Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Sieltähän röpsähti melkoinen kattaus. Näyttää vähän toisenlaiselta kuin viime kauden joukkueen kasaaminen... Aikataulu ja LeKin poistuminen kartalta varmaankin vaikuttavat tähän eniten, eiköhän kuitenkin aika tarkan markan taktiikalla KooVee kuitenkin jatka.

Kurosella alla vähän heikompi kausi ja Västilällä useampi kausi tutkan ulkopuolella, mutta molemmat lähtökohtaisesti ihan Mestiksen eliittiä. Seppänenkin hyvä värväys tykkikauden jälkeen.

Tähän vielä hyvä ykkösvahti (vai onkohan tarkoitus että toinen molari otetaan lainalle liigasta?) ja KooVee alkaa olla jo pakko laskea playoff-jengiksi ennakkorankingeissa.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tähän vielä hyvä ykkösvahti (vai onkohan tarkoitus että toinen molari otetaan lainalle liigasta?)
Jos Lukas Dostal pelaa ensi kaudella Ilveksessä, kuten päivän uutisen mukaan voisi olettaa, Eetu Mäkiniemi olisi jäämässä ilman/vähälle peliajalle. Viime kaudella KiVassa 13 peliä ihan kelvollisin tilastoin, ja vaikka ikää on vasta 20 vuotta ja kokemusta siten rajallisesti, niin toisaalta varattu pelaaja, eli lahjoja on katsottu olevan.
 

aatu10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Viihdyttävä kiekkojoukkue, taitokiekko kunniaan!
KOOVEE:n ensimmäiset harjoituspelit sovittuna:
Ke 21.8. KOOVEE – KeuPa HT klo 18.30 Haka 2
Pe 30.8. KOOVEE – Peliitat klo 18.30 Haka 2

La 31.8. KeuPa HT – KOOVEE klo 17.00 Ähtäri
Ke 11.9. KOOVEE- K-Vantaa klo 18.30 Haka 2
Pe 13.9. K-Vantaa – KOOVEE klo 18.30 Tikkurila
Pe 20.9. Peliitat – KOOVEE klo 18.30 Heinola
 

aatu10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Viihdyttävä kiekkojoukkue, taitokiekko kunniaan!
Mestiksen sarjaohjelmasta poimittua: kotiottelustaan KOOVEE pelaa keskiviikkoisin 10 ottelua ja 5 kotipeliä pelataan sekä perjantaisin, lauantaisin että sunnuntaisin. Vierasottelut jakautuvat: keskiviikkoisin 3, perjantaisin 10, lauantaisin 11 ja sunnuntaisin 1.

pe 27.09. KOOVEE Hermes
la
28.09. KOOVEE SaPKo
ke
02.10. KOOVEE K-Vantaa
pe 04.10. KeuPa HT KOOVEE
ke 09.10. KOOVEE TUTO Hockey
pe 11.10. Peliitat KOOVEE
pe 18.10. SaPKo KOOVEE
la 19.10. Jokipojat KOOVEE
la 26.10. Ketterä KOOVEE
ke 30.10. KOOVEE KeuPa HT
pe 01.11. Hokki KOOVEE
la 02.11. IPK KOOVEE
ke 06.11. KOOVEE Peliitat
ke 13.11. TUTO Hockey KOOVEE
pe 15.11. Peliitat KOOVEE
pe 22.11. K-Vantaa KOOVEE
la 23.11. KOOVEE IPK
ke
27.11. KOOVEE Ketterä
su
01.12. KOOVEE Hokki
ke
04.12. KOOVEE KeuPa HT
pe
06.12. KOOVEE Jokipojat
ke 11.12. K-Vantaa KOOVEE
la 14.12. KOOVEE SaPKo
ke
18.12. KOOVEE K-Vantaa
pe
20.12. KOOVEE TUTO Hockey
la 28.12. K-Vantaa KOOVEE
su 29.12. KOOVEE K-Vantaa
la 29.02. RoKi KOOVEE
la 04.01. KOOVEE Jokipojat
su 05.01. KeuPa HT KOOVEE
ke 08.01. TUTO Hockey KOOVEE
su 12.01. KOOVEE Peliitat
ke
15.01. KOOVEE TUTO Hockey
pe 17.01. Hermes KOOVEE
la 18.01. RoKi KOOVEE
pe 24.01. KOOVEE KeuPa HT
su
26.01. KOOVEE RoKi
pe 31.01. IPK KOOVEE
la 01.02. Hokki KOOVEE
la 05.02. Ketterä KOOVEE
la 08.02. KOOVEE Hermes
pe 14.02. Jokipojat KOOVEE
la 15.02. SaPKo KOOVEE
la 21.02. TUTO Hockey KOOVEE
su 23.02. KOOVEE RoKi
pe 28.02. Hermes KOOVEE
ke 04.03. KOOVEE Ketterä
pe
06.03. KOOVEE Hokki
la 07.03. KeuPa HT KOOVEE
ke 11.03. KOOVEE IPK
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Olen tässä odotellut KOOVEElta jotain tietoa ensi kauden kausikorteista, tai siis lähinnä minkälaista kampanjaa on tulossa.

Nyt sitten on vaivihkaa sivuille ilmestynyt kausari myyntiin 199€ hintaan. Melko hintava on, eikä viime vuotisille kausikortin ostajillekaan ole mitään tarjousta lähetetty.

Mielestäni: ei hyvä juttu, tuskin ostajia on jonoksi asti tuolla hinnalla.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Nyt sitten on vaivihkaa sivuille ilmestynyt kausari myyntiin 199€ hintaan. Melko hintava on, eikä viime vuotisille kausikortin ostajillekaan ole mitään tarjousta lähetetty.

Mielestäni: ei hyvä juttu, tuskin ostajia on jonoksi asti tuolla hinnalla.
Jännä juttu jos ei noin halvalla käy kausarit kaupaksi? Toki sponsoreilta suurin osa kassavirrasta tulee tänäpäivänä, mutta pitäähän niitä yleisötulojakin jonkun verran edes saada. Täällä kausarin hintana 440 €.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
No, Tampereella saa Ilveksen kausikortin samaan hintaan. Seisomapaikalle toki, mutta silti.

Tampereella on kilpailu hiukan toista kuin Kajaanissa, niin lajin sisällä kuin muiden lajien kanssa.
 

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Koovee - KeuPa tänään. Hyökkäyskalusto kooveella on tänä vuonna kunnossa. Sopimuksettomista pelaajista Juho jokiharju oli hyvä. niklas Mattila väläytteli myös. Eri joukkueista tulleet a - junnut oli tasapaksua massaa. Välillä varsinkin nämä a:n puolustajat surffaili hyökkäyksen kärkenä. Kunnollisia puolustajia on siis ikävä kyllä vain 3 kpl. No jospa tässä kk aikana joku näistä nuorista nostaa tasoaan. Odotetaan.
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Hyvin mielenkiintoista rosteria KOOVEE kyllä kasaa. Reenipelit ovat toki vain reenipelejä, mutta hyvin ovat ainakin alkaneet. Oma runko on nyt aivan toista luokkaa kuin viime kaudella, tässähän saa odotella kautta ihan jonkilainen menestys mielessä. Toivottavasti pelit lähtee hyvin käyntiin ja väki löytää halliin viime kautta useammin.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Sen verran kovia nimiä alkaa olla KooVeen kokoonpanossa, että täytemiehille ei enää ole tonttia tarjolla:


Joakim Huikkalan kanssa sopimus on jo purettu ja nuori puolustaja näyttääkin jo pelanneen A-junnujen SM-sarjaa Rauman Lukossa. Toinen nuori puolustaja Kalle Kortteinen saanee puolestaan keskittyä KooVeen junnupeleihin. Tryoutilla olleet hyökkääjä Oskari Jäättelä sekä puolustaja Riku Kluukeri eivät myöskään saaneet sopimusta.

Sen sijaan hyökkäykseen tulee taas yhden huippupelaajan verran terävyyttä, kun Anton Ollikainen siirtyy ainakin toistaiseksi lainalle Tapparasta. Oli viime kaudella erittäin tehokas LeKissä ja alkaa Mestis-mittakaavalla olemaan jo varsin kokenutkin pelimies.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Ihme touhua nykyiseltä kooveen valmennukselta. Kukaan viime kauden A:n mestimestareista ei pääse edes yrittämään antamaan näyttöjä mestiksessä. Mäkiviinikkakin passitettiin pyryyn. Tänään sitten onkin ilvessuo hyökkääjänä kun ei ole tarpeeksi hyökkääjiä rosterissa. Vielä kummallisempaa on passittaa Risteli pyryyn. Viime kauden ehdoton joukkueen tukijalka. Nyt ei pääse edes näyttämään mitä osaa. Perseestä.
 

Takamies

Jäsen
Kukaan viime kauden A:n mestimestareista ei pääse edes yrittämään antamaan näyttöjä mestiksessä
Toisaalta voi ajatella, että Suomi-sarjassa, A-nuorten liigassa ja jopa A-nuorten mestiksessä pelaa vuosittain kymmeniä ja kymmeniä pelaajia, jotka eivät myöskään yllä mestis tasolle tai pääse näyttämään osaamistaan. Monet seurat nostavat joitakin omia nuoria edustukseen, mutta kilpaurheilussa ei tulisi näyttöpaikka perustua pelkästään siihen mikä on pelaajan tausta. A nuorten mestiksen mestari on muuten joukkue, joka sijoittui tavallaan sarjassa enintään kolmanneksi, koska kaksi parasta pelaa keväällä alempaa nuorten liigaa. Hyppäys nuorten mestiksestä varsinaiseen mestikseen on todella iso ja jopa Suomi-sarjan taso yllättää kyllä nuoren pelaajan usein. Miesten pelit on miesten pelejä.
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Ristelin tilanteesta olen myös hiukan pahoillani, mutta Ipan kolmosen peluutus ajaa nyt selvästi edelle. Ymmärrettävää yhteistyösopimuksen näkökulmasta. Toisaalta Ristelin ikäistä veskaria ei kannata penkillä puuduttaa, Nokialla on pelejä tarjolla. Saa nähdä mitä joulukuun jälkeen. Osoitti viime vuonna mestistasonsa, sikäli saisi saada vastuutakin.

Viime kauden A-junnuista samoilla linjoilla Takamiehen kanssa, askelia eteenpäin saanee varmaan paremmin Suomi-sarjasta, jos vaan vastuuta ja peliaikaa tulee.

Pari ekaa peliä on osoittanut, että tällä kaudella KOOVEE pelaa eri päässä sarjaa kuin viime kaudella. Hyviä pelaajia on omasta takaa heittää kehiin, vain puolustus kaipaa jokaiseen peliin mieluusti 1-2 ukkoa ylempää mukaan. Tästä tullee hieno kausi, toivottavasti runkosarjassa keikutaan kärkipäässä (suomeksi esim. neljän joukossa) ja sitä kautta yleisö löytäisi halliin viime kautta paremmin.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Flyers, Chelsea
Otto Mäkiseltä sitten pikku hassuttelut RoKia vastaan. Olisi voinut lyödä itse tyhjään maaliin kiekon, mutta lähti syöttelemään ja siitä RoKille vastahyökkäys, josta tasoitus 20 sekuntia ennen täyttä peliaikaa. Ainakin piste meni KOOVEE:lta tuohon hölmöilyyn.

EDIT. Ja RoKihan tuon jatkoilla vei. Aika noloa.
 
- Premium grain -
(1)
  • Tykkää
Reactions: Eepi

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Vituttaa tämä kooveen leki valmennuksen toiminta. Ne pelaajat, jotka viime kaudella piti kooveen lipun hengissä eivät saa edes mahdollisuutta yrittää tänä vuonna vaan savustetaan ulos. Leki show jatkuu eli peluutetaan 6-9 ilves pelaajaa joka pelissä ja omat pojat laitetaan maailmalle. Näinkö sitä seurauskollisuutta rakennetaan?
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Samoilla linjoilla ktmiken kanssa. Mielestäni juuri oikeat miehet viime kauden äijistä jäivät ja osoittivat tasonsa riittävän Mestikseen komeasti. Siitä kiitoksena ukot pihalle ennen kuin kausi edes ehti alkua pitemmälle. Molempien lähdön jälkeen selitetään ettei löytynyt roolia, eipä kyllä saumaa juuri ollut mitään pelaamalla ottaakaan.

Nyt arveluttaa jo sekin, millä miehillä meinataan pelata kevään pelit jos/kun Ilves-avut jäävät vähiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy