Tappara-Pelicans 21.10.

  • 3 265
  • 25

Eisenhower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat myös Ilvekselle
Avataan nyt tämäkin. Kovasti passiivista tuntuu olevan fanienkin toiminta, kun jopa keskusteluketjun avaaminen jää näin myöhäiseksi.

Pelicansilla olisi pitkästä aikaa paikka voitolla nousta pois jumbosijalta. Mahtaisi tuntua oudolta.

Viime pelin jälkeen ripoteltiin taasen Kaanileirissä tuhkaa päälle ja ruoskittiin toisiamme märillä kravateilla. Ipa-peli oli kuulemma räävittömän huonoa, mutta muistetaan nyt kuitenkin, että sitä edelsi useampi kelvollinen ja osin myös tuloksekas taistelu.

Tappara on ollut liki yhtä huono kuin Pelicans. Tosin joukkueiden keskinäinen historia ei paljoa Kaaneille lupaa. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta.

Ike

PS. Odotettavissa mielenkiintoisia kokoonpanouutisia...
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
No niin, niin mielenkiintoinen kamppailu, että Eisenhower ehti ensin.


Jääkiekon SM-liigan ottelu. Tapparan maalinteko on ollut todella tuskaista viime peleissä. Kun puolustus on hieman parantanut otteitaan, ovat hyökkääjät olleet täysin jäässä. Oikeastaan vain Sami Venäläinen ja junnut ovat olleet hyvällä tasolla. Tänään olisi maalihanojen syytä avautua, kun vastaan tulee liigajumbo. Janne Ojasen poissaolo avaa ilmeisesti Stefan Öhmanille näytön paikan ykkösketjun keskellä.

Pelicansin leirissä on uhkailtu muutoksilla, jos tuloksia ei ala tulemaan. Jo tänään voi Hirvosen työpaikka olla uhattuna. Ulkomaalaisvahvistukset ovat ainakin tilastojen mukaan pettäneet pahasti. 2 vuoden sopimukset näyttää äijillä olevan, joten riittääkö kärsivällisyys seurajohdossa?

Tiedossa on kovaa sähellystä ja Tapparan tuhlattuja maalipaikkoja todella harvalukuisen yleisön edessä. Lopulta kolmannessa erässä homma hieman repeää ja Tappara voittaa 4-1...
 

buoy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
On siis tällekin pelille oikein viestiketju. Tappara nukkuu koko pelin ja aneeminen tiistai Hakametsän areenalla luvassa. Tulosveikkaus Tappara - Pelicans 1-0 ja. 63.14 Petriläinen (M. Ojanen - Barkov) yv. VoM.
 

redruM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki lahtelaiset
Viestin lähetti Erno

Pelicansin leirissä on uhkailtu muutoksilla, jos tuloksia ei ala tulemaan. Jo tänään voi Hirvosen työpaikka olla uhattuna. Ulkomaalaisvahvistukset ovat ainakin tilastojen mukaan pettäneet pahasti. 2 vuoden sopimukset näyttää äijillä olevan, joten riittääkö kärsivällisyys seurajohdossa?


Tuskinpa nyt vielä tänään on kenenkään työpaikka uhattuna, Pelicansilla on kuitenkin viimeisestä 5 pelistä 4 pinnaa, mikä ei ole tarpeeksi, mutta ei kuitenkaan katastrofaalisen huonostikaan. Mutta veikkaisin, että tämä viikko kertoo jo aika paljon, oliko lauantainen Ilves-peli pelkkä pieni notkahdus, vai jatkuuko suunta juuri niin huonoon suuntaan kuin mitä lauantai antoi ymmärtää.

Eipä käy hallille raahautuvia tamperelaisia kateeksi, tuskin on mitään kovin hienoa viihdettä luvassa.
 

diego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ruotsi
Muutama ketjumuutos tuo uutta värinää ainakin Kaanien kakkoseen. Tulee olemaan erittäin aktiivinen ketju. Jollain perkeleellä pitäisi saada Toporowski myös heräämään, sillä kyllähän Kauppilankin pelihuumori on katoamassa , ja silloin ollaan ykkösen suhteen vieläkin suuremmissa vaikeuksissa. Topon riittämättömyys on selvästi joukkueen suurin ongelma yhdessä Keinäsen kanssa.

2-4 Kaaneille.

-diego-
 

aCoustiC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viestin lähetti Erno
Pelicansin leirissä on uhkailtu muutoksilla, jos tuloksia ei ala tulemaan. Jo tänään voi Hirvosen työpaikka olla uhattuna. Ulkomaalaisvahvistukset ovat ainakin tilastojen mukaan pettäneet pahasti. 2 vuoden sopimukset näyttää äijillä olevan, joten riittääkö kärsivällisyys seurajohdossa?

No ulkomaalaisista oikeastaan vaan Topo on ollut selkeä pettymys. Muuten Cech ja Philipp on pelannut ihan OK mutta miesten parhaat avut menee hukkaan, kun systeemi muuten kusee urakalla. Widing:n ongelmat oli tiedossa jo ennenkuin mies tänne tuli, eli yritystä ja taitoa riittää, mutta sinne hartioille on sen apinan lisäksi tainnut kuvita jo kaikki kylän kotieläimet. Miehelle soisi onnistumisia jo pelkästään sen hirveän työmäärän takia. Mies jaksaa kokoajan painaa 100 lasissa ja karvaa todella aktiivisesti. Entien toivoisi herätystä Keikan sunnalle sekä Sezingerin olisi otettava se lusikka kauniiseen käteen ja kaivettava esiin ne samat otteet mitä esim. viime keväänä oli nähtävillä. Olisikohan aika koittaa Sezinger-Viitaluoma-Widing ??
 

Ilpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pelistä

Molemmilla tuntuu maalinteko tökkivän. Lahdessa tosin maaleja syntyi, mutta nyt veikkaan 1-1. Tappara menee avauserässä johtoon Venäläinen-Alanen -akselilla ja Pelicans tasoittaa 3. erässä Mäkiahon maalilla.

Kokonaisuuten peli unettavaa nuhjaamista 4356 ihmisen silmien edessä.
 

Gilgames

Jäsen
Karmaisevinta tilanteessa on vilkaisu tämän kauden tehtyihin maaleihin. Vain kolme kertaa on Pelicans tällä kaudella tehnyt ottelussa 3 osumaa tai enemmän! Nämäkin kolme kertaa peräkkäisissä otteluissa syyskuun lopulla. Paras maalintekijä on osunut kuudesti ja 2.-14. yhdestä kolmeen kertaan. Mikään joukkue ei menesty näillä lukemilla puolustaa se miten hyvin tahansa (ja kun tässä tapauksessa puolustuskin mättää). Mikäli merkit pitävät paikkaansa ottelusta tulee järkyttävän näköistä roiskimista, jossa maalipaikoilla ei herkutella. Osumia syntyy max. 2/pääty tuloksen kotivoitto tai tasapeli. Toinen vaihtoehto on, että Tappara saa vihdoin pelinsä kulkemaan ja jälki on lahtelaisittain todella rumaa.
 

Miguel

Jäsen
Ei tässä oikein tiedä mitä toivoisi. Aina pitää kannustaa omia, ja nyt on jopa mahdollisuus kivuta pois jumbosijalta, mutta toisaalta toivon tappiota, jotta Kosonen alkaisi toimia joukkueen edun mukaisesti. Vaan eihän sitä koskaan tiedä, vaikka ketjumuutokset toisivatkin jotain ihmeellistä mukanaan. Vielä kun viitsisivät julkistaa nuo ketjunsa SM-liigan sivuille.

Pyydän nyt jo anteeksi Pelicansin puolesta kaikilta ottelua katsomaan meneviltä.
 

redruM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki lahtelaiset
No eipä tuossa nyt niin järisyttäviä muutoksia näy olevan, surkean alkukauden pelaillut Keinänen pudotettu neloseen ja Viitaluoma nostettu kakkoseen. Toivotaan että Keinänen vähän heräilee, ja nyt Viitaluoma pääsee ainakin antamaan näyttöjä Aralle. Ja onneksi Niinikoski kakkoseen-projektista on luovuttu.

Ja onhan se JOjanenkin näköjään kokoonpanossa mukana.
 

Kamov Ka-50

Jäsen
Suosikkijoukkue
1977-1984 ZSKA
Pelicansien liike on ollut jo viimekaudesta lähtien hitaan rumaa ja ilman tehokkuutta. Pelillisiä hienouksia ei Lahdessa ole nähty sitten Mr Ohjauskiekon lähdettyä Sveitsiin koutsaamaan.

Koska Pelicanseilla ei ole mitään järkevää pelisysteemiä, niin ainakin Pelicansien kotipelit ovat olleet törkeämmän luokan vittuilua kaikkia lipun ostaneita kohtaan. Tuskinpa sitä jatkossa viitsii maksaa 16,5 € siitä, että esim tap-pask-kahvaran tasoiselta joukkueelta tulee turpaan 1-6 ja vielä kotipeleissä.

Koska pelillisiä hienouksia ei tänään tulla näkemään, niin toivotaan sitten vaikka että viimekaudella tampereella ranskalaisen visiitin numerolla 22 tehnyt pelaaja, kostaa saravolle sen 30.9.tapahtuneen, pelin toisessa erässä katsomon 306 edessä sattuneen kylmäksiajamisen, joka jäi tuomarilta viheltämättä.

Tänään voisi joku tehdä hirpalle vähän asennekoulutusta ja piilottaa sen pikkusikarit työkenkien alle, niin eiköhän pelin jälkeen lehdistötilaisuudessa tapahdu se lopullinen sekoaminen sm-liigan erotuomarityöskentelyä kohtaan.

...Harmi vaan ettei sillä jormalla ole munaa antaa hirpalle monoa persuksiin.
 

Eisenhower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat myös Ilvekselle
Viitaluoma kakkosen sentterinä ja Keinänen nelosessa. Joo. Esitysten mukaan tehty siirto. Kosmeettisia ovat kokoonpanomuutokset joka tapauksessa. Isommista reivaamisista huhuttiin. Pettymys.


Pelicans

29 Carl Grahn, Maalivahti
31 Mikko Rämö, Maalivahti AK

1. kenttä
52 Radek Philipp, Vasen puolustaja AK
3 Martin Cech, Oikea puolustaja AK
40 Toni Saarinen, Vasen laitahyökkääjä AK
30 Jari Kauppila, Keskushyökkääjä AK
55 Shayne Toporowski, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä
9 Tero Paappanen, Vasen puolustaja
15 Santeri Heiskanen, Oikea puolustaja
14 Daniel Widing, Vasen laitahyökkääjä
23 Ville Viitaluoma, Keskushyökkääjä
43 Toni Mäkiaho, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä
33 Jermu Pisto, Vasen puolustaja
5 Ossi-Petteri Grönholm, Oikea puolustaja
10 Tommi Hannus, Vasen laitahyökkääjä
34 Ville Hirvonen, Keskushyökkääjä
21 Olli Julkunen, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä
28 Jussi Heikkinen, Vasen puolustaja
12 Jussi-Antti Reimari, Oikea puolustaja
25 Mikko Niinikoski, Vasen laitahyökkääjä
22 Jani Keinänen, Keskushyökkääjä
91 Oliver Setzinger, Oikea laitahyökkääjä
 
Vihdoin!

Keinänen tippunut nelosketjun sentteriksi! Viitaluoma pelaa kakkosessa Widingin ja Mäkiahon kanssa. Ensimmäistä kertaa tällä kaudella Mäkiaholla on sentteri, ja nyt on lupa odottaa maaleja.

Kauan siinä meni, ennenkuin Hirppa ymmärsi, ettei Keinänen ole kakkosketjun tasoa.
 
Tappara tänään jne.

Alanen - J. Ojanen - Venäläinen
Saravo - Petriläinen

M. Ojanen - Barkov - Varis
Gustafsson - Puistola

Clarke - Kangasniemi
Koskinen - Öhman - Kuki

Koskenkorva - Kontiola - Mäkinen
Mäntymaa - kiertävä

Hovi
(Lehto)

Pyymäki ylimääräisenä hyökkääjänä. Kossukin palannut kokoonpanoon taas vaihteeksi. Noin muuten varmasti todella mielenkiintoinen peli tulossa, nuhjausta, nuhjausta ja nuhjausta. J. Ojanen tosiaan mukana, itse satuinkin bongaamaan hänet aamupäiväjäiltä tänään, kun olin hallilta lähtemässä. Kyseisestä seikasta johtuen siis arvelinkin, että Janne tänään on jo mukana. Halliin saapunee toivottavasti edes se pakollinen 4 500. Nuhjausta täynnä olevan pelin lopputulos on 1-2, ja yleisö lähtee tuskantuneena kotiinsa - ellei nyt paikalle sitten eksy joitakin kappaleita lahtelaisia lintubongareita.
 
Viimeksi muokattu:

gilbert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Canadiens
Eipä todellakaan käy peliinmenijöitä kateeksi. Hirppa lähtee siitä taktiikasta, että kun ei tehdä yhtään maalia niin vastustajakaan ei saa tehdä yhtään. Seurauksena on tälläkaudella tutuksi tullut kaikkien keskialueen sumppujen äiti, mummo ja anoppi.
Ykkösketjusta alkaen kaikki pelaajat laitetaan roikkumaan ja raastamaan, kukaan ei saa edes yrittää pelinrakentamista tai lehdistötilaisuudessa Petteri haukkuu kaverin lapselliseksi pelleksi, joka ei OSAA toteuttaa tätä huipputaktiikkaa. Kyllä varmasti on pelihuumori lujilla.
Pelin päättyessä 0-0 tai 1-1 sanoo Hirppa tyytyväisyyttä huokuen saadun juuri se mitä tultiin hakemaankin.
Yritä tässä nyt pysyä sitten lojaalina Pekko kannattajana ja kannustaa joukkuetta uusiin huippusuorituksiin.
Hauskaa iltaa vaan Hakametsään, mutta muistakaa, että mtv 3 lähettää todennäköisesti kolmannen uusintakerran jostain Amerikkalaisesta saippuasarjasta vaihtoehto pelille sekin.
 

LäJa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Joo, eiköhän nyt olis oikee aika vaihtaa valmentajaa... Pelicans hävis Tapparalle 4-2 ja tää oli jo toinen tappio putkeen.


Pelicans sai hyvän tilaisuuden tasottaa peli tilanteessa 3-2, kun joku Tapparan pelaaja ajettiin suihkuun kolmannes eräs. Mitä ylivoimalla saatiin sitten aikaan?? Ei mitään ja melkein heti Pelicansin "ylivoiman" jälkeen Tapparan-mies meni ja iski tilanteeks 4-2...


Kertooks tää jotain Pelsujen tän hetken tasosta??
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Mitähän tuolla kolmannessa erässä on tapahtunut? Alanen suihkuun ja Pelicansista kaks äijää boksiin.

Voisiko joku paikanpäällä ollut valaista epätietoista?
 

Keyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal FC
Tapparan sivujen raportti kertoo asian aika mukavasti:

"Saatiin erässä sentään puheenaihettakin, kun ajassa 51.19 nähtiin jäähysuma. Ensin päätuomari Timo Favorin näytti jäähyaitiota vain Ville Viitaluomalle ja Daniel Widingille, molemmat Pelicansista, mutta Viitaluoman sisukkaasti esitellessä tuomarille loukkaantunutta kättään Favorin käänsikin kelkkansa ja heitti kaupan päälle Tapparan Johannes Alasen suihkuun huitomisesta. Favorin olikin samaa tasoa ottelun kanssa."

Itse en nähnyt kuin Widingin tempun, mutta kai Favorin näki sitten jotain muutakin.
 

axe

Jäsen
Alasen vitonen+suihku maistuu entistä kakammalta sen takia, koska tuomarina tosiaan oli tämä Favorin. Hänellä kun on tapana viskoa noita tuomioitaan ihan mutupohjalta mitään näkemättä. Kuuluisin esimerkki Favorinin päättelypohjalta antamista jäähyistä tietysti se Tapparan Lappeenrannassa viime minuuteilla saama 2+2 "korkeasta mailasta", kun saipalainen oli saanut kasvonsa auki kiekosta. Kuuluisa sen vuoksi, koska sen jälkeenhän piti jo kysellä iltapäivälehdessäkin tamperelaisvanhuksilta, että uskaltavatko nämä nukkua öisin lainkaan pyromaanien pelossa.

Painotan nyt oikein vahvasti vahvasti, että minä olen yksi niistä tuhansista eilen hallissa, jotka eivät tilannetta ollenkaan nähneet. Jostakin raportista lueskelin, että loukkaantuminen tapahtui tilanteessa, jossa Viitaluoman oman laukaisuliikkeen myötä käsi heilahti edessä olleeseen mailaan. (Okei, se kuulostaa vähän hassulta... "en lyönyt, se vaan juoksi mun nyrkkiin".) Mutta koska ns. kukaan ei sitä huitomista ollut nähnyt ennen kuin Viitaluoma kättään esitteli ja Favorin linjurinsa kanssa hetken jutteli, niin onhan se taas ihan liian kova tuomio tekoon nähden.

Tää menee entistä enemmän siihen, että kaikenlaisilla ruhjeilla ja muilla vammoilla pystyy heitättämään vastustajalta äijiä suihkuun. Aamutreeneissä jää käsi vaihtoaition oven väliin ja jättää sopivan vekin sormiin, niin ei kun illan pelissä sitten kertomaan tuomareille sopivan kopsahduksen jälkeen, että kato kuinka nappasi mailallaan. Ja vielä painotan sitä, että en syytä Viitaluomaa mistään filmistä enkä väitä etteikö huitomista olisi voinut tapahtua, vaan kiroilen vaan yleisesti tätä SM-liigan liian helppoa linjaa ejektoida pelaajia vahingoista ja onnettomuuksista.

Niin ja pelihän oli h-u-o-n-o. Tapparan ja Pelicansin pelaajien palkoista pitäisi napata prosentit pois ja maksaa kaikille paikalla olleille katsojille puolet lipun hinnasta takaisin.

Mutta onpas meidän molemmat maalivahdit liigan topvitosessa yli kolmasosan pelanneista kassareista! Vielä kun saisi jotain pistemiehiäkin sellaisille sijoille, niin olisi kliffempaa katsella pelejä.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Seuraa säkenöivä raportti ottelusta:

Tappara 2 pistettä, Pelicans 0 pistettä.

Jääkiekkoa ei juuri Hakametsässä eilen nähty, vain pari surkeaa joukkuetta ja yksi huono päätuomari.

Paska peli.
 

emsk30

Jäsen
Haloo Assa Ulter !

Mitä ihmettä oikein odotat Mäkkäriltä !
totuushan on se että Mäkkärin pelityyli
vie onnistumiset niin Widingiltä, Keinäseltä kuin
Viitaluomaltakin.
On lentänyt ulos niin Hifkistä kuin Ilveksestäkin.
Viime vuoden saldo tais olla -11, pisteitä alta 20
Koskakohan on viimeksi onnistunut ja kenen kanssa ?
 

aCoustiC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viestin lähetti emsk30
Haloo Assa Ulter !

Mitä ihmettä oikein odotat Mäkkäriltä !
totuushan on se että Mäkkärin pelityyli
vie onnistumiset niin Widingiltä, Keinäseltä kuin
Viitaluomaltakin.
On lentänyt ulos niin Hifkistä kuin Ilveksestäkin.
Viime vuoden saldo tais olla -11, pisteitä alta 20
Koskakohan on viimeksi onnistunut ja kenen kanssa ?

Sitten arvon emsk30 pistää sen turpansa kiinni ja kömpii sinne mistä tulikin. Ihan turhaa on tulla aukomaan tuollaista, kun ei ilmiselvästi tiedä asioista yhtään mitään. Mäkkärin peli on kulkenut ihan mallikkaasti viime kauden lopuksi. Tällä kaudella kun Kake ei ole vierellä vaan umpipaska Keinänen, niin on otteet hivenen hiipuneet. Joka tapauksessa Kaanien parhaimmistoa, pisteitä vaan kaipaisi.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Viestin lähetti aCoustiC
Sitten arvon emsk30 pistää sen turpansa kiinni ja kömpii sinne mistä tulikin. Ihan turhaa on tulla aukomaan tuollaista, kun ei ilmiselvästi tiedä asioista yhtään mitään. Mäkkärin peli on kulkenut ihan mallikkaasti viime kauden lopuksi. Tällä kaudella kun Kake ei ole vierellä vaan umpipaska Keinänen, niin on otteet hivenen hiipuneet. Joka tapauksessa Kaanien parhaimmistoa, pisteitä vaan kaipaisi.

Samaa mieltä. Emsk30:n viestin voi kyllä jättää kaikessa järjettömyydessään omaan arvoonsa.
 

emsk30

Jäsen
Äläs nyt noin hermostu Mäkkärin arvostelusta.

Varmaan voisi taas tehdä kaudessa jonkun 15 pistettä Kaken rinnalla, ja plusmiinus saldo pakkasella n. -15
Olen muuten seurannut Mäkiahoa siitä asti kun pelasi ensimmäiset pelit liigasssa. Puhakan rinnalla HPK.ssa taisi
tehdä jonkun verran pisteitä, mutta eiköhän suunta sen jälkeen ole ollut laskeva!
Ehkä olen eri mieltä kanssasi siitä, mistä hyvä jääkiekko alkaa,
mielestäni se alkaa hyvästä puolustuspelaamisesta. Onko mitään
hyötyä jos joku kenttä mättää muutaman maalin ja hyökkää
puolustuksen kustannuksella ja omisssa soi ja plus-miinus tilasto
aina pakkasella.
Eiköhän rapakon takanakin kaikista arvostetuin tilasto ole +- tilasto.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös