Tappara - Jokerit to 12.1.2006

  • 10 198
  • 67

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
flintstone kirjoitti:
Tämä peli on niin selvää pässinlihaa kuin olla voi, Jokerit ei pysty tässä liigassa haastamaan kuin Kalpan tasaväkiseen peliin ja tänään vastassa ei todellakaan ole mikään Kalpa vaan helvetin paljon kovempi Tappara. Tänään vain Rämö voi pelastaa Jokerit yli kaksinumeroisiksi venyviltä tappioluvuilta, en tosin usko että Rämö pystyy yksinään tuota estämään mutta niin vain Mikon on koitettava selvitä sillä meidän ns puolustukselta ei tule tippaakaan apuja tuohon tehtävään. Ja jos Tappara haluaa hakea vaikka nimellistä liigakokemusta jollekin B tai C juniori maalivahdille niin tässä on peli jossa sen ilman pelkoa tappiosta tehdä sillä sen verran halutonta ja hengetöntä myös meidän hyökkääminenkin on ollut.

Helpot pisteet kaikille - Jokerit. Joskohan tämän tappiollisen pelin jälkeen Curre jatkaisi matkaa Ruotsiin ja meille tulisi vihdoin joku valmentaja tuonne penkin taakse.

Tulosvetoon rohkeasti vain:
Tappara 8,9,10,11,12 - Jokerit 0

Anteeksi vierailu ketjuun, mutta hieno kirjoitus, ei voinut olla nauramatta. Te alatte päästä itseironiassa meidän IFk-fanien tasolle (jos ei kohta ylikin). Toivotaan narreille voittoa, sillä Tappara on HIFK:n lähin vastustaja tällä hetkellä. Paikallismatsin perusteella mahdollisuudet ovat kyllä minimaalisen pienet, toisaalta joukkueessa on kyllä periaatteessa taitoa, mutta onko halua?
Vopat ykkösen sentterinä kertoo kyllä jotain sekavasta tilanteesta. Mukava lukea teidän kirjoituksia kuitenkin, jatkakaa samaan malliin.
 

BlueOrange87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat, San Jose Sharks
Yritin vaan tässä valaa Jokereiden kannattajiinkin uskoa, että ei pitäs olla noin pessimistinen, vaikka tilanne huono onkin. On Tapparakin tuollaisessa lähes yhtä huonossa tilanteessa ollu, nimittäin Mika Saarisen aikana. Okei, ehkei nyt ihan yhtä huonosti ole menny, mutta aika huonosti kuitenkin. Eihän niillä tän kauden pisteillä mitään ens kaudella teekkään, mutta kannattaa siitä säälipleijaripaikasta silti taistella. Toivon narripaitojen edes sinne asti pääsevän... Niin, on se viimeistely Tapparallakin välillä ontunut oikein pahemman kerran, vaikka maalejakin on tehty. Paikkoja kyllä tulee, mutta sisään ei mene millään. Toivotaan tähän parannusta, ja Jokereille onnea, mutta ei vielä tän illan pelissä... :)
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
BlueOrange87 kirjoitti:
Yritin vaan tässä valaa Jokereiden kannattajiinkin uskoa, että ei pitäs olla noin pessimistinen, vaikka tilanne huono onkin.

Sovitaanko, että käyt ennen peliä Jokerien kopissa valamassa uskoa? Siellä siitä on eniten puutetta.
 

Hevosmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Täytyy vissiin ottaa tyyny ja herätyskello mukaan halliin, sillä näyttää pahasti siltä, että TPS-pelin kaks viimeistä erää olivat vain tuutulaulun alkutahdit tänään luvassa olevalle virkamieskiekolle. Meinaan vaan kun tämän otteluketjun ainut intohimoisempi anti vaikuttaisi olevan se, että Jokeri-fanit väittää oman joukkueensa häviävän yli viidellä maalilla ja Tapparalaiset pyristelee vastaan väittämällä, ettei meidän pojat neljää maalia enempää tee vaikka tyhjiin yrittäisivät.

Prkl, yllätän kaikki ja toivon, että tänään tapellaan. JOjanen & Varis kolmannella minuutilla suihkuun ja erää myöhemmin White leipoo Vompatin lasarettiin. Ja jäähallin vahtimestari saa toisella erätauolla ylinopeussakot hakiessaan molemmille valmentajille uudet tussit. Sakkojen maksajasta kiistellään vielä ens kauden avausristeilylläkin.

Itse ottelun lopputulosta, 3-4 rankkareilla, kukaan ei muista, vaan keskustelu käy yli vuorokauden niin kuumana, että modesedät langettaa faneille kolme kuukauden ja viisi viikon pelikieltoa. Lisäksi yhdeltä ilvesläiseltä viedään kirjoitusoikeudet.

Hohhoijaa. Jokos se peli päättyi?
 

BlueOrange87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat, San Jose Sharks
Vakio kirjoitti:
Sovitaanko, että käyt ennen peliä Jokerien kopissa valamassa uskoa? Siellä siitä on eniten puutetta.
No mikäs siinä, mutta ei mua niin paljon toi Jokereiden tilanne kuitenkaan hetkauta, että menisin... Tapparan puolella sitä ollaan, narrit saa mun puolesta hävitä kyllä. Mutta ihmetyttää vaan tuollaiset, jotka tulevat tänne kirjoittamaan jotain 10-0 tuloksia ja ovat niin negatiivista että... Tuskinpa Tappara nyt kuitenkaan niin pahasti jyrää, vaikka sitä toivoisinkin.
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
ultrar kirjoitti:
Anteeksi vierailu ketjuun, mutta hieno kirjoitus, ei voinut olla nauramatta. Te alatte päästä itseironiassa meidän IFk-fanien tasolle (jos ei kohta ylikin).

En kyllä ymmärrä, että mitä tekemistä Flintin kirjoituksella on itseironian kanssa.

Flintstone nyt vain kertoi että mikä on tilanne. Vähän sama kuin jos hän toteaisi, että ulkona on pouta ja siellä on kohta pimeä.

Illan kohtaamisen ainoa jännitysmomentti on siinä, vaivautuuko Narrien aitiosta jokaiseen vaihtoon sallittu määrä kenttäpelaajia. Kuka sitä nyt lähtee huvikseen surffailemaan ja toisten tönittäväksi? En minä ainakaan.
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Valtonen-Vopat-Hyvönen ja
Rahikainen-Kuki-Koivisto

Toivottavasti tänään on pelaajilla tunnetaso kohdallaan ja kaukalossa riittää tapahtumia. Ainakin muutamassa kentässä näyttäisi olevan valmiutta pelata tarvittaessa vähän kovempaakin peliä.

Taisteluvoitto tänään.
 

Tomppa#74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Ai Tampereella on peli tänään...

Tässä vaiheessa kautta mennään ja Jokerien kokoonpano näyttää miltä näyttää. Eipä uskoisi, että ykköskentän sentterinä häärii Vopat. Taikka että kakkoseen mahtuvat sellaiset "tähdet" kuin Kuusisto ja raketin nopeuden nykyään omaava Varis. Jonkinlainen kauden kliimaksi tuntuu olevan tämä pelaajien jatkuva loukkaantuminen ja toisaalta kokoonpanojenkin jatkuva eläminen jollain tasolla.

Onneksi edes Rämö on maalissa. Meneillään olevalla epäonnen kasautumisella tosin Rämö pelaa joko täysin luokattoman pelin tänään (ja Passmore pelaa kaikki kauden loput matsit), tai sitten mies loukkaa nivusen tms. ottelun aikana. Mikään ei nimittäin mene tällä joukkueella putkeen.

Olen kuitenkin yrittänyt muuttaa tilannetta. Kotona esille pääsi takaisin viimeisen mestaruuskauden aikana hankittu lippu, joka ennen toi hyvää onnea. Saisi perskeles toimia.
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
flintstone kirjoitti:
Tulosvetoon rohkeasti vain:
Tappara 8,9,10,11,12 - Jokerit 0

Tässä yhtälössä suurin ongelma lienee vain siinä, ettei Rautakorven Tapparalla - toisin kuin esim. Jalosen HPK:lla - ole tapana harrastaa ilotulitusta surkeimmankaan vastustajan kustannuksella, vaikka ottelu ratkeaisi jo ensimmäisessä erässä, vaan varmistaa pisteet mahdollisimman vähälllä ja säästää energiaa ynnä ennakkosuosikin paineita seuraavia pelejä silmällä pitäen. Tämä on epäilemättä etenkin tässä vaiheessa kautta strategisesti viisasta, vaikka se haukotuksia jopa kotiyleisölle aiheuttaisikin. TPS-ottelu oli tästä mainio esimerkki.

Eipä ole kaukana ajatus, että viimeistään puolivälissä Tappara johtaa 2-3:lla maalilla, jäädyttää tilanteen ja vie pisteet kutakuinkin samalla erolla. Nähtäväksi toki jääpi.


Ranger
 

Mulli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Virmanen & Hjallis akseli, Jokerit, Avs.
Tää on näitä matseja taas mitkä on jo hävitty ennenkuin kiekko on edes jäässä. Jokeri pellet ei vaan voi pärjätä Tapparalle. Tai no ei ne pärjää kellekkään.

Rämö kämmää maalilla, Hyvönen tekee yhden börsän ja se onki sitten taas siinä.

Tapparalle helpohko rutiinivoitto. 3-0.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Poikkeuksellinen toive

Tänään voisi narrilauma tönäistä Kahvaran maanrakoon. Roman ja Hannes voisivat tietysti kiittää vanhaa hyvää seuraansa, upottamalla pari kunnon skodee Kahvaran pömpeliin.

Ehkä Tingelingbom olisi tänään skarppina kahvojen suhteen. Pienenpieni mahis narreille. Peukkuja.
 

Tomppa#74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Tilastojen perusteella kaksi ensimmäistä erää suorastaa naurettavia Jokerijoukkueelta. Jäähyjä ja paskaa alivoimaa. Sitten yksi "pelastuserä", jossa jotenkin kummasti pojat saivat vikalla minuutilla kaksi maalia aikaiseksi. Tästä työstä korjattiin sitten hedelmät häviämällä rankkareissa. Sarasvuo voisi mennä kertomaan pojille mikä on "momentum" ja miten sitä hyödynnetään.

Ja turha kenenkään tulla mainostamaan Jokerien hienoa kolmatta erää lauseella: "tästä se lähtee" tai "nousun merkit ovat ilmassa" tai "lupaa hyvää jatkoon".

Ihana kausi. Pitäiskö ostaa vaikkapa pari ylimääräistä kausaria vielä muistoksi, ettei ihan äkkiä unohdu?
 

mutt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,ylilyönnit,Harkinsin juomalahjat
Täytyy olla pisteeseen todella tyytyväinen, kun katsoo laukausmääriä. Rämöllä 45 torjuntaa eli kertoo kaiken oleellisen varmasti. "Paskafloppi-Santala" teki sitten alle minuutissa 2 maalia ja kun tasoitusmaali tuli 8 sekuntia ennen loppua, niin en anna rankkaritappion masentaa oloa.

Mikäli tilastot pitää paikkansa, Sami Lepistö on kultakypärä ensi pelissä :)

Edit. Korjataan, Filppula syötti joten eipäs olekaan kultakypärä vielä.
 

#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
6-5 rl.

Yllättävän tiukka matsi loppujen lopuksi, vaikka Tapparan hallintaa taisi aika lailla peli olla. Santalan kaksi viimeistä maalia nostivat Jokerit vielä taistelemaan voitosta, mutta rankkareissa jouduttiin taipumaan.

Oliskohan sittenkin vielä tunnelin päässä valoa?
 

Virmanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vituttaa taas jälleen kerran Jokerien-matsin jälkeen.. Rankkarit olis pitänyt hoitaa ja 2pistettä. No lauantaina jatkuu Hpk..
 

kaksoismetro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Virmasen herrasväki
Mikäli nykyiset tilastot jäävät voimaan, Petri Varis siirtyi juuri Jokereiden kautta aikain pistepörssissä Henry Lepän ohi toiselle sijalle. Tilasin tämän jo tiistaiksi, mutta toimitus oli näköjään hidasta. Syytän Lukkarilaa.
 

TapparaFan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jokereita ei vain voi aliarvioida... Välillä tuntui, että kaikki vedot, mitkä Lehtoa kohti vedettiin, menivät myös sisään... 20 torjuntaa ja viis päästettyä maalia. Ei tainnu olla parhaimmillaan. Toisin kuin Rämö, 45 torjuntaa. Lehto ei ikinä saa noin paljoa torjuntoja. Mahtoi Tapparafaneja "hieman" harmittaa, kun kahdeksan sekuntia ennen loppua Jokerit tasoitti. Vaikka Tapparaa kannatankin, niin täytyy myöntää, että ajattelin kun rankkarit alkoi, että Tappara häviää. Mutta ei sentään...Pääasia on kuitenkin, että edes kaksi pistettä jäivät Tampereelle! :)
 

MR8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Klubi, Kallion Voima
Lopun nousu on ensimmäinen kerta tällä kaudella kun pojat pääsivät oikein yllättämään minut. Näitä maaleja Santalan juuri pitäisi rakentaa ja tehdä. Plussa.

Mutta mutta, toivottavasti eivät ihmiset saa tästä turhia harhaluuloja että "nousu on tapahtunut" tai "tunnelin päässä on valoa" tai "Tästä se lähtee!". En ole tämänpäiväistä peliä nähnyt, mutta tuskin sitä valoa nyt hirveästi näkyy. Rämö toivottavasti jatkaa maalissa. Pessimisti ei pety, tältä kaudelta en edelleenkään odota mitään muuta kuin aikaista kesälomaa. Kaikki muu siitä ylöspäin on käsittämätön yllätys minulle. Sitä se ei tosin pitäisi olla tuolla ryhmällä, mutta näin asiat vain ovat. Jatketaan..
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
#51 kirjoitti:
Oliskohan sittenkin vielä tunnelin päässä valoa?

Joo se on se lähestyvä HPK juna, joka jyräyttää päin jokeri venettä lauantaina.

Urkkaruutu näytti 3 tapparan maalia, josta yhtäkään ei voi laskea Rämön syyksi. 2-1 maali, oli J.Ojaselle takatolpalle poikkisyöttö - 3-1 maaliin johtanutta laukausta Rämö tuskin näki oli sen verran ruuhkaa maalin edessä - ja 4-2 tuli riparista.
Tosin tästäkin huolimatta Passmore pelaa todennäköisesti lauantaina. Elikkä rahat hpk:n puolesta kiinni.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tappara saa syyttää vain itseään, että joutui tyytymään kahteen pisteeseen. Passivoituminen ja ylimielinen siirtely maalipaikoissa kostautui jälleen.

Paras esimerkki nähtiin kolmannen erän alkupuolella. Kontiola kiemurtelee itsensä nokikkain Rämön kanssa. Konna hakee vielä Mäntylän tolpalta, jolle tyhjä maali ei maistu. Poikittaissyöttö toiselle tolpalle epäonnistuu ja Jokerit karkaa 2-1-hyökkäykseen. 4-3 ja ote Jokereille. Lopussa Vertalalla oli paikka pistää tyhjään maaliin, mutta mies laukoo päin pakkia. Jokerit kuittaa kahden maalin päästä tasoihin.

Mäkinen laukoi jälleen upean rankkarin. Minä ja varmasti moni muukin odotti Mäkisen perusharhautusta, mutta tarjolla olikin uusi liike. Veivien jälkeen kiekko rystyltä maalin kattoon. Mäkinen on todellinen rankkarispesialisti. Kädet toimivat ja hermot pitävät.

Jokerit oli kaksi erää etenkin omassa päässä heikko. Passmoren ollessa maalissa maalien tuplaaminen ei olisi ollut vaikeaa. Rämö pelasi hyvin. Kolmannessa erässä Jokerit käytti tilaisuutensa(toisin kuin viimeisin vastus TPS), kun Tappara luovutti pelin hallinnan. Santala teki kaksi melko samanlaista maalia tyhjiin takatolpalta.

Ringbom ei päässyt viime näkemän tasolle, mutta ei hän täysin surkea ollut. Taklata sai, pari kertaa oikein kovaakin.

Jokereille onnittelut pisteestä. Hyvä, että Tapparan löysäilystä edes joku rankaisee.
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Voin olla täysin väärässä, mutta ihan kuin Jokerien viides maali olisi näyttänyt Urheiluruudun pätkän perusteella täydelliseltä oikeusmurhalta. Irtokiekkoa purkamaan sännännyt Tappara-pelaaja vedettiin koukulla tylysti nurin, ja jatkotilanteesta Santala lakaisi tasoituksen.

Kuten sanottua, pidätän oikeuden muuttaa näkemystä paremman kuvan/raportoinnin perusteella. Ja niin tai näin, yksittäinen sivuseikka sinänsä, vaan sattuipa sattumaan silmään. Upea loppuun saakka taistelu Jokereilta joka tapauksessa.


EDIT:

Toisen pätkän perusteella taisin nähdä väärin, jätettäköön kuitenkin varaus.



Ranger
 
Viimeksi muokattu:

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
#51 kirjoitti:
Yllättävän tiukka matsi loppujen lopuksi, vaikka Tapparan hallintaa taisi aika lailla peli olla. Santalan kaksi viimeistä maalia nostivat Jokerit vielä taistelemaan voitosta, mutta rankkareissa jouduttiin taipumaan.

Oliskohan sittenkin vielä tunnelin päässä valoa?

Hmm, noh ihan miten sen haluatte nähdä. Halutessaan Tappara oli kuitenkin tänään täysin ylivoimainen, mutta tulihan se asennevamma taas lopulta sieltä. Kaksi kertaa oli paikat tehdä tyhjiin, mutta liian neppailun takia seuraavasta hyökkäyksestä soi omassa päässä.

Laukauksista näette kahden ekan erän osalta Jokereiden todellisen tason. 32-8. Surkeata se meno oli edelleen. Maalipaikkoja Jokerit rakensi sen tasan 5 kappaletta, josta jokainen meni. Eivätkä edes olleet Lehdon mokia, vaan lähinnä onnekkaita pomppuja reboundeista, joista sai kolme kertaa lyödä tyhjään maaliin. Toki muutamassa näissä tilanteissa Tapparan pakisto sekoili omassa päässä todella pahasti, kun ei ketään kiinnostanut. Ja Vihanneksen vakiolämärikin upposi kertaalleen.

Muuten Tappara myllytti ihan mukiinmenevästi ja aina Jokereiden päästyä Tapparan löysäilyn takia lähemmäksi löytyi lisää virtaa pistää yksi maali lisää eteen. Sen jälkeen taas löysäiltiin. Raivostuttavaahan tuo katsojille on, mutta itse muistan pelistä mielummin kuitenkin ne hyvät hetket ja silloin vastustajaa vietiin. Ihan asenteesta kaikki kiinni.

Tämä saattaa kuulostaa ylimieliseltä, mutta meillä yksinkertaisesti on tällä hetkellä varaa tähän. Tänään se napsahti omaan nilkkaan ja siitä saatiin mukava opetus jälleen kerran. Tietää hyvää asennetta lauantaille.

Huikea perisynti tuosta johtoaseman säilyttämisestä näyttää runkosarjassa tulevan. Pudotuspeleissä en kuitenkaan usko siitä tulevan minkäänlaista ongelmaa. Runkosarjapulla on tätä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös