Ilmoitukset

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Tampereen KOOVEE 2016–2017

Viestiketju osiossa 'KOOVEE' , aloittajana SM1968, 09.03.2016 klo 17.30.

 1. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Viimeksi muokattu: 25.05.2016 klo 11.03
 2. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Koovee julkaisi vihdoin ja viimein myös ensimmäisen pelaajasopimuksensa, kun Pasi Tuominen jatkaa joukkueen riveissä myös alkavalla Suomi-sarjakaudella 2016–2017 (facebook-sivujen uutinen).

  Tämän lisäksi Jyrki Rantalan kanssa Kooveen valmennusryhmän muodostavat Ville Heino ja Mikko Manninen.
   
 3. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Hitaat hämäläisetkin alkavat pikkuhiljaa heräillä, sillä Koovee avasi harjoitusottelunsa 2-7-tappiolla sarjaporrasta ylempänä pelaavalle LeKille ja julkaisivat lisää pelaajasopimuksia: part 1 & part 2.

  Kooveella on nyt siis yhdessä hujauksessa kasassa jo 18 pelaajasopimusta.