Talven siirtoikkuna 2022

  • 74 394
  • 763

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Väittäisin, että aika hyvät haut Spursilta kahden takaiskun jälkeen. Tai no kolmen, jos tämä nonleague arsenalfani lasketaan mukaan.. Mutta odotellaan varmistuksia. Levy on kussut tästäkin valmiimpia siirtoja vuosien varrella.
 

Fordél

Jäsen
Ricen hinta tulee olemaan jotain £120 miljoonaa, kun se viime kesänä oli "vain" £100 miljoonaa ja silloin ei Hammersia paljon kiinnostellut. Enkä usko, että kiinnostaa sen enempää ensi kesänäkään.
Tilanne voi olla eri, jos pelaajalla on lähtöhalut ja olisi hyvin luotettava korvaaja saatavissa.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC

Milloin Hammersin hankinnoissa on käytetty sellaista? Ja Ricen hinta kasvaa jatkuvasti, tekevät vielä jatkosopimuksen, niin saavat maksimoitua hinnan parin vuoden päästä. Toki, pystyisivät lypsämään jo nyt ManU:lta parikymppiä ylimääräistä heidän toivottaman tilanteen vuoksi. Tosin, Chelsea tämän pelaajan tulee hankkimaan, kun se aika koittaa.

Rice ei ole tainnut ilmaista millään tavalla halusta lähteä?
 

Fordél

Jäsen
Milloin Hammersin hankinnoissa on käytetty sellaista?
Esimerkiksi, kun hankkivat Soucekin Slaviasta tai Fabianskin Swanseasta. Mielestäni West Ham on tehnyt viime vuosina pääosin hyvää työtä hankintojen suhteen, minkä vuoksi ovat pystyneet nousenaan kamppailuun CL-paikasta ja jopa pysymään siellä jo muutaman vuoden ajan. Tämä on edellyttänyt hyviä löytöjä.

Ja Ricen hinta kasvaa jatkuvasti, tekevät vielä jatkosopimuksen, niin saavat maksimoitua hinnan parin vuoden päästä. Toki, pystyisivät lypsämään jo nyt ManU:lta parikymppiä ylimääräistä heidän toivottaman tilanteen vuoksi. Tosin, Chelsea tämän pelaajan tulee hankkimaan, kun se aika koittaa.

Rice ei ole tainnut ilmaista millään tavalla halusta lähteä?
Pointtini oli lähinnä se, että minkä ihmeen takia West Ham hankkisi lisää sarjan huippupelaajia sille pelipaikalle, jolla sillä jo löytyy sitä. Eiköhän West Hamin kaltainen seura käyttäisi nuo rahat mieluummin paikkaamaan materiaalin ongelmakohtia, ei vahvistamaan vahvuuksia. Se olisi järkevää.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker

Liitteet

  • 1205877C-54EC-4530-A6DF-50354D772A88.jpeg
    1205877C-54EC-4530-A6DF-50354D772A88.jpeg
    176,3 KB · kertaa luettu: 63

Barney

Jäsen

Tämä taitaa jäädä toteutumatta. Unitedin osalta Donny menee lainalle Evertoniin ja Jones todennäköisesti Bordeauxiin ja siinä se.

Weghorst on myös kovasti siirtymässä Burnleyn riveihin, jonka paikkaajaksi Wolfsburg on hankkimassa Jonas Windin, jota puolestaan tulee paikkaamaan Nicolai Jörgensen Kööpenhaminaan.

Spursiin on ilmeisesti tulossa Kulusevski sekä Bentancur ja Gil lähtee lainalle Valenciaan. PSG ei huolinut Ndombelea ja nyt ranskalainen koitetaan saada Lyoniin. Myös Allista Spurs koittaa kovasti päästä eroon, mutta ottajia ei taida ihan hirveästi olla.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Kyllä tuota Hendersonia edelleen Newcastleen rummutetaan, joten saa nähdä.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Aubaa huhutaan Barcaan.
 

Liitteet

  • 1C703613-3D83-4A9F-B4AF-3A732AEF55B8.jpeg
    1C703613-3D83-4A9F-B4AF-3A732AEF55B8.jpeg
    290,5 KB · kertaa luettu: 65

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Veikkaan että turha tehdä omaa ketjuaan tämän siirtoikkunan seurantaan. Eli tämä ketju käy hyvin. Pistetään vielä nuo siirtoikkunan sulkeutumiset huomenna:

- Englanti: 01:00 ma-ti välisenä yönä.
- Skotlanti: 02:00
- Saksa 18:00
- Italia 20:00
- Espanja ja Ranska 00:00
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Luke Edwardsin mukaan Newcastle neuvottelee vielä myös Arsenalin Nketiahin ja Villan Targettin siirroista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös