Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu saa selailla palstaa seuraavan viikon ajan ilman kirjoitusoikeuksia, sillä hänen Helsinki Garden -ketjuun kirjoitettu viestinsä oli aivan turha, sisälsi pelkästään pään aukomista ja lisäksi lainauksen sisältöäkin oli muutettu.

Sulje ilmoitus

Tampereen KOOVEE 2017–2018

Viestiketju osiossa 'KOOVEE' , aloittajana SM1968, 10.04.2017 klo 11.34.

 1. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
 2. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  KOOVEE on facebook-sivujensa uutisen mukaan lähtenyt perinteiseen tapaan kasaamaan joukkuettaan valmennuksesta tekemällä jatkosopimuksen myös viime kauden kakkosluotsina ja joukkueenjohtajana toimineen Mikko Mannisen kanssa.

  Jatkuvuus näkyy olevan usean Suomi-sarjajoukkueen kohdalla päivän sana ja mikäpä sitä jatkuvuutta on rakentaessa osaavien toimijoiden ja pelaajanipun tukemana.
   
 3. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
 4. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Hilden ja Mika Niemi Pyrystä Kooveeseen! Kaksi Pyryn parasta miestä! Koovee hyppää kerralla sarjan suosikkien joukkoon, kun Palanto ja Ville Lehtonen saavat kunnon ketjukaverit.
   
 5. Vesku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aina tukenu, aina kannattanu
  Vielä kun Haka 2:n sisäilmaongelmakin on mennyttä kauraa, on Kilpureilla ensi kaudella saumat.
   
 6. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Ovat kyllä molemmat jäätävän kovia kaappauksia ja tuohon kun isketään vielä ylivoimalla vierelle tosiaankin muuan Jimi Palanto, niin voi tulla aika monella suomisarjapelaajalla kakki housuun kyseistä trioa vastaan omaa maalia suojatessa.
   
 7. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  En tätä nyt mistään ala tarkistamaan mutta taisi viime kaudella Pyryllä ja Kooveella olla sarjan parhaat ylivoimat. Pyryllä osaston Hilden, Niemi, Heikkinen jne jne ansiosta ja Kooveella Palanto oli suurin syömähammas. Varmasti tulee olemaan tappava kenttä Kooveella tämä, jos/kun heidät yhteen laitetaan.
  Eri asia on millaisella sykkeellä Hilden ja Niemi enää jaksavat tätä hommaa jatkaa. Onko vähän enemmän elämästä omistettu nyt muulle elämälle jääkiekon kustannuksella, en tiedä. Pitkät urat kuitenkin molemmilla takana ja vuotta vanhempia herrat taas kuitenkin ovat. Mutta toki yhä erinomaisia pelaajia tähän sarjaan ja mistä sitä tietäisi, vaikka iskisivätkin yhtä kovat tehot kuin parina viime kautena.
  Mielelläni olisin nähnyt heidän Pyryssä jatkavan, mutta tämä on näköjään menossa olevan joukkueen nuorentamisen hinta.

  Mielenkiintoiset paikalliset tulee olemaan, kun ainakin paperilla molempien kokoonpano on ihan top 5 materiaalia. Ja nämä siirrot varmasti tuovat lisäsähköä niihin kohtaamisiin.

  Aiheesta toiseen, tietääkö joku, mikä on "Koovee-legendojen" Mikko Sulosen ja Janne Anttilan tilanne. Kummallakaan ei vielä ole sopimusta ensi kaudeksi. Jouni Aalto ja Petteri Friman ovat myös vielä ilman seuraa.
   
 8. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Sulo yleensä näihin aikohin ilmoittaa jatkostaan eli jatkaa.

  Toivoisin taas kerran kuten joka syksy että Koovee EI tekisi farmisopimusta Lekin kanssa. Ei ole mitään järkeä peluuttaa Lekin miehiä kun heitä ei ratkaisupeleissä nähdä. Tätä logiikkaa en ole koskaan tajunnut. Viime vuonnakin ratkaisupeleissä pelasi 2 a-junioria eka pelinsä kooveessa. Hyviä miehiä molemmat kun oisivat saaneet pelata koko kauden.
   
 9. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
 10. Ilmestyskirjanpitaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LA Kings, Raiders
  Lainaus:
  Hieno uutinen, Pajuoja on varmasti tosiaan nalkainen. Ei muuta kuin kohti Mestista!
   
 11. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
 12. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
 13. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Jäikö ketään LeKin pelaajaa Kooveeseen loppukaudeksi?
   
 14. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Ilmeisesti lähes koko kauden jo tähän mennessä Kooveessa pelanneet Kumpu ja Kerisalmi ainakin.
   
 15. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Vaikka Koovee ei nyt hermestä kaataisikaan niin kai koovee hakee mestis lisenssiä ensi kaudelle? Lekin ja unitedin jatko on enemmän kuin vaakakaudella
   
 16. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Viimeisessä Hermes pelissä YLE uutiset haastatteli kameran kanssa Pajuojaa. Onko kukaan bongannut tätä haastattelua jostain?
   
 17. aatu10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viihdyttävä kiekkojoukkue, taitokiekko kunniaan!
 18. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Tämä tuntuu erikoiselta uutiselta, kun juuri parhaillaan tehdään uutta päätykatsomoa ja baaria/kahvilaa Maskulle. Olisiko enemmän tietoa Lekin jatkosta vai onko tämä mutu tietoutta?
   
 19. Puncheon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Olisiko mahdollisesti kyseessä ne uutisoidut talousongelmat mitä LeKillä on? Marraskuulta ainakin löytyy verohallinnolta 21k€ saatavista tieto.
   
 20. aatu10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viihdyttävä kiekkojoukkue, taitokiekko kunniaan!
  Lainaus:
  Yle Areena ajassa 44:40

  Haastattelu tuli ulos (ainakin osa siitä) la 31.3. SaPKo-TuTo pelin erätauolla, jossa Kooveen uusi päävalmentaja Juha Pajuoja kertoi tulevista muutoksista Kooveessa eli aamuharjoitukset, kuntovalmentajaksi mm. aerobicin maailmanmestari Jouni Viitanen, luisteluvalmentajaksi Juha Jokiharju.

  Samassa haastatteluosuudessa myös valmentaja Juha Juujärvi (Tappara-A, liiga-Ilves, LeKi, KooKoo) kertoo ajatuksiaan etelä-Suomen pelaajatyhjiöstä, Suomi-sarjasta, Mestiksestä, valmentajan "polusta" Mestis-karsinnoista ym.