ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Kaksi harjoituspeliä pelattu. Muukalaislegioona on poistunut rahastamaan muita seuroja ja jäljellä on 2 viime kauden runkopelaajaa eli Elomaa ja Ilvessuo.

Lauri Huhdanpää on selkeästi Mestis-tason pelaaja ja hyvä vahvistus Kooveelle. Muut uudet sopimuspelaajat eivät ole erottuneet juniorimassasta, Anton Herpiniä lukuunottamatta.

Eilen väläytteli myös Eppu Varjamo, mutta eiköhän hän ja edellisessä pelissä hyvin pelannut Karri Aho jatka ilveksen A:n riveissä Kooveen viime kauden valmentajan Miikka Kuuselan alaisuudessa.

Eilisessä pelissä oli huomionarvoista myös Juuso Hahlin aktiivinen ote penkillä, ohjeita tuli koko ajan kentällä oleville pelaajille. Aikamoinen ero Kuuselan ja Selinin tyyliin verrattuna.
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
CCCP, ILVES
Ohuelle näyttää rosteri. Ilveksestä varmasti jossain välissä löytyy apuja ja P-Amerikan pelaajatkin liittyvät mukaan.
 

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Jos totta puhutaan niin jatkajina on viime kauden 3 ja 4 ketjun miehet 3 kpl. Yksi kentällinen löytyy mestistason pelaajia, ei enempää. Ymmärrän kyllä, että rahat on loppu isojen tappioiden jälkeen ja tämä kausi voidaan rämpiä miten vaan, mutta se kyllä verottaa katsojia peleistä aika lailla.
 

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Koovee voitti sitten viimeisen harkkapelin Keuruulla 3-5-lukemin. Mielenkiinto kohdistui kuitenkin pelin aikana ilmestyneisiin pelaajakuviin, joissa Eppu Varjamo, Karri Aho ja Eemeli Mäki poseeraavat Kooveen pelipaita päällä. Joona Korhosella paitaa ei ollut. Nämä kaikki ovat siis Ilveksen U20-miehiä.

Myös Oskari Halmella ja Aleksi Tialalalla oli Kooveen asut. Näille kahdelle viimeiselle varmaan tulee sitten soppari. Ilveksen miehet olisi iso yllätys, lähinnä sen takia kun Ilves on vuosikausia rämpinyt A-junioreissa ja nyt tähän kauteen on satsattu, kun Kuusela & Selin ovat siirtyneet elvistelemään Ilveksen penkin päähän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy