Tampa Bay Lightning (2.) – Detroit Red Wings (3.), Atlantic 1. kierros

  • 20 305
  • 84

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Kohtaamme jälleen. Toisinto viime keväältä, jolloin Bolts kampesi kuin kampesikin jatkoon seitsemännessä ottelussa ja meni aina finaaliin asti. Nyt kumpikaan ei ole yhtä hyvässä iskussa kuin viime keväänä, Tampalla loukkaantumishuolia ja Detroitilla maalivahtipeli sekä pelitapa ylipäätään heikommassa jamassa kuin vuosi sitten.

Runkosarjassa pelit menivät tasan 2-2, kun Detroit voitti syksyllä kaksi ja Tampa keväällä kaksi.

13.10 Detroit vs. Tampa Bay 3-1
3.11 Detroit vs. Tampa Bay 2-1
3.2 Tampa Bay vs. Detroit 2-1
22.3 Tampa Bay vs. Detroit 6-2

Otteluiden aikataulut:

13.4 Ke 02:00 Tampa Bay vs. Detroit

15.4 Pe 02:00 Tampa Bay vs. Detroit

17.4 Su 02:00 Detroit vs. Tampa Bay

19.4 Ti 02:00 Detroit vs. Tampa Bay

*21.4 To xx:xx Tampa Bay vs. Detroit

*24.4 Su xx:xx Detroit vs. Tampa Bay

*26.4 Ti xx:xx Tampa Bay vs. Detroit

Päivämäärät jenkkien mukaan, Suomessahan ollaan jo aina seuraavan päivän aikana (Eli ensimmäinen matsi on jo torstain puolella 02:00 jne.)

Tampasta saa joku muu kirjoitella, mutta sananen Detroitista:

Howard aloittaa maalissa, on ottanut ykkösveskarin paikan takaisin kauden lopussa jonka Mrazekille hävisi vuoden vaihteessa. Tosin eiköhän molemmat maalivahdit pelaa tässä sarjassa, Howard ei ole koskaan ollut mikään tasaisuuden perikuva. Mrazek pelasi huikean tammikuun, mutta sen jälkeen ei enää koppi tarttunut.

Maalinteko on ollut vaikeaa koko kauden ja se ei ainakaan helpotu playoffeissa, varsinkin kun Vezina kanditaatti on toisessa päässä. Omiin sentään ei ole mennyt sen enempää kuin viime kaudellakaan, mutta loppukaudesta näkyi pahoja repsahduksia mitä ei ole tottunut näkemään.

Datsyuk laittoin huhuille pisteen ja sanoi tämän olevan viimeinen kevät Detroitissa, toki pieni takaportti on vielä. Miten vaikuttaa joukkueeseen, onko siellä shokkitila vai vetääkö kaikki 110% "one last time" mentaliteetilla? Toivottavasti jälkimmäinen ja aivan kaikki jätetään kentälle, loppukauden fleguilua en halua nähdä yhdessäkään pelissä vaikka sarja olisi 3-0 Detroitille.

Mielenkiintoinen sarja tulossa ja voi mennä miten vaan, mutta eiköhän tässä ainakin se 6 peliä, luultavasti täydet 7 pelata.

GAME ON!
 

Bremberg#19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tampa Bay
Noniin ja taas mennään.

Sydän itkee verta kahdesta asiasta. Toinen on Tampa Bayn loukkaantumistilanne joka valitettavasti mursersi menestyshaaveet. Toinen on punasiipien #13 NHL-uran loppuminen tähän kauteen. Oma suosikkipelaajani koko NHL:ssä. Aivan huikea sälli. Edustaa RedWingsien kuolevaa suuruutta, johon itse tykästyin aikoinaan. Lidström, Datsyuk, Zetterberg, Holmström, Filppula. Vähiin alkavat käydä vanhat suosikkipelaajani joukkueessa.

Vieläkin on ollut vähän hankaluuksia sen nielemisessä, että Tampan sijaan Chicago nosti pokaalia finaalien päätteeksi. Johnssonin käsi, Bishopin nivunen. Niin pienestä tuntui olevan kiinni tuo voitto. Pelillisesti Tampa oli mielestäni edellä 5/6 peliä, se ei vaan valitettavasti riittänyt.

Nuo viimevuoden loukkaantumiset antoivat tähän kauteen kovan spiritin, sillä lähes muutoksitta uuteen kauteen lähtenyt NHL:n nuorin joukkue vaikutti omaan silmään jopa suurimmalta mestarisuosikilta. Kausi lähti takkuillen käyntiin, ja pitkään salamat löytyivät jopa pudostuspeliviivan alapuolelta. Sitten alkoi nousu, joka vaikutti pitkään riittävän jopa divisioonan voittoon. Sitten taivas synkkeni, loukkaantui Filppula, Stråhlman loukkaantui kuukausiksi, samoin Stamkos, viimeisimpänä vielä Hedman, Johnsson ja Callahan. Filppula on jo saatu takaisin kokoonpanoon, samoin playoffeissa aloittaa myös Hedman. Sen sijaan Stamkos ja Stråhlman eivät pelaa vielä pitkään aikaan. Callahanin ja Johnssonin paluuajankohta on ainakin itselle arvoitus. Jokatapauksessa nuo kyseiset loukkaantumiset pistävät kyllä mielen hyvin matalaksi. Tätä parempaa mahdollisuutta Cupin voittamiseen joukkue ei tule hetkeen saamaan. Konferenssifinaaliin mennessä esteenä on Detroit ja Florida/Islanders. Ei mikään paha urakka olisi ollut terveelle joukkueelle..

Nyt loukkaantumisten jälkeen ollaan tilanteessa, jossa tarponut Detroit on lähes ennakkosuosikin asemassa. Tampan peli on parhaillaan varsinaista jääkiekon seksiä, mutta pahimmillaan aivan hirveää kuraa. Tämän hetken pelaamisessa vain näkyy karulla tavalla hyökkäyksen kärjen typistyminen sekä rajuimmin sen ero pelaako kentälle Strålhman vai Carle. Itse pidän Hedman-Stråhlman paria jopa koko NHL:n parhaana. Tuo pari oli valtavassa osassa siinä, että Tampa pelasi vuosi sitten finaalissa.

Tiukka sarja on tiedossa ja ainakin itse tuskailen Brack Challengen kanssa kumman laitan menemään jatkoon. Kaksi upeaa seuraa, mutta paska tilanne lähtiessä pudostuspeleihin. Onneksi Detroitilla on täällä palstalla paljon aktiivisia hyviä kannattajia, joten eiköhän kunnon vääntö saada aikaan täälläkin.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Kakkospakki ja kapteeni sekä tärkein maalintekijä poissa. Tämän sarjan voitto olisi jo huikea suoritus tältä jengiltä ja sen jälkeen kaikki muu plussaa. Nyt tarvitaan sitten maagisia otteita tripleteilta, vanhoilta siiven katkojilta. Myös Vlad ja Drouin ovat isoimmassa roolissa tähän mennessä.

Strålmanin puuttumista ei voi kuitenkaan aliarvioida. Erittäin kokonaisvaltainen puolustaja ilman heikkouksia.
 

FourPasses

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings-mikkihiiret. #13, #71
Molemmilta puolilta on havaittavissa turhautumista:
Punainen puoli miettii, että nyt on terve ja nimekäs joukkue, nimekkäämpi kuin Babcockilla moneen vuoteen, mutta Blashill ei ole saanut ulosmitattua tuota potentiaalia, vaan peli on ollut surkuhupaisan epätasaista. Reitti olisi ennätyksellisen helppo raajarikkoisen Tampan ja kokemattoman Floridan kustannuksella... Myös Datsyuk-uutiset latistavat jo ennestään nihkeitä odotuksia playoff-menestyksestä.
Sinisissä tuskaillaan samaa, avaimet suhteellisen helppoon konffifinaalipaikkaan on kädessä, mutta loukkaantumiset sekoittaa ennakkoon järjettömän kovamiehistöisen joukkueen pakan ja odotettavissa on kivinen tie jo ensimmäisellä kierroksella.
Mitä tästä parista ajattelisi..?
En osaa sanoa kumpi on huonompi nykyisessä tilanteessaan.. Ehkä silti Tampa, jos myös Johnson ja Callahan ovat sivussa. Kaksi eri syistä altavastaajan asemassa olevaa joukkuetta kohtaa toisensa. Toivon että peli olisi laadukasta ja vauhdikasta, mutta uskon että tämä tulee olemaan ykköskierroksen huonotasoisin mittelö. Olisin enemmän kuin mielelläni väärässä asian suhteen.
Tällainen kiimantappaja tähän.
 

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Datsyukin lopettaminen todellaan tuo lisäsävyä tähän. Idän kaksi suosikkijoukkuettani vastakkain, mun puolesta tän parin voittaja saa mennä finaaliin. Eihän se sinne tule menemään, mutta kuitenkin. Tuo on ihan totta että nyt olisi ennakolta helpoin mahdollinen run voittaa Pavelille, raajarikkoinen Tampa ja Florida/Isles eivät varsinaisesti herätä kauhua. Ongelma on siinä että Detroit on siltikin paskin tosta nelikosta. "Playoffseissa kaikki on mahdollista" voi tietenkin epätoivoissaan hokea itselleen ja toivoa että Richards, Green, Zetterberg, Kronwall, Datsyuk, Lincoln, Kekkonen ja Mooses yhdessä vanhuudella ja viekkaudella saavat tuon koko alisuorittavan loppujoukkueen huijattua pelaamaan pykälää kovemmalla tasolla.

Periaatteessahan tuolla pitäisi olla palikat kohallaan hyökkäyksessä. On grizzly johtajaKapteeni herra Z joka läpi harmaan kiven kiekkoja syöden johtaa joukkonsa taistellen voittoon. On tuo motivational boost +100 Datsyukin lopettamisesta sekä Taikurin itsensä viimeistä viedään-kierros. On vittupää pumppujalka Abdlkdr joka taklaa, repii, raastaa, näyttää kieltä ja käy pieraisemassa maalivahdin nenään. Löytyy nuoret pikakiiturit D-Boss ja Anathasiujoujou, sekä astetta mörssärimpi Mantha (jonka sijasta jostain syystä kentällä näyttää kiitävän joku Jurco joka ei ole muistanut ottaa luistinten teräsuojia pois). On kuultu huhua että siellä kentällä olisi myös eurokaksoset 2.0 Tatar ja Nyqvist mutta heitä en ole kyllä nähnyt kertaakaan kentällä koko kaudella, en ainakaan muista. Teoriassa kuitenkin taustatukea olisi luvassa. Helm, Glending ja HMV hoitavat puolustustaistelun ja alivoiman tapon. Pappa-Richards tekee ainakin kolme game 7 OT maalia. Hyökkäyksen pitäisi siis noin niinku periaatteessa olla todella kova. Tämä todella kova hyökkäys ei sisällä yhtäkään 25 maalin tai 60 pisteen pelaajaa mutta ei anneta faktojen sotkea tätäkään fantasiaa.

Puolustus taas on ihan paska, värilaseillakin katsottuna. DDK on ihan kiva.
Maalivahtitilanne oli alkukeväästä loistava, meillä on kuitenkin Hasekin uusi tuleminen ja kaikkea tuolla maalissa.

Jos Tampalla olisi terve kokoonpano tää olis neljästä poikki. Nyt pitää kuitenkin tarttua tilaisuuteen, kaiken mennessä putkeen päästään häviämään sitten konffifinaaleissa vasta!
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Red Wings muokannut ylivoimakoostumuksia, Larkin ja Datsyuk vaihtaneet paikkaa:
Nyquist, Datsyuk, Abdelkader, Zetterberg & Kronwall
Tatar, Larkin, Sheahan, Richards & Green

Myös mielenkiintoinen huomio runkosarja kohtaamisista, Wings vei taklaukset 91-59.
 

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
Boltsin aamujäillä seuraavia koostumuksia:

Killorn-Johnson-Kutsherov
Palat-Filppula-Drouin
Brown-Paquette-Callahan
Blunden-Namestnikov-Boyle

Hedman-Carle
Garrison-Sustr
Coburn-Nesterov

YV
Garrison-Hedman-Palat-Drouin-Callahan
Nesterov-Kutsherov-Killorn-Johnson-Boyle
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Nonii tuo alkaa näyttää jo kokoonpanolta. Eiköhän tuolla voida jo voitto ottaa, jännä nähdä kyllä mitä käy. Todella valitettavaa, että nyt tuntuisi tämä kausi menevän vähän vihkoon loukkaantumisten takia kun terveellä kokoonpanolla voisi jo tavoitella sitä mestaruutta, etenkin kun Stamkos petrasi peliään niin paljon. Tasainen sarja varmasti tulossa, eiköhän ihan viimeisissä peleissä taas ratkea, maalivahdit ja puolustus ovat varmasti isossa roolissa taas kerran.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Kyllähän tämä sarja tulee kääntymään Detroitin eduksi siitä yksinkertaisesta syystä, että punasiivillä on heittää kokoonpanoonsa niinkin laadukas kiekollinen puolustaja kuin Brendan Smith. Seuraava kanadalainen Norris Trophy -voittaja ja jokaisen anopin unelmavävy. Noin laadukkaasti liikkuvaa ja peliä avaavaa puolustajaa ei ole nähty sitten Bobby Orrin huippuvuosien. Ylivoimapelin priimusmoottori ja viivapelaaja vailla vertaa. Jopa Kimmo Erosen öljylanneharhautukset ovat aivan paperia Detroitin #2 rinnalla. Tekee vieruskavereistaan parempia pelistä toiseen, eikä ole tehnyt yhtään virhettä viimeiseen seitsemään peliin. Johtaja, ja ainoa oikea valinta NHLn hienoimman organisaation kapteeniksi kun Pyhä Henrik joskus aikanaan lopettaa. Nicklas Lidström saattoi olla täydellinen ihminen, mutta Brendan Smith on täydellinen jääkiekkoilija.
 

Boltning

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Kyllähän tämä sarja tulee kääntymään Detroitin eduksi siitä yksinkertaisesta syystä, että punasiivillä on heittää kokoonpanoonsa niinkin laadukas kiekollinen puolustaja kuin Brendan Smith. Seuraava kanadalainen Norris Trophy -voittaja ja jokaisen anopin unelmavävy. Noin laadukkaasti liikkuvaa ja peliä avaavaa puolustajaa ei ole nähty sitten Bobby Orrin huippuvuosien. Ylivoimapelin priimusmoottori ja viivapelaaja vailla vertaa. Jopa Kimmo Erosen öljylanneharhautukset ovat aivan paperia Detroitin #2 rinnalla. Tekee vieruskavereistaan parempia pelistä toiseen, eikä ole tehnyt yhtään virhettä viimeiseen seitsemään peliin. Johtaja, ja ainoa oikea valinta NHLn hienoimman organisaation kapteeniksi kun Pyhä Henrik joskus aikanaan lopettaa. Nicklas Lidström saattoi olla täydellinen ihminen, mutta Brendan Smith on täydellinen jääkiekkoilija.

Ei jätä Tampakaan tässä ketään kylmäksi, sillä lukuisten loukkaantumisten myötä parissa viimeisessä runkosarjan pelissä 2. ylivoimaa pyöritteli silkinpehmein käsin Matt Carle. Tämä siis silloin, kun sekä Hedman, että Strålman olivat loukkaantuneina. Ja tässä pitää tietää, että Matt Carle on viimeiset 3 vuotta ollut aivan käsittämätön hasardi, aivan joka tilanteessa.
 

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Kyllähän tämä sarja tulee kääntymään Detroitin eduksi siitä yksinkertaisesta syystä, että punasiivillä on heittää kokoonpanoonsa niinkin laadukas kiekollinen puolustaja kuin Brendan Smith. Seuraava kanadalainen Norris Trophy -voittaja ja jokaisen anopin unelmavävy. Noin laadukkaasti liikkuvaa ja peliä avaavaa puolustajaa ei ole nähty sitten Bobby Orrin huippuvuosien. Ylivoimapelin priimusmoottori ja viivapelaaja vailla vertaa. Jopa Kimmo Erosen öljylanneharhautukset ovat aivan paperia Detroitin #2 rinnalla. Tekee vieruskavereistaan parempia pelistä toiseen, eikä ole tehnyt yhtään virhettä viimeiseen seitsemään peliin. Johtaja, ja ainoa oikea valinta NHLn hienoimman organisaation kapteeniksi kun Pyhä Henrik joskus aikanaan lopettaa. Nicklas Lidström saattoi olla täydellinen ihminen, mutta Brendan Smith on täydellinen jääkiekkoilija.
Tilasin just Smithin paidan, game wörn #2. Maksoin vähän extraa niin sain ton C:n jo kiinnitettynä. Karvan verran makso alle 400 USD, totally worth it. Detroitin puolustuksen kruunujalokivi ainakin seuraavat +7 vuotta.
 

arkunnaula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit, Ilves, Koovee, Uplakers
Täällä on jo käyty asioita läpi, ja paljon oleellista puhuttu mutta sanotaan nyt muutama sana itsekin.
On kyllä niin ristiriitaiset odotukset tästä sarjasta. Wingsit on kuitenkin pelannut todella erikoisen kauden ja lukuunottamatta yhtä pidempää pisteputkea, niin on kyllä ailahdellut peli hyvin paljon.

Tampa antaa kyllä tasoitusta loukkaantumisilla ja se taitaakin olla ainoa syy millä tästä voi povata tasaista sarjaa. Siellä pelaa varmaan useampi kaveri piikin voimalla ja kyllähän Wingsien pitäisi tätä hyödyntää. Mutta terve Tampa olisi tiputtanut tämän kauden Wingsit 4-0 tai 4-1.

Itteä ainakin mietityttää mitenkä Wingsien kassarit saavat lötää kiinni? Kummankaan kasetti ei tule luultavasti kestämään 7 ottelua ja siinä on se iso kompastuskivi. Mrazek oli viime keväänä erittäin hyvä juuri Tampaa vastaan ja niillä otteilla oltaisiin oltu kovia tänä keväänä. Mutta nyt on kadottanut itseluottamuksen ja alkanut kohnottaa taas liikaa. Jimmy pelasi runkosarjan lopussa muutaman tärkeän voiton, mutta itsellä ei ole luottoa tähän kaveriin tarpeeksi. Toisessa päässä Bishopin Benillä taitaa olla kasetti paremmin kasassa.

Pavel tulee pelaamaan varmasti huikealla tasolla, ottaen huomioon viime hetken uutiset ja mies on ollut joka kevät Wingsien paras hyökkääjä.

Nyquist-Sheahan-Tatar kolmikko nosti myös runkosarjan lopussa hieman tasoaan ja näiltä äidin pikku karvaperseiltä saiskin odottaa nyt enemmän. Jokaisen panosta tarvitaan nyt.

Zeta vanha puuhevonen on taas pienoinen arvoitus! Jos on väsynyt, niin hukkuu massaan vaikkakin saa paljon peliaikaa. Kapteenin esimerkkiä tässä tarvitaan ja niitä hyviä ratkaisuja tiukoissa paikoissa.

Erikoistilanne pelaaminen tulee näyttämään suuntaa. Onko Stammerin puuttuminen näkynyt kuinka pahasti?

Veikataan että Game 7 menee mutta vielä ei uskalla muuta arvailla.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Tampalle ensimmäinen matsi 3-2 numeroin. Tasainen matsi, Tampa kolmanessa tuon maalin verran parempi ja sinne voitto. Mukavasti lämpöä ja pientä tökkimistä, toivottavasti roihahtaa vielä kunnolla jossakin pelissä.
 

arkunnaula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit, Ilves, Koovee, Uplakers
Aamu alkoi intoa täynnä ja ennen töihin lähtöä piti katsella peli. Ei muuta kun nhltv kautta peliä kattomaan, kunnes huomaan että ei vittu se ei lähde pyörimään ja ylhäältä näkyy pieni teksti että tampa johtaa sarjaa 1-0. Siinä vaiheessa meni vati nurin ja peli tuli katottua noin puoleen tuntiin jatkuvalla keleilulla.

Sellaisen kuvan sai että n. 50 min oli ihan tasaista kunnes Tampan pyöritys alkoi.

Zeta oli heikko, vaikka tarjosikin lopussa pari hyvää tonttia. Ei maistunut Greenille, eikä Nyquistille, joka pelasi muuten ihan kelpo pelin. Datsilta taas hyvää karvauspeliä, on kyllä kohtuu hyvä nostamaan mailaa. Taitaa nää pelit olla Larkinin Dylanille vielä hieman liikaa!? Vauhtia on muttei järkeä.

Kucherov pelin ykköstähtenä 2+1 ja muutenkin toi Johnsonin kenttä värkkäsi Tampan maalit.

Hyvää sähköä tosiaan oli niinkun teude tuossa jo mainosti. Sitä pitää ollakkin!
Koominen tilanne oli siinä joukkohässäkässä kun Ericsson ja Nesterov hakkasivat toistensa käsiä irti :D Näytti jotenkin saatanan tyhmältä.

Kertokaa nyt joku paremmin seurannut vähä enemmän analyysia.
 
Viimeksi muokattu:

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Bishop oli kyllä mies paikallaan viime yönä, Detroitilla oli tontteja tehdä useampi maali, mutta ei maistunu. Kummatkin Detroitin maalit oli ohjureita, joista toinen oman pelaajan lavasta.

Johnsonin vitja oli Lightningin parhautta, myös Filppulan ketju pelas ihan hyvin ja lopussa Filppula pelasti maalin, hyvä peli vaikka tulostaululla se ei näkynyt.
Hedman oli taas päällikkö, yks hylätty maali ja pari hoidetttua 2vs1.
Lightningin erikoistilannepelaamisessa ehkä se isoin korjauksen aihe, alivoimalla oltiin kusessa lähes koko ajan.
 
Suosikkijoukkue
Detroit Dead Wings, FC Bayern symp. Lightning
Kyllä mä Smithiä peluuttiaisin ihan oikeasti. Oli tosi hyvä Tampaa vastaan viime keväänä. Toisi myös tunnetta ja viihderavoa sarjaan, Smith niitä harvoja kivekset omaavia pelaajia Detroitin organisaatiossa.
 

Knoxville87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, TPS
Kyllä mä Smithiä peluuttiaisin ihan oikeasti. Oli tosi hyvä Tampaa vastaan viime keväänä. Toisi myös tunnetta ja viihderavoa sarjaan, Smith niitä harvoja kivekset omaavia pelaajia Detroitin organisaatiossa.

Komppaan ihan oikeesti. Mun mielestä Punasiivet tarviis lisää ilkeyttä, jota Smith kuitenkin tuo. Ei tarvisi Akaderilla olla liian isoa suojetonttia.

Niinkuin ylempänä on todettu, pelissä oli mukavasti sähköä. Kun ajattelee, että meiltäkin oli hanskaamassa/painimassa Larkin ja Tatar :D
Tunnetta oli pelissä mukavasti ja yleisökin oli hyvin matkassa. Varmasti mielenkiintoinen sarja tulossa. Olisi kyllä mahtava nähdä vaikka Callahanin ja Akader kunnon hanskaton matsi, tähtilippuiset tulisielut.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Tjaaha viime yön peli näemmä Tampalle selvin lukemin 5-2. Samalla siis otteluvoitot 2-0 Tampalle. On tuo Detroitin taaperrus kyllä paskaa. Stamkos antoi tasoitusta olemalla saikulla mutta taitaa silti pelit loppua tämän kauden osalta Detroitissa kahden matsin jälkeen.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Gotta See It: Abdelkader wails on Blunden & incites line brawl - YouTube lopun hulinat ja joku voisi sanoa, että tämä Abdelkader on aikamoinen pussy?? No, ehkä tuo kuitataan vielä myöhemmin sarjassa, jollain tavalla?
Kaksi äijää ensin Richardsin kimpussa ja sitten kaksi ukkoa Abdelkaderin kimpussa, kyllä ne pillut löytyy ihan jostakin muualta. Hyvä että antoi muutaman kunnon moukun perille.

Mutta hyvä että räiskyy, saadaan kunnon rivalry näiden jengien välille.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Kaksi äijää ensin Richardsin kimpussa ja sitten kaksi ukkoa Abdelkaderin kimpussa, kyllä ne pillut löytyy ihan jostakin muualta. Hyvä että antoi muutaman kunnon moukun perille.

Ehkä niinkin, tuossa vaan näytti siltä, kun Abdelkader olisi lyönyt kyynärpäällä.

Mutta pääasia on, että ottelusarjaan syntyy tunnetta.
 
Viimeksi muokattu:

arkunnaula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit, Ilves, Koovee, Uplakers
Toinen peli takana ja jälleen voitto kotijoukkueelle. Tampa oli pelissä parempi, vaikkakin Wingseillä oli myös omat hetkensä. Johnsonin 3-2 maali tuli niin saatanan ikävään paikkaan. Juuri tehty tärkeä yv-maali siihen alle ja saatana heti puolustetaan löysästi ja sieltä nassahtaa.

Muutenkin Red Wingseillä oli tässä pelissä ylivoima aikaa ihan tarpeeksi mutta olihan se surkeeta. Pavelin näkyminen toisessa erässä näkyi vähä liikaa.

Ei auta vaikka Tampalta olisi puoli joukkuetta pois, ei silti pystytä heitä voittamaan. Tosin nyt on kaksi mahdollisuutta kotona ja jos molempia ei kairata, niin kausi loppuu viim. 5 pelissä! Johnson 2+2 ja sieltä ykköstähti. Kova poika tuhoamaan Detroittia.

Tunnetta on ja ylilyöntejä tulee mutta se kuuluu kevääseen. Kiva kattoo kun Wingsien tussupierut yrittää pelata kovaa!
 

Tammi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampa Bay Lightning
Oli kyllä kevään kiekkoa parhaimmillaan! Selvät lukemat ja tuohon vielä lisäksi 3 tolppaa ja ylärima. Johnson, Kucherov ja Killorn ovat kyllä olleet liekeissä näissä kahdessa ensimmäisessä pelissä ja toivotaan homman jatkuvan. Seuraavat kaksi pelataan vieraissa ja olen varma siitä, että saadaan erinäköinen Detroit vastaan kuin kahdessa edellisessä. Mielenkiinnolla odotan mikä ketju laitetaan pysäyttämään Johnsonin ketju tai ainakin yrittämään sitä.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Kaksi äijää ensin Richardsin kimpussa ja sitten kaksi ukkoa Abdelkaderin kimpussa, kyllä ne pillut löytyy ihan jostakin muualta. Hyvä että antoi muutaman kunnon moukun perille.

Mutta hyvä että räiskyy, saadaan kunnon rivalry näiden jengien välille.
Mitä mieltä olisit, jos Blunden olisi takonut puolustuskyvytöntä Abcdefgtä takaapäin päähän?

Toivottavasti seuraavassa pelissä joku niistää tuon säälittävän pikku näädän ja kunnolla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös