tappara-lukko

  • 3 637
  • 44

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Voi vindy!

Kyllä nyt hävettää ja vituttaa (eka kerta kun käytätä tätä ilmaisua tällä palstalla!). Lukko osaa ottaa turpaan myös oikein kunnolla, ei kannattaisi matkia Ässiä tässä suhteessa(kaan). Ja teki samalla Hovista sankarin, eka liigamatsi ja nollapeli!

Enköhän lähde kaljalle ja viskille!
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Minä läksin kahden erän jälkeen juoksulenkille ja saunan jälkeen varovainen vilkaisu teksti-tv:hen: lopputulos 7-0. Huh-huh. Kolmas erä 0-0.

Tappara oli syönyt käärmekeittonsa ja näytti ennen muuta itselleen, että peli sujuu. Nuori raumalaisjoukkue pääsi ikään kuin aitiopaikalta seuraamaan mestarisuosikin maalintekoharjoituksia. Jotenkin minulle tuli sellainen olo, että moni muukin liigajoukkue olisi tänään joutunut samaan rooliin...

Paluussa arkeen täytyy muistaa, että Tapparan tavoite on pelata Suomen parasta kiekkoa puolen vuoden päästä, Lukon Omien boikien tavoitteet ovat vähän kauempana tulevaisuudessa.

Rumista numeroista huolimatta jotain hyvääkin pelistä löytyy: Marko Toivosen paluu, vaikkakin kankea sellainen ja se, että 4-0 tilanteessa oli uskallusta laittaa Lundell maaliin (vaikka Vehasen piikkiin 1. erän maaleja ei kai voidakaan laittaa). Tärkeää on, että kakkosmaalivahtikin saa pelituntumaa ja tällaisessa pelissä sitä on hyvä antaa.

Onnittelut Tapparalle ja tuokaahan se Poika Tampereelle.
 

DQ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Lukko
Joo, tulipa itsekin oltua Hakametsässä, valitettavasti. Eipä ollut jäällä kuin yksi kunnon joukkue. Kyllä Lukko oli täysin hampaaton koko ottelun ajan. Eipä vaikuttaneet aikalisä ja maalivahdinvaihtokaan yhtään mitään. Kolmannessa erässä Tappara jo jarrutteli ja Lukollakin oli muutama hyvä maalipaikka, mutta ohi maalinhan ne laukaukset menivät. Surkeata.

Jotkut Hifk-henkiset varoittelivatkin Ikan alivoimapelaamisesta. Ja aiheesta. Pieni ja passiivinen neliö, jossa voimattomat lukkolaiset koittivat vääntää Tapparan isoja maskimiehiä sivummalle oli aivan liian helppo aukaistava Tapparan ylivoimalle. Ja on varmasti monille muillekin joukkueille. Tappara pelasi hyvin, Lukon pelaaminen sen sijaan ei ollut Sm-liigatasoa.
 

Jokke

Jäsen
Re: Voi vindy!

Viestin lähetti hjalmar
Kyllä nyt hävettää ja vituttaa (eka kerta kun käytätä tätä ilmaisua tällä palstalla!). Lukko osaa ottaa turpaan myös oikein kunnolla, ei kannattaisi matkia Ässiä tässä suhteessa(kaan). Ja teki samalla Hovista sankarin, eka liigamatsi ja nollapeli!

Enköhän lähde kaljalle ja viskille!

On pojalla itsetunto alhaalla kun tarvii Ässät vetää mukaan kun lukko häviää reilusti.

Muistankohan oikein vai voittiko Ässät juuri tapparan? Täh? ;)
 

susi

Jäsen
Kahvaten voittoon

Tappara kahvasi minkä sielu sieti ja Lukon pojat kovasti yrittivät luistella, mutta eivät harmikseen oikeen omalta alueelta pois päässet. Olipa muuten myös mielekästä katsottavaa tuo Tapparan kuuluisa kahvauspeli. Seuraava kahvauksen uhri Ilves vuorossa torstaina. Kahvataan taas pisteet kotiin!


-----Kahvaus on hauskaa------
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Viestin lähetti Hearsay


Rumista numeroista huolimatta jotain hyvääkin pelistä löytyy: Marko Toivosen paluu, vaikkakin kankea sellainen


Töissä yritin vähän radiota kuunnella, mutta ensi erää en juuri ehtinyt seuraamaan eikä siitä eteenpäin sitten ollut väliäkään. Mutta sen verran ehdin kuulemaan Riston selostuksesta, että Toivonen antoi namusyötön Tapparan maaliin, oliko se ensimmäiseen vai toiseen?

Eikös se Maken paluu viime kaudellakin loukkaantumisen jälkeen osunut suunnilleen samaan aikaan kautta? Toivottavasti Make nyt pääsee kuntoon hiukan nopeammin kuin vuosi sitten.
 

Ruutiveijari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tällaista se on olla nuoren ja kasvukengissään olevan joukkueen kannattaja. Tasaisuus puuttuu, suoritustaso heittelehtii illasta toiseen ja välillä saman illan aikana huimasti. Samaa ongelmaa eletään (tosin nimekkäämmän porukan kanssa) HIFK leirissä.

Mutta kuten Hearsay totesi, ovat nämä kaksi joukkuetta eri tavottein kauteen lähteneet. Ja kyllä se numeroissa näkyykin. Tappara oli vain parempi joukkue. Ei voitto tullut vain kahvaamalla perkeleesti. Se tuli paremmalla pelillä.
Niin. Ja ne teki enemmän maalejakin :)

Nyt vaan tilanne nollille ja taas seuraavaan otteluun taistelemaan 110%.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei tämän tappion takia kannata ihokastaan repiä eikä tuhkaa päälleen ripotella. Kun hävitään, hävitään kunnolla. Enemmän jatkuvat maalin tappiot miestä (eikun omaa poikaa) syövät kuin kunnon löylytys. Nyt ainakin joukkue on hereillä torstaina, toivottavasti. Ja toivottavasti Saarela on mukana silloin.

Jos kahvauksesta puhutaan, niin Tulosruudussa näkyi kyllä oikein kunnon kahva, nimittäin Marko Toivosen esittämänä Tapparan toisessa maalissa, jonka Make siis hienosti syötti. Mutta eipä saanut Make pysäytettyä Tapparan hyökkääjää, ei.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jatkoajassa on viestiketju Urheiluruudun pääkaupunkikeskeisyydestä. Tuo "ilmiö" tuli esiin tietysti siinä, että Tampereen ottelusta ei näytetty Urheiluruudussa pätkääkään, mutta myös tavassa, jolla tulos ilmoitettiin:"Tappara katkaisi neljän ottelun tappioputkensa komeasti voittamalla Lukon 7-0".

MTV:n Tulosruudussa Tapparan maaleja näytettiin pikakelauksella ja ärsyttävästi niin, ettei tiennyt monesko maali oli menossa ja kumpi Lukon maalivahdeista oli maalissa. Jos oikein näin, niin kaksi maalia tehtiin tolppaan osuneen vedon riparista. 2-0 maalissa kiekko karvattiin omalla alueella kikkailleelta Toivoselta.

Pitkämäkeä haastateltiin Helsingin ottelun jälkeen, mutta sanallakaan ei mainittu, että Tapparan Hovi piti ekassa matsissaan nollan.

Tällaisia matseja Lukolle tulee varmasti vielä kauden mittaan, mutta jos ne ajoittuvat vieraskentällä Tapparaa tai Jokereita vastaan, niin kyllä siitä tuntuu selviävän ihan hyvin ripeällä juoksulenkillä ja kipakoilla löylyillä. Suosittelen.
 

tsei_tsei

Jäsen
Viestin lähetti Hearsay
MTV:n Tulosruudussa Tapparan maaleja näytettiin pikakelauksella ja ärsyttävästi niin, ettei tiennyt monesko maali oli menossa ja kumpi Lukon maalivahdeista oli maalissa. Jos oikein näin, niin kaksi maalia tehtiin tolppaan osuneen vedon riparista. 2-0 maalissa kiekko karvattiin omalla alueella kikkailleelta Toivoselta.

Jep. Eli maalit tulivat syntyjärjestyksessä ja nämä maalit menivät kaikki Petri Vehaselle. Luoman ensimmäinen maali taisi tulla tolpasta kimmahtaneesta kiekosta, mutta toinen käsittääksi torjunnan paluukiekosta. Kahdessa muussa maalissa ei tainnut olla epäselvyyttä.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Otteluraportista

"Ensimmäisen liigaottelunsa pelannut Sasu Hovi lukeutuu myös onnistujiin. Kahdessa ensimmäisessä erässä ei Hovilla ollut montaakaan tilannetta hoidettavanaan ja pientä hermostuneisuutta näkyi katkoissa ja mailapelissä. Kolmannessa erässä Hovikin pääsi jo hyvin peliin mukaan ja suoriutui torjuntatehtävistä mallikkaasti. Nollapeli ensimmäisessä liigaottelussa on loistava suoritus, mutta kehittymistä löytyy vielä roimasti pelinlukutaidon ja mailapelin saralla."

Seurasin Hovia minäkin tänään tarkkaan luonnollisesti kun poika pelasi ensimmäisen tosi pelinsä maan korkeimmalla sarjatasolla. Tottakai kehittymistä löytyy vielä roimasti pelinlukutaidon ja mailapelin saralla jne. Hovi pääsi omiensa sanojensakin mukaan tänään helpolla koska Tappara teki niin paljon maaleja eikä ollut oikein missään vaiheessa vaikeuksissa. Hovista näkee aika paljon samaa mitä näki Markkasestakin silloin kun Jussi teki uuden tulemisensa Tapparaan eli sisäänajovaiheessa Jaska vaatii mm. sitä että maalin taaksekin pitää mennä rohkeasti hakemaan kiekkoa jne. ja eikä sitä mailapeliäkään voi oppia pelkästään reenaamalla vaan myös pääsemällä pelaamaan täytyy tositilanteissa sitäkin soveltaa. Markkasellahan kauden alku meni sisäistäessä Jaskan oppeja jolloin tuli sisäänajovaiheessa niitä virheitäkin ymmärrettävästi ja Hovilla työ jatkuu Jaskan kanssa ja tämän pelin perusteella taas sopivassa paikassa uskoisin Hovin pääsevän maaliin heti pelin avauskokoonpanoon kun Jaska katsoo sen kannattavan. Uskon että Hovia peluutetaan varsin maltillisesti tässä sisäänajovaiheessa ja myös junnuissa hän saa peliaikaa sen mukaan kuinka edustusjoukkueella ja A:lla pelejä viikoittain on.
 

Allu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Niinpä...

Viestin lähetti piikki
On se muuten hemmetin hyvä tuo tampereen jäbien tokaisu. Jos Tappara pelaa omalla tasollaan ni se voittaa kaikki :D

No niinhän se on. Ainakin eilen. ;D
 

goys75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jaahans

Täysin tuuri voitto Tapparalle. Lukko vei peliä miten tahtoi ja Tappara kahvasi ja roikkui perässä. Kai sitä nyt tollaset R-kioskin kokoiset Tappara-äijät pystyy koukkimalla ottaan vauhdin pois pienemmiltä ja nopeemmilta Lukkolaisilta. Sitte tuomarit tuli ja ratkaisi pelin lopullisesti Treelle. Lukolle vaan jäähyjä. Kyllä olis ollu taas kirveelle töitä........ja töitä se tais tehdäkki ja kovasti. ;)

Motto: suosikkijoukkueen tappio on aina vaimon ja lapsien syytä.

Kuuleeko BjörnePori: Saattaa tulla raivotautisia kettuja kylään.
 

piikki

Jäsen
Kenenkään on turha väittää et Tappara hallitsi ottelua. Niil kävi vain parempi tuuri viimeistelyssä.

About noit sanoi joku porilaine käytti ku Lukko vie Ässii viikko sit 5-0 ennen ottelu puoltavälii. Must ne sopii eiliseen matsiin aika hyvin :D

Ite ottelust sen verra et lukko ei pelannu omal tasollaa :D
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
"Ite ottelust sen verra et lukko ei pelannu omal tasollaa"

Hassu juttu. Tapparakaan ei pelannut vielä omalla tasollaan ja voitti noinkin selvästi. Olisiko käynyt niin, että ankaran kahvauksen ahdistamina Lukon pelaajat paiskivat vahingossa maaleja omaan päähän. Tapparan pelaajilla kun oli kentällä tarpeeksi tekemistä siinä kahvauksessa.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kun ei kukaan muu ehtinyt niin pääsen itse korjaamaan:

Torstain ottelut taitavat olla vielä välisarjaa, joten se siitä...;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös