TPS:n kun se hyytyi 3 peräkkäiseen mestaruuteen vaikka tarkoitus oli voittaa niitä kymmenittäin!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös