Tammikuun siirtoikkuna 2023

  • 132 618
  • 1 312

Jumo86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, JYP, NHL

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Siinäpäs oiva lisä chämppäri sijalla olevalle projektille tuomaan kokemusta sekä voittamisen kulttuuria Euroopan kentille.
Mä itseasiassa olisin vähän peloissani Chelsean kannattajana. Koska mihinkään muuhun Valioliigaseuraan ei Ronaldoa haluta.
 

hooceebruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, Janette Lepistö
Mä itseasiassa olisin vähän peloissani Chelsean kannattajana. Koska mihinkään muuhun Valioliigaseuraan ei Ronaldoa haluta.
Harmi kun HIFK tippui. Siinä olisi ollut hyvä paikka pistää rahaa haisemaan.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Jos saa arvata, niin mahdollisuuksien rajoissa ovat Chelsea, PSG, MLS ja Saudi-Arabia. Real ilmoitti jo, ettei se ole kiinnostunut, Cityssä yllätyttiin täysin Ronaldon kertomasta uutisesta, että he olisivat olleet lähellä hänen palkkaamistaan toissa kesänä, AS Romasta ilmoitettiin ettei huhuilla ole mitään pohjaa ja Sporting on taas pelaajan puolelta ilmoitettu ankaksi.

Tietysti jos Osimhen liikkuisi jonnekin tammikuussa, Napolissa voitaisiin olla halukkaita kokeilemaan, ja toisaalta Ronaldoa saattaisi kiinnostaa voittaa Scudetto, koska sitä hänellä ei vielä ole - ja Mestareiden liigassakin olisi ainakin teoreettiset mahdollisuudet. Totta kai tuossa iskettäisiin kirves kivekseen mutta ovat italialaiset hullumpiakin asioita tehneet.
 
Viimeksi muokattu:

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Napolissa voitaisiin olla halukkaita kokeilemaan, ja toisaalta Ronaldoa saattaisi kiinnostaa voittaa Scudetto, koska sitä hänellä ei vielä ole
Kaksi löytyy, kuten myös Italian cup.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Mitäköhän mä taas kelasin :D :D :D Joo-o...

Ja siis joo, katselin samalla YouTubesta kissavideoita kun tuota kirjoittelin.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Kyllä minä olen tänään kaikista iloisin seuraavasta uutisesta:

Jalkapalloseura Rovaniemen Palloseura on hyllyttänyt puheenjohtajansa Risto Nivan, uutisoi Lapin Kansa. Lehden saamien tietojen mukaan RoPS siirsi Nivan tehtävistään syrjään muutamia päiviä sitten.

Lapin Kansan mukaan syynä ovat epäilyt taloudellisista väärinkäytöksistä sekä luottamuspula puheenjohtajan ja muun johtokunnan välillä.

Nivasta tuli seuran puheenjohtaja vuonna 2005.

Tilanteesta kerrotaan keskiviikkona pidettävässä tiedotustilaisuudessa
.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Newcastlen vahvimmat huhut vieläkin Maddison, Kone ja nyt tullut Thuram esiin monesta suunnasta. Aussien ihmejunnu Kuol liittyy jo seuraan tammikuussa, mutta lähtee työlupa-asioiden takia lainalle Eurooppaan todnäk.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Tämän hetken kertoimet Ronaldon seuraavalla seuralle. Chelsean fanit pyyhkii jo hikeä kasvoilta.
 

Liitteet

  • 1DDF30DB-9517-4292-97B4-637A5911710F.jpeg
    1DDF30DB-9517-4292-97B4-637A5911710F.jpeg
    192,8 KB · kertaa luettu: 262
Suosikkijoukkue
Chelsea FC

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Barcelonassa on laitettu mielenkiintoinen Black Friday -tarjous tulille.
 

Liitteet

  • 0C1556B4-CAF4-401C-87B1-D189D890BFF0.jpeg
    0C1556B4-CAF4-401C-87B1-D189D890BFF0.jpeg
    310,8 KB · kertaa luettu: 265

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Newcastlesta lähdössä Lascelles, Ritchie ja Fraser huhujen mukaan. Tosin materiaali vielä kovin kapea, että ostoja pitää tapahtua ennen kuin enemmän kuin yhdestä luovutaan tammikuusta.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Luotettava Plettenberg tietää huhuilla, että ManU:lla ei juurikaan olisi mahdollisuuksia sainata Bellinghamia ensi kesänä. Plettenbergin mukaan juuri nyt isoimmat suosikit Bellingham-kisassa ovat Liverpool, Real M ja Man City. Liverpool ja Klopp ilmeisestu puskevat vahvasti Bellingham-siirtoa maalia kohti, mutta max.hinnalla €150 milj. Kloppin ja Dortmundin lämmin suhde pieni plussa ja etu kisassa, olkoonkin, että team-Bellingham toki tekee omat analyysinsä asian suhteen. Poolin mahdollinen karsiutuminen ensi kauden Chämppäri-peleistä tuskin kovinkaan paljoa lisää Poolin vetovoimaa tässä kisassa, vaan päinvastoin, voi heikentää aikalailla tätä saumaa.

Eihän näistä toki tiedä ja tilanteet elävät varmasti vielä tulevien kuukausien aikana tässäkin saagassa paljolti, mutta Plettenberg toki näissä huhuissa on eittämättä sitä luotettavinta osastoa. Sky TV:n ja ViaPlayn asiantuntija Jan Aage Fjørtoft myös huhuillut aiemmin, että yksi seura työstää tutkan alla kovasti Bellingham-siirtoa. Ainakin juuri nyt on mysteeri, että onko se joku noista Plettembergin mainitsemista kolmesta seurasta. Kenties juuri Plettenberginkin mainitsema Pool, joka höökisi tällä hetkellä isosti tuota siirtoa maalia kohti...?

Ei nyt liity tähän tulevaan tammikuun siirtoikkunaan, mutta kun ensi kesän ikkunalle ei taida vielä olla omaa ketjuuan, niin laitetaan nyt tähän.


 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös