Tampa Bay Lightning 2005/2006

  • 9 770
  • 61

Kawasaki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rio Grande
On aika avata Tampa Bayllekin oma kautta 2005/2006 koskeva ketju. Tällä hetkellä Tampa Bay Lightningin sopimustilanne näyttää seuraavanlaiselta:

Tampa Bayn sopimustilanne:

Brad Richards $3.401 million
Pavel Kubina $2.584 million
Fredrik Modin $2.204 million
Darryl Sydor $2.128 million
Vaclav Prospal $1.9 million
Cory Sarich $1.33 million
John Grahame $1.162 million
Chris Dingman $570,000

(Pelaajien palkat ovat ilmoitettu 24%:n palkan alennuksen mukaisesti)



FREE AGENTS:

Restricted Free Agents: Dmitry Afanasenkov, Dan Boyle, Martin Cibak, Ruslan Fedotenko, Vincent Lecavalier, Nolan Pratt, Andre Roy, Brad Lukowich, Martin St. Louis, Eero Somervuori, Timo Helbling.

Unrestricted Free Agents: Dave Andreychuk, Nikolai Khabibulin, Tim Taylor, Ben Clymer, Cory Stillman, Stan Neckar, Darren Rumble, Pascal Trepanier.

TRANSACTIONS:

Buyouts:
Signings:

Laitetaanpas sitten lisää asiaa tänne ketjuun, kun Tampan suunnalta kuuluu tiedoitettavaa, kuten uusia sopimuksia.
 

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Tampan paikallisessa lehdessä oli Feasterin haastattelu.
Hän sanoi, että yrittää koota saman porukan millä voitettiin mestaruus.
Tämä on kyllä mielenkiintoista nähdä.

Tärkeimmät nimet ovat Boyle, St.Louis, Lecavalier, Khabibulin sekä Fedotenko.
Silti kaikki lähtee siitä, jatkaako Andreychuk vai ei. Se on tärkeintä Feasterin mielestä.

Lisäksi 2003 Draftissa valitut miehet ovat nyt liipaisimella. Mm. Gerald Coleman joka pelasi OHL:ssa loistokauden, on kärkipäässä Tampan maalivahtiosaston tulevaisuutta ajatellen.

Saman jutun mukaan Feaster ei aio ostaa ketään ulos, kuten nyt muutama joukkue on tehnyt. Mestaruuden voittanut joukkueen rungon kokoaminen budjetin raameihin on iso tehtävä ja jos Feaster siinä onnistuu, niin Tampa on heti kauden alusta lähtien vahvoilla.

Elämme mielenkiintoisia aikoja. Mm. Somervuoren kohtalo jää nähtäväksi.
 

Heatley

Jäsen
Suosikkijoukkue
"Ei oo ku Jokerit. V*TTU"
Elämme mielenkiintoisia aikoja. Mm. Somervuoren kohtalo jää nähtäväksi.[/QUOTE]


Somervuori ei tule koskaan olemaan NHL-tasoa...
 

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Niin, NHL:ssä pelaa monta pelaajaa, jotka eivät ole NHL-tasoa. Silti ne siellä porskuttaa.

Tarkoitinkin sitä, että kun Somervuori on RFA, niin Tampan pitää tehdä joku liike asian hyväksi. Paskadiilin tarjoaminenkaan ei ole välttämättä vaihtoehto, jos rosterissa ei ole tilaa. Ja kun Feasterin sanoo että pyrkivät kokoamaan vanhan porukan, niin siellä ei ole tilaa.
Mutta jokatapauksessa, on mielenkiintoista nähdä mitä Tampa aikoo tehdä Somervuoren tapauksessa. Tai toisen superjunnun, Helblingin kanssa.
 

Nshr

Jäsen
Onko kenellakaan tietoa, haluaako Tampa jatkaa sopimustaan Eric Perrinin kanssa? AHL tuskin miesta enaa kiinnostaa, miten muut NHL-seurat?
Nimittain Perrinia ei Restricted Agentseissa eika Unrestricted Agentseissa nay.
 

Kawasaki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rio Grande
Khabibulin Phoenixiin ?

Täällä huhuillaan maalivahti Nikolai Khabibulinin mahdollisesta siirtymisestä hänen entisen seuransa Phoenix Coyotesin riveihin.

Oma mielipiteeni on, että minkä ihmeen takia Khabibulin lähtisi minkään muun seuran riveihin NHL:ssä, sillä hänellähän olisi hyvät mahdollisuudet voittaa Stanley Cup uudestaan Tampan riveissä, mikäli Lightning saa pidettyä rungon hyvin kasassa. Tietysti isomman rahan perässä hän voisi siirtyä johonkin muualle, muuta selitystä en tähän siirtoon keksisi.
 

Kawasaki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rio Grande
Minäkin olen erittäin tyytyväinen Feasterin ja Tortorellan pitkiin jatkosopimuksiin, luonnollisesti. Ainakin kärkipään sijoitukset ovat taattu näiden sopimusten myötä Tampa Bayssa myös tulevina vuosina...

Myös pelaajasopimus-rintamalta alkaa pikkuhiljaa kuulua uutisia, sillä Martin Cibak on ilmeisesti jatkamassa rapakon takana, Tampa Bayssa. HFBoardsissa on kirjoitettu, että Cibak on sopinut yksivuotisen, yksisuuntaisen sopimuksen Lightningin kanssa. Hänellä olisi siis varma paikka ylhäällä koko ensi NHL-kauden.
 

Kawasaki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rio Grande
Sopimus-uutisia

Eli kuten jatkoajassakin on kirjoitettu, Lightning on tehnyt sopimukset vuonna 2003 varaamilleen Zbynek Hrdelnille, ja maalivahdeille Jonathan Boutinille ja Gerald Colemanille. Kaikkien näiden tulokkaiden sopimukset ovat normaaleja 3-vuoden kestoisia tulokassopimuksia. Myös konkaripelaaja, 36-vuotias Tim Taylor palaa Tampa Bayn riveihin.

Hyökkääjä Zbynek Hrdel puolestaan pelasi viime kaudella 56 ottelua Rimouskin joukkueessa Quebecin junioriliigassa, jossa hän nakutti tehot 23 + 58 = 81 tehopistettä.

Boutin kiekkoili viime kaudella P.E.I. Rocket-joukkueessa, ja loppukaudesta Quebec Rampartsin joukkueessa Quebecin junioriliigassa. Boutin päästi maaleja viime kaudella 3.24 kpl ottelukeskiarvolla.

Coleman varattiin Lightningin toimesta seitsemännellä kierroksella vuonna 2003. Hän torjui kiekkoja viime kaudella OHL:n Londonissa torjuntaprosentilla 94,10.

Aivan kehityskelposia kavereita ovat nämä miehet omasta mielestäni. Aika näyttää, että onko heistä kenestäkään ainesta murtautumaan Tampa Bayn edustusjoukkueen pelaavaan kokoonpanoon. Farminfarmiin vaan kaikki kolme pelaajaa kehittymään näin ensitöikseen.

Duunariosaston mies Taylorhttp://www.jatkoaika.com/nhl.php?joukkue=Tampa+Bay&pelaaja=776 on tehnyt Tampan kanssa kolmivuotisen, 1,95 miljoonan dollarin sopimuksen.

Taylorista voin puolestaan sanoa sen verran, että erittäin hyvä paluumuuttaja Tampan duunariosastolle. Hän tuo myös johtajuutta/kokemusta Tampan, tällä hetkellä melko nuoreen joukkueeseen, varsinkin kun Dave Andreychukilla ei ole sopimusta Lightningin kanssa.

Lisää näistä sopimuksista ja GM Feasterin kommentteja voit lukea esimerkiksi Tampa Bayn virallisilta kotisivuilta.
 

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Nuo juniorisopimukset ovat aina hyvä asia. Varsinkin nyt kun tuo Coleman näyttää olevan kohtuu hyvä juniori, jota ei kannata hukata ennenkuin on katsonut kortit. Jamppa tuntuu kovalle jätkälle, London hankki toisen maalivahdin ja yritti saada Colemanista kakkosta. No mitä teki Coleman? Torjui vain kahta kauheammin kiekkoja, joten vaikea sellaista miestä on pitää penkillä. Ja varmasti auttoi henkiseen kasvuun tuollainen asia. Coleman, Tampan ykkösmolari vuonna 2010?

Tampan lehdissä on lähes joka päivä juttuja Lightningista. Feaster kertoi että hänellä on tunne että Lecavalier voisi allekirjoittaa sopimuksen. Khabibulin sensijaan odottanee tarjouksia muilta joukkueilta, Tampa on kuitenkin antanut Khabbylle tarjouksen ensi kaudesta.

Andreychukia yrittävät vielä myös saada mukaan ensi kaudeksi. St.Louisille on myös annettu tarjous.

Draftissa yrittävät saada todennäköisesti varattua potentiaalisia maalintekijöitä. Feaster ainakin kehui joukkueen 3-4 ketjun pelaajia ja grindereitä. Ja lisäsi ettei maalintekijöitä ole oikeastaan ikinä liikaa.

Mielenkiintoista nähdä millaisia pelaajia Tampa valitsee tänään ja huomenna.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
pp33 kirjoitti:
Siis yhteensä 1,95 miljoonaa kolmelta vuodelta, pyöreästi 750+750+500.

Jahas, no sittenhän tuo on aivan huikean edullinen tuon tason miehestä.
 

finboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning Saipa Tappara
Tan paivan Tampa Tribunessa oli juttu missa Feaster, Barber, Lecavalier ja hanen agenttinsa tapasivat Ottawassa ja jutun mukaan Vinny ei halua yhden vuoden diilia ja sitten paasta vapaaksi agentiksi vaan haluaa monivuotisen sopimuksen. Lisaksi sanottiin etta Vinny haluaa pysya Tampassa ja olis valmis ottamaan hieman vahemman rahaa Tampalta kuin voisi saada Vapailla markkinoilla. Hyvia uutisia.

http://bolts.tbo.com/lightning/MGBVFYN8RBE.html


Edit: Fedotenko 1 vuoden diiliin http://www.tsn.ca/nhl/news_story.asp?id=131939
 
Viimeksi muokattu:

Kawasaki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rio Grande
finboy kirjoitti:

Jeps, eli Stanley Cup -sankari Fedotenko jatkaa melko odotetusti Lightningissä ja hyvä niin. Vielä pitäisi saada sopimukset kouraan vähintään tärkeistä miehistä Boylelle, Lecavalierille, St.Louisille, Khabibulinille, ja Andreychukille, mikäli Dave vaan jatkaa vielä jääkiekon pelaamista NHL:ssä.

Toivottavasti Khabbykin jatkaa Tampa Bayssa, eikä lähde muualle esimerkiksi kojootteihin, sillä jos Khabibulin lähtee, ei Tampa Baylla ole laittaa ketään ykkös-kassariksi. Ja olisiko edes vapailla-markkinoilla ketään Khabibulinin tasoista mokkea vapaana ? Kakkosmokke sen sijaa löytyy, John Grahame, muttei hänestä ole täyttämään Khabibulinin saappaita.
 

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Hitto, tää on jännittävää aikaa.
Khabibulin istuskelee ja odottelee tarjouksia. Nyt on tullut ainakin Phoenixista sekä Detroitista hyvät sopimukset. Tampan Plan B on lähteä Grahamella kauteen, mikä ei ole mielestäni mitenkään poissuljettu idea.
Hankitaan se toinen molari, mieluiten veteraani sitten myöhemmin. Tosin Grahame sai yhden mahdollisuuden viimeksi pelatulla kaudella, ja hän ei käyttänyt sitä. Khabby torjui mestaruuden.

Lecavalieria viedään huhuissa Habsiin, en voi sitä kyllä uskoa. En ainakaan ennenkuin näen. Toivottavasti Feaster saa sainattua nuo tärkeimmät pelaajat.
 

finboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning Saipa Tappara
SS#31 kirjoitti:
Onko kenellakaan tietoa, haluaako Tampa jatkaa sopimustaan Eric Perrinin kanssa? AHL tuskin miesta enaa kiinnostaa, miten muut NHL-seurat?
Nimittain Perrinia ei Restricted Agentseissa eika Unrestricted Agentseissa nay.

Perrin sai Qualifying offerin tanaan kuten usea muukin, ainoastaa Lukowich jatettin pois.

The Lightning made qualifying offers to its other restricted free agents: St. Louis, Lecavalier, Boyle, Andre Roy, Eric Perrin, Nolan Pratt and Dmitry Afanasenkov. That means the Lightning has the right to match any offer those players receive or get compensation if it chooses to not match.

Roy and Pratt, however, have until Friday to elect to become unrestricted free agents because they have 10 years of professional service and make less than the league average.

http://www.sptimes.com/2005/08/02/Sports/Grahame_in_plans__jus.shtml
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
B1 kirjoitti:
Hitto, tää on jännittävää aikaa.
Khabibulin istuskelee ja odottelee tarjouksia. Nyt on tullut ainakin Phoenixista sekä Detroitista hyvät sopimukset.QUOTE]


If the Coyotes, or any other NHL team, are interested in signing Nikolai Khabibulin, they had better pay up, the East Valley Tribune reports.
Citing sources, the Tribune claims Khabibulin is seeking a maximum salary of $7.8 million a year.

About a third of the NHL teams have varying levels of interest in Khabibulin, but it's hard to imagine the budget-conscious Coyotes spending that type of money on any player.



According to the Detroit News, finding quality players for a manageable price will be difficult.

"I know the money we've got committed," Wings GM Ken Holland told the News. "We've only got a limited amount of money to spend. The money I put into one person, obviously it's going to affect my ability on somebody else.

"I kind of have a number in mind for a lot of people."



The Wings want to acquire a No. 1 goaltender, another experienced defenseman add a goal-scoring forward.

Hyvältä näyttää Tampan kannalta. Näyttää todennäköiseltä, ettei kummallakaan näistä joukkueista ole varaa Khabibuliniin.
 

TML

Jäsen
Kyllä näemmä seurauskollisuutta löytyy palkkakatostakin huolimatta jonkin verran. Meinaan Tim Taylor joka oli Stanley Cup- joukkueen todella tärkeä pilari hiillostamalla ja puolustamalla ensiksi Yashinin, sitten Koivun, sitten Zhamnovin ja lopuksi vielä Conroyn. Halvalla lähti. Lähes farmipalkalla.
 

Kawasaki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rio Grande
Stillman Carolina Hurricanesin riveihin.

Cory Stillman otti ja lähti sitten Carolina Hurricanesin riveihin seuraaviksi kolmeksi kaudeksi. Stillman tienaa kaudesta 1,75 miljoonaa dollaria. Täytyy nyt jälkikäteen sanoa, että olisi kyllä kelvannut minulle Tampa Bayn riveihin ensi kaudeksi. Tekihän hän kuitenkin viimeisimmällä NHL -kaudella mukavat 80 tehopistettä.
 

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
tant gredulin kirjoitti:
Chicagolla on tilaa budjetissa (lähde http://www.dailyherald.com/sports/blackhawks.asp)
'Khabibulin already has turned down a five-year offer from the Lightning for between $5 million and $6 million a year. To get him, the Hawks may have to pay close to the $7.8 million maximum salary over the same term.'

Saatte T-Bo'n vaihdossa :)

No ni, sinne se Khabby meni... Ei voi mitään, uutta molaria koukkuun. Tosin, Grahaami aloittanee kauden. Sen aikana näkee, tarvitaanko uutta maalivahtia.

Tämä tarkoittanee toisaalta sitä että Tampalla on varaa sainata Lecavalier, St.Louis sekä Boyle.
Jokohan tänään tulisi uutisia...?

Kyllähän tuo vähän harmittaa, mutta joskus ne urat joukkueessa päättyy.
 

Kawasaki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rio Grande
Ei voi muuta sanoa kuin, että harmittaa Khabibulinin päätös lähteä Blackhawksien riveihin. Nyt koki Tampan maalivahtiosasto melkoisen kolauksen. Kuka nyt laitetaan ykkös-kassariksi ? Grahame on tietysti yksi vaihtoehto, ja sitten joku kokenut vapailta-markkinoilta hankittu konkari kakkoseksi. Grahamella olisi silloin ainakin elämänsä tilaisuus näyttää todelliset taitonsa NHL:ssä.

Ja nyt, kuten B1 mainitsi, Lecavalierille, St.Louisille ja Boylelle pitäisi pystyä lyömään ne jatko-sopimukset kouraan, ennen kuin koko kolmikko kerkeää jo solmia sopimukset muihin seuroihin.
 

finboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning Saipa Tappara
Ma mielummin pitasin Boylen, Vinnyn ja Martyn jote Khabin lahto ei suuremmin sureta etenkin $6.75 mil per vuosi. Pitais vaan loytaa Grahamelle joku suht koht kokenut ja hyva pari ja Feaster sanoi radiossa etta Grahame ei saa ykkosmoken paikkaa vaan joutuu taistelemaan siita viela nimeamattoman moken kanssa.
Am Radio 620 wdae reportoi etta Nolan Pratt on allekirjoittanut 2 vuotisen sopimuksen Boltsien kanssa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös