Tampa Bay Lightning 2023–2024

  • 65 614
  • 252

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Eihän se vieläkään ollut lähellekään sitä, mihin tuolla rosterilla voisi pystyä, mutta hyvä voitto ja nollapeli yhtä suurinta mestarisuosikkia vastaan. Itse tykkäsin siitä, että nyt ei tullut juurikaan niitä perinteisiä 2 vs 1 ja 3 vs 1 vastahyökkäyksiä omiin, vaan viisikkopeli oli paljon paremmin balanssissa. Toki hyökkäyspelikin oli aika vaikeaa ja paikoilla ei juhlittu, mutta näkisin, että tuo viisikon tiiveyden hakeminen ja vastahyökkäysten minimoiminen on oikea suuntaus. Oman pään puolustuspelaaminen on oli kyllä suuren osan pelistä aivan karmaisevalla tasolla ja vaan vieraiden surkea viimeistely ja huono tuuri pitivät Boltsin nuotan puhtaana. Etenkin Serga ja Raddysh toimivat omissa syöttölaudan ja pujottelukartion sekoituksena.

Sergan tämänhetkinen pelaaminen huolestuttaa kyllä aika lailla, koska pidemmän päälle mieheltä on pakko alkaa saamaan jämäkämpää peliä, sekä ennen kaikkea tehoja pöytään, sillä Atlantin divarissa tulee tällä kaudella olemaan ihan erilainen kilpailu männävuosiin nähden.

ABB pelasi mielestäni yhden Bolts aikansa pirteimmistä pelistä ja järkkäsi maalinsa lisäksi muutaman maukkaan paikan Kuchille. Onhan miehen pelaaminen vieläkin todella heiveröistä, mutta jospa se siitä lähtisi, kun saa pelata ykkösessä Pointin ja Kuchin kanssa miehelle ominaista taitokiekkoa.

Merelän pitäisi kyllä hiljalleen saada pistetili auki, tai pahaa pelkään, että Motten kuntouduttua katsomo kutsuu. Merelä pyörii ihan hyvin mukana, mutta kiekollinen peli on ollut vielä aika vaatimatonta ja jotenkin tuntuu, että vähän on joissain peleissä alkanut väsy painamaan.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Toiveita hieman paremmasta on annettu, tämä viime yön peli Sharksia vastaan oli suht helppo joka edesauttoi sitä ettei puolustuspäässä jouduttu ahtaalle. Johanssonilla nollapeliputki, alkaa olla JBB:n parhaita hankintoja osastoa tämä ruotsalainen veräjänvartia. Hyökkäysketjut on myös muokkautumassa nyt niin että Paul on kakkosketjun keskellä ja Cirelli kolmosessa. Tuo toimii jo paremmin, Paulin alkukausi on ollut taas todella hyvä ja jossain vaiheessa se varmasti hieman hyytyy taas.
 

Learn2Play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Johansson kyllä jatkanut siitä mihin harkkakaudella jäi, tätä tarvitaan. Hagelin sopimus näyttää just niin nerokkaalta kun osasi odottaa. Sitten taas Sergachevin pelin katsominen suorastaan vituttaa, aivan uskomattoman löysää tekemistä, ensimmäisenä asenne kuntoon… Hedmanin paluu paremmalle tasolle on kyllä pelastanut isosti, toki oli myös ihan odotettavaa että taso nousee viime kaudesta
 

Punainen 6

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Tampalle taas tappio jatkoajalla, tällä kertaa Krakenia vastaan. Taisi olla seitsemäs peräkkäinen jatkoaikatappio, kun lasketaan viime kauden lopun jatkoaikatappiot mukaan. Kraken ratkaisi pelin Paulin rangaistuksen aikana.

Kaiken kaikkiaan hyvä matsi. Kraken pelasi rohkeaa ja aktiivista kiekkoa. Lightning paransi pelin edetessä, mutta joukkueena Kraken pelasi yhtenäisemmin.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Aika monta tolppaa ja paikkaa siellä oli naulata peli, mutta piste sössittiin taas. Jeannotilta hyvä peli, olisi saanut vielä ratkaista viimisellä minuutilla mutta kädet jääty kaverilla.

Hyvä nousu kuitenkin ekan erän jälkeen, vielä ei olla ulkona playoff kisasta.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Ekassa erässä näytti Kraken menevän menojaan, mutta jostan sitten löydettiin peli-iloa ja olikin varsin hyvä peli lopulta. Jeannot ollut kyllä omaan silmään todella hyvä ja tuloksiakin / paikkojakin nyt tullut, tuntuisi tuo 3. ketju olevan aika hyvä paikka. ABB pelannut ihan kivasti 1. ketjussa, mutta tuommoisen kaksikon kanssa pitääkin olla tehokas ja ketjun peli toimiikin

2. ketju tuntuisi toimivan pitkälti Hagelin yksilösuoritusten varassa, en kyllä ymmärrä miksei Stamkosia voi peluuttaa keskellä ja varmaan tuota ketjua tullaan jossain välissä sekoittamaan, ei vaa toimi sitten yhtään. Jonas Johansson sen sijaan ei ole ollut pettymys, jos ekat pelit oli vähän hapuilua niin nyt alkaa jo olla vasymaisia otteita, paljon rauhallisempi maalilla ja hoppuilu loppunut kokonaan.
 

Jariparta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa bay lightning
Itse haluaisin nähdä ketjut seuraavassa muodossa.

ABB-POINT-KUCHEROV
JEANNOT-STAMKOS-PAUL
HAGEL-CIRELLI-SHEARY
EYSSIMONT-GLENDENING-MERELÄ

Kakkoseen Stamkos keskelle ja laidoille isokokoiset laiturit, Paulin kanssa peli toiminut välillä hyvin. Varsinkin viime kauden alussa kun Killorn oli mukana, no nyt Jeannot tilalle.

Kolmosessa hyvin yhteen pelaavat raatajat Hagel ja Cirelli. Nämä kaksi tuntuvat tekevän hyvin paikkoja alivoimallakin. Kolmantena pelaajana voi olla sitten Merelä tai Sheary. Kumpikaan heistä ei oikeen ole saanut tulosta hyökkäyspäässä vielä. Shearylla välillä hyviä paikkoja mutta ei ole kolissut sisään, on kuitenkin potentiaalia. Merelä ei paljoa ole antanut hyökkäyksessä, omaan päähän hyvä pohjakentissä. Vaatisi sen ekan pisteen. Vastustajan perseen kautta sisään joku pomppu niin tulisi varmasti rentoutta hyökkäämiseen.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Merelä tosin pääsee hyvin paikoille, vaikuttaisi olevan vain ajan kysymys milloin alkaa tehojakin tulemaan. Sheary oli aika surkea isommassa roolissa.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Olipahan taas näytös viime yönä. Mikähän kumma siinä on, että tuo vieraspelaaminen on tuollaista kuraa, kun kotona kuitenkin ajoittain peli näyttää ihan jääkiekolta. Ensimmäinen vartti oli aivan karmeaa tekemistä ja peli olisi voinut ratketa jo siinä kotijoukkueelle, mutta Tomkins ja huono viimeistely pitivät Boltsin mukana. Toinen erä oli puolestaan ihan ok tekemistä ja parilla onnekkaalla maalilla päästiin johtoasemaan, joiden lisäksi ylivoimilla olisi pitänyt kyllä pystyä kairaamaan ainakin yksi reppu, mutta Stammerin ja etenkin Kuchin ruuti oli litimärkää. Kuchista vielä sen verran, että mies on parhaillaan liigan top-5 pelaaja, mutta viime yön kaltaiset esitykset nostavat kyllä allekirjoittaneen verenpainetta kotisohvalla. Kolmannessa oli myös paikkoja tehdä se ratkaiseva 1-3 maali, mutta paikat tyrittiin ja Jakut tulivat ansaitusti tasoihin ja sen 2-2 maalin jälkeen kyllä tiesi, miten pelissä käy.

Saas nähdä, kuka tuolta tippuu, kun Motte palaa rosteriin. Kaiken järjen mukaan Merelän pitäisi lähteä Syracuseen hakemaan vauhtia, mutta Cooper tuntuu kuitenkin luottavan mieheen ja vastuuta on tullut alivoimallakin, joka ehkä voisi viitata siihen, että Merelä saattaisi pysyä ylhäällä. ABB:n kannalta tuntuu pahalta, jos mies lähetetään taas alas, sillä mies on alkanut saamaan juonenpäästä kiinni pikkuhiljaa. Eyssimont voisi myös olla yksi mahdollisuus, mutta tätä epäilen vahvasti.

Jos tällä kaudella meinataan pelata pleijareita, niin myös vieraissa pitäisi pystyä ottamaan niitä tylyjä 1-3 voittoja ja pitämään pakka tiiviinä 60 minuuttia. Tähän ei ole vielä pystytty, kun pari kertaa kotona ja jos Cooper ei pikaisesti saa hommaa toimimaan, niin pahaa pelkään, että Bruins, Leafs, Red Wings ja varmaan Panthers tulevat tuosta karkaamaan. Atlantin divari on tällä kaudella todella tasokas ja uskoisin, että ainoastaan Canadiens tulee jäämään selvästi viivan alapuolelle, vaikka ovatkin aloittaneet pirteästi.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
2 pistettä olisi ollut pakko ottaa tästä, mutta taas kolmannen erän sulamisella saatiin nekin kustua. Peli olisi pitänyt lyödä pakettiin toisen erän ylivoimilla, mutta siellä top 6:sta pelkästään Stamkosia kiinnosti voitto. Tomkins pelannut ihan hyvin odotuksiin nähden, mutta joukkue edessä päättää näköjään viettää aina ohipeliä hänen ollessa maalissa. Ei ole mitään jakoja Ottawaa/Torontoa/Montrealia vastaan seuraavissa peleissä jos kärkipelaajat eivät tuosta paranna.
 
Sheary on ollut kyllä suuri pettymys. Odotin, että kaveri läpeensä tampalaiseen tyyliin hätyyttelisi uransa parhaita tehopisteitä. Nyt näyttää ihan päinvastaiselta, vaikka otanta onkin ollut pieni.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Sheary on ollut kyllä suuri pettymys. Odotin, että kaveri läpeensä tampalaiseen tyyliin hätyyttelisi uransa parhaita tehopisteitä. Nyt näyttää ihan päinvastaiselta, vaikka otanta onkin ollut pieni.
Sheary tuntuu olevan jatkuvasti pelin ulkopuolella, väärässä paikassa. Ajan myötä tuo varmaan korjaantuu mutta enemmän olisi kyllä voinut odottaa. Aika monella pelaajalla on ollut vaikeuksia mukautua Tampan pelityyliin, Hagel ja Jeannot nyt esimerkkeinä, joista molemmat ovat noin 20-40 pelin jälkeen parantaneet otteitaan. Ehkä se täytyy odottaa tuon aikaa että voidaan tuomita kunnolla.
 

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
Jeannotilla oli ongelmana viime keväänä se, että hän pelasi jo valmiiksi yhdellä jalalla ennen kuin paikat hajosivat lopullisesti. Coleman oli myös aika pihalla keväällä 2020, kun hänet hankittiin vähän ennen deadlinea. Ilman koronataukoa koko 3. ketjua Goodrow - Gourde - Coleman ei välttämättä olisi löytynyt lainkaan (jokainen pelasi eri ketjussa kauden keskeytyessä). Paul on siitä poikkeus, että hän oli heti kuin kala vedessä keväällä 2022. Eli kuten tuossa mainittiin, parempi odotella 20-40 ottelua ennen suurempia yhteenvetoja. Jos en ole täysin väärin ymmärtänyt, niin Sheary on näitä on/off -pelaajia. Hyvät peliesitykset ja tehot tulevat ryppäissä. Samoin heikommat jaksot.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Isojen kihojen pisteitä kyseltiin, ask and they shall deliver.

Point & Kuch oli ensimmäistä kertaa tällä kaudella dominaattori tilassa.

Jeannot yritti parhaansa saada Ottawan poikia nyrkki hommiin, aika turhat 2x jäähyä vaikka peli tuntuikin selvältä.

Watson oli energinen, Merelän paikka kokoonpanossa alkaa olla liipasimella kun Motte on tervehtymässä myös.

Barre-Boulet on päässyt paremmin pelin sisälle ja alkanut löytää itseluottamusta.

Raddyshillä vaikeampi ilta, Bogolta totutun jämäkkää peliä kun pääsi taas pelaamaan.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Nyt kun saatiin vierasvoittojen suhteen pää avattua niin mitäs jos jatkettaisiinkin tänään samoilla höyryillä ja napattaisiin pitkästä aikaa Torontosta voitto.

Merelä lähti odotetusti AHL kun Motte on tervehtymässä ja on varmaan tänään kokoonpanossa, veikkaisin että Watson tekee hänelle tilaa nelosen laidalta.

Prospect rintamalla on tullut huomattua että Isaac Howardilla on lähtenyt peli kulkemaan paremmin NCAA:ssa, toivottavasti hänen peliä pääsisi näkemään vuodenvaihteen U20-kisoissa.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Ennen ottelua tuo 1 piste olisi kuulostanut aika kivalta, mutta eihän tässä nyt taaskaan voi tyytyväinen olla, kun jälleen kerran, nimenomaan Leafsia vastaan tapahtui tällainen sulaminen.

Ensimmäisessä erässä onnistui ihan kaikki, kun ylivoima toimi ja Samsonov haroi tyhjää luukulla, mutta olihan nuo minuutit 20-50 sellaista pyöritystä Leafsilta, että ei Boltsilla kauheasti ollut sanottavaa. Matthews ja Marner tuntuvat vaan yksinkertaisesti olevan liian pahoja pidettäviä, kun tuntuu että joka kerta painavat kimpassa sen vähintään 3 maalia.

Ensi yönä olisi hyvä ottaa edes jotain pisteitä Canadiensilta mukaan, mutta pahoin pelkään, että tulee ihan täysi ohipeli, kun takana tuo viime yön taisto Leafsia vastaan ja Tomkins oletettavasti luukulla.

Cirelli on ollut alkukaudesta se pirteä oma itsensä, mutta kuten olen monesti maininnut, niin maaleja ja tehoja ylipäätään on tultava enemmän, nyt kun mies nauttii yli 6M liksaa.

Hedman on joukkueen onneksi palannut sille menneiden kausien tasolleen ja johtaa puolustusta suvereenina kuninkaana. Sergan pelaaminen on edelleen aivan kauhean näköistä ja mies saa kyllä ottaa piikkiinsä tuon Leafsin voittomaalin, kun hukkasi oman miehensä täysin.

Jeannot on tällä kaudella onneksi näyttänyt ihan palkkansa arvoiselta kaverilta ja muutama onnistuminenkin on tullut.

Brandon Hagel on tällä hetkellä hintaansa nähden liigan paras pelaaja. Uskallan väittää, että mies tulee myös ensi kaudella olemaan hinta-laatusuhteeltaan ihan top-10 kavereita koko liigassa, vaikka liksa nouseekin 6,5M tasolle. Hagelin jatko oli kesän ylivoimaisesti paras uutinen Boltsin toimiston suunnalta.

Perbixillä on kyllä joku toisen kauden kirous menossa, kun tuntuu, että pelaisi koko ajan käsijarru päällä, etenkin kiekollisen pelin osalta. No kausi on vasta alussa, mutta Bolts ei kyllä pidemmän päälle kestä sitä, jos Serga ja Perbix eivät selkeästi paranna otteitaan.
 

Learn2Play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Hämmentävän vaikeaa tuntuu voittaminen olevan, voitetaanko enään koskaan jatkoajalla?

Jeannottia pitää saada hyökkäävämpään ketjuun, yksi kauden onnistujista niin ei saisi haudata Glendeningin puolustavaan ketjuun..

Oma toive:

Hagel-Point-Kucherov
ABB-Paul-Stamkos
Sheary-Cirelli-Jeannot
Eyssimont-Glendening-Motte
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Glendeningin voisi mun puolesta kyllä haudata johonkin, 6min 5vs5 pelin aikana -6 laukaukset ja 1-2 maalit omaan päätyyn. Motte oli sen sijaan hyvä, mutta näitä perässä raahattavia pelaajia on vähän liikaa. Jos voit peluuttaa Watsonia 3,5min ja kolmea muuta pelaajaa 6-8min niin aika vaikeassa raossa ollaan Leafsin tasoista jengiä vastaan.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Jaa että kaikista bottom 6 pakeista Bogo piti sitten treidata että päästään capin alle kun Vasy palaa, olihan Bogo tuossa kauden alussa waivereissa ja hänelle oltiin uutta seuraa etsitty mutta omaan silmään hän oli näistä halvalla pelaavista pakeista omaan päähän varmin. Hyökkäyspäässä ei hänen kanssa nyt mitään ihmeitä tapahdu, mutta se ei ole ollut ongelma kun on hoitanut fyysisellä pelillä oman maalin edustan. Harmittaa yhden oman suosikin lähtö, Bogosian veivit hyökkäysalueella nevoföget ja niin edespäin.

Pakisto alkaa olla pumpuliosastoa Cernakkia lukuunottamatta.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Pistää kyllä ketuttamaan aika huolella tuo Bogon treidaaminen. Tämän kauden otteiden perusteella taakse jäävät pakistosta ainakin Serga ja Perbix, ehkä jopa Raddysh. Bogohan noista pakeista oli helpoin ja loogisin siirrettävä, mutta kyllähän tuolta pakistolta loppuu papu saman tien, kun ykköspari Hedman-Cernak ei ole jäällä.

Vaikka joukkueen otteet ovat olleet aika ailahtelevia ja kauden alku kaikkea muuta kuin helppo, niin on kyllä taas pakko pysähtyä hetkeksi miettimään, miten kova seppä tuo Kuch on. Mies on taas ihan varkain noussut pistepörssin kärkeen ja tulee 100% varmuudella takomaan yli 100 pisteen kauden pöytään, jos mitään isompaa loukkia ei tule. Vaikka miehelle sattuu välillä ihan täydellisiä ohi-iltoja, niin aivan liian vähän arvostusta saa osakseen. Kai se sitten on pienempi markkina-alue, mikä vaikuttaa.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Voisko Stamkosin treidaa vaikka pariin pakkiin jotka eivät ole pujottelukeppejä kentällä, tämän aamun peli aiheutti sellaiset häpeät etten taida pystyä katsoon jääkiekkoo hetkeen. Nyt alkaa pikkuhiljaa toivoo että Vasy ois kohta kunnossa, ei hän varmaan päästäisi tuota 5 maalia per peli, eihän?
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Tuo oli kyllä täysin Boltsin peli, mutta parilla pahalla keskialueen kiekonmenetyksellä saatiin momentum siirrettyä Hawksille, ja kun JoJollakin oli vähän huono ilta ja yv tökki, niin ihan ansaittu palautus maanpinnalle.

Tuolle pakistolle on kyllä pakko tehdä jotain. Jos ykköspari ei ole jäällä, niin Boltsilla on pistää kentälle pelkkiä hasardeja, varsinkin nyt, kun se kolmanneksi jämäkin oman pään luuta treidattiin pois. Jospa ABB keräisi hetken treidiarvoa Kuchin ja Pointin kanssa ja sen jälkeen treidi johonkin luotettavaan peruspakkiin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: S.T.

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Nooh, tämäkin peli olisi voinut pomppia toiseen suuntaan 6-2 tms. Hyvin luotiin paikkoja ja kuten edellisessäkin pelissä Kucherovilla voisi olla paljon kovemmat pistesaldot pelin jälkeen.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Vierasreissun jälkeen sitä tosiaan elätteli toiveita paremmasta, mutta aika kauheaa on tekeminen ollut taas. Edelliset 3 matsia käkeen maalierolla 3-14. Hawksia vastaan oltiin pelissä mukana ja hävittiin muutamaan pahaan henkilökohtaiseen virheeseen ja epäonnekkaaseen pomppuun, mutta Canesia vastaan otettiinkin sitten sellainen kylvetys, että täytyy varmaan mennä Cooperia edeltävälle ajanjaksolle, jolloin Bolts on viimeksi ollut kotipelissään noin aseeton. Canes pelissä paljastui hyvin se, että joukkueen hyökkäyspeli on aivan täysin Kucherovin varassa ja jos mies puuttuu, niin nykyisellä viisikkopuolustuksella ei ole mitään mahdollisuuksia voittoon. Viime yönä Bluesia vastaan oltiin taas hyvin pelissä mukana tuohon mustaan 19 sekunnin pätkään asti, jolloin kotijoukkue ratkaisi pelin tekemällä 2-0 ja 3-0 maalit. Oli siinä Boltsillakin paikkoja pariin maaliin, mutta esimerkiksi Stammer on täydellisessä kokovartalokipsissä tällä hetkellä ja 3-4 ketjuilta on turha tehoja odottaa.

Edelleen jokaisessa pelissä otetaan vastaan aivan liian paljon 2 vs 1 ja 3 vs 1 hyökkäyksiä tai jopa läpiajoja, joista vastustajat sitten ovat rokottaneet tällä kaudella 3,7 maalin keskiarvolla ottelua kohden. Hyökkäys on heikentynyt viime kausista, jolloin tuo oma pää olisi pakko saada tiiviimmäksi, mutta niin vaan joka pelissä pakit ottavat kovia riskejä hyökkäyssiniviivan tuntumassa ja pelaavat itsensä ulos, eikä hyökkääjiä näy paikkaamassa. Täytyy kyllä olla aika huolissaan, koska tuo ottelukohtainen päästettyjen maalien keskiarvo ei todellakaan johdu veskareista, vaan esimerkiksi viime yönä Johansson piti Boltsia mukana pelissä ottamalla monta huipputorjuntaa. Aika vaikeaa nähdä, että Vasykaan pystyy tuollaista määrää vastustajan huippupaikkoja hoitamaan, vaan sama meno tulee kyllä varmaan jatkumaan, jos Cooper ei löydä jotain lääkkeitä tuohon koko viisikon tekemiseen.

Viisikon peli tiiviimmäksi, tehoja muiltakin kuin ykkösketjulta ja Serga etunenässä parantavat tasoaan, niin tästä kaudesta voi vielä jotain tulla. Muuten tulee kyllä todella raskas kausi katsoa tuota taapertamista.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Ihan hirveästi ei ole tullut pelejä katseltua kun taso on mitä on ja vaikeudet jatkuu yhä. Tälle päivälle voi jo ennustaa rökäletappiota uudella innolla pelaavaa McDavidia vastaan, onneksi Vasy taitaa parin viikon sisään tehdä paluun tolppien väliin. Näköjään Motte on pelannut kolmosen keskellä ja ABB heitetty nelosketjuun, jossa hän menee ihan hukkaan. Merelä lähetettiin takaisin AHL, ehkä hänelle tekisi hyvää pelata Crunchissa nyt pidempi jakso että pääsee sisälle tuohon systeemiin.

AHL puolella Groshev ollut hyvässä vireessä, onneksi saatiin hänet vihdoin pois tuolta Pietarin paskakasasta jossa hänelle meni pari vuotta pienessä roolissa tai istuen poppareilla. Tämä kausi menee hänellä varmaan pääosin AHL:ssä, mutta eiköhän hänellekkin se debyytti saada ylhäällä jos sama meno jatkuu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös