ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Kaksi harjoituspeliä pelattu. Muukalaislegioona on poistunut rahastamaan muita seuroja ja jäljellä on 2 viime kauden runkopelaajaa eli Elomaa ja Ilvessuo.

Lauri Huhdanpää on selkeästi Mestis-tason pelaaja ja hyvä vahvistus Kooveelle. Muut uudet sopimuspelaajat eivät ole erottuneet juniorimassasta, Anton Herpiniä lukuunottamatta.

Eilen väläytteli myös Eppu Varjamo, mutta eiköhän hän ja edellisessä pelissä hyvin pelannut Karri Aho jatka ilveksen A:n riveissä Kooveen viime kauden valmentajan Miikka Kuuselan alaisuudessa.

Eilisessä pelissä oli huomionarvoista myös Juuso Hahlin aktiivinen ote penkillä, ohjeita tuli koko ajan kentällä oleville pelaajille. Aikamoinen ero Kuuselan ja Selinin tyyliin verrattuna.
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
CCCP, ILVES
Ohuelle näyttää rosteri. Ilveksestä varmasti jossain välissä löytyy apuja ja P-Amerikan pelaajatkin liittyvät mukaan.
 

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Jos totta puhutaan niin jatkajina on viime kauden 3 ja 4 ketjun miehet 3 kpl. Yksi kentällinen löytyy mestistason pelaajia, ei enempää. Ymmärrän kyllä, että rahat on loppu isojen tappioiden jälkeen ja tämä kausi voidaan rämpiä miten vaan, mutta se kyllä verottaa katsojia peleistä aika lailla.
 

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Koovee voitti sitten viimeisen harkkapelin Keuruulla 3-5-lukemin. Mielenkiinto kohdistui kuitenkin pelin aikana ilmestyneisiin pelaajakuviin, joissa Eppu Varjamo, Karri Aho ja Eemeli Mäki poseeraavat Kooveen pelipaita päällä. Joona Korhosella paitaa ei ollut. Nämä kaikki ovat siis Ilveksen U20-miehiä.

Myös Oskari Halmella ja Aleksi Tialalalla oli Kooveen asut. Näille kahdelle viimeiselle varmaan tulee sitten soppari. Ilveksen miehet olisi iso yllätys, lähinnä sen takia kun Ilves on vuosikausia rämpinyt A-junioreissa ja nyt tähän kauteen on satsattu, kun Kuusela & Selin ovat siirtyneet elvistelemään Ilveksen penkin päähän.
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Kaikin puolin kelpo startti kauteen KOOVEElta. Kaikki A-lohkon joukkueet on tullut nähtyä. Pelien perusteella FPS on heikoin, muuten on tasaisempaa. Vantaa ja Espoo arvostettu turhan koviksi, molemmat ovat Dynamon voitettavissa normisuorituksella.

Monta hyvää äijää on rosterissa. Rautiainen on ollut hyvä maalilla. Puolustus on ollut heikoin lenkki, mutta sinnekin tulee Haaranen vahvistamaan. Aho ja Viinikainen olleet tähän asti parhaasta päästä. Hyökkäyksessä on monta hyvää pelaajaa, Finlay tietysti etunenässä.

Ja katsomoon näyttää, että tämän kauden valmennus on aktiivisempi pelaajien suuntaan ja kykenee tekemään muutoksia kesken pelin.

Toivottavasti kausi saadaan vietyä loppuun, sillä KOOVEE kyllä pärjää tänäkin vuonna.
 

Probert24

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Montreal Canadiens (jo ennen Sakua)
Kyllä tänään näytti teidän pelinne tosi hyvältä, joukkue pelasi hyvällä moraalilla ja joukkuepeli näytti kulkevan. Pakko myöntää että olen vähän kateellinen teidän valmennuksesta.
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Paha mitään kovin syvää analyysia tehdä valmennuksesta, kun katselee vai pelit katsomosta. Mutta vaikuttaa paljon viime kautta paremmalta.

Kerfoot lähti kotiin, mikä on hyvä juttu molemmille. Ei ollut sarjan tasoa. Savilahti tilalle, toivottavasti on nyt sitoutunut menemään loppuun asti Dynamon mukana. On pelimies Mestikseen.

Tänään FPS kotona, pitäisi olla selvä voitto kairattavissa. Toivoisi, että yleisömääräkin saataisiin alkamaan edes kolmosella.
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Voitto vorssalaisista tuli, mutta pelissä ei paljon hurraamista ollut. Melkoista sähläämistä, paljon ei viisikot yhdessä puuhastelleet. Onneksi vastus oli heikko. Kuten yleisömääräkin.

Tänään Espoossa tason noston paikka. Kotipelin perusteella Espoo on aivan voitettavissa, tosin mitään koomailua omassa päässä peli ei kestä. En osaa nähdyn perusteella pitää Espoota ja/tai Vantaata mitenkään merkittävästi Dynamoa parempina joukkueina, vaikka Veikkaus näköjään pitääkin.

Koppanen pelaa tasaisen varmasti hyvällä tasolla, ainakin nyt. Haaranen oli oikein hyvä lisä kiekolliseen peliin. Ja Savilahti laittoi paikoista sisään eilen.
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Taas hienot pisteet vieraskentältä. Vajaa kymppi ensin pesukoneessa, sitten kuskin paikalle ja Espoo kumoon 6-2.

Alkaa näyttää siltä, että lohkon kovin joukkue löytyy Tampereelta. Haarasen ja Savilahden tulo ovat merkittävä lisä joukkueeseen.

Tän vuoden joukkue sytyttää enemmän kuin viime vuoden. Nyt on enemmän taistelua, uhraudutaan kiekkojen eteen ja parempaa viisikkopeliä. Ainakin tällä otannalla.
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Männä viikolla pelattiin pari peliä. Ensin kotona tutusti alakanttiin ja käkeen TuTolta, sitten vieraista pisteet suurinumeroisesta pelistä Vantaalta.

Kotona ei ota oikein peli kulkeakseen. Ehkä tunnelma hallissa ei oikein sytytä, kun katsojia ei juuri enempää ole kuin reeneissäkään. Luvattoman helposti sai TuTo pinnat mukaan Hakametsästä, puolustaminen ei onnistunut tällä(kään) kertaa kotona. TuTo tosin puolusti varsin hyvin ja piti KOOVEEn melko hyvin poissa vaarallisimmalta sektorilta. Silti paikkoja oli Dynamollakin, mutta TuToa vastaan ei tehot riittäneet alkuunkaan. Viisikkopeli ei ottanut tuulta alleen oikein missään vaiheessa, ja päällimmäisenä jäi pelistä mieleen monet - välillä sinänsä näyttävät - sooloilut. Pakeista Haaranen ja Aho kuskailivat useamman kerran kiekkoa aivan liikaa. Viime mainittu pelasi muutenkin heikon pelin. Varjamosta tykkään myös, on taitava ja pystyy yllättäviin ratkaisuihin, mutta turkulaisia vastaan peli oli melkein pelkkää kuskaamista. No joo, takkiin tuli ja TuTokin oli ihan ok.

Perjantaina KOOVEE jatkoi hyviä vieraspelejä. KiVa meni lopulta nurin 7-5, joten tapahtumia riitti. Hyökkäyspeli toimi mukavasti, mikä riitti pisteisiin. Hovinen oli alakerrasta pois, se hiukan näkyi. Kolmannen erän alkuun saatu rankkari tuli tärkeään saumaan ja sen Haaranen laittoi taidolla verkkoon. Vaikka KOOVEE kolmannessa erässä niukasti kuskin paikan otti, oli KiVallakin omat saumansa viedä pisteet. Lopulta Elomaa pääsi ihmeen helposti nousemaan laidasta maalille ja pisti omat karat sisään maalin edestä.

Kotipelit pitäisi saada kuosiin, niin tulos olisi vielä parempi. Seuraavaksi on keskiviikkona FPS Hakametsässä, viimeksi vastaava peli meni jännäksi kun Dynamon keskittyminen ei selvästi ollut 100%. FPS kyllä yrittää ja taistelee, jos KOOVEE lähtee takki auki, niin Vorssalaisilla on saumansa. Lähtökohtaisesti kuitenkin pisteet pitäisi ottaa. Espoossa sitten odotteleekin luultavasti revanssinhaluinen kotijoukkue. Ihan mielenkiintoinen viikko tulossa, vaikka pikku hiljaa sitä jo odottelee muidenkin porukoiden kohtaamista.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR
Koppanen siis siirtyy naapuriin. Kymmenessä ottelussa hurjat teho 6+11 = 17, tarkoittaa, että Koppanen oli mukana yli 41%:ssa joukkueen tekemistä maaleista. Peliaikaa on tullut keskimäärin hyökkääjälle isot 21:05 minuutta, laukaisu-% 15,8 ja aloitukset on voitettu lähes 60%:n todennäköisyydellä. Miten täällä nähdään pelillisen johtajan poistumisen vaikutus? Miten iso jäävä aukko on?

Harmillista, että näin kävi. Mestis tarvitsee Koppasen profiilin pelaajia pelillisistä-, mutta myös imagosyistä.
 
"Me vihreät olemme valo, josta usein sokaistun itsekin, ja kun en enää näe ympärilleni, ymmärrän näkeväni itseni tarkemmin, ja siitähän politiikassa on kyse."
Ilta-Sanomien kolumnisti Jyrki Lehtola 14.8.2020

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Semmoinen peli tänään. KOOVEE oli liikenteessä heikolla jalalla ja tahdolla, mutta tässä pelissä riitti tämäkin. Mitään kurinalaista viisikkopeliä ei paljon nähty. Pelin alussa oli neljä hyökkäystä, joissa kiekottomana ylimpänä viipotti pakki. Milloin Haarala, milloin Aho ja milloin Ilvessuo. Syöttöjä sinne tänne, tuntui ettei jätkät löydä toisiaan millään. Ja kaveri jalalla paljon edellä. Siinä se onneksi olikin.

Taitotasoltaan FPS - KOOVEEn onneksi - oli mitä oli. Ihan kiekonkäsittelystä lähtien näkee, että joukkue on koottu Suomi-sarjan pelaajista. Positiivista FPS:llä on tuo tsemppi, liike ja yritys, joka on ollut hyvää jatkuvasti.

Ei siis hurraahuutoja, mutta pinnat plakkariin kumminkin. Rautiainen ja Lahtinen saa mielestäni puhtaat paperit. Muut ei.

Koppaselle KOOVEE tarvitsisi korvaajan, tällä hetkellä ei noista ukoista saa kolmea hyvää hyökkäysketjua kasaan oikein millään. Kohtuullisen hyvää mestistasoista hyökkääjää homma huutaa. Menetys oli iso, mutta lähtö ymmärrettävä.
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Pari tiukkaa peliä tauon jälkeen. Niistä kun saatiin naarattua 5 pinnaa mukaan, niin voi olla tyytyväinen.

Viikolla avauserä oli hyvä, mutta toinen aivan karmea. Kolmannessa peli hiukan parani, mutta voittomaalin teko jäi jatkoajalle. Puolustuspeli ei ollut mitään timanttia Vantaata vastaan, pakit tekivät monta hasardia, joista ei kuitenkaan kovalla prosentilla rankaistu. Kolppanen oli ok. Alivoimapeli kaipaisi parannusta ylipäänsä.

Tänään tulivat kaikki pinnat mukaan Forssasta. Kolppanen piti nollan, mutta joutui vain pari kertaa tekemään vaativamman torjunnan. Muuten maalille asti tulleet vedot pitikin ottaa. Torjuntoja tulee vihreitä vastaan paljon, koska FPS pyrkii pelaamaan kiekkoa maalille kutakuinkin joka hyökkäyksessä.

Dynamo olisi voinut viedä isommallakin marginaalilla, mutta paikoista ei oikein maistunut - ja FPS myös puolusti vetopaikat pois kohtuullisesti. Ensimmäistä kertaa oltiin selvästi kuskin paikalla FoPSia vastaan, jalka liikkui varsinkin parissa ekassa erässä hyvin. Pientä pikkunättiä neppailua ja etenkin pakeilta turhaa kuljettelua oli, mutta ei turmioksi asti.

Tiistaina jatkuu, varmaan Tuominen on jo rosterissa tuolloin. Jos nyt pelikunnossa on, niin on juuri niitä miehiä joita mukaan tarvitaankin. Koko ajan kiinnostaa enemmän ja enemmän pelit muiden lohkojen joukkueita vastaan. Niitä en ole nähnyt, mutta jostain syystä tuntuu että sarjan kaikkein kovimmat joukkueet ovat muissa lohkoissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy