Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode on kirjoittanut jatkuvasti viestejä, jotka ovat enemmän tai vähemmän mauttomia. Nimimerkin heikon kokonaistuotannon vuoksi tuomaristo on päättänyt laittaa hänet viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Puhelinnumeroiden jakaminen luvatta ei ole palstallamme sallittua. Se rikkoo käyttäjän anonymiteettia ja on muutenkin hyvien tapojen ja netiketin vastaista. Näin ollen nimimerkki -Ville- on asetettu kahden viikon pelikieltoon ja hänen Jokerit-osioon kirjoittamansa viestinsä on muokattu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Tampa Bay Lightning (1.) – Washington Capitals (1.), Idän konferenssifinaalit

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Dragunov, 09.05.2018 klo 00.22.

 1. Flinck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Olen vain koosteiden varassa mutta turha tätä sarjan tilannetta on mielestäni Vasin piikkiin laittaa. Kyllä siellä Tampa ihan joukkueena on tämän tilanteen aiheuttanut. Viime yönäkin 2vs1 ja ohjurimaaleja useampi. Ihan sama kuka siellä olisi maalissa tuolla Capsin viimeistelyllä.
   
 2. Gr8-8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Red Rockers
  Uskomattomassa liidossa kotkat tällä hetkellä. Tampa ei ole huono, mutta on ekoissa peleissä todella saatu näyttämään siltä. Caps raastaa ja taistelee kovemmin. Kaksinkamppailuja voitetaan ja viisikko puolustaa kurinalaisesti. Trotz vie Cooperia. Holtby vie Vasilevskia (joka kyllä jätetty aika yksin).

  Viimeisimmässä Tampa teki ainoat maalinsa ylivoimilla (joista ainakin toinen olisi pitänyt jättää viheltämättä). Suorastaan ihmetyttää miten aseettomaksi kotijoukkue jäi tasakentällisin. Loppunumerot olivat tylyt, mutta oikeutetut. On Capsilla myös tuuria ollut mukana, kotietu kääntyi periaatteessa molemmissa peleissä Tampaa vastaan vieraiden iskettyä molempiin otteluihin erien viimeisille sekunneille kahden maalin kaulan: ekassa pelissä heti Tampan ”tasoituksen” jälkeen ja tokassa Vasilevskin turhautumisen seurauksena. Yleisön ahdistus tarttuu herkästi myös pelaajiin.

  Bäcksiä en missään tapauksessa toisi takaisin rosteriin ennen ensimmäistä tappiota. Kentällä tarvitaan kamppailuvoimaa, enkä usko sitä yksikätisenä keneltäkään löytyvän tarpeeksi. Vaikutusta Elleriin ja muuhun joukkueeseen ei kannata turhaan lähteä testaamaan.

  Konffafinaaleissa kotiedun 2-0 varastanut joukkue on edennyt 18/19 kertaa finaaliin. Bookerit maksaa Capsin finaalipaikasta enää x1,2. Sarja ei silti ole taputeltu. Yhtälailla kotietu ja paineet voivat kääntyä Capsia vastaan, joka pelannut vieraissa vahvemmin koko pleijarit (7-1!). Pieniä taikatemppuja Tampalta kuitenkin vaatii. Tai sulamisia punaisten osalta. Jälkimmäinen ei kyllä tämän sarjan perusteella näytä todennäköiseltä.
   
 3. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Tällä hetkellä Caps jyrää todella vahvasti. Huh, mikä nippu.
  Edes tappioasemassa ei katsojana tällä kertaa tullut epätoivon tunnetta kun joukkueesta henki niin vahva rauha ja tekemisen meininki.
  Voiko oikeasti Pingu-mörön tappaminen vaikuttaa noin vahvasti.
  Paljon on jääkiekkoa vielä pelaamatta ennen kun ollaan finalissa.
  Bäckströmiä en nostaisi askiin tässä vaiheessa jos ei ole 100%. Sitä tullaan tarvitsemaan vielä ja silloin mahdollisimman terveenä.
   
 4. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Harva asiantuntija antoi Capitalsille mahdollisuuksia, mutta niin vain Caps on pystynyt vastaamaan erinomaisesti Tampan nopeaan tempolätkään. Joukkue puolustaa todella tiiviisti, Holtby on rautaa ja hyökkäyspeli alati vaarallista. Capitals on voittanut selvästi maalipaikat kahdessa ensimmäisessä ottelussa ja on toden totta ansainnut voittonsa. Tampan pitää parantaa paljon jos haluavat vielä tehdä tästä sarjan. Ja pitää muistaa, että Capsilla on vielä Bäckström pois kokoonpanosta.

  Vähän aikaista sanoa, mutta tämä taitaa vihdoin ja viimein olla Capitalsin vuosi. Kyllähän Ovielle kannun soisi ja Capsin bandwagonissa mennään loput pelit.
   
 5. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Jees. Pensin piti marssia ilman esteitä kolmanteen peräkkäiseen mestaruuteen. Ei tapahtunut. Tipahtamisen jälkeen toivotettiin Tampalle mukavaa matkaa kohti helppoa kannua. Aika kivikkoiselta vaikuttaa juuri nyt. Eipä se ennustaminen lännen puolella ole yhtään sen helpompaa ollut. Pleijareiden alkaessa mulla oli toivefinaalina Caps-Jets. Ei näytä mitenkään mahdottomalta tällä hetkellä. Pidin sitä kyllä epätodennäköisenä, enkä ollut ollenkaan vakuuttunut kummankaan mahdollisuuksista päästä edes näin pitkälle. Olen vissiin sanonutkin, etten ole mitenkään Capsin bandwagonissa, ennemminkin Jetsin, suosikkijoukkuetta mulla ei ole. Suosikkipelaajia mulla onkin sitten hiukan pitempi lista. Ovielle kyllä suon pitkään metsästetyn kannun. Huikea äijä.

  Sevverran pitää Capsin otteita seurata, että voi tarkistaa väitteensä moraalisesta finaalista, joka oli mielestäni Preds-Jets. Mulle hiukan naurettiin siitä, mutta en välitä.
   
 6. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Hyvältä näyttää, kyllä, mutta en silti voi uskoa että Bolts ei paranna. Jos ei niin kyseessä on ehdottomasti poffien pahin sulaminen tällä kaudella.
   
 7. lasaleiko Jäsen

  Lainaus:
  No olihan se Caps vastaavassa tilanteessa ensimmäisellä kierroksella. Kotipelit pelattu ja 0 voittoa plakkarissa. Sieltä sitä vaan on nousut nykytilanteeseen. Okei, taisi ne pelit olla tasaisempia kuin mitä nämä konferenssifinaalisarjan kaksi ensimmäistä ovat olleet, mutta on vielä liian aikaista sanoa ettei Tampa voisi tuosta kääntää kurssiaan. Kolmas peli näyttää suunnan.

  Muuten olen kyllä samaa mieltä kanssasi, että Caps on omalla pelillään saanut Lightningin polvilleen. Nyt on vaan pidettävä pää kylmänä ja jatkettava kotona siitä mihin Tampassa jäätiin.

  Kyllähän tässä itsekin jo alkaa enemmän ja enemmän elättelemään toiveita, että Caps menisi päätyyn asti. On nyt jotenkin erilainen joukkue koossa edellisiin vuosiin verrattuna. Syitähän tässä ovat jo muut kirjoittajat luetelleet.
   
 8. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Mikäs heitto tää on? Kyllähän vuosi sitten pidettiin jo tuplaa täysin mahdottomana saavuttaa ja tripla, noh, vielä vaikeampi saavuttaa.
   
 9. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Kyllä täällä tuollaisiakin kommentteja heitettiin, että Pensin triplaa odotellessa. Ei toki absoluuttisena totuutena eikä välttämättä yleisenä konsensuksena.
   
 10. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Tilanteen puolesta toki 2-0 oli silloinkin ja sieltä noustiin, mutta ero on siinä, että Caps itse meni häviämään pelit ja menettämään johtoasemansa otteluissa. Capitalsin ei tarvinnut lähteä muuttamaan peliänsä voittaakseen seuraavia otteluita, ainoastaan ja vain pään oli kestettävä loppuhetket, jolla kääntää nuo niukat tappiot voitoiksi. Ne hävityt matsit oli niin omissa käsissä kuin olla voi, toisin kun Tampan ja Capsin tilanne tällä hetkellä on täysin oikeutettu, kun Capitals on ollut parempi Joukkue.

  Verraten tuon sarjan Capitalsiin ja siihen nousuun Trotzin ei tarvinnut tehdä periaatteessa muuta kuin luottaa vain omaan peliin ja siihen, että seuraava voitetaan. Cooperilla kun on tilanne, että jotain on keksittävä, jotta Tampa saa tarpeeksi laadukkaita maalipaikkoja voittaakseen matseja. Samanlaisella pelillä heidän vahvuudet syödään, niin kuin jo kertaalleen totesin ja Tampa tulee loppusarjan hakkaamaan päätänsä Capitalsin puolustusmuuriin eikä näin ollen luo tarpeeksi maalipaikkoja ottelun voittamiseksi.

  Holtbyn täytyy vain syödä vaseliini elävältä ja Capitalsin pitää pysyä poissa boksista, niin tästä tulee hyvä. Matka on vielä pahasti kesken.

  Let’s Go Caps!
   
 11. Väkkärä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals, Kalpa
  Edessä game3, eikä mikään pakkovoitto ole näin Caps vinkkelistä katsottuna. Olispa outoa kaikkien näiden vuosien jälkeen nähdä konf.finaalisarjan olevan 3-0 Capitalsille, mutta katsellaan rauhassa miten peli menee.
  Kaikki hyvät asiat tänä keväänä on siivittänyt joukkuehengen ja itseluottamuksen aivan tappiin asti ja siitä saadaan nauttia täysin rinnoin.

  Capsit on puolustanut Tampan pois kiekosta jo keskialueella. Siihen täytyy joku Cooperin testi Tampan kokeilla heti alkuun, onko 12 minuutin täyspaine vai mikä.
  Amatöörin aivoilla ajateltuna Tampan pitäisi heittää kiekko päätyyn ja mikä tärkeintä keretä sinne ensimmäisenä. Mutta vaikka oletkin ensimmäisenä kiekossa niin täytyy olla apu samantien saatavilla ja näin muodostaa hetkellinen ylivoima päätyyn, ja sitä kautta saada kiekon hallintaa Capitals alueelle. Tampalla taitoa kyllä riittää hyökkäyksessä, mutta kun ei pääse alueelle edes jauhamaan niin vaikeeta se maalien tekeminen on.
  Puolestaan Capitals on päässyt kiekottelemalla tai nopeilla käännöillä ylivoima hyökkäyksiin. Sen mahdollistaa jo mainittu tiivis puolustaminen koko viisikolla, jossa hyökkääjien roolia ei sovi vähätellä sillä ne ohjaa jo hyvissä ajoin pelin laidoille, joten pakeilla työ helpottuu kun Tampa ei pääse vauhdilla tulemaan keskeltä kiekon kanssa.

  Eli Capsit voittaa jos Cooper joukkoineen ei keksi lääkkeitä Capsin tiiviin viisikkopuolustuksen läpäisemiseksi. Jos Bäcks pelaa niin saataisiin mahdollisesti Bura pudottettua katsomoon tai vastaavasti DSP:lle, Chiassonille tai Connollille tärkeetä huilia tiiviin pelitahdin keskelle.

  Avlla Kusirovin poikkitaissyöttö pitäisi saada pois.

  Let's go Caps!

  Laittaisin rahat Capsin puolesta ja uskon että sarja on katkolla game4.

  Sellane sekameteliviesti kiireellä värkätty..
   
 12. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Ois kyllä kelle tahansa tuosta kolmikosta aika vittuilua pistää katsomoon viime pelin esitysten jälkeen. "Onneks" NB on edelleen day-to-day eikä pitäis olla kokoonpanossa.

  Lainaus:
  3-0, 4-0 ja 4-2 tulosvedot Tampalle tehty, niinkuin kahdessa ekassakin pelissä. Hyvin on toiminut.
   
 13. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Mää pelaisin Capsia molempiin ekoihin matseihin, kun vedonlyöntimarkkina uiskenteli syvällä Tampa-marinadissa vakuuttuneina heidän ylivoimastaan. Toimi vielä paremmin. :)
   
 14. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Ja näin saatiin sarja aikaseksi. Yhden johtoasema ei taas tunnukaan miltään.

  Eihän tuossa sinänsä mitään hätää ollut mutta ei vaan saatu kiekkoa maaliin ja Tampa käytti taas ylivoimansa alkuun sadalla prossalla. Tämä erä meni maalivahtien kesken Vasilevskylle.

  Sitten onkin tokaan kotipeliin taas ihan eri paineet ja nyt jo pelkoakin perseessä. Tällä pelillä pystytään voittamaan mutta pomppuja tarvitaan.
   
 15. DrJerker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Katsoin vain koosteen, ja pakko sanoa ettei capsin peli ainakaan sen perusteella huonolta näyttänyt. Muutama turha jäähy ja pari täydellistä yv-kutia Stamkosilta ja Kucherovilta oli tarpeeksi Tampalle tänään. Vasilevsky pelasi hyvän pelin.
  Pisti silmään myös Capsin pelaajien kollektiivinen rento tuulettelu 3-1 maaliin. Joukkuehenki taitaa olla tällä hetkellä aika rento ja hyvä. Näyttää suurilta osin siltä että pojat on jäällä pitämässä hauskaa ilman sen kummempia suorituspaineita.
   
 16. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Tampa kavensi vuorostaan.

  Olihan tuo nyt hieman huonompi Capitals, mitä kahdessa ensimmäisessä nähtiin. Ainakin omaan silmään. Samalla myös Tampa pelasi paremmin kuin aikaisemmissa otteluissa.

  Seuraavassa ottelussa kun kiekot lauotaan johonkin muualle kuin Vasin salamankuvaan paidassa, niin maaleja tulee varmuudella enemmän kuin tänään.

  Let’s Go Caps!
   
 17. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Tampa ryhtyi odotetusti pelaamaan ja ansaitsi voittona. No, eihän kukaan kai oikeasti vakavissaan unelmoinut sviipistä?
  Seuraava peli näyttää sitten lopullisesti mihin suuntaan sarja menee.
   
 18. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, A Bunch of Jerks
  Näinhän se on että tämä nyt piti hoitaa väkisin ja myös seuraava ettei Caps saa kolmea ottelupalloa, onneksi isot ukot näyttäyty viimeistään nyt paikalle.
   
 19. chamilitaryman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, symppis Nashville Predators
  Vaikka Tampa pelin voittikin, niin jotenki toi peli ei ole nyt sellaista kuin pitäisi. Tällä kertaa fortuna vain oli Tampan puolella. Ihmettelen syvästi jos washington ei ens peliä voita jos Tampa jatkaa samalla linjalla. Sieltä sais Killorn ja Johnson herätä poffeihin.

  Noh toivotaan parasta ja pelätään pahinta..
  Ps. Toivottavasti Vasyn otteet jatkuu viime pelin kaltaisena.
   
 20. teppana Jäsen

  Kuzylla 12 vetoa ja Oviella 9. Melkoista rumputulta tältä kaksikolta.
   
 21. vetoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Bolts
  Palatin siirto Stamkosin ja Kutsherovin seuraksi piristi kaksikkoa. Nyt tasakentällisin jopa pientä pyöritystä hyökkäysalueella. Gourde otti Palatin paikan Johnsonin ja Pointin vierestä. Miller Gourden tontille Cirellin ja Killornin ketjutoveriksi. Nelonen säilynyt ennallaan. Tuo 1-yv on nyt paljon vaarallisempi, kun Killorn heivattiin pois ja Point tuli tilalle.
   
 22. speksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals, TPS, K-Vantaa
  Se olisi sitten kauden tähän asti tärkein peli tänään! Bäcks todennäköisesti jo mukana mutta tuskin ottaa aloituksia vielä. Ykkösylivoimassa kuitenkin lienee.

  Kolmospelissäkin Caps oli sen verran hyvä että luottoa löytyy että tänään tulisi kotivoitto. Hyvää pelin alkua se kuitenkin vaatii jottei mene puristamiseksi.

  Washington Capitals 2018 Goal Horn - YouTube (Washington Capitals 2018 Goal Horn)

  Rock The Red!!!
   
 23. Väkkärä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals, Kalpa
  Hyvä avaus peliin ja vielä parempi toinen erä mutta vastustajan veskari oli mies paikallaan.

  Tampan yv todella vaarallinen ja siitä tulikin 1-1 tasoitus. 1-2 maali oli Kempnylta karmaiseva virhe mutta tollasia tulee välillä (yllättävän harvoin) kun lähtee omista kiekottelemalla pois. 2-2 maalissa huomio kiinnittyi eniten Ovien rystypassiin, kun itse tollasella lapamallilla pelanneena tiedostan kuinka hankala on pelata kyseisellä lavalla rystyä. Toki oli siinä hyvä Djoosin avaus ja Wilsonin jatko Ovielle ennen sitä. Voittomaalissa Orlov lahti kurkkaan jospa kiekko tulisi maalin taakse, no eipä tullut ja Palat sai käännettyä Killornille maalineteen, josta taitava viimeistely.

  Hyvä kotipeli joka kaatui muutamaan virheeseen ja tehottomuuteen hyökkäyspäässä. Yv 0/7 kahteen edelliseen.
  Kaverille propsit hyvästä viimeistelystä vaikka ne virheiden jälkeen tulikin.
   
 24. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Tätä tää on. Parissa päivässä luottamus sarjan hoitamisesta käänty 90% tuntumista kymmenen pintaan.

  Tämä oli nyt se peli minkä tappio saattoi maksaa sarjan. Caps pelasi ihan hyvin ja näillä paikoilla peli olis pitänyt kääntää meille mutta Vasilevskyn huippupeli ja Tampan tehokkuus oli parempia. Oikeestaan molemmat kotipelit oli täysin hoidettavissa mutta matkalla Tampasta kotiin johenkin välipysäkille jäi se vieraissa nähty focus kyydistä.

  Nyt sitten lähdetään taas tasatilanteesta eteenpäin mutta sillä erolla että momentum täysin kääntynyt ja meillä paskat housussa. Eipä siinä nyt oikeestaan muuta oo ollut kuin Tampan murskaava yv ja gamebreaker-moodin löytänyt Vasilevsky, mutta nuokin riittää jos me ei pystytä palaamaan siihen tunnetilaan mikä Tampassa viimeksi oli. Ja vastustajallakin on vielä yks vaihde ainakin käyttämättä.

  Harmittaahan se nyt sitten kuitenkin.
   
 25. Viljami84 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit,Anaheim,Buffalo,Leijonat
  Lainaus:
  Tuohan siinä vaarana on, mutta pitää ajatella nyt vaan, ett nolla nolla ja kaks ottelu voittoa vaaditaan molemmilta.

  Itsekin toivon Capsille voittoa ja muistan hyvin vielä 1998 finaalisarjan (toivottavasti muistin oikein myös vuoden) :D