Tammikuun siirtoikkuna 2023

  • 132 360
  • 1 312
Eli Arsenal oli tarjonnut saman kuin Chelsea, mutta maksuaikataulu ja -järjestely olivat paremmat Chelsealla.

Tuossa jutussa on hyvin paketoitu koko keissi. Kannattaa lukea koko juttu, alla muutamia poimintoja:

- Arsenal oli yhteydessä suoraan pelaajaan, pari kuukautta ennen kuin aloittivat keskustelut Shahtarin kanssa
- Zinchenko, Arteta ja Edu soittelivat Mudrykille lähes päivittäin
- Shahtar ei pitänyt tavasta, jolla Arsenal lähestyi pelaajaa heidän tietämättään (Chelsea toimi toisin)
- muita varteenotettavia tarjouksia ei ollut kuin Arsenalilta ja Chelsealta
- molempien tarjous oli kokonaissummaltaan aika lailla sama, mutta Arsenalin ehdot olivat epärealistiset ja maksuaikataulu huono
- kauppahintaan sovitut 30 M€ lisät ovat kaikki sidottu Valioliigan ja UCL:n voittamiseen
- Shahtar oli jo ilmoittamassa Arsenalille, että kauppaa ei synny ja lopulta Chelsea tuli ja tarjosi hyväksyttävät ehdot alle päivän neuvottelujen jälkeen
 
Viimeksi muokattu:

Barney

Jäsen
Voisiko sanoa, että vihdoinkin! Ricen perään on kuolattu jo ties miten monta vuotta.
Ensin vain Chelsean todennäköisesti pitäisi päästä ensi kaudeksi eurokentille ja/tai myydä pelaajia. Ellei siellä sitten tehdä jotain 20 vuoden sopimusta Ricelle.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Voisiko sanoa, että vihdoinkin! Ricen perään on kuolattu jo ties miten monta vuotta.
Jos Ricen ennakoitu hinta, 130-140m£, pitää paikkansa ja Chelsea hankkisi hänet kesällä, seuran tulisi kasvattaa kuluvan vuoden tulojaan vähintään 290-300m£ suhteessa koronaa edeltävien vuosien tuloihin ja viimeisen viiden vuoden keskimääräisiin pelaajamyyntituloihin. Toisin sanoen tarvittaisiin käytännössä melkein 400m£ pelaajamyynnit koska sponsori- tai muita tuloja ei noin paljoa yhdessä vuodessa kasvateta.

Disclaimer: saatoin myös laskea väärin enkä siksi kirjoita noita laskujani tähän auki.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Jotenkin mulla on olo että Boehly odottaa Superliigan sittenkin toteutuvan. Parin muunkin seuran rahankäyttö Euroopassa voisi viitata siihen.
 
Menisköhän Bergström lainalle sitten Championshippiin?

Ihan tuohon en usko. Vaikka hän hyvin pelasikin Peterborossa, niin menetti pelipaikkansa managerivaihdoksen jälkeen kun Sir Alexin poika Darren tuli taas (olikohan neljäs kerta) puikkoihin. Tästä syystä Chelsea kutsui hänet takaisin, sillä peliaikaa nuori mies tarvitsee. Uskoisin League Onen olevan ihan hyvä paikka myös keväällä. Ensi kaudeksi sitten ehkä porrasta ylemmäs jos kevät menee hyvin.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
West Ham suunnittelee Maguiren lainaamista, ainakin jos Dawson siirtyy Wolvesiin. Tuohan voisi äkkiseltään ajateltuna olla hyvä siirto molemmille seuroille ja pelaajalle itselleen.
Juu Hammersin puujalkainen ja sekoileva pakisto kaipaa ehdottomasti yhden puujalkaisen sekoilijan lisää! Toisaalta, eipä se tuosta paskemmaksi muutu, saisko Phil Jonesin myös?

Hammersin U18-jengi on tällä kaudella voittamaton, eli sieltä vaan junnuja suoraan kokoonpanoon ja kaikki muut myyntiin. On ens kaudella sitten divarissa homegrown-talenttia mistä ammentaa. Moyes kun on tuollainen modernin jalkapallon airut ja junnujen kehittäjänä vailla vertaa!

Vittu mä ala taas mitää.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Ja "here we go"! Sommer Bayerniin 'done deal'. Siirtosumma €8,00 miljoonaa (+ 1,50M add-onsit päälle). Sommer allekirjoittaa Bayernin kanssa sopimuksen vähintään kesään 2025 saakka. Medicalit vielä tänään illalla ja on mahdollisuus, että on jo maalissa perjantain Leipzig-pelissä.








Mä just nyt:
 

Liitteet

  • 20230118_163041.jpg
    20230118_163041.jpg
    71 KB · kertaa luettu: 92

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Nyt huhuissa että Conten saadessa kenkää Spursista, olisi Tuchel kiinnostunut tulemaan Lontoolaisten peräsimeen.

Fiksua Spursilta… mutta joo.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Chris Woodia huhutaan Nottinghamiin. Oheen pitää liittää tämä yksi hienoimmista FBREF-profiileista.
 

Liitteet

  • 80DCAF21-D961-4681-9F40-A0E652B283D7.png
    80DCAF21-D961-4681-9F40-A0E652B283D7.png
    32,4 KB · kertaa luettu: 106
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Memphis nyt sit tosiaan siirtyy Ticoon, eli olisiko seuraavaksi Auban ilmaissiirto takaisin Barcelonaan?
 

Barney

Jäsen
Nyt huhuissa että Conten saadessa kenkää Spursista, olisi Tuchel kiinnostunut tulemaan Lontoolaisten peräsimeen.

Fiksua Spursilta… mutta joo.
Vieläkö olet sitä mieltä, että Unitedin olisi pitänyt aikoinaan palkata Conte ennen kuin mies meni Spursiin?

Se nyt ei yllätä ketään, että Conte lähtee viimeistään kauden loputtua ovet paukkuen Spursista. Itsehän ehdotin aikoinaan Howea Spursin valmentajaksi, mutta siellä päädyttiin Conteen. Ihan hyvin on Howella ainakin Newcastlessa alkanut.

Tuo Mourinhon ja Conten koulukunta alkaa olla jo melko nähty huippujalkapallossa. Joku pokaali saattaa tulla, mikäli joukkue on tarpeeksi hyvä, mutta sen jälkeen jää taakse vain savuavat rauniot. Enemmän nyt huippuseurojen pitäisi palkata näitä Pepin, Artetan ja ten Hagin kaltaisia valmentajia, jotka sen pelkän valmentamisen sijaan keskittyvät pelitapaan ja sen teroittamiseen pelaajille sekä pelaajien että koko organisaation kehittämiseen. Tuolla pitkäjänteisellä työllä tulee myös pidempiaikainen menestys eikä valmentajaa tarvitse ihan chelseana vaihtaa vuoden välein.
 

Barney

Jäsen
Rangnickin tilalle juu, Ten Hagin sijaan ei.
Jos Conte olisi aikoinaan tullut valmentamaan Unitedia, niin ten Hag ei valmentaisi tällä hetkellä Manchesterissa (tai no periaatteessa olisihan Contella voinut mennä pukupellen kanssa kärsivällisyys jo kuukauden jälkeen). Ja jos Rangnick ei olisi aikoinaan tullut Unitediin, niin Unitedia valmentaisi tällä hetkellä todennäköisesti Pochettino. Eli loppujen lopuksi ihan hyvin tämä kuvio meni.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Ben Jacobs on osoittautunut varsin luotettavaksi ja nyt Jacobs kertoo, että Chelsea kokeilee ns. kepillä jäätä Brightonin kanssa Caicedon siirrosta. Chelsea tarjoaa 65 ja Brighton pyytää 75. Saa nähdä eteneekö tämä siirto vai siirtyykö Caicedo vasta kesällä. Kesällä on uskoakseni kilpailua enemmän ja onhan Brightonilla tärkeitä pelejä keväällä, joten ehkä olisi fiksua odottaa kesään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös