Tappara-Pelicans Ke 27.10.2004

  • 5 024
  • 44

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
No eipä hyvin alkanut Karrilla peli. Ensimmäinen veto meni längistä sisään. Lähtipähän ylimääräiset perhoset vatsasta. Nyt tarvitaan maalintekovoimaa äijät!

Mutta mikä hemmetin äijä siellä viheltää? Radiosta katsottuna ainakin aivan väärä mies.
 
Viimeksi muokattu:

lommi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New England Patriots
Ei taida tää peli maalivahtiin kaatua vaan maalintekijöihin joita meillä ei ole....ei herranjestas mitä paikkoja!
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Niin, kyllä tohon maalintekijää kaivattaisiin, edes yhtä. Nyt ei löydy vastuunkantajia tarpeeksi, kun Koivunen ja Jämsenkin ovat syvähorroksessa. Mutta ollaan sitä oltu pahemmissakin paikoissa. Hirveää taistelua kolmanteen erään niin yksi maali saadaan taas. Yeah! Ei taida toi itseluottamus olla joukkueella vieläkään kunnossa, vai mikä on?

Oli muuten huvittavaa kuunnella äsken, kun ylivoima tuli, niin ylivoiman aloitti loistava kenttä: T.Saarinen - Jesse Welling - Kari Sihvonen. Todella epätoivoiseksi on päävalmentaja näin näppituntumalta heittäytynyt.
 

lihaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ei tämä peli Karri Rämöön kaatunut. Tämä eka längistä lirahtanut menee nuoruuden ja jännityksen piikkiin. Muutenhan Karri torjui kuin liigavahdin kuuluukin (torjuntaprosentti 92%).

Mutta hyväkätistä snaipperia tämä rosteri huutaa. Vittu kun ei
edes paikoista uppoa!
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tappara otti peruspelillä kolme pistettä. Paikkoja oli vaikka triplata maalisaldo, mutta tänään ei uponnut. Pelicans oli ehkä hiukan vaisumpi kuin viime vierailulla, mutta sai jälleen hyviä pyörityksiä aikaan Tapparan päätyyn. Vastapainoksi karmeita virheitä ja pitkiä Tapparan painostusjaksoja.

Tapparalla maalipaikkoja riitti. Läpiajon tuhrasivat Alanen, M.Ojanen ja Kontiola. Myös 2-1-hyökkäyksiä oli useita. Pelicans sai pahimmat tilanteensa ylivoimilla. Salmisen linja oli suhteellisen tiukka ja jäähyaitioden ovi kävi tiuhaan. Vaikka jäähymäärä oli suuri ja peli puolestaan siisti, Salminen vihelsi mielestäni vähintään kohtuullisesti. Kumpikaan joukkue ei saanut vallitsevasta linjasta suurta etua.

Yksittäisistä pelaajista pitää mainita Lehto. Kauden ensimmäinen nollapeli tuli vakuuttavalla esityksellä. 25 torjunnan joukkoon mahtui muutama hieno pelastus. Kantorin pommi ylivoimalla oli komea. Muuten Kantorilta nähtiin jälleen muutamia hyviä kuljetuksia, mutta pari kertaa epävarmuutta kiekon kanssa. Taklauksia ja kovaa fyysistä peliä oli tänään Kantorin pelissä enemmän kuin vähään aikaan. Venäläinen pelasi parhaan pelinsä tähän mennessä. Hieno nosto maalin kattoon ja maalia edeltäneessä hyökkäyksessä komea pujottelu ja laukaus yläputkeen.

Pelicansilta ei jäänyt kukaan erityisesti mieleen. Rämö pelasi kuitenkin kelpo ottelun, eikä antanut helpon ensimmäisen maalin masentaa. Muutaman kerran rebound tuli liian helposti, mutta kokonaisuutena hyvä suoritus.

Voitto nosti Tapparan jo sarjan nelospaikalle. Tänään kolmeen pisteeseen riitti perussuoritus ja maalipaikkoja oli varaa tuhlailla urakalla. Viikon kahdessa viimeisessä pelissä paikat pitää käyttää hyödyksi ja asenteen parantua, jos niissä peleissä aiotaan jatkaa nyt jo kymmenen ottelun mittaista pisteputkea.
 

krobbe

Jäsen
Ei sitten tarvinnut vaihtaa Pasia maaliin, Tappara ei kyennyt edes sitä neljää maalia tekemään. Mahdollisuuksia Salminen tarjosi ylivoimien muodossa melkoisen määrään. Liigan paras ylivoimajoukkue oli tänään ylivoimalla todella surkea. Ei sen puoleen, ei Tapparan pelissä tasakentällisinkään ollut ilon hetkiä, surkeaa sähellystä, moisella pelillä huomenna tulee naapurilta turpiin ja rumasti.

No onneksi vastustaja oli tänään Pelicans ja onneksi Tapparalla on maalivahti, sillä suoraan sanottuna kyllä lahtelaisilla oli paikat ratkaista peli edukseen, niin hengetöntä ja flegmaattista oli kirvesrintojen esitys tänään.

Ainoat maininnan arvoiset asiat näin Tappara-kannattajan näkökulmasta olivat Lehdon varmay otteet, Pukan virheetön iltapuhde sekä se kaikkein ilahduttavin tapahtuma; Venäläinen on löytämässä kadoksissa olleen tatsin. Upeaa liikettä ja vastustajien niputuksia, pelasi muutaman kerran aivan selkeään maalintekopaikkaan ja luojan kiitos vihdoin myös upposi. Tuota maalia edelsi Samin huikea soolo, yläputki, kiekko takaisin Samille joka niputti kaikki Pelicansien puolustusalueella olijat, niin omat kuin vieraatkin ja sitten se on hänessä! Kuinkahan paljon apina olisi kasvanut mikäli viewläkään ei olisi maalia tullut?

Pelicanseista erottui mielestäni positiivisessa mielessä Lamberg ja Hirvonen.
 

ippe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
lihaani: Maalintekopaikat meni noin suurinpiirtein Tappara-Pelicans 16-2, joista Pelicansin paikat tuli Lehdon syötöstä ja toinen rännikiekkoon menemisestä. Pelicansin tilannetta ei kyllä pelasta snaipperi eikä kolme. Tappara sai alivoimalla laskelmieni mukaan 4 läpiajoa, joista ei kuitenkaan yhtään osannut tehdä. Pelicansilta puuttuu snaipperien lisäksi myös ykkössentteri. Olisi nyt edes yksi ketju jonka tekemisiä saa pelätä.

Tappara näytti miksi se ei voita rankkarikisoja. Ainoastaan Kontiolan harhautukset olivat lähellä mennä maaliin. Läpiajot olivat kyllä pieni korvaus totaalisesta viihdearvon puutoksesta, sillä viimeksi noin paljon läpiajoja on Tapparan peleissä syntynyt kun punaviivan sääntö oli vielä voimassa. Olisipa niistä tullut vielä maaleja.

Ville Niemisen omaa showta kaivataan. Mm puolet taklauksista lähti Villen mukana.
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mutta kaikenkaikkiaan pelattiin numeroiden valossa ihan hyvä matsi ilman Kai Nurmista. Vai mitä Jussi Saarinen YLE-teamistä? Hooh. ippekin lähti sitten taas oikein kunnolla metsästämään Pelicaaneja. Vai, ettei yksi snaipperi pelasta meitä? Hohhoh, jo on aikoihin eletty. Nyt lähti kyllä kaikki usko omiin kun ippe tuollaista veistelee. Ja, että meidän ainoat maalintekopaikat tuli vielä Lehdon virheistä? Siis mitä kummaa, minä uskoin, että maalipaikat tulevat aina vain meidän hyvistä suorituksista. Hmm, ruma sana.
 

ippe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Sorry nyt, ei ole ollut tapana morkata vastustajaa, mutta pentele kun se ei tapellu ees vastaan. En kerennyt ees jännittämään pelin lopputulosta kun se jo ratkesi. Tämä oli mun näkemänä nyt kolmas Pelicansin ja Tapparan välillä tällä kaudella (yksi harjoituspeli) ja mä edelleen olen sitä mieltä että Pelicans pelaa väärässä sarjassa. Ei mitään henkilökohtaista teitä vastaan, lahtelaiset on aina olleet mukavia, mutta mä kuitenkin ensisijaisesti katsoisin jääkiekkoa.
Mua harmittaa myös se, että Tappara piti vain lämmittelyharjoitukset huomista varten kun on oikea jääkiekkojoukkue vastassa. Pelihän olisi ollut viihdyttävä jos lopputulos olisi ollut 12-0
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Joo, katellaan tulevissa koitoksissa, miten teidän käy tän rupusakin kanssa. Vaikka heti maaottelutauon jälkeen Lahdessa. Palataan asiaan siitä kuka kuuluu liigaan.
 

JJ69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pelikaanit oli tänään hävinneet jo ennen pelin alkua. Surkean näköistä peliä, Tappara tuli puolivaloilla ja teki 3 maalia, hukaten toistakymmentä tekopaikkaa. Kaanit eivät todellisiä paikkoja juuri luoneet, kunhan pelailivat. Oliko Nurmisen poissaolo syynä vai missä vika? Noilla otteilla kaanit ei pärjää edes divarissa.
 

Jared

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans ja Jokerit.
Vai hävisi Pelicans pelin jo ennen pelin alkua. Nurminen ei ollut maalilla niin peli oli ohitse Pelicansin osalta? Enpä usko, että taistelu loppuu jos ja kun Nurminen nyt joutuu vaihtamaan maisemaa. Naurattaa tuollainen kun kaikki mielenkiinto menee muitten kuin lahtelaisten silmistä kun Nurminen joutuu lähtemään. Pelistä sen verran, että ei Pelicans tainnut huonoon maalivahtipeliin kuitenkaan kaatua. Hyökkäyskalusto ei riitä. Koivusen ja muitten kokeneiden on aika nostaa profiilia ja paljon.
 

JJ69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mun mielenkiinto meni kun pelsut ei saaneet pariin erään kunnolla tasaviisikoin kiekkoa yli oman sinisen, saatikka että olisivat taistelleet voitosta. Jos virkamiehet pelais kiekkoa niin luultavasti se olisi monin verroin kiinnostavampaa kuin tämänpäiväinen kaanien esitys Tampereella, ponnetonta ja halutonta pelailua.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Olipa aika vaisu ottelu, Pelicans on kyllä järkyttävän huono joukkue. Kahvasi niin saatanasti, ylivoimaisesti eniten mitä mikään joukkue tällä kaudella. Kun ei minkäänlaista yritystä ole, niin roikutaan sitten mailalla ja käsillä mukana.

Tappara ei ihmetä esittänyt, mutta silti ei ollut juurikaan hätää missään vaiheessa. Venäläisen ja Konnan pyörittelyt olivat parasta antia, erityisesti Venäläisen herääminen. Kantorin sivallus myös oli juuri sitä mitä mieheltä halutaan nähdä. Muuten kohokohdat olivat aika vähissä. Valitettavasti Tapparan perisynti tuntuu olevan vajoaminen ottelussa aina vastustajan tasolle. Tänään se tappoasenne oli kyllä säästetty huomiselle.
 

axe

Jäsen
Määkin liityn ruoskijoihin vaikken kai ihan yhtä rajusti kuin nuo kollegat edellä. Kyllähän eilinen Pelicans oli vaisuin mitä Tampereella on nähty aikoihin. Yleensä se on vähintään edes puolustanut sisulla ja sydämellä, mutta nyt ei ollut oikein siitäkään tietoa, mistä kertoo varsinkin se toinen erä, jossa Tapparalla oli aivan hirvittävä määrä läpiajoja ja muita avopaikkoja. Jopa alivoimalla Tappara pystyi normaalisti syöttämällä avaamaan niitä läpäreitä eikä ne tulleet minkään roiskimisen tai epäonnisten pomppujen kautta.

Tietysti Pelicansillakin oli ne "jos tuosta olisi saatu sisään, niin olisi voinut olla eri peli" -hetkensä, mutta mää vertaan edelleen vain aiempiin Pelicans-matseihin ja eilen niitä oli kyllä todella vähän. Mää oon yleensä kova jännittämään, mutta eilen siihen ei ollut aihetta, oikeastaan edes Lehdon nollapelin pysymistä ei tarvinnut jännittää paljoakaan.

Rämö pelasi ihan ok ja pelasti siinä toka erässä joukkueensa isommalta rökitykseltä - tosin jos kaveri ampuu läpiajosta metrin yli maalin, niin samapa se kai kuka siellä maalilla seisoo. Kontiolan veivissä Rämö pysyi hyvin mukana ja sai pidettyä hanskalla kiekon maaliviivan parem.. eiku huonommalla puolella.

Aamulehdessä muuten seisoo: "Pasi Nurminen tunnusti, että ulkomaat kutsunevat häntä kohta. Verotussyiden takia Pelicansin paita on pakko vaihtaa." Ja kuumeessa tuo oli kai eilen aamulla ollut ja siksi ei pelannut illalla.
 
Viimeksi muokattu:

Eisenhower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat myös Ilvekselle
Viestin lähetti Henkka
Pelicans on kyllä järkyttävän huono joukkue. Kahvasi niin saatanasti, ylivoimaisesti eniten mitä mikään joukkue tällä kaudella. Kun ei minkäänlaista yritystä ole, niin roikutaan sitten mailalla ja käsillä mukana.
Oli kyllä tosiaankin kehnointa Pelicansia, mitä olen tällä kaudella nähnyt. Hyvä ei ollut Tapparakaan. jostain syystä Hakametsä tuntuu olevan aivan tuskainen paikka Kaaneille. Johtuisiko katossa roikkuvista mestaruusviireistä. Lahdessa niitä roikkuu vain yksi.

Kahvaamisen suhteen tunnuit katselevan vain toista joukkuetta. Ei Tappara jäänyt pekkaa pahemmaksi. Tuomari oli kehno ja tyytyi puhaltamaan vain joka kolmannen selvän rikkeen. Etenkin estämisjäähyjä olisi voinut Tapparalle viheltää melkein jatkuvasti. Hyvittavin oli tilanne, jossa Saravo oli likipitäen kiekottoman Kaanihyökkääjän reppuselässä ja kuitenkin tilanteesta lähti lahtelainen jäähylle - mailasta kiinni pitämisestä. Tapparan estämispeli on rumaa katseltavaa.

Ike
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viestin lähetti Henkka
Olipa aika vaisu ottelu, Pelicans on kyllä järkyttävän huono joukkue. Kahvasi niin saatanasti, ylivoimaisesti eniten mitä mikään joukkue tällä kaudella. Kun ei minkäänlaista yritystä ole, niin roikutaan sitten mailalla ja käsillä mukana.

Huoh, muuten voisin vielä ymmärtää, mutta olisit edes sanonut "Pelicans oli kyllä järkyttävän huono joukkue eilen." En tiedä monta ottelua olet Pelicansilta tällä kaudella nähnyt, luultavasti Tappara-matsit? Pelicans on kuitenkin pelannut hyvin tasaväkisiä otteluita tällä kaudella, vienyt ennalta selvästi vahvempia joukkueita jatkoajalle ja taistelee jopa säälipleijareihin pääsemisestä, ainakin jollain tasolla. Joukkue pelaa huomattavasti paremmin kuin edellisellä kaudella, ainakin pääosin. Mitä nyt Matikaisen kommentteja lukee, niin ilmeisesti Pelicans on todella pelannut huonosti eilen. Mutta turhan provoamisen voisit jättää?
 

ELaine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Itse pelin kaksi ekaa erää nähneenä voisin jotain todeta. Tappara oli aika laiska ja Pelicansilla ei löytynyt aseita tämän asian hyväksikäyttämiseen. Jos saatiin pyörityksen tynkää Tappara-maalille niin laukaukset oli todella huonoja, jos niitä yleensäkään saatiin aikaiseksi. Totisesti huonointa Pelicansia tällä kaudella ja olen sentään 9 peliä nähnyt. Puolustus oli jatkuvasti myöhässä ja hyökkääjiltä puuttui idea täysin. Rämö päästi 2 maalia (mielestäni) aika helposti, mutta otti muutaman lähes nupemaisen varmasti. Tapparasta ei oikeastaan kannata mainita ketään erityisesti, sen verran peruspeliä kaikilta. Tuomari sen sijaan ansaitsee vuoden puusilmä-tittelin jopa Tapparan kannattajilta, ei minkäänlaista linjaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös