Tappara-HPK 30.12-03

  • 4 509
  • 45

Rinkeli #20

Jäsen
Suosikkijoukkue
H.P.K ja A.Miettinen
Ei oo vissiin ainakaan kerhon porukat oikein päässy vielä näin joulun jälkeen hyvään kirjoitusfiilikseen ja ajatukset taitaa jo olla uudessavuodessa. Tapparalta olis kuitenkin kiva ottaa pisteet kun on muutenkin mennyt vähän alakanttiin viime pelit. Ehkä ketjumuutokset tuovat räväkyyttä. Tossa noi nyt sitten olis:34
Joni Puurula, Maalivahti

35
Rob Tallas, Maalivahti AK


1. kenttä

38
Teemu Aalto, Vasen puolustaja AK

14
Tuomas Eskelinen, Oikea puolustaja AK

26
Janne Laakkonen, Vasen laitahyökkääjä AK

23
Tomas Kucharcik, Keskushyökkääjä AK

19
Vladimir Vujtek, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

36
Marko Tuulola, Vasen puolustaja

10
Marko Toivonen, Oikea puolustaja

15
Toni Mäkiaho, Vasen laitahyökkääjä

67
Anders Burström, Keskushyökkääjä

22
Hannu Väisänen, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

3
Vladimir Sicak, Vasen puolustaja

43
Tuukka Mäkelä, Oikea puolustaja

32
Janne Lahti, Vasen laitahyökkääjä

25
Harri Suutarinen, Keskushyökkääjä

11
Tony Virta, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

4
Tuomas Immonen, Oikea puolustaja

41
Juhamatti Yli-Junnila, Hyökkääjä

16
Olli Sillanpää, Vasen laitahyökkääjä

31
Juha-Pekka Loikas, Keskushyökkääjä

9
Jyrki Louhi, Oikea laitahyökkääjä
 

krobbe

Jäsen
Et sitten jaksanut pastata myös Tapparan kokoonpanoa - laiska. No en jaksa minäkään.

Te muuten häviätte pelin, no saatte mustaa makkaraa lohdutukseksi matkaan, onhan se vaihtelua niille iänikuisille perunoille.
 

Rinkeli #20

Jäsen
Suosikkijoukkue
H.P.K ja A.Miettinen
Olisinhan mä sen "pastannu" jos se olis siellä ollu ajallaan eli silloin kun mä ton kerhon kokoonpanon sieltä hain.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Mitäs siitä kirjoitusfiiliksestä, kunhan joukkueella olisi edes jonkinlainen pelailufiilis. Mutta kun niillä on se kuuluisa penailufiilis. Virta pudotettu kolmoseen ja Louhi neloseen, oikein. Laamoille lisää vauhtia, joskin se tarkoittanee myös vaarallisia tilanteita omaan päähän. Louhen voisi kyllä pistää saman tien Forssaan, nykyvireessä mies on pelkkä rasite joukkueelle.

Mitäs mieltä muut tamperelaiset ovat Aamulehden kirjoituksesta Vetovihjeissä? Liputtivat aikalailla Kerhon puolesta. No, on Kerhon mahdollista voittaa, jos sattuu tavallista tehokkaampi ilta (lue = tekevät ainakin kolme maalia) hyökkäyspäähän. Saa nähdä.
 

krobbe

Jäsen
Branderin höpinöille on naurettu jo monet vuodet. Jos haluatte päästä rahoistanne eroon luottakaa Braindamageen.

Kivasti on Mäkkäri saanut roolia, mukava nähdä tänään miten mies pelaa.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Viestejä oikein sataa

Kertonee jotain tuosta kiinnostusasteesta. Loppiaisen jälkeen ehkä alkaa taas nappaamaan tuo liiga. Suotavaa tuotteen kannalta olisi, että pelaajia kiinnostaisi edes hiukan enemmän kuin katsojia.

Sarjaa lyhyemmäksi! 14 jengiä ja neljä kierrosta. Tässä ei ole mitään järkeä. huomaakohan kukaan...;)

Pelicanslähteen mukaan Kerho olisi normaalipäivänä paiskinut Kaania turpaan mennen tullen. Oli kuitenkin ollut vielä lomafiilis päällä, heidän onneksi kuulemma. Tänäänkin tulee Hopkolle tukkapöllöä jos ei pelailu nappaa. Ja veikkaan että ei nappaa. Sellaiset 4-2 nummerot ovat aika odotetut. Ketähän Jalonen tämän pelin jälkeen haukkuu?

Virta kolmosessa. Olisko Toke pitänyt saunaa lämpimänä vai mikä on? Ei sieltä alemmista ketjuista parempiakaan pelimiehiä tilalle mielestäni ole laittaa.

Louhi voisi mennä puolestani vaikka Sapkoon. Jätkästä ei ole ollut tällä kaudella hyötyä tipan tippaa. Jos ei kiinnosta, niin mitä sitä pitää edes nelosessa lyömässä kiekkoa ränniin? Kaipa Jykää on perunalaarin vuoksi pakko rosterissa roikuttaa?

Pelistä sen verran, että Tarapaapan geriatriaosasto juonii yv:llä muutaman paikan, joista #8 töräyttää säälimättä kaksi.

Loppukaneettina Kerhosta: Kun edes näyttäisivät siltä, että olisivat hereillä.
 

JasonMiller

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Viestejä oikein sataa

Viestin lähetti Gagne
Kertonee jotain tuosta kiinnostusasteesta. Loppiaisen jälkeen ehkä alkaa taas nappaamaan tuo liiga. Suotavaa tuotteen kannalta olisi, että pelaajia kiinnostaisi edes hiukan enemmän kuin katsojia.

Loppukaneettina Kerhosta: Kun edes näyttäisivät siltä, että olisivat hereillä.

HPK on todellakin ollut niin koomasaa, että pahaa tekee. Näyttää, ettei ketään kiinnosta pelaaminen, josta esimerkkinä tappio Pelsuille. Tuolla materiaalilla kuitenkin pitäisi saada maali aikaiseksi, vaikka väkisin. Esim IFK:n ykkönen takoo hirveitä pisteitä näitä heikkoja jengejä vastaan, mitä tekee meidän ykkönen/ kakkonen? Laskee näissä peleissä tasonsa vielä vvastustajaakin alemmaksi ja sitten kolmonen/ nelonen tekee maalin, tai pari ja näillä pitäisi peli voitaa.

Illan pelistä: Ojanen ratkaisee pelin Tapparalle, kuten aina.
Mikä sillä Voutilaisella taas on. Eikö se saatana pysy kasassa vai onko nyt jo nuhakin. Jätkään on kyllä huono tuuri tarttunut pysyvästi.

Jalonen voisi herätellä joukkuetta jättämällä kokoonpanosta pois nimet: VV, Kuha, Toke, Louhi ja antaa nuorten vetää yksi peli malliksi, miten pelataan kun paikka joukkueessa ei ole itsestäänselvyys.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Bulgarialaisen, Tapparaa kannattavan työkaverin kanssa tuli jo lyötyä vetoa ottelun lopputuloksesta. Minä veikkasin 4-2 Kerholle. Hän taas 3-1 Tapparalle. Väitti vielä, että Koskenkorva (kuulemma meikäläisen lempipelaaja) tekee HPK:n elämän vaikeaksi....

Saapi nähdä. Kova peli tulee joka tapauksessa.
 

JJLehto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Designer
Mitäs mieltä muut tamperelaiset ovat Aamulehden kirjoituksesta Vetovihjeissä? Liputtivat aikalailla Kerhon puolesta. No, on Kerhon mahdollista voittaa, jos sattuu tavallista tehokkaampi ilta (lue = tekevät ainakin kolme maalia) hyökkäyspäähän. Saa nähdä.

Vaihteeks matkalla hallille, lähinnä kiinnostaa kerhon tsekkien pelivire, ja pelivireen myötä taskuun tulevat roposet. Eli kyllä kerho tänään vie ja kirves vikisee, valitettavasti...
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tämän kauden Tappara-HPK -historiaa vasten Kerhon pitäis maalilla voittaa. Pitäis ja pitäis. Kunhan nyt kiinnostuisivat pelaamisesta - ja sitä myöten voittamisesta. Nyt ei oikein osaa taas mitään analysoivaa sanoa, muuta kuin, että noinkohan uusi järjestely (Virta 3:ssa ja Väisänen 2:ssa) toimii. Hoppas det, sanois ahvenanmaalainen.
2-3 Kerholle. Ehkä.
 

axe

Jäsen
Viestin lähetti mauri
Tämän kauden Tappara-HPK -historiaa vasten Kerhon pitäis maalilla voittaa.

Eikös tuon pitäisi mennä jotta Tappara voittaa maalilla? Ensin Kerho voitti kahdella maalilla, sitten yhdellä maalilla, sitten pelattiin tasan, nyt siis HPK häviää yhdellä maalilla. Tasaisen vauhdin taulukot eivät ole ikinä pettäneet.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Alku on ainakin mahtava. 1.12 pelattu ja Janne Lahti ylivoimalla tällää Kerhon johtoon Token ja Aallon syötöstä.

Tästä on hyvä jatkaa. Heti perään Väisäsellä hyvä paikka, mutta eipä mene.

Edit: Jaaha... Tuulolalle se maali sitten lopulta merkittiinkin. Hirveää ämpyilyä. Ensin Joksin mukaan se oli Toke, sitten kuulutuksen mukaan Lahti. Nyt sitten Tuuski.
 
Viimeksi muokattu:

Rinkeli #20

Jäsen
Suosikkijoukkue
H.P.K ja A.Miettinen
Tulihan se voitto vihdoinkin vaikka meinasi tavarat kotona lennellä sen tapparan 2-2 tasoituksen jälkeen. Johtoasemassa saa nykyään jännittää ihan tosissaan, viime kaudella pelattiin kunnolla 15 minuuttia ja miettinen iski pari häkkiä. Tällä kaudella ei oo ihan näin mukavasti menny, mutta kun saataisiin tommonen 3-4 maalin ilta joka pelissä niin olis se jo vastustajalle aika työ tulla hätyyttelemään. Huomasko kukaan muu tapparan yv-maalissa, kun ruotsin ystävämme heittäytyi katkaisemaan tappara-pakin syöttöä ja kiekko vain lipui hitaasti...hitaasti miehen mailan alta tao edestä. Yritystä löytyy mutta toiset on vain tehty jäätyilijöiksi ja toiset vähemmän jäätyilijöiksi.
 

JJLehto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itse pelin kaksi ekaa erää oli todellista soopaa; puukätisiä hyökkääjiä, kädettömiä pakkeja ja aivan luokatonta ylivoimaa - molemmilta.

Kiekkoa räiskittiin kilpaa päätyyn ja nopein mies perään, maalipaikoissa (niissä harvoissa) jopa kerhon "huipputsekit" olivat _todella_ puukätisiä (jos veto yleensä lähti, se meni enintään moken rintapanssariin). Ylivoimissa, varsinkin Tapparan, voi herranjestas sentään, oli aivan pakko ampua ihan just heti jos kiekon sai, etenkin jos oli 2-miehen ylivoma. Kiekollinen taito on kuollut ja kuopattu. Ja noi hemmot pelaa lajia ammatikseen....

Kolmannessa erässä sentään tapahtui jotain, lähinnä virheitä ja niistä tulleita maaleja... Tuomaritoiminta oli samalla tasolla kuin peli, miettikääpä sitä.

Jos kenttää vielä hieman kasvatettaisiin, niin silloin pelissä ei tapahtuisi yhtään mitään, kirjaimellisesti. Että sm-liiga on maailman toiseksi kovin sarja, joo-joo.

Kuitenkin, seuraavat herrat ansaitsevat erikoismaininnan koska erottuivat edukseen:

S.Öhmän: tosi hyvä sentteri, lukee ja avaa peliä hyvin, hoitaa puolustuspään ja aloittaa todella hyvin (esim. 3-erässä voitti ainakin 4 hyökkäyspään aloitusta putkeen). Kärsii huonoista laitureista ja aivan liian vähäisestä peliajasta. On se kumma, että kaveri kantaa kultaista kypärää mutta ei saa ylivoima vastuuta kuin nimeksi kun vanhat herrat saa vanhoilla meriiteillä aikaa vaikka mikään ei toimi, keletana.

Miska: onneksi edes joku taklaa, joskus, oikeasti, eikä vaan kiilaa.

Tuulola: samat sanat kuin Miskalle + kiekollinen peli.

Laakkonen: Oho, suomalainen hyökkääjä joka osaa muutakin kuin lyödä rännikiekon ja luistella pakkeja päin.
 

axheart

Jäsen
Totta on, että onneksi vielä Miska taklaa, muttei silti saisi olla hukassa ihan noin usein... Oli muuten Tuulolalta mainio taklaus Mäkiseen, meni Makon peli sekaisin...

Tapparalta todella hengetön esitys, toivottavasti kopissa saivat sapiskaa.
 

Rinkeli #20

Jäsen
Suosikkijoukkue
H.P.K ja A.Miettinen
Mitä, mitä. Onko tuuski ruvennu taas jakelemaan keskialueen kanuunoja. Itse en ole vielä tällä kaudella kunnon tälläystä nähäny. Ei oo jääkiekon parissa hienompaa hetkeä ollu kun se Tuulolan viimevuotinen mäjäytys Kivimarjulle.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Ensimmäiset kymmenisen minuuttia Kerho pelasi hienosti ja olisi voinut/pitänyt laittaa pelin poikki jo heti alkuunsa. Maalitilanteita tuhrittiin taas oikein urakalla.

Sitten loput 50 minuuttia olivatkin melkoisen sekavaa räpellystä. Tallas oli Rob paikallaan ja pelasti monta Tapparan huippupaikkaa. Lehto oli myös tosi hyvä, niinkuin aina.

Kun Saddam Husseinille tulevaisuudessa mietitään sopivaa rangaistusta, näkisin hänelle yhtenä hyvänä vaihtoehtona Tapparan pelien pakkokatsottamista illasta toiseen.
 
Viimeksi muokattu:

rinkeli22

Jäsen
Viestin lähetti axheart
Totta on, että onneksi vielä Miska taklaa, muttei silti saisi olla hukassa ihan noin usein... Oli muuten Tuulolalta mainio taklaus Mäkiseen, meni Makon peli sekaisin...

Oho, taklataaks liigassakin vielä? Oliko siellä kaksi vai peräti useampiakin taklauksia?

Kaks pinnaa sieltä sitten näytti tulevan. Hyvä kuittaus Pelicans-tappiosta, mutta eipä jaksa tämäkään paljoo hetkauttaa kuten ei tuo nolo pelikaani-matsi.. Nyt kun pääsee vielä hetken kattoon kunnon jääkiekkoo ihan paikan päältä. Huomenna Venäjä-USA! Aah, kunnon lätkää.. Kaikki hämeenlinnalaiset hallille alotteleen uuden vuoden juhlintaa hyvän kiekkoviihteen parissa! Vielä ehtii ennen kuin liiga taas jatkuu Rinkelillä..
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Voitto tuli, vaikka ilmeisesti tuomarin avustuksella. Kai se on niin, ettei Kerho voi Tapparaa voittaa, paitsi jos tuomari on puolueellinen. Viimeksikin oli, ainakin radiossa sanottiin niin, ja radiossahan ollaan aina oikeassa, koska se on tiedotusväline.

Neljä tehtyä maalia lupaa hyvää. Ehkä. Ennenkin on normaalin esityksen jälkeen palattu ripirapivauhtia nollakantaan.

Jaa. Jokohan loppiaisen Ipa-pelistä jaksaisi jo vähän innostuakin?
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Joopa joo, turpaan tuli, tutulla kaavalla, tutulta joukkueelta. Tappara on juuri sillä paikalla liigassa mikä on sille oikeutettu. Edellä on vain parempia joukkueita, nykyisellä kunnolla myös Ilves on parempi, ikävä kyllä.

Itse pelistä ei ole mitään sanottavaa, en käynyt katsomassa peliä, koska lupasin itselleni viime Tappara-Hpk pelin jälkeen, että en enään Hpk:n pelejä käy katsomassa, on se niin hirveetä katsottavaa. tähän hymiö
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Rontti
Kun Saddam Husseinille tulevaisuudessa mietitään sopivaa rangaistusta, näkisin hänelle yhtenä hyvänä vaihtoehtona Tapparan pelien pakkokatsottamista illasta toiseen.

Ilmeisesti tarkotit ton ihan viattomaks heitoks, sillä ainakin vierasjoukkueen fanien mielestä pelit Tapparaa vastaan lienee olevan viihdyttäviä, niitä avoimia maalipaikkoja kun siunaantuu kaverille uskomattoman paljon. Ja kun Tappara rikkoo, se rikkoo ronskisti, jäähynarvoisesti. Ainakin eilen HPK pelas pirun puuduttavaa peliä. Sellasta pikku virvelöintiä.

Eli kyllä, pahin rangaistus kaikille olis varmasti ollu joutua katsomaan eilistä peliä, mutta siinä pelissä pelas kaks paskaa joukkuetta
 

axe

Jäsen
Viestin lähetti Torsti
Ainakin eilen HPK pelas pirun puuduttavaa peliä. Sellasta pikku virvelöintiä.

Niin, kyllähän näitä tilanteita näkyi eilenkin kovin kovin paljon. Se on vaan, kun tällaista harrastaa joku HPK (en siis esimerkistä huolimatta tarkoita kyseistä yksittäistä joukkuetta vaan yleensä maineeltaan "hyviä, taitavia ja vauhdikkaita" joukkueita), niin siitähän ei mitään isompaa puheenpartta synny.

Tappara-fanille kun on Jatkoajassa kiellettyä mainita kuvan osoittamasta puolustustavasta, koska silloin saa heti eri suunnista tukun vastauksia, joiden keskeinen sanoma on "paljon varaa teillä puhua!"

Ja näiden tiettyjen hyvämaineisten joukkueiden fanit -- nyt ihan erillisinä esimerkkeinä pahimpina Kärpät- ja HPK-fanit -- ovat sitten niin sen joukkueensa maineen lumoissa, etteivät suostu koskaan myöntämään pelaavansa ainakin puolustuksessa ihan samalla lailla kuin heidän halveksimansakin joukkueet pelaavat (kiekollisena sitten vauhtia saattaa olla enemmän ja pari syöttöä napsahtaa jopa kohdilleenkin). Näissä tapauksissahan syy on silloinkin SM-liigan tapparoiden, joiden takia heidänkin on pakko vastata kahvaamiseen samalla pelityylillä. Paitsi ei tietenkään läheskään yhtä paljon, törkeästi ja järjestelmällisesti.
 

NorthenAxe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, DFB, LFc, TML, FC Bayern, RoPs
Tää on varmaan samaan katekoriaan kuin, kärpät harrastaa ainostaan aktiivista mailahäirintää, ilveksen molarilla on aivan he....tin iso perse ja hpk ei kahvaa vaan pelaa suomen vauhdikkainta alivoimaa... Hyvää uutta vuotta kaikille


NA
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Ootte te aika epeleitä =)

Kukaan ei ole "syyttänyt" tai edes sen kummemmin vihjaillut sanallakaan Tapparan pelanneen sitä isoa KOOTA. Silti KOOnäpyt ovat nousseet jo iholle ja puolustus on puhunut. Axekin oikein kuvan löysi =)

Ihan vitsi se minun heitto oli. Näkemäni Tapparan pelit ovat tällä kaudella olleet huonoa kiekkoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös