Tampa Bay Lightning 2012-2013

  • 75 272
  • 201

Isotuoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moustaches
Olisi ehkä Yzermanin kannattanut kenkiä itsensä ensin. Kun katsoo tuota joukkueen rosteria, niin mielestäni tuloksellisesti joukkue on pelannut ihan nimilistan tasoisesti. Enemmänkin GM on epäonnistunut joukkueen rakentamisessa, ei NHL-seuran rosteri voi näyttää noin köykäiseltä. Eihän siellä ole kuin neljä-viisi hyökkääjää, joilta voi odottaa tulosta.

Ite oon kyllä täysin eri mieltä Tamban rosterista! Tolla porukalla pitäisi olla idän TOP4 joukkue. Tosin nyt on loukkaantumisia, mikä varmasti näkyy, mutta ei pitäisi näkyä noin paljon.

Ensinnäkin 2 kärkiketjua NHL:än parhaimisto terveenä ollessaan:

Malone-Stamkos-Purcell
Conacher-Lecavalier-St.Louis

Myös tämän jälkeen löytyy laatua melkoisesti: Thompson, Pouliot, Killorn + kaikki nuoret. Myös alákerta ihan ok: Salo, Hedman, Carle, Brewer, Gudas, Bergeron, Aulie jne.

Molariosastokin tuntui vahvistuneen viime kaudesta Lindbackin tulon jälkeen. Ei tosin ole ihan ollut se mitä ajattelin, mutta ei kuitenkaan voi häntä syyttää tappioista.

Ihmettelen kyllä vahvasti miksi StLouisia ja Stamkosia peluutettiin pakolla kokoajan eri ketjuissa, vaikka kumpikin aivan yössä. Kun Lecavalier kunnossa, niin silloin ymmärrän, että St.Louis haluaa pelata hänen kanssaan, mutta nyt kun Lecakin on telakalla.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Aika pitkälti samoilla linjoilla TxMatin kanssa tästä. Yzermanin linja on alusta asti ollut tehdä asiat pitkällä tähtäimellä eli varata hyvin ja signata hyviä varaamattomia pelaajia ja kehittää heitä omassa organisaatiossa NHL-pelaajiksi, ja mielestäni näissä onkin Yzermanin aikana onnistuttu hyvin, kuten nyt esimerkiksi varaamattoman Conacherin nappaaminen. Joten mielestäni on vaikea kyllä vielä sanoa Yzermanin onnistumisesta juuri mitään, kun hänen kädenjälkensä ei vielä joukkueessa kauheasti näy (tai ainakaan hänen hankimmansa nuoret pelaajat eivät vielä ole lähelläkään täyttä potentiaaliaan), muutaman vuoden päästä ollaan tämän asian suhteen paljon viisaampia. Tietysti virheitäkin on matkalle sattunut, mutta toivottavasti niistä on opittu.

Niin, Yzermanin linja on ollut rakentaa sekä pitkä- että lyhytjänteisesti samaan aikaan. Sellaisen tekeminen ei ole koskaan helppoa.

Ja kun tuota Lecavalierin sopparia on täällä puolusteltu, niin se on juuri se on yksi iso syyllinen, miksi joukkueesta puuttuu syvyyttä, kun loukkaantumiset iskee päälle. Ne sopparin ylimääräiset miljoonat voisi käyttää tehokkaammin juurikin laadukkaisiin syvyyspelaajiin. Kesän remonttibudjetti päätettiin käyttää mielestäni ihan oikein tuohon puolustuksen vahvistamiseen, mikä oli ensisijaisen tärkeää. Ilman Salon ja Carlen hankintaa Tampa olisi liigan huonoin joukkue.

Kun pakiston ratkaisuksi otettiin miljoonat, niin vastaavasti sitten hyökkäyksen ratkaisuksi on otettu NHL-kuvioita opettelevat halvat prospektit, jotka tekevät vielä virheitä. Eihän sellaisesta voittavaa joukkuetta saa jalkeille, ellei kaikki muut asiat ole organisaatiossa täysin kohillaan.

Mutta ne missä Yzerman ei ole onnistunut, on maalivahtiosasto ja Boucherin valinta valmentajaksi. Kaksi aika isoa juttua, Lindbäck ei ole Pekka Rinne. Jälkimmäinen on nyt sitten oikein myönnetty virheeksi, koska Boucher vapautettiin tehtävistään. Miehen ideoima pelitapa näytti vallankumoukselliselta yhden kauden, sitten sitä vastaan opittiin jo pelaamaan. Saas nähdä ilmestyykö Kanadan maajoukkuekuvioista Yzermanille tuttu Lindy Ruff jatkossa Tampan penkin päähän.
 
Viimeksi muokattu:

TxMatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, San Antonio Rampage
Yzerman sanoi lehdistölle että hän aikoo valita valmentajan loppukaudeksi ja tuleville vuosille = ei väliaikaisratkaisuja. Toivottavasti tuo ei tarkoita sitä että sieltä tulee joku väsähtänyt Lindy Ruff, Mike Keenan tai kaikkien NBCSN:n katsojien kauhu, Mike Milbury.

Minusta Boucher epäonnistui valmennusryhmänsä hallinnassa ja maksaa siitä nyt. Hän toi mukanaan vanhat saunakaverit (tai mitä ne ranskikset nyt sitten tekevätkään) Hamiltonista ja tuo Raymond-Lacroix-Jean troikka olisi pitänyt ulostaa jo viime kauden jälkeen. Raymond siellä oli niitä YV-kuvioita piirtelemässä, ja eikö se puolustuspelaaminen ollut Lacroixin heiniä. Wayne Fleming oli kokenut kasvo joukossa joka oli ulkopuolinen, ja hänelle ei koskaan hankittu korvaajaa. Fleming sairastumisensa jälkeen vielä kevään 2011 pudotuspeleissä katsoi otteluita nauhalta ja piti päivittäisiä puhelinkeskusteluja Boucherin kanssa. Tuo loppui viime kauden alussa ja asiat alkoivat menemään puihin.

GB on silti hyvä, nuori valmentaja, joka tulee löytämään töitä tulevaisuudessa. Sanoisinpa jopa vähän kieli poskessa että tämä episodi oli osa "prosessia" joka tekee Boucherista paremman valmentajan seuraavalle keikalleen.

Pelaajamateriaalilla nyt ei vielä mestaruuksiin ylletä mutta kyllähän tuolla pitäisi nyt pystyä Southeast voittamaan. Lindbäckilla on alla ensimmäinen kausi ykkösvahtina, ei hänestä kukaan (selväpäinen) mitään vapahtajaa odottanut. Saattoi toivoa, mutta realistisesti katseet ovat vielä tulevaisuudessa. Siellä on todella kova joukko Jon Cooperin valmentamia nuoria pelaajia valmiina ottamaan lisää vastuuta.
 

Asukki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bolts, Tappara
Noniin Jon Cooper on valittu uudeksi päävalmentajaksi. Hienoa hienoa. Elämme mielenkiintoisia aikoja.

Edit: kaiketi virallisesti julkaistaan vasta aamulla, mutta tämän pitäisi olla varmaa tietoa, että hänet on valittu.
 

Boltning

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Terve vaan kaikille!

Tunnarit jatkoajalla tuli viimein luotua ja nyt olisi tarkoitus vahvistaa tätä keskusteluosion Tampa Bay osastoa. Kiekkoa tullut seurattua sieltä 90-luvun alusta ja verkkokalvolle silloin piirtyi keltaisen lehdistöt otsikot Jokereista, Selänteestä ja uudesta NHL-joukkueesta Tampa Bay Lightningsta, jonka logohan oli 8-vuotiaan silmin kauneinta mitä kiekossa oli nähty.

No, asiaan. Lupaava kauden alku onnistuttiin sössimään oikein huolella ja siitä asti meno ollut Tampafanin vinkkelistä surullista seurattavaa. Valon pilkahduksia on toki sekaan mahtunut. Näistä päälimmäisinä Stamkosin maalipörssin kärkipaikka, vanhaherra Martin pistetehtailu ja Conacherin rookiekausi taustatarinoineen. Suurin ongelma pelillisesti tuntuu olevan tuo vastustajien pääseminen jatkuvasti 3-2 ylivoimahyökkäyksiin kiekonmenetysten ja huonon karvaamisen vuoksi.

Ensi yönä sitten vastassa Buffalo klo 1:30 Suomen aikaa. Siiman ohuet saumat pleijareihin on, sillä divisioonakärki ei ole aivan mahdottoman matkan päässä. Toivottavasti valmentajan vaihto tuo toivotun tuloksen ja pelillinen ilme muuttuu pirteämmäksi.
 

TxMatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, San Antonio Rampage
No niin, pelihän piristyi heti uuden valmentajan myötä vaikkei hän vielä henkilökohtaisesti paikalla ollutkaan. Eipä tuo Sabres kyllä tänä vuonna kovin kummoinen jengi ole, mutta positiivisena se että voitettiin vähämaalinen peli kerrankin.

Sportsclubstats.com:in tilastonikkareiden mukaan pitäisi loppukausi vetää 11-4 tahtiin että pysyisi edes 50 prossan mahikset jatkoon. Cooper sanoi lehdistötilaisuudessa että hänen pyrkimyksenä on pudotuspeleihin pääsy, ja sanoi pyytäneensä Yzermanilta anteeksi aikomustaan huonontaa tämän kesän varausvuoroa. No ei voi ainakaan asenteesta moittia miestä. Perjantaina tärkeä peli kotona Devilsiä vastaan.
 

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
[OTT/TB] Ben Bishop <-> Cory Conacher & 4th round pick

Wtf? Boltsin organisaatiossa ovat jo ennestään maalivahteina Lindbäck, Garon, Desjardins, Tokarski ja Helenius. Käsittääkseni oikeudet ovat myös Janusiin, joka pelasi tällä kaudella KHL:ssä. Viiden metrin Bishop heilumaan veräjälle. Kovan kovan hinnan maksoi GM Y Bishopista.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
[OTT/TB] Ben Bishop <-> Cory Conacher & 4th round pick

Wtf? Boltsin organisaatiossa ovat jo ennestään maalivahteina Lindbäck, Garon, Desjardins, Tokarski ja Helenius. Käsittääkseni oikeudet ovat myös Janusiin, joka pelasi tällä kaudella KHL:ssä. Viiden metrin Bishop heilumaan veräjälle. Kovan kovan hinnan maksoi GM Y Bishopista.

Noista Helenius ja Desjardins ovat NHL-tasolle turhakkeita, Tokarski omaa sentään pikkasen potentiaalia, Lindbäck ei ole ollut yhtään sitä mitä on odotettu ja oikeastaan Garon on noista se varmin kortti suorittamaan. Bishop on parhaassa tapauksessa tuleva ykkönen.

Määrä ei siis ole sama kuin laatu.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Tokarski vaikuttaa nykyään Montrealin organisaatiossa. Siirtyi sinne kaupassa, joka toi Desjardinsin takaisin Tampan organisaatioon.

Garon on kesällä UFA. Heleniukseen ei selvästi ole luottoa. Desjardins oli edellisen valmentajan luottopelaaja, eikä ole mitenkään vakuuttanut tällä kaudella, joten tuskin jatkaa enää Tampassa. Janusilla ei ole sopimusta.

Jäljelle jää ensi kaudeksi siis Bishop ja Lindbäck. Siinä on hyvä ja tasainen maalivahtikaksikko, ja kisaavat tasapäisesti peliajasta. Ei mikään varma kaksikko, mutta erittäin lupaava.
 

Asukki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bolts, Tappara
Niin ja pitää muistaa, että myös viime kesän ykkösvaraus Vasilevski on myös erittäin lupaava maalivahti. Kylläkin varmasti vielä muutama vuosi vierähtää ennen kuin on valmis NHL-tasolle.

Ehkä tässä hieman hätäiltiin nyt Lindbäckin suhteen, mutta toisaalta Bishop-Lindbäck kaksikko voi kaiken osuessa kohdalleen olla jo ensi kaudella hyvä kaksikko. Kova hintahan tässä Bishopista maksettiin, kun Conacher ja vielä 4. kierroksen varaus päälle annettiin, mutta toisaalta Tampalla on kyllä organisaatiossa todella monta tulevaisuuden hyökkäyslupausta, joten ehkä yhdestä oli varaa luopua. Ja vielä pitää muistaa, että Conacher on "jo" 23-vuotias eli ei mikään ihan junnu enään. Tampalla noita pienikokoisia hyökkääjiä on siellä kuitenkin aika paljon ja Tyler Johnsonia pidetään ehkä hieman lupaavampana vielä kuin Conacheria, eikä noita metrin mittaisia tappeja sinne kärkiketjuihin voi kerralla kauheasti tunkea, niin on sinänsä ymmärrettävää, että koitetaan haalia joku sellainen sinne tolppien väliin joka saisi muutakin kuin silmänsä kiinni.

Vaikka näitä maalivahteja nyt alkaa organisaatiossa olla aikamoinen kasa, niin en kyllä silti usko, että pitkällä tähtäimellä hyvää ykkösmaalivahtia voitaisiin muista saada kuin Vasilevskista tai varauksin Bishopista/Lindbäckistä. Olisi se hienoa, kun joku kaunis päivä vielä meillä olisi oikeasti hyvä ja luotettava ykkösmaalivahti.
 

Boltning

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Asukilla kyllä hyvä pointti noiden pienikokoisten hyökkääjäväkkyröiden suhteen. Vaikka Lindbäck on sen yhden helpon hörpännyt lähes joka pelissä, niin on tuo recordi 10-7-1 ihan kelvollinen mielestäni. Varsinkin kun ajatellaan, että tämä oli ensimmäinen kausi, johon kyseinen kuisma lähti ykkösveskarin paineet niskassa.

Jos Conacheristä oltiin valmiita luopumaan, olisin mielelläni ottanut vaihdossa jonkun kunnon puimurin vahvistamaan telaketjuosastoa ja vaikka sopivan varauksen kylkeen.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Kannattaa kuitenkin muistaa että teillä on siellä St. Louis ja Tyler Johnson. Yzermanin piti periaatteessa tehdä valinta Conacherin ja Johnsonin väliltä ja toisaalta kun Conacherilla on vielä varmasti enemmän treidiarvoa niin helppo valinta. Ei noita minikokoisia kavereita kannata niin montaa siellä hyökkäyksessä roikuttaa. Tottakai yksi tai kaksi voi olla, mutta ketjullinen antifyysisiä mikkihiiriä on jo vähän liikaa. Tällä hetkellä Johnsonin meno näyttää samalta mitä Conacherilla kauden alussa. Win-wininä näen tämän treidin. Yzerman jatkaa selkeästi Detroit-aikoina oppimaansa linjaa. Ei tarvita huippumaalivahteja vaan kaksi samantasoista jotka kirittävät toisiaan huippusuorituksiin. Seuraukset voi olla loistavat (kaksi halpaa ja hyvää kassaria + kalliit kenttäpelaajat -> menestystä) tai katastrofaaliset (kaksi paskaa kassaria). Ei tästä nyt suorilta käsin pysty sanomaan juuta tai jaata. Ei kuitenkaan ole lähellekkään paskin treidi tänään kummallekaan, ainakin Pominville- ja Erat -kaupat olivat huomattavasti älyttömämpiä.

Jotenkin uskoisin Vasilevskin olevan silti tulevaisuudessa kovin nimi noista. WJC:ssä ainakin ollut parina vuonna ihan huikea veskari.
 

Boltning

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Tänään playoff haaveiden kannalta huipputärkeä, divisioonan sisäinen ottelu Carolinaa vastaan. Tolppien välissä Torontosta Cory Conacheriin treidattu Ben Bishop. Mielestäni olisivat voineet peluuttaa tänään vielä Garonia, sillä mies on ollut voittamassa kolme viimeistä ottelua Carolinaa vastaan tällä kaudella. Kapteeni Lecavalier ei ole vielä tänäänkään mukana. Nyt tsemppiä jätkät!!
 

katariina

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, NCAA
Korjataan sen verran, että Lecavalier tekee tänään paluun kaukaloon nilkkavamman jälkeen. Mukana on myös AHL:stä nostettu Brett Connolly, joka pelaa Lecavalierin laidalla. Toisella laidalla viilettää slovakki Panik. Ykköskenttä on tutussa muodossaan, kolmosessa Killorn-Pyatt-Purcell, ja nelosessa Tyrell-Johnson-Crombeen.

Bishopille ensimmäinen startti Tampan nutussa.

Se on vähän niinkun pakkovoiton paikka tänä yönä, jos playoffeihin halutaan päästä. Mikäli kaksi pistettä jää Carolinaan, niin pudotuspeleihin pääsy näyttää erittäin epätodennäköiseltä. Toivotaan hyvää ottelua Bishopilta.
 

Asukki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bolts, Tappara
Tänään playoff haaveiden kannalta huipputärkeä, divisioonan sisäinen ottelu Carolinaa vastaan. Tolppien välissä Torontosta Cory Conacheriin treidattu Ben Bishop. Mielestäni olisivat voineet peluuttaa tänään vielä Garonia, sillä mies on ollut voittamassa kolme viimeistä ottelua Carolinaa vastaan tällä kaudella. Kapteeni Lecavalier ei ole vielä tänäänkään mukana. Nyt tsemppiä jätkät!!

Juu tosiaankin tärkeä ja mielenkiintoinen ottelu luvassa. Itse asiassa Lecavalierin pitäisi kyllä tänään olla mukana ja myös AHL:sta vauhtia hakenut ja siellä hyvän kauden pelannut Brett Connolly nostettiin eilen ylös ja pelaa myöskin tänään.

Joukkue on muutenkin viime pelistä hieman muuttunut, kun Tyrell ja Connolly on nostettu ylös ja Angelidis, Palat, Desjardins ja Sustr tiputettiin alas Syracuseen. Jos on aamun reeneihin uskominen niin hyökkäyskentät aika mielenkiintoisessa muodossa, siellä ne näyttivät tältä:

Pouliot - Stamkos - St Louis
Connolly - Lecavalier - Panik
Killorn - Pyatt - Purcell
Tyrell - Johnson - Crombeen

Lindbäck oli ainakin tänään jo jäällä täydessä varustuksessa eli alkaa varmasti oleen myöskin lähellä paluuta.

Edit: Katariina ehtikin ensin kertomaan oikeastaan kaikki samat asiat.
 

Boltning

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
No, Vincenthän otetaan kyllä avosylin vastaan. NHL.comin otteluennakon mukaan piti olla vielä poissa tämä peli. Toivottavasti kapteenin paluu sähköistää peliä. Jatketaan orastavaa playoff runia, painetaan pleijareihin ja tehdään Kingsit..
 

Tammi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampa Bay Lightning
Tulihan se sieltä!

Komea 5-0 voitto Carolinasta ja enää 4p divisioonan kärkipaikkaan. Bishop pelasi todella vakuuttavasti debyytissään ja toivotaan, että jatkaa samaan malliin loputkin pelit niin ei ainakaan maalivahtipeliin kaaduta.
Tuon pelin perusteella Conacher ja 4th pick oli halpa hinta, mutta tosiaan vasta 1 peli alla niin ei vielä innostuta :).

Lauantaina sitten Islanderista voitto ja sunnuntaina pätkitään Capsit niin parhaassa tapauksessa ollaan jo divisioonan kärjessä.
 

TxMatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, San Antonio Rampage
Ben effing Bishop! 45 torjuntaa, henkilökohtainen NHL ennätys ja nollapeli. Enpä edes muistakaan milloin Tampa olisi viimein pistänyt tuollaisen esityksen pystyyn. Maalivahdin lisäksi taisi Yzerman vaihtaa uudet patterit Teddy Purcelliin ja Matt Carleen, eihän nuo voi olla samoja miehiä kuin ne lapaset jotka pelasivat noissa paidoissa kuukausi takaperin.

SE on tänä vuonna niin uskomattoman heikkotasoinen että johdossa keikkuva Caps ei edes pääsisi pudotuspeleihin puhtaasti pisteiden mukaan. Mutta sehän passaa meille, eroa on 4 pistettä, heillä on yksi peli enemmän pelattuna ja kaksi keskinäistä matsia jäljellä.

Viikonloppuna kaksi kovaa peliä tulossa. Lauantaina vieraspeli Islandersia ja Nassau Coliseumin kirousta vastaan, sunnuntaina pelit jatkuvat Capsia vastaan Washingtonissa.
 

Asukki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bolts, Tappara
Juu oli kyllä tosiaan hieno esitys Bishopilta. Pelasi todella rauhallisesti kaikki tilanteet eikä ylipelannut ainakaan eilen kertaakaan. Myös suuri ero verrattuna Lindbäckin otteisiin tällä kaudella on se, että Bishop ei sylkenyt kiekkoja juuri ollenkaan mikä taas on ollut Lindbäckillä aika suuri ongelma. Myös mailapeli oli Bishopilta hyvää ja rauhallista, kävi hyvin auttamassa pakkeja katkomalla ja rauhoittamalla peliä maalin takana. Mutta kuten Tammi sanoi tämä oli vasta yksi peli joten ei parane vielä innostua liikoja. Kuitenkin lupaavaltahan tuo näytti.

Killorn-Pyatt-Purcell kenttä oli todella kova eilen ja peli toimi heillä hienosti alusta asti. Toivottavasti kavereilla klikkaisi jatkossakin, niin saataisiin aika mukavasti leveyttä rosteriin. Ykköskenttä oli hieman yössä kaksi ensimmäistä erää, mutta kolmannessa erässä alkoi tapahtumaan ja saivat aikaiseksi pari aika nättiäkin maalia. Vinny ja Connollykin saivat ihan hyvin tilanteita aikaan, vaikka ei vielä maaleja tullutkaan ja kun Vinnykin pääsee taas pelirytmiin kiinni, niin eiköhän siltäkin kentältä ala tehoja tulemaan. Ensimmäisen puolikkaan Canes hallitsi aika suvereenisti, mutta toinen puolikas oli jo hyvää peliä Boltsilta ja tuli jopa hieman mieleen alkukauden voittoputken pelit.

Ikäviäkin uutisia pelistä tuli, kun Hedman loukkaantui toisessa erässä eikä enää peliin palannut. Ilmeisesti alavartalovamma kyseessä, mutta toivottavasti nyt ei olisi mitään vakavempaa.
 

Boltning

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Vähän jobinpostia tuosta Carolina ottelusta. Eli Victor Hedman kärsi jonkin sorin alaraajavamman ja on nyt DTD. Tampan puolustus ei kyllä tarvitsisi näitä, sillä leveyttä sillä osastolla ei pahemmin ole.

Kyllähän Lecavalier oli vahva paluussaan. Kahteen otteeseen kilisteli tolppia ja rakenteli pelia tutun vahvasti.
 

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
[OTT/TB] Ben Bishop <-> Cory Conacher & 4th round pick

Wtf? Boltsin organisaatiossa ovat jo ennestään maalivahteina Lindbäck, Garon, Desjardins, Tokarski ja Helenius. Käsittääkseni oikeudet ovat myös Janusiin, joka pelasi tällä kaudella KHL:ssä. Viiden metrin Bishop heilumaan veräjälle. Kovan kovan hinnan maksoi GM Y Bishopista.
Heh, voisin tehdä bubit eli syödä hattuni (sanani). Bishop oli aivan loistava veräjälllä. Itse rauhallisuus. Tosin minusta näytti välillä, että miehen fyysinen kunto oli koetuksella. Myös Carolinan kotiselostajat mainitsivat asiasta. En ihmettele yhtään, mikäli Bishop oli fyysiesti lujilla.

En ole ihan perillä - lukuisia otteluita jäänyt katsomatta - Bolltsin avauspelaamisen nykytasosta, mutta Carolinaa vastaan se osa-alue pelitti aika hyvin. Liekkö päävalmentaja Cooper organisoinut tuon kuntoon, mutta hyökkäysalueelle päästiin to-pe-yönä muillakin tavoin kuin pitkä-päätyyn-ja-perään -tyylillä. Viisikko pysyi hyvin organisoituneena sekä pelaajien välimatkat ja syötöt lyhyinä. Tämä mahdollisti ns. lyhytsyöttöpelin.

Lecavalierin paluu piristi selvästi Boltsin hyökkäystä. Connolly pelasi ensimmäisen ottelunsa NHL:ssä tällä kaudella. Mies yritti kovasti, mutta ehkä potentiaali ei tullut täysin esiin. Pohjois-Amerikan Bolts-fanien mukaan Connolly on kehittynyt hyvin AHL:ssä. Panikin taso ei rehellisesti sanottuna riitä tällä hetkellä NHL:ään. Aika turhake kakkosessa.

Puolustaja Hedmanin loukkaantuminen oli ikävä asia. Kolme kärkipakkia joutuivat urakoimaan valtavasti. Hieman vähemmän vastuuta saanut Gudas todisti jälleen kuuluvansa Tampa Bayn pelaavaan kokoonpanoon. Kelpo iltapuhde partajeesukselta.
 
Viimeksi muokattu:

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Niin se vaan on ihmekääpiö StLouis pistepörssin kärjessä! Melkoinen saavutus, varsinkin kun ajattelee mistä lähtökohdista ollaan liikkeellä. Pelejä en ole katsonut, joten kysyisinkin joukkuetta tarkemmin seuraavien mielipidettä, kumpi hyötyy kummasta enemmän, Stamkos vai StLouis? Jäätävä viimeistely on helpompaa maailmanluokan syötyöistä, mutta syöttöpisteitäkin kertyy helpommin jos on joku jolle syöttäminen todella kannattaa. Tietenkin etu on molemminpuoleista ja rajaa on hankala selvästi vetää, mutta ihan mututuntumalta, kummalla on isommat ansiot molempien tehoilusta?

Kuitenkin StLousille, varaamattomalle kääpiölle jolla on suuren suuri sydän täytyy antaa valtavat rispektit. Ensi kaudella 1000 matsia ja kaiken mennessä putkeen 1000 pistettä täyteen, Calgaryn päästäessä parin vaisun kauden jälkeen Tampaan ei varmaan kukaan häneltä ihan tällaisia urotekoja odottanut.
 

Tammi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampa Bay Lightning
Nyt on tämä kausi Boltsien osalta sitten taputeltu. Eihän se nyt mennyt ihan niin kuin piti.

Mielenkiinnolla odottelee ensi kautta ja samalla Cooperin ensimmäistä täyttä kautta joukkueen peräsimessä. Saa nähdä mitä offseasonilla sitten keksitäänkään ja draftiin olisi ainakin luvassa varausvuoroa ihan alkupäästä.
 

Tammi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampa Bay Lightning
Nyt on sitten draft lottery suoritettu ja päästään kolmantena valitsemaan joukkueeseen mahdollisesti uutta supertähteä Stamkosin rinnalle.
2 nimeä tuolta nousevat esiin jotka ovat Nathan MacKinnon sekä Jonathan Drouin (Colorado vie kumminkin Jonesin).
Itse henk.koht pidän MacKinnonista enemmän, mutta sellainen kutina että Drouin on se joka tiensä Boltseihin löytää.
St.Louis kun ei tuosta enää ikävä kyllä nuorru niin Drouin voi olla tuohon tontille aika hyvä korvaaja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös