Tappara-TPS 17.2.2004 klo 18.30, Hakametsä

  • 5 777
  • 57

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Tappara vieraissa on ollut Tepsille paha paikka. En äkkiseltään muista milloin TPS on viimeksi Tapparan vieraissa voittanut. Tämän kauden ensimmäinen kohtaaminen Tampereella päättyi 2-0 Tapparalle. Turussa TPS sensijaan on voittanut molemmat tämän kauden kohtaamiset (3-1, 5-2). Jos TPS jatkaa samalla sykkeellä kun lauantaina pelasi Jokereita vastaan Turussa niin hyvä tulee.

Ykköshyökkäysvitja oli rukattu Lauantaina muotoon Mikkola-Aalto-Eloranta ja hyvin tuntui toimivan. Tilanteita luotiin paljon. Viimeistelyssä oli kuitenkin parantamisen varaa. Itse hieman epäilin Mikkolaa ennen peliä, mutta todella pirteästi hän pelasi. Mikkola jatkanee ykköskentässä myös Tampereella. Hulkkonen saadaan Tapparaa vastaan jo mukaan eli Seikola palaa kakkospakkipariin. Tappara pelasi lauantaina Hämeenlinnassa, jossa ei pelistä kiihkeyttä puuttunut. Pari hanskausta ja sanansäilää lehdistötilaisuutta myöten. Tapparan tehomiehet ottelussa olivat Janne Ojanen (2+0) ja Mike Stapleton (0+3).

TPS:llä on kahdeksasta viime pelistä seitsemän voittoa. Jos katsotaan Tapparan saldoa samalta ajalta eli kahdeksalta viime peliltä on saldona kolme voittoa ja viisi tappiota. Hieman eri tahtiin joukkueiden junat ovat siis kulkeneet viime aikoina. Tapparalla ei siis ole voittoa vielä maajoukkutauon jälkeen ja nyt joukkueella onkin varmasti kova halu näyttää kotiyleisön edessä, että kyllä joukkue pystyy myös voittamaan. TPS:n vieraspeli on ollut ailahtelevaa. kaksi edellistä vieraspeliä voitettiin, mutta sitä ennen oli kolmen vieraspelin tappioputki. Tiukka peli tulossa niin kuin joukkueiden välillä on tapana ollut erityisesti Tampereella.

Molemmille joukkueille pisteet maistuisivat. Tappara taistelee pääsystä kuuden joukkoon ja TPS puolestaan omaa vielä mahdollisuudet runkosarjan voittoon.
 

Stounifani

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti juippi
Tappara vieraissa on ollut Tepsille paha paikka. En äkkiseltään muista milloin TPS on viimeksi Tapparan vieraissa voittanut.
Tappara on tosiaankin ollut Tampereella Tepsille erittäin vaikea voitettava jo pitkän aikaa. Mistähän mahtaa johtua. Viimeisin voitto Tepsille on 14.4.2001, silloin kun juhlittiin Sahlstedin jatkoaikamaalilla tullutta mestaruutta.

Sen jälkeiset pelit:

23.09.2001 Tappara - TPS 3-0
05.01.2002 Tappara - TPS 3-0
30.03.2002 Tappara - TPS 3-1
02.04.2002 Tappara - TPS 2-1 ja.

03.12.2002 Tappara - TPS 3-2
02.03.2003 Tappara - TPS 4-0

20.11.2003 Tappara - TPS 2-0

Seitsemän tappiota on nyt peräkkäin ja maaliero uskomattomat 4-20! Eli maalinteko on ollut yhtä tuskaa. Muistaakseni toissa kaudella pelattiin vielä keskinäinen harjoituspeli, joka sekin päättyi Tapparalle 3-0.

Että voitto maistuisi kyllä tiistaina aikas makealta. Jospa tehtäisiin vaikka kolme maalia?! Tappiohin ei olisi muutenkaan varaa, jos runkosarja aiotaan viedä. Kärpät hakee taas tiistaina helpot pisteet Porista. Nyt on kyllä kieltämättä hyvät mahdollisuudet voittoon. Tappara kun ei missään huippuvedossa ole ollut.

Tapparalta sivussa ainakin Koskenkorva ja Clarke, joka lienee pelikiellossa. Miten on Barkovin ja Öhmanin kohdalla tilanne?

Kiviharju, Kankaanperä ja Nurminen TPS:n poissaolijat. Ainoastaan viimeksi mainittu noista tuntuu. Hulkkosen paluu on hyvä homma. Toivottavasti pistää parit tapparalaiset levyiksi jäälle. Riippuu tosin jos tuomarina häärii vaikkapa Rönni, niin avojääpommien väliin jättäminen voisi olla hyvä idea.

Tepsin maalille luistelee Karjalainen, jos J.Koivuun on uskominen. Hyvä näin, ettei Tuomon pelituntuma aivan pääse karkaamaan. Lassila on pelannut toki hyvin.

Vähämaalinen peli lienee tästäkin luvassa. 1-3, viimeinen pistetään tyhjiin. Mäkinen tekee Tapparan ainokaisen.

EDIT: pientä säätämistä.
 
Viimeksi muokattu:

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Re: Re: Tappara-TPS 17.2.2004 klo 18.30, Hakametsä

Viestin lähetti Stounifani
Tappara on tosiaankin ollut Tampereella Tepsille erittäin vaikea voitettava jo pitkän aikaa. Mistähän mahtaa johtua. Viimeisin voitto Tepsille on 14.4.2001, silloin kun juhlittiin Sahlstedin jatkoaikamaalilla tullutta mestaruutta.


Itselläni oli kyllä mielessä, että viimeisin voitto taitaa olla se mestaruuden ratkaissut ottelu, mutten sitä kirjoittanut, koska en ollut täysin varma. Aika uskomattoman monta peliä ollaan nyt hävitty Tapparalle mansessa putkeen. J.Koivu voisi vaikka hieman vilauttaa tätä tilastoa pelaajille motivation lähteenä ennen peliä.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Re: Re: Tappara-TPS 17.2.2004 klo 18.30, Hakametsä

Viestin lähetti Stounifani
Että voitto maistuisi kyllä tiistaina aikas makealta. Jospa tehtäisiin vaikka kolme maalia?! Tappiohin ei olisi muutenkaan varaa, jos runkosarja aiotaan viedä. Kärpät hakee taas tiistaina helpot pisteet Porista. Nyt on kyllä kieltämättä hyvät mahdollisuudet voittoon. Tappara kun ei missään huippuvedossa ole ollut.

Hyvähän tämä olisi voittaa mutta mitään pakkoa ei ole olemassa. Kolmen viimeisen matsin voittoputki kertoi sen, että aikataulussa ollaan. Runkosarjan piikkipaikka tulee bonuksena jos on tullakseen. En välttämättä odottaisi lähimatsien aikana mitään ihmesuorituksia keneltäkään, tässä vaiheessa kautta peli- ja harjoitusrasitus on aika kova. Herkistely alkaa sitten pleijarien paikkeilla.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Oudosti nuo pelit tosiaan on menneet. Viimeeksikään TPS ei käynyt Hakametsässä esittämässä mitään ihmeellistä ja sitten jokin aika siitä olivat jo sarjan kärjessä. Tämä pisti ihmettelemään sen enempää Tepsin matseja nähtyä. Turussa tuli sitten käytyä ja täysin purjessa oltiin sillä kertaa. Tiistaina voi olla sama edessä taas, varsinkin kun peräpään varmin mies Clarke puuttuu Öhmanin ja Barkovin lisäksi.
 

rookie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Red Wings
Ei totisesti ole hakametsä ollut tepsille helppo paikka, mutta nyt taitaa olla korkea aika katkaista moinen putki. Tiukasti lähdetään pitämään oma pää puhtaana ja sitä kautta voittoon. Vähämaalinen ottelu on todennäköisesti edessä, joten pari maalia riittänee voittoon. Lassila hoitaa loput.

LT 1-2
 

Icetea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ässät ja Kulta-Jukan joukkueet.
Ei ole alkanut tämä viimeinen jakso ennen pudotuspelejä kovin mairittelevasti. Osasyy on varmasti nämä muutamat poissaolot mutta kyllä ne tärkeimmät syyt löytyvät ihan jostain muualta. Maalinteko on koko kauden ajan tökkinyt eikä siihen ongelmaan tunnu löytyvän ratkaisua. JYP-matsissakin niitä paikkoja oli kuitenkin sen verran että niistä olisi peli pitänyt ratkaista meidän hyväksi. Samanlaiseen tuhlailuun ei kyllä Tepsiä vastaan ole varaa.

Itse aion olla paikan päällä ja toivotaan että porukkaa tulee suhteellisen mukavasti. TPS on kuitenkin vastus joka sytyttää täällä Tampereella. Viimeksi tuli tehtyä turha reissu Turkuun joten otetaan vahinko takaisin.;)
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Tjahas sit mennään taas vieraspeli maailmaan seuraavassa pelissä, kun TPS matkustaa Tampereelle ja kohtaa Tapparan.

Sitten lähetään hakemaan ekaa voittoa Tapparasta Hakametsän jäällä sitten 2001 ratkaisevan finaalin jälkeen. Kyseisen ottelun jälkeen onkin kyyti ollut kylmää, kun Tappara on vienyt ja Tepsi vikissyt. Ja kaudella 2001-02 Tappara vie neljä liigapeliä ja yhden harjoitusottelun maalein 14-2. Nyt olisikin aika katkaista tämä 8 peliä kestänyt tappioputki Hakamettän jäällä.

Tepsillä on kylläkin peli kulkenut aivan eritahtiin kuin kahdella edelliskaudella ja mitä se kulki kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Tampereella. Tepsiltä puuttuu ottelusta Nurminen, Kiviharju ja Kankaanperä nyt, kun Hulkkonen pääsee taas jakamaan avojääpommejaan siis, jos Rönn ei ole tuomarina.

Lassila vai Karjalainen varmaankin Lassila, joka on muutenkin nyt pelannut ykkösenä ja on hyvin pelaillutkin maalilla. Tapparalla maalille luistellee Lehto, sillä tuskimpa he Sasua pistävät maalille tässä ottelussa. Tepsin ketjut jatkanevat samassa muodossa kuin Jokereita vastaankin, mutta pakistossa tullee muutoksia Hulkkosen palatessa kokoonpanoon ja saamme taas peloitteen pakkipariksi eli Seikola-Paukkunen.

LT Tappara-TPS 1-3

PS. pieni ryhmä on Turusta tulossa kannustamaan Tepsiä ja aiomme mennä seisomakatsomoon kannustamaan ja tietysti eri päätyyn missä Tapparan fanikatsomo sijaitsee. Kaikki paikalle saapuvat TPS-fanit toivottavasti löytäisivät myös sinne ja saisimme hyvän metelin aikaiseksi. Ja jos hallille eksyy Ilves kannattajia niin he ovat tervetulleita joukkoomme huutamaan Tapparan suohon.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Karjalainen ilmeisesti maalilla

Viestin lähetti Jykke1978
Lassila vai Karjalainen varmaankin Lassila, joka on muutenkin nyt pelannut ykkösenä ja on hyvin pelaillutkin maalilla.

Ilmeisesti Tuomo on maalilla Hakametsässä. Jukan jupinoista oli taannoin luettavissa, että Lassin vekkari on jätättänyt viime aikoina ja pikku penaltti on edessä.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Ahaa, kiitoksia tästä tiedosta sinulle Pressiboxi. Itsekkin olen kuullut, että joku TPS peluri on myöhästynyt/myöhästellyt hieman harjoituksista, mutta henkilön nimeä en ole kuullut, mutta taitaa kyseessä sitten olla Lassila.
 

Tep

Jäsen
Tappara on todellakin ollut erittäin vaikea vastustaja kotonaan vierailija Tepsille. Odotan pelistä kumminkin niukka maalista, ja ehkä vaakakuppi kallistuu lievästi TPS:lle.

Olipahan Karjalaisen maalikomennus Lassilan penaltin tai minkä tahansa syy, on ihan hyvä että Tuomolle annetaan pelejä, ettei vire katoa, kuten joku edellä jo sanoi. Mutta on Lassila pelannut hyvin, ei siinä mitään. Hienoa, että TPS:llä on kaksi loisto mokkea, jotka kumpikin hoitavat tonttinsa asiallisesti.
 

tsei_tsei

Jäsen
Vanhat pelit ei tässä paina. TPS ja Tappara ovat tällä hetkellä täysin eri planeetalta. Tappara on viime aikoina keskittynyt häviämään niin ne "helpot" kuin tärkeätkin pelit ja menettänyt mahdollisuutensa pääsystä kuuden joukkoon. Suhteellisen varma kahdeksas sija ei taida pelaajiakaan saada enää antamaan parasta runkosarjassa. Ihan viimeisimpiä pelejä en ole Tapparalta nähnyt, mutta perseelleen on mennyt joka tapauksessa, joten parannusta tuskin on tapahtunut. Edes piristynyt ylivoima ei auta, kun tasakentällisin ei sitten tule enää osumia.

Öhman, Barkov, Clarke ja Koskenkorva ovat poissa, mikä ei ainakaan helpota urakkaa. JYP:iä vastaan ykkössentteri oli Johannes Alanen ja HPK-ottelussa tätä vastuuta kantoi Arto Kuki. Pelottaa varmaan jo valmiiksi vastustajia. Onneksi Janne Ojanen osoitti ainakin pisteiden valossa piristymisen merkkejä. Ojasen kentällinen onkin tällä hetkellä ainoa toimiva kokonaisuus eikä ratkaisuja muualta voi odottaa. Helppo nakki siis Tepsille.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti Jykke1978
Ahaa, kiitoksia tästä tiedosta sinulle Pressiboxi. Itsekkin olen kuullut, että joku TPS peluri on myöhästynyt/myöhästellyt hieman harjoituksista, mutta henkilön nimeä en ole kuullut, mutta taitaa kyseessä sitten olla Lassila.

Eipä tuosta minullakaan varmaa tietoa ole, mutta jotain on pääteltävissä ykkösveskarin vaihdosta ennen yleensä Tepsille vaikeaa Tappara-vieraspeliä. Ainakin itse kuvittelin, että Kake ottaa koppeja vasta Pelsu-matsissa?
 

Stounifani

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Pressiboxi
Hyvähän tämä olisi voittaa mutta mitään pakkoa ei ole olemassa. Kolmen viimeisen matsin voittoputki kertoi sen, että aikataulussa ollaan. Runkosarjan piikkipaikka tulee bonuksena jos on tullakseen.
Ei tietenkään mitään pakkoa, mutta jos tässä aiotaan vielä Kärppien kyydissä sinnitellä, niin tappioita ei kovin montaa saisi tulla. Kyllähän tuo runkosarjavoitto pelaajillakin jonkinlaisena tavoitteena on? Tietenkin on tärkeintä olla terävimmillään play-offeissa ja siihen tottakai tähdätään. Eipä tuolla runkosarjavoitolla ole käytännössä mitään merkitystä tosipelien alkaessa. Mutta olisi se kieltämättä hienoa nähdä Kuli nostelemassa tätä hieman arvottomampaakin poikaa, ikäänkuin esimauksi kanadamaljalle. Sattuupa tuo viimeinen runkosarjamatsi olemaan vielä HPK:ta vastaan, joten saataisiin "kostettua" viime kautinen. ;-)


Viestin lähetti Pressiboxi
Ainakin itse kuvittelin, että Kake ottaa koppeja vasta Pelsu-matsissa?
Ehkäpä tässä halutaan säilyttää Tuomollakin pelituntuma ja antaa hieman kovempi peli kuin torstain Pelicans? Kaaneja vastaan tuskin tulee edes lämmin. Mitenkään vähättelemättä..
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tänään on se päivä...

Tänään on se päivä jolloin inho muuttuu uuvuttavaksi iloksi. Tepsi on rämpinyt Hakametsän vetisellä jäällä jo niin pitkään Tapparan viemänä, että tänään siihen tulee muutos. Tapahtumaan ei ole sen paremmin mitään järjellistä kuin järjetöntäkään selitystä - it'll just happen!

Tepsi ei tule tällä kerralla poistumaan kaukalosta 3-0 tappio niskassaan, vaan voittajana, josta puhutaan kunnioittavin ja pelonsekaisin sanankääntein Tammelan torilla vielä tulevana juhannuksenakin. Tuota tamperelaisittain murheellista kuultavaa ei nyt kannata tässä yhteydessä alkaa sen paremmin erittelemään.

Koska olen sangen rauhallisen hyväntahtoinen ja ennen kaikkea myötätuntoa tunteva, julkaisen oikean tuloksen niin tamperelaisetkin saavat hieman balsamia haavoihinsa katsellessaan tulosvetolappujaan pelin jälkeen.

0,1,2 - 5,6,7,8
 

Jonde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Viestin lähetti Jykke1978
Hulkkonen pääsee taas jakamaan avojääpommejaan siis, jos Rönn ei ole tuomarina.
Eiköhän tälläinen pommi tulla taas tänään näkemään, nimittäin tuomarini ei ole Rönn, vaan Jari Levonen.
Hulkkonen voisi ottaa nyt kohteekseen vaikka Mäkisen Markon...;)
 

Stounifani

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Näillä lähdetään testaamaan Tapparan vire tuohon mustanmakkaran luvattuun kaupunkiin. TPS tänään:

Tuomo Karjalainen
(Teemu Lassila)

Niko Mikkola - Antti Aalto - Mikko Eloranta
Antti Hulkkonen - Jiri Vykoukal

Ville Vahalahti - Mikko Koivu - Marco Tuokko
Kimmo Peltonen - David Schneider

Mika Suoraniemi - Mikko Rautee - Tomi Sykkö
Markus Seikola - Simon Backman

Arttu Virtanen - Joni Lius - Matias Metsäranta
Marko Kauppinen

Että sellanen kokoonpano tällä kertaa. Missä Paukkunen? Missä Alatalo? Flunssa? Toivon todella ettei mitään pahempaa ainakaan Altsin kohdalla. Arttu Virtanen debytoi.

Tappara

Mika Lehto
(Sasu Hovi)

Sami Venäläinen - Janne Ojanen - Mika Stapleton
Pekka Saravo - Pasi Petriläinen

Marko Ojanen - Arto Kuki - Johannes Alanen
Juha Gustafsson - Pasi Puistola

Marko Mäkinen - Petri Kontioila - Petri Varis
Mikko Pukka - Miska Kangasniemi

Petri Koskinen - Jarkko Pyymäki - Teemu Nurmi
Anssi Salmela - Matti Hietakangas

Tuomarina Japa Levonen.
 

Keyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal FC
Tänään sitten nähdään paljonko Tapparalla on matkaa liigan ykkösjoukkueeseen. (kyllä, pidän tepsukkaa kärpiöitä vahvempana).

Jos Tepsiltä on poissa Nurminen, me annamme hieman enemmän tasoitusta: Öhman, Barkov, Clarke ja Kossu ovat sivussa. Kaikki olisivat nyt kullan arvoisia kentällä, mutta minkäs teet. Öhmania varsinkin kaivattaisiin aivan älyttömästi.

Clarken mäkiaho-mättö avasi paikan suurlupaus Mikko Pukalle. Tapparalla nähdäänkin tänään jäällä SM-liigan legendaksi nouseva pakkipari Kangasniemi-Pukka. Odottelen varsinkin hyökkäyksien avauksia mielenkiinnolla, uuh.

Tappara yllättää ja tekee tänään kaksi maalia. Maalit merkitään: J.Ojanen (Stapleton) ja Stapleton (J.Ojanen). Ikävä kyllä näitä maaleja ennen, välissä ja jälkeen turkulaiset käyvät niittaamassa maalin/ketju, joten lopputulokseksi muodostuu kirvesrintoja mairitteleva 2-12.

No ei, Lehto on kuitenkin oikea maalivahti, joten tulosvedossa pudotetaan tepsin maaleista puolet pois. Oikea tulos on siis 2-6.

Pessimistinä on aina kiva raahautua Hakamehtään.

Edit: jaahas, tps tuleekin ihan rupusakilla, kun Alatalokin jäi vaimon kainaloon. Selvä peli: 2-5.
 
Viimeksi muokattu:

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Tänään on jälleen "nahkajussien" sisäänajo päivä. Tapparalla kokoonpanossa 7 junnua. Pikaisesti laskettuna 13 omaa miestä kokoonpanossa, joista jopa 4 pelaa ykkösketjussa. Kait siitä pitää se positiivisuus kaivaa.

Muuten illalta ei ole paljoa lupaa odottaa. Pistekkin olisi jo voitto kirvesrinnoille. Tosin PAF laittaa tapparalle kertoimen 3,15 ja tulosvedolla hyviä kertoimia tulos 1-0, kerroin 55,0, tulos 2-0 50,0, tulos 3-0, kerroin 65,0, innostavat pelaamaan kyllä tapparaa.
 

foobar

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti TBK
Tänään on jälleen "nahkajussien" sisäänajo päivä. Tapparalla kokoonpanossa 7 junnua. Pikaisesti laskettuna 13 omaa miestä kokoonpanossa, joista jopa 4 pelaa ykkösketjussa. Kait siitä pitää se positiivisuus kaivaa.

Äkkiä laskettuna Tepsukalta löytyy myös 13 "omaa miestä".

Korjattiinpas yhtä lukemaa alaspäin.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Ketkäs kaikki muuten on Tps:n "omia miehiä"? Itse tiesin tuosta nopeasti katsottuna 10.

Lisätäkseni vielä tuohon edelliseen viestiin, niin odotan tapparan neloselta tänään pirteää ja vauhdikasta peliä, mistä ei yritys tule loppumaan.
 

demitra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Puolueeton laskenta tuotti minulle jopa 14:

Tuomo Karjalainen, Teemu Lassila, Niko Mikkola, Mikko Eloranta, Ville Vahalahti, Mikko Koivu, Marco Tuokko, Mika Suoraniemi, Mikko Rautee, Tomi Sykkö, Markus Seikola, Simon Backman, Arttu Virtanen, Matias Metsäranta

Ainoa joka epäilyttää on Niko Mikkola, pelasiko hän missään ennen TPS:ää?
 

foobar

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti TBK
Ketkäs kaikki muuten on Tps:n "omia miehiä"? Itse tiesin tuosta nopeasti katsottuna 10.

Ei saa löydä mutta itse miellän seuraavat "omiksi" miehiksi (osalla tosin TuTo taustaakin mutta menkööt):

Karjalainen, Lassila, Mikkola, Eloranta, Vahalahti, Koivu, Tuokko, Suoraniemi, Rautee, Sykkö, Seikola, Backman, Metsäranta, (Virtanen?)

Ja poissa "omista" Nurminen ja Kiviharju.
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Viestin lähetti foobar
Ei saa löydä mutta itse miellän seuraavat "omiksi" miehiksi (osalla tosin TuTo taustaakin mutta menkööt):

Karjalainen, Lassila, Mikkola, Eloranta, Vahalahti, Koivu, Tuokko, Suoraniemi, Rautee, Sykkö, Seikola, Backman, Metsäranta, (Virtanen?)

Ja poissa "omista" Nurminen ja Kiviharju.

Niin ja Seikola ei kylläkään teidän kasvatti ole, vaan Laitilan Jyskeen.
 

Stounifani

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti foobar
Ei saa löydä mutta itse miellän seuraavat "omiksi" miehiksi (osalla tosin TuTo taustaakin mutta menkööt):

Karjalainen, Lassila, Mikkola, Eloranta, Vahalahti, Koivu, Tuokko, Suoraniemi, Rautee, Sykkö, Seikola, Backman, Metsäranta, (Virtanen?)
Itse mieltäisin kuitenkin Rauteen TuTon mieheksi.

Mutta kenelläkään ei siis tietoa Alatalon poissaolosta?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös