Tampereen KOOVEE 2022–2023

  • 24 732
  • 86

Hyytiäinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, KeuPa, Ottawa, Mikko Perttu & Näytönpaikka.
En ole Aamulehteä lukenut, mutta voisiko olla kyse, että jutussa olisi viitattu kauden ennätysminuutteihin? Lokakuussa surullisenkuuluissa Ketterä-ottelussa (jota ei suostuttu siirtämään vaikka lähes koko KooVeen joukkue oli sairaana) sekä Wehmaksen että Hännisen peliaika oli nimittäin tuo 43:04.
-ehkäpä. Nopeasti jutun itsekin luin ja kun se oli samassa yhteydessä kuin KooVee-KeuPan otteluraportti niin faktat sekottuivat. Varmaan siinä samassa oli joku yhteenveto syksystä.
 

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Jami Hänninen lähti Keupaan. Mitähän mahtaa tässä olla takana? Ei noita puolustajia liikaa ole Kooveessa, vaikka ei Hänninen ole loistanutkaan
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Kirjoitellaas muutama rivi kun tuo kauden huipennus alkaa lähestyä myös KOOVEElla. Tällä kaudella pääasia on se, että karsimassa ovat eri joukkueet, nyt edessä olevissa pudotuspeleissä riittää venymistä joka pelissä. Forssassa tuli sen verran paha kahden pisteen menetys, että kuuden joukkoon tarvitaan jo pieni ihme. Sen verran monta vieraspeliä on ohjelmassa jäljellä.

Tammikuun alun koomailun (viisi tappiota peräkkäin) jälkeen, joukkue on saanut pisteitä säännöllisemmin. Erityisen omituisia olivat romahdukset Hokkia ja Hermestä vastaan. Hokki-pelissä riitti ihmeteltävää, sillä vierasjoukkuekin näytti yhdeltä heikoimmista mitä Hakametsässä on tällä kaudella nähty.

Sittemmin on nähty ihan hyviäkin pelejä. Etenkin 1-5-tappio Ketterää vastaan oli KOOVEElta hyvä peli, joka olisi voinut kääntyä toiseenkin suuntaan. Heti perään Forssaa vastaan oli taas sitten aneeminen esitys, mutta FPS oli sarjasijoituksensa veroinen jäällä, joten sekin riitti. Eilen taas ei.

KOOVEEn kokoonpano on ollut jonkin aikaa melko samanlainen. Ilveksen vaihdeltua pelaajia SaiPan kanssa lähti muutama potentiaalinen vahvistus pois Ipan rosterista. Etenkin Santeri Airola olisi ollut jäätävä vahvistus loppukaudeksi, mikäli olisi KOOVEEn pelipaidan päälleen laittanut. Mutta lainamiesten varaan ei voi laskea... Turhan kapealla kärjellä KOOVEE lähtee sääleihin, niistä jatkoon ja sen jälkeen kaikki on kotiinpäin.

Seiskasijasta kannattaa pelata, sillä jatkoon mennessä silloin välttää K-Espoon, joka on pahin tietysti pleijareissa. Vaikka ei sekään mikään voittamaton joukkue ole. Tuskin KOOVEEsta sitä on pudottamaan, mutta ei sen materiaali aivan niin ylivoimainen ole kuin välillä saa palstalta lukea.

Tänään pisteet kotiin KeuPalta, niin teoriassa ollaan mukana taistelemassa kuuden sakkiin.
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Pudotuspelipaikka saavutettu, mikä on ihan kelpo tulos. Vielä on ohut sauma kavuta sijalle seitsemän. Se olisi hyvä, koska jos KOOVEE lipsahtaa sääleistä jatkoon se välttäisi Espoon. Vaikka onhan tuossa Ketterässäkin ihan tarpeeksi vastusta. Mutta eipä mennä asioiden edelle.

Tuloksellisesti hyviä pelejä viime aikoina, vaikka rosteri on ollut useasti vajaa. Lisäksi veskariosasto hiukan arveluttaa, Pakarinen on ailahdellut pelaamissaan sen verran. Ja hänen pitäisi kyllä olla selkeä ykkönen ja kantaa iso vastuu pudotuspeleissä. Toki Roos ja Herpin ovat hyviä otteita osoittaneet, mutta Pakarinen on se, jonka varaan lasketaan.

Vielä on kaksi kotipeliä ja TuTo vieraissa runkosarjassa. Periaatteessa tarjolla on ihan hyvin pisteitä, mutta pelillisesti pitää kyllä onnistua hyvin, jos mielii vielä seiskasijasta tapella. Jäljellä on pelejä:

7. KeuPa - 76p
Zemgale (v)
K-Vantaa (k)
K-Espoo (k)

8. K-Vantaa - 72p
KeuPa (v)
IPK (v)
JoKP (v)

9. KOOVEE - 72p
IPK (k)
TuTo (v)
Hermes (k)

Todennäköisin vaihtoehto on mielestäni sija 8 runkosarjan päätteeksi ja Vantaa vastaan sääleissä. Melkein mahdollisuudet vaativat KeuPan toista tappiota Latviassa. Vaan sepä ei ole KOOVEEn käsissä. Pitää muistaa, että KeuPa pelaa vielä pääsystä kuuden sakkiin, joten eiköhän siellä puristusta riitä. Ihan mielenkiintoinen loppurutistus tulossa keskikastissakin runkosarjan päätteeksi.
 

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Nyt kun saipalta loppuivat pelit, niin tulevatko Korhonen ja Järventie Kooveeseen loppukaudeksi vai menevätkö jopa Ketterään?

U20 rämpinyt ilveksen kausi on ohi. Sieltä Hakala esim. on ihan kelpo 4 ketjun hyökkääjä. Tosin ei ole tällä kaudella kooveessa pelannut. Ei taida olla mahdollista tämä kuvio?

Voiko nämä Ilveksen avut Bau ja karri aho pelata myös play offseissa kooveessa?

Seiska sija on nyt keupan latvijan reissun jälkeen täysin mahdollista, loput pelit pitäisi voittaa. Tuskin toteutuu kuitenkaan.
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Tänään selviää aloitetaanko maanantaina kotona vai vieraissa. Hermes on sarjassa nelonen, mutta KOOVEEn sijoitus on joko 7. tai 8.

Kotipelissä IPK:ta vastaan kaveri tarjosi ilmaisen avausmaalin, mutta sen jälkeen Dynamo oli melkein kaksi erää totaalisesti jyrän alla. Kolmannessa KOOVEE pääsi peliin mukaan, mutta myöhäistä oli. Ihmeellisen vaisua viime aikoina ollut kotipeleissä, vaikka vieraista tulosta on tullutkin. Vieraspelejä en ole nähnyt, mutta ilmeisesti putki on kulkenut niissä paremmin.

Hermes on eilisenkin perusteella vaikea käännettävä. Puolustuspelin on syytä onnistua hyvin, sillä KOOVEEn hyökkäyspeli tuskin mitään valtavaa maali-iloittelua saa aikaiseksi. Käytännössä KOOVEE saa kasaan kaksi hyvähköön hyökkäyspeliin pystyvää ketjua.

Saas nähdä kuinka äijien käy. Menen paikalle, nautin myös kahvin ja putkipihvin Hakametsän käytävällä hyvässä tunnelmassa.
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Kotietu oli tarjolla, mutta ei kelvannut.

KOOVEE pelasi kyllä eilen kelpo pelin, mutta kaksi maalia piti suorastaan antaa Hermekselle. Oma hyökkäyspeli tuottaa vähämn maaleja, joten pistettäkään ei lopulta tullut.

Ekassa Hermeksen maalissa pakit koomailivat ja Bizonkin päästi pienehköstä kulmasta turhan helposti vedon längistä sisään. Toisen Hermes teki, kun totaalisen heikko syöttö YV:llä katkaistiin ja jäähyltä päässyt ukko laittoi kiekon reppuun. Tämmöisiä ei pleijareissa kyllä sovi päästää.

Bizon teki kolmannessa erässä kolme paraatipelastusta, joten nuori mies saa ehdottomasti puhtaat paperit. Muutenkin KOOVEE pelasi hyvällä asenteella ja sykkeellä. Aivan tuon porukan kykyjen ylärekisterissä. Vain Karri Ahon ylimielisiä neppailuja ilman oikeastaan hyvä peli. Ja pinnatkin oli otettavissa, seuraavissa se vain ei riitä.

KiVa on varmasti voitettavissa, mutta oman pään täytyy niissä peleissä olla antamatta helppoja. Jos siitä läpi pääsee, niin Espoota tai Ketterää vastaan jokainen onnistuminen on kotiinpäin.
 

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Paremminhan koovee vieraissa on pelannut viime aikoina kuin kotona. Kiva on voitettavissa. Puolustuspeli toimii välillä hyvin, esim. siinä pelissä Herpin oli maalissa. Onkohan Pakarinen nostettu ilveksen rinkiin vai loukkaantunut, kun ei edes kakkosena enää ole.
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Paremminhan koovee vieraissa on pelannut viime aikoina kuin kotona. Kiva on voitettavissa. Puolustuspeli toimii välillä hyvin, esim. siinä pelissä Herpin oli maalissa. Onkohan Pakarinen nostettu ilveksen rinkiin vai loukkaantunut, kun ei edes kakkosena enää ole.
Joo, keskiviikkonakin kannattaa ehkä laittaa äijät bussiin ja käydä Toijalan ABC:llä ennen peliä.

Toi maalivahtitilanne on kyllä mielenkiintoinen. Pakarisella vähän taukoa peleistä ja kehiin, vai Roos? Saapa nähdä. Toivon mukaan kaikki kykenevät ovat huomenna kehissä. Ja jalat käyvät täydellä teholla.
 

SM1968

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Joo, keskiviikkonakin kannattaa ehkä laittaa äijät bussiin ja käydä Toijalan ABC:llä ennen peliä.

Toi maalivahtitilanne on kyllä mielenkiintoinen. Pakarisella vähän taukoa peleistä ja kehiin, vai Roos? Saapa nähdä. Toivon mukaan kaikki kykenevät ovat huomenna kehissä. Ja jalat käyvät täydellä teholla.
Tänään sitten alkaa Mestiksen pudotuspelit, kun Villi kortti -kierros käynnistyy sijoille 7-10 päätyneiden joukkueden osalta. Sijoituksen 9 saavuttanut KOOVEE etenee playoffseihin toisen kerran Mestis-historiansa aikana. Edellisen kerran Dynamo pääsi kokemaan pudotuspelejä keväällä 2021, kun tamperelaiset kohtasivat puolivälierissä Ketterän.

Nyt siis vastakkain KOOVEE ja K-Vantaa, mikä on ennakkoon kutkuttavan tasainen ottelupari.

Tänään Tikkurilassa sarja avausottelu. Reima-Ville Roos aloittaa maalissa. Joona Korhonen kakkosketjun laiturina. Saas nähdä kuinka Kilpureiden käy.

Go KOOVEE Go !
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Korhonen on saatu kokoonpanoon, se on hyvä. Toivottavasti Roos onnistuu, kovasti kyllä Pakarista kaipailin mukaan. Taitaa olla pitempää huilia sielläkin. Bizon oli hyvä viimeksi, on potentiaaliltaan varmaan Roosia parempi. Joka tapauksessa toivomme onnistumisia veskareille urakalla.

Rosteri on niin hyvä kuin tässä kohtaa voi olla. Ykköskenttään ja erityisesti luistelukone Järventiehen kohdistuu suurimmat odotukset mitä tehoihin tulee. Kuten todettu, niin tänään pitää puolustuksen olla kunnossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös