Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Tampereen KOOVEE 2008–2009

Viestiketju osiossa 'KOOVEE' , aloittajana SM1968, 19.03.2008 klo 12.57.

 1. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Lainaus:
  Eiköhän nykyinen järjestelmä/kuvio LeKin kanssa aja ihan samaa asiaa tamperelaisen jääkiekon puolesta, joten ei tamperelaisilla liigaseuroilla nyt varmaan hirveän akuuttia tarvetta ole saada KOO-VEEta takaisin mestikseen.
   
 2. Vesku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aina tukenu, aina kannattanu
  Lainaus:
  Näin tamperelaiskatsojana kävisin mieluummin katsomassa lähempänä ja edullisemmin, paremmassa hallissa (Haka 2) paremmilla palveluilla legendaarisia Kilpaveljiä kuin Lempäälässä LeKiä. Esimerkiksi KOO-VEE - Sport keväällä 2007 oli aivan huikea kiekkoelämys näissä puitteissa, kun vielä peli oli dramaattinen ja fanaattiset vaasalaiskannattajat olivat tehneet Haka 2:een mittavan rynnäkön.

  Kyllä Mestaruussarjaan kaksi pirkanmaalaisseuraa mahtuu ja mielelläni näkisin asian näin olevan, mutta riittää näin Ilves-kiekon kannattajana, että siellä on edes yksi yhteistyösuhdetta ylläpitävä seura kuten nyt. Syy oli nähdäkseni KOO-VEE:n puolella, ettei viime Mestis-visiitillä yhteistyösuhdetta Ilveksen kanssa syntynyt.
   
 3. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Lainaus:
  Turha kai tuon aikaisia asioita on liikaa enää kaivella, mutta näin jälkeenpäin "kuultuna" syyt olivat ilmeisesti liigajoukkueiden näkövinkkelistä (heidän mielestään) puutteellisessa valmennuksessa sekä siinä, ettei KOO-VEE olisi halunnut korvata lainapelaajillekaan mitään. Samasta taloudellisesta syystä esim. Jokipojista tammikuun lopulla tarjolla olleet laina-avut jättivät tulematta Tampereelle. Pojat eivät siis olleet mitään massiivista rahapalkkaa vailla, vaan ihan perus kulukorvauksia jotka ovat Mestiksessä peruskauraa.

  Mitä tulee KOO-VEEn Mestis-nousun suhteen, niin olisihan se ihan tervetullut ainakin pirkanmaalaiskatsojien näkökulmasta. Paikallisväännöt toisivat ihan eri latausta kuin mikään muu Mestis-vastustaja tällä hetkellä. Lisäksi Pirkanmaalla on pelaajatuotantoa sen verran, että kahden Mestis-joukkueen ylläpitäminen voisi olla ainakin periaatteessa ihan mahdollista. Lisäksi LeKi ja KOO-VEE eivät ainakaan tällä hetkellä taistele kovinkaan paljon samoista mainoseuroista. Ja parasta tietysti olisi, että toivonmukaan Mestiksen arvostus Pirkanmaalla nousisi merkittävästi nykyisestä.
   
  Viimeksi muokattu: 25.11.2008 klo 11.31
 4. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Lainaus:
  Tämä pystyn hyvin ymmärtämään, mutta eikö KOO-VEEn viime visiitti osoittanut myös sen, että Kilpaveljien täysin amatööripohjalla oleva toiminta ei oikein sovi Mestiksen tyyliseen puoliammattilaissarjaan. Kilpureiden kausi Mestiksessä oli sanalla sanoen katastrofi eikä Tampereen liigaseurojen löytynyt yhteistä säveltä.

  Lainaus:
  Puhut varmaan Mestiksestä ja sinne mahtuu niin tamperelaista seuraa kuin sinne vain nousee, tasokkaita pelaajiakin saattaisi riittää kahteen mestisjoukkueeseen Tampereelta, mutta se miten sillä alueella riittää rahat 2 liigaseuran, 2 mestisseuran ja kaikkien muiden urheiluseurojen pyörittämiseen onkin jo toinen kysymys. Vertauksena voisin heittää PK-seudun ympäristössä mestisseuroina menestystä yrittäneet Ahmat, Haukat, Salamat jne... Syy miksei Helsingistä tule yhtään mestisseuraa on Vantaalla ja sielläkin paikallinen Kiekko saa varmasti tapella joka eurosta ja katsojasta.
   
 5. Vesku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aina tukenu, aina kannattanu
  Lainaus:
  Mestis-visiitin jälkeen toiminta on ammattimaistunut. Viime keväänä palkattiin urheilupäällikkö, markkinointia on parannettu (esim. yhteistyö Radio 957:n kanssa) ja Haka 2:ta kehitetty (esim. tuliko se videotaulu vai ei?).

  Ratkaisevampi kysymys lienee se, haluaisiko KOO-VEE todella pysyä Mestiksessäkin omavaraisena vai pystyykö se yhteistyöhön tamperelaisten liigaseurojen kanssa, joista se saisi tarpeellisia vahvistuksia.

  Olen ilolla seurannut LeKin mittavaa yhteistyötä liigaseurojen kanssa ja sitä, kuinka LeKi houkuttelee hyviä Mestis-tason pelaajia sijannin ja liigakomennuksen mahdollisuuden takia jopa ylimäärin (Johannes Alanen ja Markus Korhonen viimeisimpinä). Ilman vahvistuksia sarjassa säilyminen olisi kovin kiikunkaakun. Eipä silti, LeKin sijoitus on tälläkin hetkellä kovassa sarjassa "vain" tyydyttävä - LeKi on karsintaviivan yläpuolella.

  Lainaus:
  Putoaminen ei silti ollut itsestäänselvyys - KOO-VEE pullahti runkosarjan lopussa karsintoihin ja tippui niiden kautta niukasti.

  Lainaus:
  Tästä on vähän kahdenlaisia mielipiteitä tässäkin ketjussa. Vihiä siitä, ettei kaikille eurot riitä, saatiin siitä, kun tamperelainen HC Montreal (Suomi-sarja) meni hiljattain konkkaan.

  Asiaa tarkasteltuani totesin, että tamperelaisseura KOO-VEE ja lempääläisseura LeKi tappelisivat toki samoista sponsoreista. Ei LeKiä pelkät lempääläissponsorit kanna, vaan taustalla on myös kosolti tamperelaisia tai valtakunnallisia sponsoreita:

  LeKin sponsorit
  KOO-VEE:n sponsorit

  * * *

  Yhteenvetona todettakoon, että voisin nähdä KOO-VEE:n ja LeKin yhtä aikaa Mestiksessä. KOO-VEE on tällä hetkellä suvereeni omassa alkulohkossaan Suomi-sarjassa ja LeKi panee kovasti tippumista vastaan hanttiin. Pidemmän päälle kahden Mestis-pirkanmaalaisseuran yhtälö ei toimisi. Pahimmillaan kumpikin voisi tippua Suomi-sarjaan, jos Mestis-tasoiset pelaajat ja sponsorit eivät riittäisi.
   
 6. Näsinneula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HuPs ja RoPs
  Lainaus:
  Totta puhut. Mielestäni Kooveen pitäisi joulutauolla saada vaikkapa pari kovemman luokan vastustajaa harjoitusotteluun. Käsittääkseni Rokilla ainakin on jotain harjoituspelejä suunnitelmissa.
   
 7. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Lainaus:
  Käsittääkseni KOO-VEEn edustusorganisaatiossa ollaan avoimia keskustelulle yhteistyöstä Ilveksen ja/tai Tapparan kanssa. Tällä hetkellä vain tilanne on se, että ansiokkasti toimintaansa kehittänyt LeKi toimii jo tiiviisti molempien tamperelaisten liigajoukkueiden kanssa.

  Näin ollen KOO-VEEn mahdollista nousua Mestikseen rakennetaan siltä pohjalta, että liiga-apuja ei ole tarjolla. Ja ymmärtääkseni organisaation toimintaa on ammattimaistettu juuri Mestis-tason vaatimuksia ajatellen.

  Lainaus:
  Tähän KOO-VEEn taustaorganisaatio tiettävästi perustaa osaa noususuunnitelmistaan. LeKin säilymistä Mestis-kartalla ei nähdä uhkana vaan enimmäkseen mahdollisuutena:
  - paikallisottelut ja niiden tuoma säpinä
  - Mestiksen arvostuksen ja kiinnostuksen kasvu Tampereen talousalueella
  - suuremmat yleisömäärät keskinäisissä peleissä
  - edullinen vieraspelimatka
  - pelaajille 2 vaihtoehtoa Mestis-tason joukkueelle Pirkanmaalla
   
 8. Saamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, osa sydämestä JYP:ille
  Mites Timo Ruuskan pelit ovat kulkeneet Suomi-sarjassa? Tuo Koo-Vee:n sivu ei kummoistakaan infoa tarjoa.
   
 9. Lainaus:
  Alkusarjan pistepörssin 4. 8 peliä ja 8+5=13, pelejäkin pelattu esimerkiksi kolme vähemmän kuin pörän ykkönen. Koo-Veesta sisäisessä ja ihan tuossa varsinaisessakin edellä pääsi vain Jani Salmijärvi 15 pistettä.
   
 10. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Aidot pelipaidat myynnissä

  Suomi-sarjan kevätkaudella ennakoitua vaisummin pelannut KOO-VEE myy aidot (game-worn) pelipaitansa kuluvan kauden jälkeen. Ensi kaudelle joukkue on uusimassa pelipaidoista ainakin keltaisen sarjan, mikä on siis nyt tarjolla keräilijöiden iloksi.

  KOO-VEE pelasi myynnissä olevilla paidoilla Mestiksessa kaudella 2006-07.

  Lisätietoja ja varausohjeet http://www.koovee.org/pages/etusivu/hanki-aito-pelipaita.php
   
  Viimeksi muokattu: 11.02.2009 klo 12.50
 11. arska89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, Tappara, Koovee, TamU
  Hienoa. Luin KOO-VEEn kotisivulta, että A-nuoret ovat menossa liigakarsintaan! Iso käsi KOO-VEEn nuorille!