Tammikuun siirtoikkuna 2023

  • 132 704
  • 1 312
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola

Liitteet

  • 94347FC6-C9E9-49A5-8C0C-9F4D08AE8AEA.jpeg
    94347FC6-C9E9-49A5-8C0C-9F4D08AE8AEA.jpeg
    531 KB · kertaa luettu: 137

Jeffrey

Jäsen
(1)
  • Tykkää
Reactions: Ck

Barney

Jäsen

Köyhät kyykkyyn. Jossain vaiheessa oli jotain huhua (en tiedä kuinka luotettavaa), että Tico antaisi Unitedille mahdollisuuden matchata muiden joukkueiden hyväksyttävät tarjoukset. Unitedin tarjous oli ilmeisesti luokkaa 3 miljoonaa + palkat, joten en pidättelisi hengitystä matchausta odotellessa. Erittäin lupaava pelaaja, mutta hinta-laatusuhde on melko karmea, mikäli diiliin ei saada neuvoteltua järkevähintaista osto-optiota kesälle.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Tuo Felix Chelseaan on aivan kamala riski, jos toteutuu kuten on huhuttu.

Puolen vuoden kallis laina on ensinnäkin omituinen ratkaisu, mutta jos rahalla ei ole väliä, niin mikäs siinä. Parempaakin olisi silti tarjolla, kuten nyt vaikka se Thuram, jonka saisi edullisemmin. Toki saattavat hankkia molemmat ja vielä Mudrykin päälle. Mistäs sitä tietää.

Toisekseen tuo, että mukana ei olisi osto-optiota, asettaisi Chelsean ihan alisteiseen asemaan. Vielä vähemmän vastinetta rahalle.

Kolmanneksi, pelaajan näkökulmasta tässä ei ole kuin hävittävää: Chelsea on sekaisin kuin seinäkello ja kaikki itseluottamus on tuntunut kadonneen. Tuolla tulee olemaan todella kova paine onnistua, mikä ei ole hyvästä kun tilanne on pelillisesti noin huono. Tähän liittyy Potterin harmillinen valinta hypätä kesken kaiken samanlaiseen pakkorakoon ilman preseasonia tai harkinta-aikaa.

Neljänneksi, Felix on minun näkemykseni mukaan todella aliyliarvostettu pelaaja. Chelseassa on useampikin parempi. Hänestä puhutaan jonain sateentekijänä ja ihmetalenttina vain, koska Tico meni maksamaan hänestä Countinhoa lukuun ottamatta historian typerimmän ylihinnan.

Palataan asiaan kun on tehnyt Chelsealle kolme hattutemppua kahdessa ensimmäisessä pelissään.

Edit. @ZapBis hyvä huomio, korjasin itsekin.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Kyllä tuo taitaa olla ihan kaikkien osapuolten tahto. Siis se, että ura jatkuu muualla kuin Madridissa.

Ok, mutta minkä ihmeen takia sitten tällainen sopimus ilman osto-optiota? Tai sitten Chelsea ei ole halunnut tällaista, jos on muita suunnitelmia?

Chelsean omistajalla taitaa olla valuutta halvempaa kuin muilla?
 

Jeffrey

Jäsen
Musavisan... eiku jalkapallovisan kysymyksenä voisi olla: Kumpi joukkue hankki enemmän pelaajia kaudella 2022/2023 A) Nottingham Forest B) Chelsea FC.

Nojoo... Onhan Chelsealle ne loukkaantumiset. Onneksi eivät pelaa OT:lla kun Carringtonin vesijuoksuallas on jostain 2003 asti ollut sama.
 
Ok, mutta minkä ihmeen takia sitten tällainen sopimus ilman osto-optiota? Tai sitten Chelsea ei ole halunnut tällaista, jos on muita suunnitelmia?

Chelsean omistajalla taitaa olla valuutta halvempaa kuin muilla?

Niinpä, hyvä kysymys enkä kyllä ymmärrä itsekään. Mutta ehkä lienee parempi odotella lisätietoja. Ei aikoinaan Mateo Kovacicin lainasiirrossakaan mitään osto-optiota ollut. Paitsi oli sittenkin.
 
Musavisan... eiku jalkapallovisan kysymyksenä voisi olla: Kumpi joukkue hankki enemmän pelaajia kaudella 2022/2023 A) Nottingham Forest B) Chelsea FC.

Vastaan C) Kanada

Toivotaan kuitenkin tiukkaa kisaa A:n ja B:n välillä, niin saadaan säpinää tähän ketjuun. Toistaiseksi tilanne on niukasti A:n eduksi lukemin 22 vs. 11.
 

Jeffrey

Jäsen
Kyllähän tässä vähän kateellisin mielin seuraa tätä uusrikkauden törsäyskulttuuria. Unitedista on tullut se raihneinen vanhus jolla olisi tyynyn alla niin paljon rahaa ettei sitä enää nelilaskimella lasketa. Silti koska pankkitilin saldo näyttää matalaa, voivitellaan omaa kohtaloa, maailman julmuutta ja käydään Horstin leipäjonossa.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Ei ManU missään vaiheessa tainnut olla kovin lähellä Felixin hankintaa, kun ei oltu valmiita maksamaan läheskään sitä pyyntihintaa.

Jospa tämä WonMeetwurst menisi lakkoon turkkilaisia vastaan, niin saadaan poika kotiin.

Ihan hyvältä kyllä kuulostaa jos Chelsea hommaa nyt hyökkäykseen Auban lisäksi vielä Thuramin ja Felixin. Antaa Unitedille paremmat astelmat ensi kesään, kun aletaan naarata niitä ysipaikan isoja kaloja.

Todennäköisesti tuossa kohtaa Unitedilla on jo uudet omistajat ja haluavat tehdä siinä vielä kunnon statement hankinnan (Kane?).

Huono puoli on sitten jos se omistaja on jostain Dubaista ja olen täällä ainoana ManU-fanina kirjoittamassa ja sitten sen hetken tuoreet FC Salford ja FC United of Manchester fanit huutavat joukolla minua huoraksi ja heittelevät pienillä kivillä.
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Tottenhamin huhuillaan hamuavan tuplakaappausta Sportingista. Pedro Porro ja Marcus Edwards ovat tähtäimessä. Porro on ollut jo pitkään huhuissa ja pelaajan kanssa on ilmeisesti jo asiat sovittu. Kai tässä odotellaan, että Emerson saataisiin kaupattua. Tuttua Spursia, jossa käteen voi jäädä lopulta tyhjä arpa. Porro on palanen, jonka Conte haluaa. RWB on Spursin heikko kohta. Jos tätä ei saada maaliin, niin veikkaan, että saadaan lisää säröjä Conten ja Levyn välille.

Edwards on mielenkiintoinen tapaus. Hän on kehittynyt tasaisesti Portugalissa ja on tälle kautta tehnyt kovat tehot kaikissa kilpailuissa(9+9). Edwards on Spursin oma kasvatti, josta Spurs omistaa edelleen 50%, vaikka tämä on pelannut Portugalissa jo neljä vuotta ja sitä ennen kauden Hollannissa.
 

Jeffrey

Jäsen
Tier 4 lähde huhuilee Wolvesin olevan AWB:n perässä. Vaikka AWB onkin nostanut nyt profiiliaan selkeästi, Wolvesin maksukyky saattaisi tuoda ihan houkuttelevan tilanteen eteen - kunhan maksuehdoissa luvataan rahojen saapuvan vasta uusien omistajien hallinnassa.

Tier huomioiden tässä huhussa tuskin on perää, mutta saattaisi vaikuttaa laajemminkin Unitedin siirtokäyttäytymiseen ja mahdollisesti esimerkiksi Lairdin takaisinkutsuun.



 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't

Barney

Jäsen
Paikallislähteet tietävät kertoa, että Weghorst tulee maksamaan tuon summan itse, jos United ei siihen pysty.
Ei jää ainakaan pelaajan motivaatiosta onnistuminen siinä tapauksessa kiinni.

Mitä enemmän olen tätä siirtoa makustellut, niin sitä paremmalta tämä alkaa vaikuttamaan. Hyvä leveyshankinta, joka tuo joukkueesen tarvittavaa pääpelivoimaa. Weghorst on hyvä suojaamaan palloa ja noin isoksi pelaajaksi hyvä syöttelijä. Hän pystyy näiden ominaisuuksien avulla tekemään tilaa vastustajan puolustuslinjan taakse, mikä taas auttaa etenkin Rashfordia hyödyntämään vahvuuksiaan.

Se jää sitten nähtäväksi, että onko Weghorstista tekemään kuinka paljon maaleja Valioliigassa, mutta Hollannissa, Saksassa ja Turkissa jälki on ollut kovaa. Dyche-palloon ei ollut sopiva pelaaja, vaikka isokokoinen pelaaja onkin. Vahvuudet pääsevät kuitenkin paremmin esille vähän nykyaikaisemmassa taktisessa lähestymistavassa. Se isoin vahvuus olisi kuitenkin siinä, että tuollainen ihan puhdas ysipaikan pelaaja tarjoaisi selvästi lisää taktisia aseita ten Hagille kevätkaudelle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös