Tampa Bay Lightning 2013–2014

  • 238 713
  • 615

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Sisään tulleet: Filppula ja Drouin.
Lähteneitä: Lecavalier, Pouliot.

Ei tuo kauheaa eteenpäin menoa ole.

Niin, ja lisäksi nuoret sällit ovat taas vuoden kokeneempia. Siitä joukosta kun joku breikkaa, niin avot...

Ei tuo joukkue nyt mikään Cup Contender vielä olekaan, mutta en ylläty, vaikka playoffeissa nähtäisiin taas floridalainen joukkue. Enkä nyt puhu Panthersista.
 

Rambonator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Porin Ässät
Juu ei Tampa mikään kunnon contenderi ole vielä pariin vuoteen, mutta parin kolmen vuoden päästä väitän että näyttää jo hyvältä. Toivottavasti Drouin lyö läpi jo ensimmäisellä kaudellaan. Uskon myös että Palat, Panik, Johnson, Barberio, Gudas ja Kucherov lyövät lopullisesti läpi parin vuoden sisään

Yleinen virhe muuten tämä että kirjoitetaan Tamba, eikä Tampa niin kuin pitäisi. Mistähän tämä johtuu? Nimimerkki Tousa ei ole ensimmäinen eikä viimeinen joka näin kirjoittaa.
 

Asukki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bolts, Tappara
Kyllähän toi Tamban rosteri vielä jotain muutoksia kaipaa. Viime vuosi lähes samalla porukalla ja sijoitus 3. viimeinen. Maaleja syntyi, mutta omissakin soi keskimäärin 3 kertaa pelissä.

Sisään tulleet: Filppula ja Drouin.
Lähteneitä: Lecavalier, Pouliot.

Ei tuo kauheaa eteenpäin menoa ole.

Tähän kun lisää vielä uuden divisionajaon ja Tamban pitäisi päästä TOP3:een näiden jengien taistellessa samoista paikoista:
- Bruins
- Red wings
- Canadiens
- Senators
- Maple Leafs

...niin ei tuo playoffeilta näytä.

Viilataan heti alkuun pilkkua ja korjataan, että se on TamPa, sen verran rumasti osuu tuo Tamba silmään. Sitten itse asiaan. Tämähän nyt ei aivan näin yksinkertaista ole, että punnitsemalla lähteneet ja tulevat voidaan suoraan päätellä, että sijoitus ei tule nousemaan ja asiaa poffeihin ei ole.

Pitää muistaa, että joukkue on kuitenkin pääasiassa nuoria kehittyviä pelaajia täynnä ja heistä moni on varmasti ottanut askeleen eteenpäin. Myös Syracusesta on tulossa vakikokoonpanoon muutama pelaaja, joka vasta viime kaudella kävi vähän tunnustelemassa NHL kaukaloiden meininkiä, mahdollisia tälläisiä ovat mm. Palat, Johnson, Panik, Connolly, Barberio ja Gudas nyt ainakin (Connollyhan nyt toissa kaudella pelasi U20 kisoja lukuunottamatta täyden kauden, mutta viime kaudella vain 5 peliä ja 2 vuoden takaisesta Connollysta on tultu paljon eteenpäin). Päälle vielä sitten vielä nämä, jotka jo viime kaudella ylhäällä pelasivat, kuten Killorn ja Aulie. Ainakin toivottavasti myös heidän kohdallaan eteenpäin on menty. Omassa päässähän ne ongelmat tosiaan olivat ja tärkeää olisi tottakai myös, että ainakin toinen kaksikosta Lindäck-Bishop pystyisi kunnon läpilyöntikauden pelaamaan, vaikka viime kauden puolustusalueen sähläilyillä olisi ollut ihan sama kuka siellä on maalissa, joten se osa-alue pitää ihan ensimmäisenä saada kuntoon. Josta päästäänkin seuraavaan pointtiin. Cooper hyppäsi viime kaudella kesken kauden valmentajaksi, eikä oikein ehtinyt ajaa pelitapaansa sisään. Nyt on taas kokonainen kausi edessä ja hän on ehtiyt koko off-seasonin valmistella ja suunnitella ja lisäksi nyt ehditään vielä järjestää normaalit harjoitusleirit ja -ottelut, joissa ehditään pelitapaa, kenttiä ja niin edelleen hieroa halutunlaiseksi.

Drouinin uskon pystyvän heti ensimmäisellä kaudellaan 40-60 pisteeseen (olettaen, että pelaa isossa roolissa ja koko kauden). Pouliot ei Cooperin mieleen ollut ja häntä ei haluttu pitää. Hyvänä päivänähän mies oli helvetin hyvä, mutta valitettavasti niitä huonoja päiviä tuntui olevan vähän liikaa. Lecavalierin vaihtumisessa Filppulaan nyt vielä tällä hetkellä hieman hävittiin, mutta tämähän nyt oli vain pakko tehdä, kun asioita ajatellaan vähän pidemmälle kuin vuoden päähän.

Sehän nyt on selvää, että jengi ei paperilla mikään contender jengi vielä ole (vaikka siihen tottakai uskotaan niin kauan kun teoreettinen mahdollisuus on), mutta kyllä tällä porukalla mahdollisuudet poffeihin on tähtien osuessa kohdalleen. Ja itsekin toivoisin, että yksi top-4 pakki vielä treidin kautta hankittaisiin ja samalla voitaisiin mielellään Malonesta päästä eroon, näkisin paljon mielummin hänen paikallaan Connolly, Palat tai Panik kolmikosta jonkun (vaikka tämä varmasti toteutuu joka tapauksessa, kun Malone on normaaliin tyyliin puoli kautta loukkaantuneena)

En tiedä etkö pitänyt tarpeeksi haastavina Sabresia ja Panthersia vai minkä takia jätit pois listalta, mutta nuo 2 jengiähän on myös samassa divisioonassa. Ja sellainenhan mahdollisuus on, että tästä divisoonasta voi päästä 4 tai 5 joukkuettakin pudotuspeleihin villi kortti -järjestelmän avulla.

Edit: Piti vielä mainita, että Tampa ilmeisesti streamaa tänään development campin 3on3 turnauksen puolivälierät, välierät ja finaalit, kaiketi alkaen 18.45 suomen aikaa. En oo vielä kerinny kauheesti asiaan paneutuun, mutta twitter kirjoituksien perusteella ymmärsin, että stream löytyisi Tampan sivuilta.
 
Viimeksi muokattu:

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Viilataan heti alkuun pilkkua ja korjataan, että se on TamPa, sen verran rumasti osuu tuo Tamba silmään.

Heh, pisti itsellekin silmään aika pahasti, mutta oletin sen olevan joku yleinen lempinimi Tampa Baysta.

Tampan tuleva kausi on kyllä mielenkiintoinen. Yksittäisistä pelaajista Filppula tietysti suomalaisittain ja jokerilaisittain, mutta sitten muutoin Drouin pitää mielenkiinnon korkealla. Drouin pääsee lähtemään Calder-kisaan aika varovaisin odotuksin kun muut miehet ottavat harteilleen sen ihan kirkkaimman valokeilan. Useasti siinä kirkkaimmassa keilassa juuri tapahtuu niitä pettymyksiä, joten ehkä laittaisin roposeni Drouinin puolesta. Etenkin jos pääsee Stamkosin kentälliseen tarjoilemaan. Mitä vielä Filppulaan tulee, niin tuskin tästä ihan samanlaista pannukakkua tulee kuin case-Leinosta - vaikka innokkaimmat ovat niitä piruja jo seinille maalanneetkin. Jos sopimuksessa onkin ~1M ilmaa, niin silti ihan hyvä korvike Vinnylle ajatellen nykyisiä markkinoita. Toivottavasti lähtee kulkemaan, jo pelkästään olympialaisiakin ajatellen.

Jollain tavalla sympaattinen seura, jolle toivoisin kyllä vähintään playoff-paikkaa ensi kaudelle vaikka haasteita tulee taas riittämään.
 

Klokoski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Finnish Defence Forces, Ukraine
Täällä kirjoittelee vähän tuoreempi kaveri Jatkoaika.com keskustelufoorumeilla. Lätkää tullut seurattua viimeiset 6v joka päivä, joka yö ja mukavan se on rupatella mukavia muiden jääkiekosta tietävien kanssa. Toivon että pystyn tuomaan Tampa-fanien sekaan edes joitakin hyviä kirjoituksia :)

Ensikauden joukkueesta sen verran että joukkue on menossa mielestäni eteenpäin. Vinny korvattiin Filppulalla ja Pouliotin korvaa Drouin jolta odotan jo ensimmäisellä kaudella läpimurtoa ja mahd. ehdokkuutta vuoden tulokkaaksi. Ketjuja kun olen hiukan sommitellut, on tullut mielikuva miten haluaisin ketjun ensikaudella menevän. Purcell-Stamkos-St.Louis, 2: Drouin - Filppula - Connolly; paljon potentiaalia olemassa. Viimekaudella maalinteko sujui vähän liiankin helposti alkukaudesta, mutta kohtaloksemme päästimme yli 3 maalia/ottelu omiin jolla on mahdotonta selvitä pleijareihin.


Olikos kenelläkään tietoa mistä tuon campin Streemin löytäis, kiinnostais kovasti.? :-D
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Tampan suurin nousu tulee tapahtumaan Syracusen miesten voimalla. Pakistoonkin Gudas-Sustr -pari voi tehdä ihmeitä. Joukkueella on ensi kaudella taas syvyyttä, jolloin ei veteraanejakaan tarvitse peluuttaa ihan puhki.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Purcell-Stamkos-St.Louis, 2: Drouin - Filppula - Connolly; paljon potentiaalia olemassa.
Toivottavasti toinen kenttä ei ole tuossa muodossa. Koska onhan tuo sellainen kenttä joka jyrätään laitaan pelistä toiseen. Kaksi rookieta laitetaan samaan kenttään Filppulan kanssa joka on kyllä suuri riski omasta mielestäni. Okei Connolly ei varsinainen tulokas ole enää mutta nuori pelaaja kuitenkin. Näiden kahden kentän osalta puuttuu täysin santapaperi jota tarvitaan. Liian pehmeitä muodostelmia toimiakseen vaikkakin Stamkos ja St.Louis ovat niin vekkuleita pelimiehiä että pärjäävät kylläkin ilman voimaakin. Mutta alussa ehkä peluuttaisin Drouinia maltillisemmin vaikka kolmoskentässä ja laittaisin Malonen tuohon toiseen kenttään. Drouin voisi sitten häärätä Stamkosin ja St.Louisin kanssa ylivoimassa.
 

Isotuoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moustaches
Toivottavasti toinen kenttä ei ole tuossa muodossa. Koska onhan tuo sellainen kenttä joka jyrätään laitaan pelistä toiseen. Kaksi rookieta laitetaan samaan kenttään Filppulan kanssa joka on kyllä suuri riski omasta mielestäni. Okei Connolly ei varsinainen tulokas ole enää mutta nuori pelaaja kuitenkin. Näiden kahden kentän osalta puuttuu täysin santapaperi jota tarvitaan. Liian pehmeitä muodostelmia toimiakseen vaikkakin Stamkos ja St.Louis ovat niin vekkuleita pelimiehiä että pärjäävät kylläkin ilman voimaakin. Mutta alussa ehkä peluuttaisin Drouinia maltillisemmin vaikka kolmoskentässä ja laittaisin Malonen tuohon toiseen kenttään. Drouin voisi sitten häärätä Stamkosin ja St.Louisin kanssa ylivoimassa.

Omasta mielestä Drouin tulee ilman muuta istuttaan kahteen ekaan ketjuun. Mieluummin ehkä eri ketjuun kuin St.Louis, koska niin samantyyppisiä pikkumiehiä. Komppaan kanssa vaihtoehtoja:

Killorn-Stamkos-St.Louis
Drouin-Filppula-Purcell

Tai

Drouin-Stamkos-Purcell
Killorn-Filppula-St. Louis
 

Abdel

Jäsen
Tuli tuossa leikittyä capgeekillä, joten heitetäänpä tänne oma hahmotelma.


CAPGEEK.COM USER GENERATED ROSTER
My Custom Lineup
FORWARDS
Alexander Killorn ($0.875m) / Steven Stamkos ($7.500m) / Martin St. Louis ($5.625m)
Jonathan Drouin ($3.225m) / Valtteri Filppula ($5.000m) / Teddy Purcell ($4.500m)
Ondrej Palat ($0.579m) / Tyler Johnson ($0.900m) / Richard Panik ($0.900m)
Ryan Malone ($4.500m) / Nate Thompson ($1.600m) / Brett Connolly ($1.633m)
Nikita Kucherov ($0.894m) /
DEFENSEMEN
Victor Hedman ($4.000m) / Sami Salo ($3.750m)
Matt Carle ($5.500m) / Radko Gudas ($0.992m)
Keith Aulie ($0.975m) / Eric Brewer ($3.875m)
Dmitry Korobov ($0.925m) /
GOALTENDERS
Anders Lindback ($1.800m)
Ben Bishop ($2.300m)
OTHER
Buyout: Vinny Prospal ($1.167m)
Buried: Brian Lee ($0.225m)
Buried: B.J. Crombeen ($0.225m)
Buried: Mattias Ohlund ($2.682m)
------
CAPGEEK.COM TOTALS (follow @capgeek on Twitter)
(these totals are compiled with the bonus cushion)
SALARY CAP: $64,300,000; CAP PAYROLL: $66,147,143; BONUSES: $3,652,500
CAP SPACE (22-man roster): $1,805,357


Mietteitä?


Edit. Tosiaan, kuten edelläkin mainittu, niin nuo kaksi ekaa hyökkäysketjua pitäisi olla suhteellisen selvää pässinlihaa.
 
Viimeksi muokattu:

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
B.J.Crombeen on kyllä aika varma nimi jäämään ylös joten istuttaisin hänet neloskenttään laituriksi. Crombeenin asennetta todellakin tarvitaan Suht pehmeässä joukkueessa. Brett Connolly farmiin jos vaihtoehtona on jämä minuutit neloskentässä tai kovat minuutit AHL:ssä. Muuten joukkue näyttää oikein mukavalta ja itse ainakin tulen seuraamaan Radko Gudasin hienoja otteita puolustuksessa.
 

Rambonator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Porin Ässät
Kucherov ei kyllä varmasti pelaa ylhäällä ensi kaudella, edes kolmantenatoista hyökkääjänä. Ei ole vielä valmis, 1-2 kautta AHL:ssä tekee miehelle hyvää. Potenttiaalia on ihan pirusti. Ja niin kuin joku mainitsi niin Connollyn paikka ei ole nelosessa. Mutta muuten ketjut on kutakuinkin siinä kuosissa, miten itse ne näkisin.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
En tiedä etkö pitänyt tarpeeksi haastavina Sabresia ja Panthersia vai minkä takia jätit pois listalta, mutta nuo 2 jengiähän on myös samassa divisioonassa. Ja sellainenhan mahdollisuus on, että tästä divisoonasta voi päästä 4 tai 5 joukkuettakin pudotuspeleihin villi kortti -järjestelmän avulla.

Haastavina, uskoisin. Panthersilla, Boltseilla ja Sabresilla on menossa rebuild vaihe, joten näillä joukkueilla ei ole asiaa neljän sakkiinkaan, ellei ole rukoillut tarpeeksi. Kova divisiiona kaikin puolin, mutta toki toivon että joku näistä joukkueista yllättäisi.

Kovin on laajasti sijoittamassa Bolts pelaajia, jos edellisiä kirjoittajia uskoisi. Malone ja Connolly nelosessa? Ei kai.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Minä näkisin "salettina" nelosena Pyatt-Thompson-Crombeen ketjun, jonka jälkeen 13.-14. hyökit ovat tyyliin Dana Tyrell ja Pierre Cedric Labrie. Junnut junnuihin pelaamaan, joilla vaan waiver-vapaus antaa myöden. Ei penkille istumaan. Ja vara-alivoimapelaajakin siellä on hyvä olla, Tyrell siis.

Ryan Malone myöskin pelaa lähes yhtä saletisti TOP6:ssa, jos vaan on ehjä.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Itse näkisin, että kauden alussa Boltsien hyökkäys muodostuu about näin :

Killorn - Stamkos - St. Louis
Drouin - Filppula - Purcell
Malone - Johnson - Panik
Pyatt - Thompson - Crombeen
Tyrell, Labrie

Farmissa sen lisäksi todella lupaavat ja kauden aikana ylhäällä loukkaantumisia paikkaavat Connolly, Palat, Namestnikov, Richard ja Kucherov. Perkele, että onkin lupaava hyökkäys johon muutaman vuoden sisällä junnut ajavat itseään vielä lisää sisään korvaten Malonen ja St. Louisin sitten myös aikanaan. Toki joukkueen hyökkäys on vähän pehmoinen, mutta taitoa ja vauhtia löytyy sitten sitäkin enemmän.

Mites muuten puolustus? Kuka nousee seiskapakiksi ylös? Otetaanko Lee takaisin rinkiin, nouseeko kiekollinen Barberio ylös, joku muu junnuista vai haetaanko jotain kokennut yhtä puolustajaa vielä rinkiin? Voisiko Toni Lydman halvalla sopimuksella olla hyvä lisä Tampan alakertaan?
 

Boltning

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Kyllähän tuohon puolustukseen jonkinlainen täsmähankinta sopisi. Näkisin kuitenkin, että puolustavia puolustajia kokoonpanosta löytyy riittävästi (Gudas, Salo jne.). Puolustajilla oli viime kaudella etenkin kiekon ylöstuomisessa ja sen hyökkääjille toimittamisessa ongelmia. Tähän voisi iskeä nappaamalla esim. Zidlickyn vapailta markkinoilta sopivalla sopparilla. Kyllähän tämä eräänlaista riskipeliä olisi, mutta miehen voisi saada melko lyhyellä ja edullisella sopimuksella.

Mielenkiintoiset on lähtökohdat kauteen, sitä ei käy kiistäminen. Tosin kysymysmerkkejä on ilmassa enemmän kuin ehkä aikaisemmin. Onnistuuko maalivahdit/vahti? Täyttääkö Filppula tonttinsa? Lyökö nuorempi osasto itsensä läpi riittävällä rytinällä? Onko Stammerin ruuti totutun kuivaa vai tuleeko vihdoin semmoinen Ovie-mainen "välivuosi"? Jännän äärellä...
 

Slobo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Tampa Bay Lightning & Huuhkajat
Kunnon kiekollista pakkiahan tuo puolustus huutaisi, Zidlicky valitettavasti teki jatkosopimuksen Devilsin kanssa, vaikka kyllähän markkinoilta muitakin kiekollisia hyviä pakkeja löytyy. Hyökkäys alkaa olla jo pikkuhiljaa kunnossa, ketjukoostumukset on erittäin vaikea arvioida ennen kauden alkua. Maalivahdeista uskon, että Lindbäck aloittaa kauden ykkösmaalivahtina, toivon, että nyt on se Andersin läpilyöntikausi. Jos näin on, niin Bishop on erittäin hyvä maalivahti paikkaamaan Andersia.
 

Asukki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bolts, Tappara
Yzerman on aika monesti sanonut puolustajavahvistuksesta kysyttäessä, että UFA-markkinoilta ei tulla enään tänä kesänä ketään hankkimaan, mutta treidin kautta tämä on vielä mahdollista. Vaikka eipä se ensimmäinen kerta olisi, kun Yzerman silti yllättäisi, vaikka on puhunut tällaisia. Ja mielellään olisi hyvä jostain (lue Malone) luopuakkin, jos pakki hankittaisiin, alkaa muuten tekeen aika tukalaa tuon palkkakaton kanssa
 

Tammi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampa Bay Lightning
Tästä top-4 pakista kun nyt puhellaan ja kaikki tuntuvat olevan samaa mieltä tästä tarpeesta niin onko kukaan kuullut mitään lisää huhusta Alexander Edler?
Mahtaako siitä nyt olla pari viikkoa aikaa, kun kovasti huhuiltiin Boltsien kiinnostuksesta Edleriä kohtaan ja kyllähän kaveri minun Tampaan hyvin mahtuisi.
Edler on vasta 27-vuotias ja toisi tätä kiekollista taitoa lisää tuonne puolustukseen. Kokoakin löytyy 193cm/100kg niin ei ihan heti jää jalkoihin.
En ole tosiaan tuon huhun jälkeen mitään lisää mahdollisista neuvotteluista kuullut niin tietääkö kukaan onko Canucks jo ilmoittanut ettei Edler ole enää myyntilistalla vai onko vielä mahdollisuus?

Jos vaihtaisimme kyseisen herran vaikkapa Maloneen ja pickeihin ja/tai prospekteihin niin kokoonpano voisi näyttää suurin piirtein tältä.

Killorn-Stamkos-St.Louis
Drouin-Filppula-Purcell
Panik-Johnson-Palat
Crombeen-Thompson-Pyatt/Tyrell

Hedman-Edler
Carle-Salo
Gudas-Aulie

Lindback
Bishop

Ainoa kysymys mikä jäisi roikkumaan tämän jälkeen on mitä tehtäisiin Brewerille, koska mieluummin näen Aulien ja Gudaksen + muut nuoret ylhäällä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Tästä top-4 pakista kun nyt puhellaan ja kaikki tuntuvat olevan samaa mieltä tästä tarpeesta niin onko kukaan kuullut mitään lisää huhusta Alexander Edler?
Mahtaako siitä nyt olla pari viikkoa aikaa, kun kovasti huhuiltiin Boltsien kiinnostuksesta Edleriä kohtaan ja kyllähän kaveri minun Tampaan hyvin mahtuisi.
Edler on vasta 27-vuotias ja toisi tätä kiekollista taitoa lisää tuonne puolustukseen. Kokoakin löytyy 193cm/100kg niin ei ihan heti jää jalkoihin.
En ole tosiaan tuon huhun jälkeen mitään lisää mahdollisista neuvotteluista kuullut niin tietääkö kukaan onko Canucks jo ilmoittanut ettei Edler ole enää myyntilistalla vai onko vielä mahdollisuus?

Edler-huhut olivat kuumimmillaan silloin kesäkuun viimeinen päivä, koska miehen NTC oli astumassa voimaan heinäkuun 1. päivä. Tuskin herra enää Canucksista mihinkään liikkuu vastoin omaa tahtoaan.
 

Tammi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampa Bay Lightning
Edler-huhut olivat kuumimmillaan silloin kesäkuun viimeinen päivä, koska miehen NTC oli astumassa voimaan heinäkuun 1. päivä. Tuskin herra enää Canucksista mihinkään liikkuu vastoin omaa tahtoaan.

Niinhän se menikin. Sen verran aikaa oli tuosta huhusta, että oli päässyt unohtumaan tuollainen yksityiskohta. Eiköhän sieltä löydy joku top-4 pakki jostain päin maailmaa, mutta jos ei niin eipä haittaa vaikka lähdettäisiin nykyisellä kokoonpanollakin uuteen kauteen.
 

Asukki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bolts, Tappara
Mark Barberio ei kuulu suunnitelmiin? Mielenkiintoista.

Tottakai kuuluu, mutta ei vain ehkä vielä tällä kaudella. Barberion kiekollinen peli voisi riittääkkin jo NHL-tasolle, mutta puolustuspelaaminen ei ehkä ihan vielä ole riittävällä tasolla ja sehän se suurin ongelma kuitenkin viime kaudellakin meillä oli. Niin en kauheasti jaksa uskoa, että Barberio vielä tulevalla kaudella ilman isompia loukkaantumisia tulisi paljoa ylhäällä pelaamaan. Uskoisin kuitenkin, että tarkotus on sitten 14-15 kaudella hänet nostaa vakikokoonpanoon, jolloin Salon sopimuskin on katkolla ja varmaan eläköityminen aika lähellä.
 

TxMatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, San Antonio Rampage
Katsotaanpas näitä ketjuja... Drouinin paikka on top-6:ssa, kysymys on vain että missä siellä. Tämmöinen ajatus on minulla ollut mielessä:

Purcell - Stamkos - St Louis
Drouin - Filppula - Killorn


Alakerrassa on sitten ruuhkaa. Oikeastaan kolme asia on aika selkeitä, 3C on Johnson, 4C on Thompson ja 4RW on BJ Crombeen. Kaksi viimeistä muodostavat myös ykkös-AV:n. Muut laiturit sitten ovat vähän kysymysmerkkejä. Oma veikkaus:

Malone-Johnson-Tyrell/Pyatt
Labrie-Thompson-Crombeen


Nykyisen tilanteen mukaan puolustajat ovat:

Hedman - Salo
Carle - Brewer
Gudas - Aulie

Minusta tuntuu että joku tai jotkut porukasta Malone, Connolly, Brewer, Tyrell ja Pyatt pistetään lihoiksi vielä ennen kauden alkua ja sillä tuodaan Matt Carlelle vähän luotettavampi pakkipari. Breweristä ei taida kyllä päästä eroon millään, miehellä on NTC ja kuka sitä nyt huolisi tuollaista pujottelukeppiä lähes 4 miljoonan hintalapulla.
 

Boltning

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Uskoisin Killornin ainakin alottavan St.Lousin ja Stamkosin kentässä ja Purcell 2.ketjussa. Drouinin kanssa on hyvä olla pari vähän kokeneempaa pelaajaa samassa kentässä. Nuori kaveri, ja oletettavasti parannettavaa löytyy etenkin puolustuspelaamisessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös