Tappara vai TPS

  • 4 283
  • 73

Kumpi voittaa mestaruuden

  • Tappara

    Ääniä: 53 57,0%
  • TPS

    Ääniä: 40 43,0%

  • Äänestäjiä
    93
  • Poll closed .

Jet-Ace

Jäsen
eagle

Olet varmasti oikeassa siinä, että tämän keskustelu-ryhmän "katsomotuomarit" olisivat taas kerran viisastelemassa tuomarien ratkaisuja.

Saattaa myös olla niin, että otteluiden erotuomarien ratkaisuihin vaikuttaa pelaajan yleiset otteet kaukalossa. Jos joku pelaaja on pelannut koko ajan epäpuhtaasti, niin vastaavassa tilanteessa silläkin saattaa olla vaikutusta tuomioon. Varsin inhimillistä. Useinhan vihelletyt jäähyt ovat usean rikkeen jälkeen "se viimeinen".

Epäpuhtaalla en viittaa mihinkään.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Kyllä Tapparan koukkuja ja kiinnipitämisiä meni niin paljon läpi ilman rangaistuksia että Liuksen kakkonen oli ihan riittävä.Paljon kehuttu Tuukka Mäntylä oli todella heikko ja ihmetellä täytyy myös Arto Kukia joka ei pystynyt pitämään pikkuruista Rauteeta aisoissa.Millähän Tepsi korvaa Virran ja Rintasen ensi kaudella?Ei ole Kapasesta ainakaan sen tontin täyttäjäksi.Ei myöskään tarvitse ihmetellä että Markkanen ja Norrena eivät ole vakavia ehdokkaita MM-kisoihin sillä helppoja meni ja useita.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Itse pelistä jotain.

En kyllä ymmärrä oikein sitä, että välierät ja puolivälierät Tappara pystyi pelaamaan paremmin peluutuksellisesti, kun näin tärkeässä ottelussa. Puolustajia kuormitettiin kauheasti, Cotekin veti muutaman n.2minuutin vaidon. Sitten lopussa ihmetellään, kun ei jalka enään nouse.

TPS pelasi mielestäni kokoajan suunnilleen yhtä hyvin, lopussa vain Tappara oli väsynyt ja TPS pääsi jyräämään päälle. Mielestäni siis TPS(vain minun mielipide) ei kauheasti parantanut peliään, vaan pelasi tasaisen hyvin. Tosin alussa sattui virheitä, mitä lopussa ei sattunut.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Jip Pii

Se kuitenkin oli onni, ettei tapparan pelaaja vahingoittunut tuossa tilanteessa...tämä ajatus jää harvoin varjoon syytelyiden rytinässä. Minä kun en tuomitsemisesta mitään tiedä niin en ota asiaan kantaa. Sen kuitenkin uskallan sanoa, ettei teko ollut harkittu, kuten nimimerkki eagle kirjoittaa ja lisää vielä että lius veti täysillä poikittaista naamaan. Minusta hieman liioiteltua, mutta ymmärrän provosoitumisen. Huolestuttavaa vain tapparan kannalta, että pelaajilla alkoi luistin painaa vaikka lepopäiviä on roimasti takana.
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Tiukkaa vääntöä

Oli kyllä hyvä peli. Tappara pelasi kaksi erää hyvin, mutta kämmäsi pelin kolmannessa erässä. Ihme homma että kolmannessa erässä pääsee peli sekoamaan tuolla tavalla. Ei pelkkä liikkeen hiipuminen vaikuttanut tappioon. Periaatteessa Tepsin kolme maalia viimeisessä erässä olivat kaikki aika halpoja. Yksi löysä veto viivasta, Virran laukaus ja vielä lopussa Mäntylän pieni virhe. Sitä ennen Rauteella oli todella hyvä paikka ratkaista peli.

Tästä kun mennään eteenpäin on Tappara silti vahvoilla. Barkovin ja Ojasen kunto on hyvä ja nelosketju Kukin johdolla on selvästi edellä Rauteen TPS-nelosta. Jos Tapparan peli pysyy kasassa tiistaina koko pelin ajan tulee se olemaan vahvoilla.

Liuksen poikittaisesta kakkonen oli aika hellä ratkaisu. Tuollaisesta olisi pitänyt antaa 2+2. Muuten tuomari-linja oli kuitenkin suhteellisen hyvä.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
eagle

TPS pelasi mielestäni kokoajan suunnilleen yhtä hyvin, lopussa vain Tappara oli väsynyt ja TPS pääsi jyräämään päälle. Mielestäni siis TPS(vain minun mielipide) ei kauheasti parantanut peliään, vaan pelasi tasaisen hyvin. Tosin alussa sattui virheitä, mitä lopussa ei sattunut. [/B][/QUOTE]

Juuri tämä tasaisen vahva peli on tepsin valtti ollut jälleen läpi kauden. Neljä kenttää jaksaa jauhaa kolme erää ja yleensä loppua kohti liike vielä lisääntyy. Analyysisi on aivan oikea, virheitä tuli vain liikaa ekassa erässä.
 

Tapparammiäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Näin minä sen näin...

...pannaan tämä nyt tämänkin otsikon alle, jos ei sitä kukaan tuolta toisesta viestiketjusta lue...

Niinhän siinä sitten kävi, että Tepsi oli sen ratkaisevan karvan
verran parempi kuin Tappara.

Tappara hallitsi hyvällä liikkeellä ja pelisilmällä ensimmäistä erää,
lukuunottamatta muutamaa ensimmäistä minuuttia. Siistiä peliä
molemmilta ja muutenkin vauhdikasta (liiankin?) ja hyvää
jääkiekkoilua. Sitä mitä halusimmekin nähdä. Ojanen viskasi maalille
ja Norrena oli maskissa varsin passiivisena. Lirahti sitten siitä
sisään. Järkevä liike Ojaselta ja Tapparahyökkääjäkin hakeutui hyvin
maskiin.

Toinen maali taas tuli TPS:n selkeästä hölmöilystä, mistä pitääkin
rokottaa, jos aikoo pelejä voittaa. Tarvaisen hieno suoritus ei jätä
mitään arvailujen varaan.

Toiseen erään Tepsi tuli hyvällä liikkeellä, ja sai vähän tuurillakin
kärkeen heti kavennuksen, Markkasen malluista ja vielä mailastakin
kiekko lirui pömpeliin. Hyvällä joukkueella on tuuriakin, sanotaan.
Säkämaali, mutta maali kuitenkin.

Tämän jälkeen Tepsi vei ja Tappara vikisi, joskin tunnelmaa nostatti
M.Mäkisen uskomattoman hieno kiemurtelu läpi pakkien ja hyvä veto
yläpesään, Norrena oli jälleen menossa maihin. Tämä oli päivän
hienoin, harmi vaan kun ei riittänyt voittoon.

Kolmannen erän voitti sitten TPS selkeästi kolme - muna. Kavennuksessa
oli myös melkoisesti tuuria mukana, sillä tuskinpa kukaan olisi
uskonut kyseisen vedon menevän maaliin. Kiekon lentorata laski
sopivasti ja kiekko laskeutui yläputken alle. Markkanen ei
todennäköisesti nähnyt mistä kiekko tuli. Virran laukaus taas tuli
juomalasin korkuisena pakin jaloista, paha veto, mutta olisi tuon ehkä
voinut ottaa kiinnikin. Grönvalli olisi ehkä voinut rynnistää Virtaa
vastaan aiemmin, mutta silloin hän toisaalta olisi ajanut itsensä ulos
tilanteesta.

Kolmannessa erässä Tapparalla alkoi kieltämättä hiukan vauhti tuntua,
katko pleksin rikkumisen takia tuntui tulevan hyvään saumaan. Tämän
jälkeen manselaiset saivatkin hiukan otetta, mutta se ei riittänyt.
seurasi ottelun ainoa puhuttava tilanne, eli (muistaakseni Liuksen)
selkeästi päähän kohdistunut taklaus. Tuosta olisi ehkä voinut antaa
enemmänkin kuin kakkosen, mutta... no joo. Tapparan olisi ehdottomasti
pitänyt käyttää hyväkseen tuo ylivoima ja leipoa jäälle joku Ojanen -
Barkov -yhdistelmä. Ei vaan onnistunut, ja sitten jäähyilijä
pamauttikin nätisti pyörähdettyään ratkaisun yläpesään.

Tältä se siis Tapparanmiähestä näytti, parempi voitti. Mitään ei
oikeastaan jäänyt hampaankoloon. Kahden maalin johtoasema olisi
pitänyt pystyä säilyttämään, siihen tämä homma kaatui. Ei muuta kuin
onnea Turkulaisille tämän ensimmäisen kohtaamisen voitosta. Saas nähdä
kaivetaanko O'Brien ja Pukka seuraavaan otteluun mukaan.

Hiki siinä tuli, perkules..:)

MK
 

Flazor

Jäsen
Mikä mättää?

9200 ja rapiat oli katsojia tänään Teksti-TV:n mukaan Elyseellä. Ovatko pudotuspelit kärsineet inflaation Turussa vai missä on vika kun lätkä ei kiinnosta? Odotetaanko Turussa jo niin kiivaasti jalkapallokauden alkua, että jääkiekko on jäänyt taka-alalle? Vai rupeaako turkulaisia kiekkojännäreitäkin pikkuhiljaa jo kyllästyttämään tämä Ompeluseuran jatkuva menestyminen?

Viime kaudella taisi olla sama tilanne: TPS-Jokerit- loppuottelut vetivät molemmat muistaakseni vajaat 10 000 katsojaa. Toivottavasti Hakametsä natisee liitoksistaan tiistaina, kun itsekin sinne suuntaan.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Syy vähäiseen yleisömäärään...

...johtuu ehdottomasti siitä että matsi näkyi telkkarissa:)
 

Janneone

Jäsen
Minun mielipiteeni:

No täytyyhän tota Liuksen jäähyä hieman puolustellakin vaikkakin ilmiselvä jäähy se oli. Ensinnäkin Uhlbäck esti Liusta karvauspuuhissa kun tämä oli menossa kiekolliseen. Lius yritti väistää Uhlbäckiä ja hypätessään maila osui niskaan. Aivan oikeutettu 2min. mutta toinen asia mikä itseänikin pelaajana äärettömaästi ärsyttää kun jäädään jäähän makaamaan ja filmaamaan. Uhlbäck jäi jäähän nököttämään pitkäkseen vaikkei kuitenkaan kummemin käynyt; vähän sisua siellä kentällä ja vaihtoon täysillä jos pääsee suinkin. jäälle makaamaan jääminen ei hyödytä edes kyseistä joukkuetta. Kun kolhittu pelaaja olisi voinut mennä suoraan vaihtoon ja Tappara olisi saanut sirretyn rangaistuksen ansiosta ylivoiman niin sitä ei nyt tapahtunut. Itse henkilökohtaisesti torun mielessäni aina pelaajia omassa ja muissakin joukkueissakin kun jäävät jäähän leviäksi. Ylös sieltä ja sassiin jos ei kummemin käy. Saisikin herkemmin antaa filmauksesta ja sukeltamisesta jäähyjä.
 

tsei_tsei

Jäsen
Pistetään nyt tähänkin viestiketjuun aatteita pelistä.

Eli ensinnäkin tulee mieleen tuo Liuksen tilanne. Käsittämätöntä on perustella Liuksen tekoa sillä, että Uhlbäck yritti estää Liusta. Jos ottelun jokaisen blokin jälkeen olisi oikeutettua lyödä vastustajaa poikittaisella kaulaan, niin kentällä ei pelaisi ottelun lopussa enää yhtään pelaajaa. Ainoa filmaaja ottelussa taisi olla Rautee. Uhlbäck tuskin pitää niskatukea huvikseen yllään.

Se mitä en tuossa toisessa ketjussa vielä sanonut, niin mielestäni TPS käytti loistavasti ison kaukalon hyödykseen ja juoksutti Tapparan pelaajia poikittaissyötöillä. Monta vaarallista tilannetta syntyi keskelle juuri TPS:n pelattua kiekon laitaan ja Tapparan pelaajien rynnätessä perään. TPS:llä tulee olemaan huomattavasti vaikeampaa Hakametsässä.

Lisäksi tuo yleisömäärä ihmetyttää. TPS:n olisi ehkä syytäkin jäädä finaalien ulkopuolelle välillä, jotta edes finaalipeleihin saataisiin täysi tupa. Itse en päässyt tiistain peliin, sillä en ehtinyt lippupisteeseen riittävän ajoissa. Lipunhinnan vertaa en ala maksamaan puhelinpalvelussa. Playoff-kausarikin jäi ostamatta, kun luulin, että en pääse ensimmäiseen peliin, ja mahdollisten ylijääneiden pelienkin käyttäminen olisi ollut vaikeaa.
 

velho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, sympatiat HIFK:lle
Re: Syy vähäiseen yleisömäärään...

Viestin lähettänyt käyttäjä Vanha Len
...johtuu ehdottomasti siitä että matsi näkyi telkkarissa:)

Kaikki finaaliottelut on jo useita vuosia lähetetty suorana MTV3:n toimesta. Kyllä syy on yksinkertaisesti kyllästyminen jääkiekon ylitarjontaan. Se näkyi runkosarjassa vielä paljon selvemmin: Elysee Areenalta ilmoitettiin ilmeisestikin kutakuinkin paikallaolijoita vastaavia, karun alhaisia lukemia mutta Hartwall Areenan luvuissa oli aina 1000-2000 kylmäkallea mukana.:D:D:D
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Veisuu ala tsei tsei

Lisäksi tuo yleisömäärä ihmetyttää. TPS:n olisi ehkä syytäkin jäädä finaalien ulkopuolelle välillä, jotta edes finaalipeleihin saataisiin täysi tupa. Itse en päässyt tiistain peliin, sillä en ehtinyt lippupisteeseen riittävän ajoissa. Lipunhinnan vertaa en ala maksamaan puhelinpalvelussa. Playoff-kausarikin jäi ostamatta, kun luulin, että en pääse ensimmäiseen peliin, ja mahdollisten ylijääneiden pelienkin käyttäminen olisi ollut vaikeaa.
[/B][/QUOTE]

Sun pitää ehdottomasti alkaa kerätä adressia tepsin pois saamiseksi finaaleista...viet sen sitten turkuun päättäville elimille. Muuten viestisi loppuosa oli kuin pikkupojan seli seli osastoa opettajalle myöshästyttyään ekalta tunnilta. Mikä yleensä saa ihmiset kommentoimaan vuodesta toiseen tätä samaa paskaa turku-hallin katsojaluvuista? Ei se kuitenkaan taida olla pelaajien vika vaikka joukkuetta haluaisitkin "rangaista". Muuten asia ei pahemmin kolauttaisi, mutta tuo mukahuoliturunkatsojamäärästä ärsyttää. Rahalliset erot eivät ole niin suuria että jokin joukkue kriittisesti kärsisi tästä. Perusteluna vaikka se että finaalin toinen osapuoli olisi pelicans, tällöin potti jäisi vielä pienemmäksi. Vai olenko nyt aivan väärässä? Entä sitten jos jompi kumpi laittaisi finaalit poikki suoraan kolmessa vaikka pari tuottoisaa peliä voitaisiin vielä käydä. Ei joukkueet tällaisiin kaadu. Ainoa huoli joillakin tahoilla on että finaali käydään kehän ulkopuolella, sisällä olisi kuulemma tullut parempi tulos rahallisesti. Näinhän se kai onkin, mutta kun jokainen joukkue yrittää parhaansa ja tämä katastrofi on nyt jälleen toistunut.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
velho

Eikös tuosta viestistä paistanut että se oli vitsi? Vakio selitys, jota turkulaiset ovat jo vuosia käyttäneet. Se on tosi asia, että yleisöä ei kai sitten kiinnosta, that´s it. Miksi sitä sitten joka vuosi ihmetellään.
 

velho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, sympatiat HIFK:lle
Re: velho

Viestin lähettänyt käyttäjä Vanha Len
Eikös tuosta viestistä paistanut että se oli vitsi? Vakio selitys, jota turkulaiset ovat jo vuosia käyttäneet. Se on tosi asia, että yleisöä ei kai sitten kiinnosta, that´s it. Miksi sitä sitten joka vuosi ihmetellään.

Ei se ollut vitsi - ikävä kyllä. Nuo virnistyksetkin menivät Hjallikselle, koska Harwall Areena on ollut kolkon puolityhjä koko kauden, vaikka ilmoitetut katsojamäärät ovat olleetkin varsin tyydyttäviä.
 

Flazor

Jäsen
Vanha Len: Mikä yleensä saa ihmiset kommentoimaan vuodesta toiseen tätä samaa paskaa turku-hallin katsojaluvuista?


Se fakta, että hallia ei saada edes finaaleissa täyteen, ihmetyttää ainakin allekirjoittanutta. En tiedä, onko teksti-TV:n pojille sattunut typo vai mikä, mutta totuus on, että alle 10 000 katsojaa on suoraan sanottuna pettymys. Hakametsässä tulee olemaan huomenna ahdasta, se on sanomattakin selvää, mutta peräänkuulutan myös turkulaisten kiinnostusta oman kaupunkinsa ylpeyttä kohtaan.

Turussa on nyt pelattu kahtena vuotena kolme loppuottelua yleisökeskiarvolla, joka jää auttamattomasti alle 10 000:n. Taitaa tehdä 9000:kin tiukkaa. Lisäksi puolivälierissä katsojia ei ollut nimeksikään ja välierätkin vetivät "vain" hieman yli 8000 katsojaa. Eli missä on vika? Vastausta voisi hakea muutaman vuoden takaa kun huippunimillä (Riihijärvi, Lehto, Rousson etc.) varustettu Lukko eteni voitosta toiseen. Tällöin yleisömäärät kääntyivät äkkiä laskuun ja muistaakseni Helsingin Sanomiin kirjoitetussa yleisönosastojutussa vaadittiin joukkueeseen lisää raumalaisia pelaajia, jotta katsojaluvut nousisivat. Tosin TPS-välierissä Äijänsuo oli loppuunmyyty, mutta puolivälierissä Kiekko-Espoota ja HIFK:ta vastaan taidettiin jäädä hieman yli 3000 katsojaan.

Huolestui,
 

Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nuo Flazorin hakemat yleisöluvut kolmesta viimeisimmästä loppuottelusta ovat siis 8805, 11820 ja 9230, joiden keskiarvoksi tulee 9951,67 katsojaa ottelua kohden. Maagisesta 10000:n rajasta jäädään siis 48,33 katsojaa, mutta 9000:n rajan kanssa ei sentään tee tiukkaa. Rauhoituksen sanana huolestuneimmille voin todeta, että kolmas finaali lienee melkoisen varmasti perinteiseen tapaan loppuunmyyty, sillä itse jouduin yhtä perinteisesti tyytymään seisomapaikkaan. Jos katsojia on täysi tupa, eli 11820, tulee neljän kotifinaalin keskiarvoksi 10418,75 katsojaa per ottelu, joten "haamuraja" ylittyy reilusti.

Luvuissa olisi toki paljon parantamisen varaa, mutta minkäs teet. Haluan kuitenkin huomauttaa, että nämä "halli täynnä vai ei" -tyyliset vertaukset ovat melkoisen epäoikeudenmukaisia, kun vertailukohteina ovat Hakametsän halli ja Turkuhalli tai viime kevään tapaan Nordenskiöldinkadun halli ja Turkuhalli ("Hifki sai sentään hallinsa välierissä täyteen, Tepsi ei", sanottiin silloin). Turkuhalli kun vaatii täyttyäkseen n. 4000 katsojaa enemmän kuin Tapparan ja HIFK:n kotiareenat. Minusta ero on vähintäänkin huomattava.


Finaalitunnelmaisin terveisin,
Power
 

L-Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hallien täyttymisestä voin omalta osaltani sanoa, että mieluummin katson peliä kotisohvalta tai baarista videotykiltä, kuin raahaudun ylimmille piippuhyllypaikoille tai yritän tirkistellä seisomapaikoilta muitten selkien takaa.

Tehdäänpä hieman kertausta käydystä keskustelusta:

- Rautee filmaa...

- Lius on sika...

- Jäähallin kuuluttaja on puolueellinen...

- MTV3:sen selostajat ovat puolueellisia...

- Tepsi teki tuurimaaleja...

- Tuomarit olivat puolueellisia...

- Turkulaiset ovat puolueellisia valinnoissaan...

- Turkulaiset eivät jaksa raahautua hallille...

Vielä on käyttämättä varastosta:

- Tee-pee-äss kannustus kuulostaa hassulta.
Ii-äf-koo on paljon parempi.

- Jortikka on synonyymi

- Turkuhallille on huonot liikenneyhteydet

- Tanssitytöt ovat ihme vääntelijöitä

- Makkara oli kallista ja olut väljähtänyttä

- Turku on Suomen perse

- Niittymäki vääntelee niskojaan (jos pääsee pelaamaan)

- Tepsi pelaa neitikiekkoa

Yrittäkääpä keksiä lisää! Miten olisi:

- Jääkoneella ajettiin kiekkolle parempaa liukumaa kohti Tapparan maalia.

- Tapparan aition luukun saranoita ei oltu rasvattu kunnolla.

- Pelaajat saivat tikkuja takamukseen puupenkeiltä

- Tapparan pukukopin suihkuista tuli kuulemma kylmää vettä

- Sitten voi vetää esiin vielä klassiset: Jää oli huonossa kunnossa ja maalit pois paikoiltaan.

Noh, onhan se hienoa, että puolueettomat Moto, Flintstone ja muut lomalaiset saavat myös osallistua kiekkokeskusteluun Tapparalaisten rintamassa. Lisäksi se lievittää pettyneitä mieliä.

Kokonaisuudessaan täytyy kuitenkin kiittää Tapparalaisia asiallisena pysyneestä keskustelusta. Toivon mukaan ette lähde pääkaupunkilaiselle linjalle!

Ja taas pitää huomioida, että toisen kerran Kiekkopesän/Jatkoajan historian aikana olen Mixun kanssa samaa mieltä - ainakin osin. Liuksen tilanteesta 2+2 olisi ollut kova tuomio ottaen huomioon ottelun erittäin sallivan linjan ja peliajan vähyyden. Olisihan se saattanut jollain tavalla olla perusteltavissa. Mitään tahallista vahingoittamissyytettä en tässä tapauksessa allekirjoita, koska sen näki Jonin silmistä. Kakkosen hyväksyn mukisematta ja pahoittelen Liuksen puolesta.

L-Mies
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Eipä tainnut olla hakametsäkään olla loppuunmyyty jokaisessa välierässä, vaikka vastakkain oli kaksi kotikaupungin joukkuetta.
 

tsei_tsei

Jäsen
Viestin lähettänyt käyttäjä Vanha Len


Sun pitää ehdottomasti alkaa kerätä adressia tepsin pois saamiseksi finaaleista...viet sen sitten turkuun päättäville elimille. Muuten viestisi loppuosa oli kuin pikkupojan seli seli osastoa opettajalle myöshästyttyään ekalta tunnilta.

Tekstin voi ymmärtää näköjään miten haluaa. Minun puolesta TPS saa olla finaaleissa, enkä kanna huolta mistään rahamääristä. Ihmettelin todellakin, että miksi finaali ei ole loppuunmyyty. Se on ilmeisesti kärsinyt niin kovan inflaation Turussa. Siksi mielestäni olisikin jopa hyvä turkulaisille, että TPS jäisi finaalien ulkopuolelle välillä.

Mitä tulee minun myöhästelyselityksiin ensimmäiseltä tunnilta, niin en ymmärrä miksi se sinua häiritsee. Kerroin ainoastaan, että minua harmittaa se, että en saanut lippua tiistain otteluun. Syytkin sitten pistin perään. Minulla ei ole varaa maksaa yhtään ylimääräistä ottelulipuista. Hyvä kun nyt pääsen matseissa käymään. Jos joku jättää ottelun televisionnin takia väliin ja toisaalla kaikki halukkaat eivät mahdu halliin, niin etkö näe epäkohtaa?
 

L-Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Niin TseiTsei!

"Jos joku jättää ottelun televisionnin takia väliin ja toisaalla kaikki halukkaat eivät mahdu halliin, niin etkö näe epäkohtaa?"

Niin, mikä se epäkohta onkaan? Pitäisikö turkulaisten mennä Turussa Turkuhalliin Tampereella ulosjääneitten tamperelaisten mielen hyvittämiseksi? Sekö olisi jonkun moraalikäsityksen mukaan oikein? Sitäkö tässä haetaan? Tuohan on kuin suoraan koulun ruokatunnin opetuksista - jos jätät ruokaa syömättä niin lapsi nälkiintyy Etiopiassa. No, sanon tähän saman minkä sanoin opettajalle: lähetä se ruoka sitten sinne Etiopiaan tai tulkaa tamperelaiset sieltä puutteellisista oloistanne katsomaan peliä Turkuun.

Turkulaisten tässä kypsänä pitäisi olla, kun ei tiistain peliin saa riittävästi lippuja. Niin, rakentakaas pojat itsellenne isompi halli ja tulkaa sitten isottelemaan meidän laatikollemme.

L-Mies

P.S. Johtuukohan Tampereen täydempi halli pienemmästä televisioiden penetraatioasteesta? Mietitäämpä hetki...
 
Viimeksi muokattu:

tsei_tsei

Jäsen
Viestin lähettänyt käyttäjä L-Mies
Niin TseiTsei!

Niin, mikä se epäkohta onkaan? Pitäisikö turkulaisten mennä Turussa Turkuhalliin Tampereella ulosjääneitten tamperelaisten mielen hyvittämiseksi?

P.S. Johtuukohan Tampereen täydempi halli pienemmästä televisioiden penetraatioasteesta? Mietitäämpä hetki...

Noniin, jotain tuollaista hyvitystä kaipaisin. Parempi olisi vielä se, että 1) TPS pitäisi muutaman välivuoden tuon menestyksen suhteen, ja TPS:n palattua huipulle Turussa olisi finaaleissa halli täynnä. (tai ainakin yli 10 000) 2) Tampereelle rakennettaisiin uusi parempi ja isompi halli. Jos nämä L-Mies pystyt hoitamaan, niin olen tyytyväinen.

Niin, ja en minä tuota televisionäkökulmaa tuonut esille alunperin. En malttanut jättää vain mainitsematta.
 

tsei_tsei

Jäsen
Aluksi meinasin jättää tähän vastaamatta, mutta enhän minä malttanut.

L-Mies kertoi:

>Tehdäänpä hieman kertausta käydystä keskustelusta:

>- Rautee filmaa...

Niinhän se tekee.

>- Lius on sika...

Pienen hetken ajan sunnuntain ottelussa tämä piti paikkaansa.

>- Jäähallin kuuluttaja on puolueellinen...

Erittäin hyvä huomio. Tähän kiinnitetään vihdoinkin riittävää huomiota.

>- MTV3:sen selostajat ovat puolueellisia...

Niin no, kuka kenellekin mitäkin.

>- Tepsi teki tuurimaaleja...

Todellakin. Taitohan Tepsillä ei riitä.

>- Tuomarit olivat puolueellisia...

Räikeästi.

>- Turkulaiset ovat puolueellisia valinnoissaan...

Öö, nyt tipuin kärryiltä. Liittyikö tämä siihen televisio vs. halli -keskusteluun?

>- Turkulaiset eivät jaksa raahautua hallille...

Totta tämäkin. Ihme porukkaa nuo turkulaiset.

>- Tee-pee-äss kannustus kuulostaa hassulta.
> Ii-äf-koo on paljon parempi.

Hassu on väärä sana. Tyhmä tai idioottimainen on paljon parempi.

>- Jortikka on synonyymi

Todellakin, mukaan kannattaa lisätä vielä myös ulkoiset yhdenmukaisuudet.

>- Turkuhallille on huonot liikenneyhteydet

Eipä ole vähään aikaan tullut käytyä. Hyvä jos tämäkin löytyy varastosta.

>- Tanssitytöt ovat ihme vääntelijöitä

Tästä ei kyllä saa negatiivista asiaa sitten millään.

>- Makkara oli kallista ja olut väljähtänyttä

Niinhän se aina menee, paitsi Vaakon nakilla.

>- Turku on Suomen perse

Tähänhän sitä lopullisesti sitten aina päädytään.

>- Niittymäki vääntelee niskojaan (jos pääsee pelaamaan)

Ärsyttävä tapa. -naks- Noniin, nyt on parempi.

>- Tepsi pelaa neitikiekkoa

Yhdistettynä koukkimiseen, kahvaamiseen ja sikailuun.

>- Jääkoneella ajettiin kiekkolle parempaa liukumaa kohti >Tapparan maalia.

Kaskun tätä ei olla aikaisemmin huomattu. Hyvä että kerroit.

>- Tapparan aition luukun saranoita ei oltu rasvattu >kunnolla.

Tämäkin vielä.

>- Pelaajat saivat tikkuja takamukseen puupenkeiltä

Pelihousutkin perkule unohtuivat.

>- Tapparan pukukopin suihkuista tuli kuulemma kylmää vettä

Turkulaista vieraanvaraisuutta.

>- Sitten voi vetää esiin vielä klassiset: Jää oli huonossa >kunnossa ja maalit pois paikoiltaan.

Todellakin!

Katsos. Nythän mekin alamme löytämään yhteisen sävelen, eikä tarvita edes 15 perättäistä viestiä, kaksi riitti minulle. (yhä katkera)
 

velho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, sympatiat HIFK:lle
Hyvä L-mies ja tsei tsei!

Enempi tällaista! En ole pitkään aikaan nauttinut näiden juttujen lukemisesta yhtä paljon kuin teidän keskinäisestä huuleilustanne.:D:D:D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös